Pats visados rašiau ir rašysiu tik lietuviškai
Aš jau nuo senai, senai rašiau, rašau ir rašysiu tik lietuvių kalba! Labai smagu naudotis lietuviškais klavišais, ir smagiais žodžiais.
QUOTE(Balanda @ 2008 04 30, 10:21)
Man be lietuviškų raidžių tekstas irgi nemalonu skaityt,reikia daugiau dėmesio sutelkt,nes greitai perskaičius nei nesuprasi,kas norėta pasakyt .Be nosinių ir paukščiukų žodžiai kartais turi visai kitą prasmę.
Sveikos,malonu kad yra tokia akcija,bet pas mane yra problemele.
kol nevezem kompiuterio pas meistra tol viskas buvo gerai su tom lietuviskom raidem,bet kai perrase windowsus tai tada oba! visos raides susikeitem vietom.. lietuviskos raides atsirado . , " ; ir kitu zenklu vietose.. tai dabar noredama parasyti greitai nezinau kur kokia raide tuose zenkluose,o kai noriu det taska ar kita zenkla turiu keist kalba su "alt-shift". o man be lietuvisku raidziunepatinka rasyt,nes tada mes mazinam gramatinius ygudzius . taigi vesim vel pas ta meistra kad jis viska sutvarkytu
kol nevezem kompiuterio pas meistra tol viskas buvo gerai su tom lietuviskom raidem,bet kai perrase windowsus tai tada oba! visos raides susikeitem vietom.. lietuviskos raides atsirado . , " ; ir kitu zenklu vietose.. tai dabar noredama parasyti greitai nezinau kur kokia raide tuose zenkluose,o kai noriu det taska ar kita zenkla turiu keist kalba su "alt-shift". o man be lietuvisku raidziunepatinka rasyt,nes tada mes mazinam gramatinius ygudzius . taigi vesim vel pas ta meistra kad jis viska sutvarkytu
QUOTE(orochimaru @ 2008 09 02, 12:52)
FORUMO TAISYKLĖS
.......
II. Pažeidimai ir apribojimai
Draudžiama:
.............
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
............
Aš tai jau nuo pat kompiuterio įsigijimo rašau lietuviškomis raidėmis. Nematau prasmės iškraipyti kalbos. O be to netaisyklingai parašytą tekstą sunku ir nemalonu skaityti.
Nesenai ir as buvau susilietuvinus, bet susiduriau su problema. Jei prireikdavo @, ! ar kokio kito zenklo is virsutines eilutes vis rasydavosi lietuviskom raidem. Pakeisdavau su alt+shift i angliska, bet vos paspaudus klavisa vel viskas persiversdavo i lietuviu kalba. Po keliu dienu tokios kankynes lietuvybe istryniau. gal kas zino kodel taip buvo? Kolkas nedrystu vel lietuvintis..
QUOTE(Ereta @ 2008 09 10, 18:19)
Nesenai ir as buvau susilietuvinus, bet susiduriau su problema. Jei prireikdavo @, ! ar kokio kito zenklo is virsutines eilutes vis rasydavosi lietuviskom raidem. Pakeisdavau su alt+shift i angliska, bet vos paspaudus klavisa vel viskas persiversdavo i lietuviu kalba. Po keliu dienu tokios kankynes lietuvybe istryniau. gal kas zino kodel taip buvo? Kolkas nedrystu vel lietuvintis..
Reikia ne perjunginėti į amerikietišką klaviatūrą, o spausti ir laikyti dešinėje pusėje Alt klavišą ir turėsite tą viršutinę amerikietiškos klaviatūros eilutę.
O šiaip man yra nesuprantama kodėl visi įsikandę tą nepatogią klaviatūrą su lietuviškomis raidėmis vietoj skaičių. Juk yra ir patogesnių klaviatūros išdėstymų..
Tai prireikus ne lietuvisku raidziu reik visa laika alt laikyt? o kokio kitokio budo nera? nes tai labai nepatogu. O bent jau as kitokiu klaviaturos isdestymu nezinau
QUOTE(Ereta @ 2008 09 11, 02:35)
Tai prireikus ne lietuvisku raidziu reik visa laika alt laikyt? o kokio kitokio budo nera? nes tai labai nepatogu. O bent jau as kitokiu klaviaturos isdestymu nezinau
Ne prireikus lietuviškų raidžių, o prireikus !@#$%^&*+ arba skaičių.
Supratau, tik ne taip issireiskiau. Dekui uz atsakyma