Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(valkata @ 2008 09 10, 23:30)
Reikia ne perjunginėti į amerikietišką klaviatūrą, o spausti ir laikyti dešinėje pusėje Alt klavišą ir turėsite tą viršutinę amerikietiškos klaviatūros eilutę.

O šiaip man yra nesuprantama kodėl visi įsikandę tą nepatogią klaviatūrą su lietuviškomis raidėmis vietoj skaičių. Juk yra ir patogesnių klaviatūros išdėstymų..

Nu nesuprantu unsure.gif Susilietuvinau vel.. Kiek bespaudziu ta alt jokie simboliai man nesiraso. Isspaudinejau visus klavisus. Geriausiu atveju skaiciai rasos. Laptopas pas mane, sakau gal todel cia taip?
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 10 16, 19:31)
Nu nesuprantu  unsure.gif  Susilietuvinau vel.. Kiek bespaudziu ta alt jokie simboliai man nesiraso. Isspaudinejau visus klavisus. Geriausiu atveju skaiciai rasos. Laptopas pas mane, sakau gal todel cia taip?

yra klaviatūroj du alt mygtukai: alt ir altGr, tai reikia naudot antrąjį. Pas mane irgi laptopas, viskas veikia puikiausiai.

altgr paspaudus, rašo skaičius
jei dar papildomai paspaudi shift - rašo ženklus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 19 spalio 2008 - 19:17
settle, dėkui! smile.gif
Atsakyti
Nėr už ką smile.gif
Atsakyti
Kur gauti lietuviškų raidžių lipdukų? Deficitas g.gif
Kompas ne LT pirktas
Atsakyti
QUOTE(Tippa @ 2008 10 21, 15:38)
Kompas ne  LT pirktas

Su CD markeriu susirašyk.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 10 21, 15:46)
Su CD markeriu susirašyk.

ne lygis schmoll.gif , markeris tai storas, o kompas nulinis rolleyes.gif
Atsakyti
O kam jų reikia? Per kelias dienas ir taip įsidėmėsi tas raides. Man net nekilo niekada minčių klaviatūroj žymėt lietuviškas raides smile.gif

Net mokykloj prie kompų nebuvo sužymėtos. Iš pradžių nebuvo labai patogu, bet įpratom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tippa @ 2008 10 21, 15:38)
Kompas ne  LT pirktas

Reiketu kanceliarinese paziureti. dazniausiai buna.
arba tiesiog ieskoti cia, tarkim www.bms.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedas: 07 lapkričio 2008 - 00:43
QUOTE(<Troja> @ 2008 06 16, 00:47)
Jėga, super, šaunu! Aš jau senokai praktikuoju lietuvišką rašymą ir begalo džiaugiuos už tuos, kurie prisideda clap_1.gif

Aš taip pat parašau lietuviškai, bet kai pasiskaitai puslapį pokalbių, ir tik tavo vienos lietuviškas šriftas, tai ir vėl prisidedu prie daugumos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
o ka daryt, jei atsitiko tokia beda... visada lietuviskos raides pas mane budavo virsutineje klaviaturos eiluteje, kur surasyti skaiciai, skliausteliai, procento zenklas ir kt.. netycia kazkas pasispaude ar kas cia pasidare, kad dabar lietuviskos raides atsidure tarp visu raidziu tik vietoj kablelio, tasko, klaustuko, dvitaskio ir lauztiniu skliaustu.. nesuprantu kaip tai galejo ivykti ir kaip atstatyti. nes taip man labai nepatogu. rasant lietuviskai visu pirma reikia rankioti lietuviskas raides neiprastoje vietoje, antra - nezinau kur dabar taskas, kablelis ir kt. doh.gif
Atsakyti
Labai gera tema.Ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti