Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

Pats visados rašiau ir rašysiu tik lietuviškai smile.gif
Atsakyti
Aš jau nuo senai, senai rašiau, rašau ir rašysiu tik lietuvių kalba! bigsmile.gif Labai smagu naudotis lietuviškais klavišais, ir smagiais žodžiais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 04 30, 10:21)
Man be lietuviškų raidžių tekstas irgi nemalonu skaityt,reikia daugiau dėmesio sutelkt,nes greitai perskaičius nei nesuprasi,kas norėta pasakyt schmoll.gif .Be nosinių ir paukščiukų žodžiai kartais turi visai kitą prasmę.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,malonu kad yra tokia akcija,bet pas mane yra problemele.
kol nevezem kompiuterio pas meistra tol viskas buvo gerai su tom lietuviskom raidem,bet kai perrase windowsus tai tada oba! visos raides susikeitem vietom.. lietuviskos raides atsirado . , " ; ir kitu zenklu vietose.. tai dabar noredama parasyti greitai nezinau kur kokia raide tuose zenkluose,o kai noriu det taska ar kita zenkla turiu keist kalba su "alt-shift". doh.gif doh.gif doh.gif o man be lietuvisku raidziunepatinka rasyt,nes tada mes mazinam gramatinius ygudzius lotuliukas.gif . taigi vesim vel pas ta meistra kad jis viska sutvarkytu lotuliukas.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2008 07 14, 14:00)

Atsakyti
QUOTE(orochimaru @ 2008 09 02, 12:52)

FORUMO TAISYKLĖS
.......
II. Pažeidimai ir apribojimai

Draudžiama:
.............
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
............
Atsakyti
Aš tai jau nuo pat kompiuterio įsigijimo rašau lietuviškomis raidėmis. Nematau prasmės iškraipyti kalbos. O be to netaisyklingai parašytą tekstą sunku ir nemalonu skaityti. rolleyes.gif
Atsakyti
Nesenai ir as buvau susilietuvinus, bet susiduriau su problema. Jei prireikdavo @, ! ar kokio kito zenklo is virsutines eilutes vis rasydavosi lietuviskom raidem. Pakeisdavau su alt+shift i angliska, bet vos paspaudus klavisa vel viskas persiversdavo i lietuviu kalba. Po keliu dienu tokios kankynes lietuvybe istryniau. gal kas zino kodel taip buvo? Kolkas nedrystu vel lietuvintis..
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 09 10, 18:19)
Nesenai ir as buvau susilietuvinus, bet susiduriau su problema. Jei prireikdavo @, ! ar kokio kito zenklo is virsutines eilutes vis rasydavosi lietuviskom raidem. Pakeisdavau su alt+shift i angliska, bet vos paspaudus klavisa vel viskas persiversdavo i lietuviu kalba. Po keliu dienu tokios kankynes lietuvybe istryniau. gal kas zino kodel taip buvo? Kolkas nedrystu vel lietuvintis..

Reikia ne perjunginėti į amerikietišką klaviatūrą, o spausti ir laikyti dešinėje pusėje Alt klavišą ir turėsite tą viršutinę amerikietiškos klaviatūros eilutę.

O šiaip man yra nesuprantama kodėl visi įsikandę tą nepatogią klaviatūrą su lietuviškomis raidėmis vietoj skaičių. Juk yra ir patogesnių klaviatūros išdėstymų..
Atsakyti
Tai prireikus ne lietuvisku raidziu reik visa laika alt laikyt? o kokio kitokio budo nera? g.gif nes tai labai nepatogu. O bent jau as kitokiu klaviaturos isdestymu nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 09 11, 02:35)
Tai prireikus ne lietuvisku raidziu reik visa laika alt laikyt? o kokio kitokio budo nera? g.gif  nes tai labai nepatogu.  O bent jau as kitokiu klaviaturos isdestymu nezinau blush2.gif

Ne prireikus lietuviškų raidžių, o prireikus !@#$%^&*+ arba skaičių.
Atsakyti
Supratau, tik ne taip issireiskiau. doh.gif Dekui uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti