Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

Bandziau vis kelis menesius ir vis dar beraste. Pas mane vietoj lietuvisku raidziu is viso nieko nespausdina. O Windows lietuviskas. Help.
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2005 05 30, 23:17)
bandysiu paaiskinti ka as darau, fukuotup, jei kas ne taip, buki gerute, pataisyki, nes man reikia lietuv. raidziu rinkti tekstui, einu i setting, -control panel- keyboard, ten pasirenku lithuanian, spaudziu properties , keyboard load, irgi lithuanian, apply ir ok..paskui einu i litwin 98, spaudziu go, install, instaliuoja ir kartu spaudziu litwin 98, nes daugiau nieko prie litwin parasyto nematau..irgi instaliuoja, bet restart neliepia, tada restartuoju pati ir vel einu i keyboard load ir apply, ok, bet niekas nesigauna, ka toliau daryti?

man irgi kazkas panasaus, atrodo, abu instaliavau (go.inf ir litWin2k.inf), bet toliau niekaip cry.gif padekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia daug protingų žmonių susirinkę, tai gal padėsite išspręsti ne visai rimtą, bet erzinančią problemą. Kai anglų kalba spausdinu ar be lietuviškų raidžių, viskas OK, bet kur sudėti skaičius, kad kai greitai spausdini kaskart nereikėtų perjunginėti LT ir EN ar kombinacijos ALT plius tas mygtukas po Caps Lock? Gal kitus mygtukus perprogramuoti? g.gif Žinau, kad galima papildoma klaviatūrą nusipirkti, bet ji brangiai kainuoja. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Paziurekit i savo kompa: Turi buti jame standartiniai lizdai kalviaturai ir pelei.
Jai te lizdai yra tokios pat formos kaip ir stacionariniam kompe, tai tiks ir standartine klaviatura, kuri kainuoja nuo 15 Lt.

! 

Draudžiama:

8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Dar kartą pažeidus šią taisyklę bus skiriamas įspėjimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukuotukaf: 07 lapkričio 2005 - 12:49
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2005 11 07, 01:07)
Čia daug protingų žmonių susirinkę, tai gal padėsite išspręsti ne visai rimtą, bet erzinančią problemą. Kai anglų kalba spausdinu ar be lietuviškų raidžių, viskas OK, bet kur sudėti skaičius, kad kai greitai spausdini kaskart nereikėtų perjunginėti LT ir EN ar kombinacijos ALT plius tas mygtukas po Caps Lock? Gal kitus mygtukus perprogramuoti?  g.gif Žinau, kad galima papildoma klaviatūrą nusipirkti, bet ji brangiai kainuoja. Ačiū.  4u.gif

Jeigu tinka lietuviškos raidės vietoj qw ir šone esančių ženklų ir skaičiai su skirybos ženklais viršuje, tada reikia daryti šitaip:
1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" Lithuanian (IBM). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai.
Atsakyti
Sveiki,as ne lietuve todel sunkei rasou,as persincijou programa is supermamos no ne paseleidza windows xp
Atsakyti
aš IR JAU GALIU RAŠYTI LIETUVIškai
Atsakyti
Valio valio valio thumbup.gif Rašau lietuviškai.... Tik dabar nerandu kur Šauktukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(viketorija @ 2006 02 21, 19:07)
Valio valio valio  thumbup.gif  Rašau lietuviškai.... Tik dabar nerandu kur Šauktukas  g.gif

Spausk Shift + 1 mirksiukas.gif Bet čia tik pasirinkus EN kalba arba jei lietuviškos raidės išdėstytos šalia kitų raidžių, o ne viršuj, kur skaičiukai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi rašau lietuviškai thumbup.gif
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
O mano naujas kompiuteris netaiso lietuviškų tekstų.. verysad.gif bus ne kas kai prasidės rašto darbai.. gal galit padėti??? help.gif (windows'ai aišku piratiniai ax.gif )
Atsakyti
Ačiū Fukuotukaf!!!!!!!!
As taip pat jau nebe šveplai rasau! tongue.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti