Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(Taktas @ 2008 01 21, 22:05)
Vaikų darželis.

Aha biggrin.gif Su auklėtoju Palemonu doh.gif
Atsakyti
Jau per daug čia visi įsivažiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
O jums neatrodo, kad tema jau off topic pasidarė?
Atsakyti
vaje žmones akivaiždžiai daug laisvo laiko turi , kas sedi ir seka kas kiek klaidu padare ir ttt doh.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, jei pas mane rusiski windowsai, ar galima lietuviskas raides isivest? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2008 03 04, 11:40)
Norejau paklaust, jei pas mane rusiski windowsai, ar galima lietuviskas raides isivest?  g.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 04, 13:04)

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

O galiu bet kur sudeti isarchyvuotus failus, t. y. nesvarbu i C ar i D diska blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš turiu lietuvių k., tik norėjau pasakyti, kad kaip gerai, kad yra komentarai, skaitydama juos, supratau, ką negerai, o tiksliau ko nepadariau mirksiukas.gif Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Pati rašau lietuviškai, kaip jau sakiau, bet mane labai nervina žmonės kurie rašo vos suprantamai, t.y. žodžiuose tokios žioplos ir siaubingos klaidos, kad doh.gif Gal ir pas mane pasitaiko, bet tikrai ne tokių žiaurių.... unsure.gif Nieko asmeniško, bet nemalonu skaityti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 18 kovo 2008 - 21:00
nu man neiseina niekaip LT kalbos susiveikt doh.gif ir nesuprantu kas negerai. jau n-aji karta vis bandau ir bandau, rankos nusvirs tuoj. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 03 31, 15:48)
nu man neiseina niekaip LT kalbos susiveikt doh.gif  ir nesuprantu kas negerai. jau n-aji karta vis bandau ir bandau, rankos nusvirs tuoj. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kas nesigauna? Kokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 03 31, 22:15)
Kas nesigauna? Kokios problemos?

Jau turiu tongue.gif tongue.gif tongue.gif persiinstaliavau kompiuterį ir kalba dabar yra.
Aš rašau lietuviškai!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti