Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

mano laptope klaviatura EN\Ru..windowsai angliski...NORIU RASYTI LIETUVISKAI.. help.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddy @ 2008 11 28, 10:49)
mano laptope klaviatura EN\Ru..windowsai angliski...NORIU RASYTI LIETUVISKAI.. help.gif

http://www.registrucentras.lt/litwin/
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 11 28, 12:43)

aciu....tik padekit...ka man cia instaliuoti reiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 11 09, 11:44)
o ka daryt, jei atsitiko tokia beda... visada lietuviskos raides pas mane budavo virsutineje klaviaturos eiluteje, kur surasyti skaiciai, skliausteliai, procento zenklas ir kt.. netycia kazkas pasispaude ar kas cia pasidare, kad dabar lietuviskos raides atsidure tarp visu raidziu tik vietoj kablelio, tasko, klaustuko, dvitaskio ir lauztiniu skliaustu.. nesuprantu kaip tai galejo ivykti ir kaip atstatyti. nes taip man labai nepatogu. rasant lietuviskai visu pirma reikia rankioti lietuviskas raides neiprastoje vietoje, antra - nezinau kur dabar taskas, kablelis ir kt.  doh.gif

Ir pas mane tapati bėda,bet ne visada,o tik kartais g.gif mistika...
Anksčiau taip nenutikdavo,rik kai mažius prie klaviatūros prilindo doh.gif ir prasidėjo bangavimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 12 03, 17:45)
Ir pas mane tapati bėda,bet ne visada,o tik kartais  g.gif mistika...
Anksčiau taip nenutikdavo,rik kai mažius prie klaviatūros prilindo  doh.gif ir prasidėjo bangavimas  verysad.gif

visas problemas isspreste teisingai sukonfigurave klaviaturos nustatymus;

winxp:
start > setings > control panel > regional and language options > language > details. cia reikia ideti lietuviu kalba ir nustatyti jos parametrus. kad viskas butu gerai, rekomenduociau pirmiausia pasalinti lietuviu kalba o poto vel ideti.

installed services laukelyje pazybekite Lithuanian ir paspauskite remove;
toliau spaudziate mygtuka add ir naujoje lenteleje inpute language susirandate Lithuanian;
keyboard layout/ime irgi turi buti lithuanian.
spaudziate visur ok ir rasote vel lietuviskai.

jei kazkas nesuveike, reiktu bandyti is naujo; arba dar bandyti parinkti kitus lithuanian variantus laukelyje keyboard layout.
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2008 12 03, 18:44)
visas problemas isspreste teisingai sukonfigurave klaviaturos nustatymus;

4u.gif Dėkoju už išsamų atsakymą...tk man nevisada ji užstreikuoja,tik kartais ir savaime atsitaiso...
Pamėginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 12 03, 22:44)
4u.gif Dėkoju už išsamų atsakymą...tk man nevisada ji užstreikuoja,tik kartais ir savaime atsitaiso...
Pamėginsiu  smile.gif

siaip mano patarimas labiau orientuotas i tai kaip galima padaryti kad lietuviski zenklai butu virs raidziu kur skaiciai.

o va pas jus kazkokia problema nelabai aiski. reiktu daugiau informacijos
Atsakyti
Čia gal į temą, o gal ir ne, bet va yra toks vienas įskiepis firefox naršyklei, kurio pagalba lietuviškos klaidos būna taisomos. smile.gif
https://addons.mozil...efox/addon/3716
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina 29: 13 gruodžio 2008 - 21:09
QUOTE(Internetas @ 2008 12 05, 20:19)
Čia gal į temą, o gal ir ne, bet va yra toks vienas įskiepis firefox naršyklei, kurio pagalba lietuviškos klaidos būna taisomos. smile.gif
https://addons.mozil...efox/addon/3716

Labai geras dalykas, aš irgi galiu tai parekomenduoti wink.gif su naujausia versija jis iškart yra smile.gif
Atsakyti
laba diena,

as busiu gal biski ne i tema, bet turiu klausima, i kuri niekur negaliu rast atsakymo sad.gif kaip padaryti,kad desktopo apacioje, desiniajame kampe rodytu kalbu pasirinkima.... pas mane dingo kazkur po kompo tvarkymo..ir negaliu pati susigaudyt kaip ka man padaryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2009 01 20, 12:00)
laba diena,

as busiu gal biski ne i tema, bet turiu klausima, i kuri niekur negaliu rast atsakymo sad.gif kaip padaryti,kad desktopo apacioje, desiniajame kampe rodytu kalbu pasirinkima.... pas mane dingo kazkur po kompo tvarkymo..ir negaliu pati susigaudyt kaip ka man padaryt sad.gif

Control panel - regional and language options - language - details
Kur installed services -add- ir susikeli kalbas kurių reikia -tada -ok - ok-
Ir turi būt jau apačioj smile.gif
Atsakyti