Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

aš irgi tik už rašymą lietuviškai, net nemalonui kitaip parašytus tekstus skaityti... ax.gif
Atsakyti
Šiandien buvau į lituanisčių forumą įlindęs - nu gražu, ne visos bet keletas gerbiamų mokytojų irgi švepluoja, nu tai ką norėti iš paprastų žmogelių ? verysad.gif
Atsakyti
tai gal reiketu padaryt forume funkcija "tikrint rašyba " kaip pvz.gmaile ir visi patenkinti bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 08, 22:53)
tai gal reiketu padaryt forume funkcija "tikrint rašyba " kaip pvz.gmaile ir visi patenkinti bus bigsmile.gif

Tai viską galima, bet galima ir be tikrinimo, nes dauguma juk piktybiškai "švepluoja" tarsi sms'us rašydami. verysad.gif
Atsakyti
Aš rašau lietuviškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2008 01 09, 15:08)
Aš rašau lietuviškai biggrin.gif

Nu šaunuolė, paprašysim Adamkų, kad medalį suveiktų biggrin.gif
Atsakyti
Jau kokie du metai, kai rašau lietuviškai. Dabar kitaip nebegalėčiau. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantex: 12 sausio 2008 - 20:31
QUOTE(Lera @ 2008 01 08, 23:53)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nagi pasiskaitinėkite lituanisčių pašnekesius - plaukai šiaušiasi nuo tokios kai kurių lituanisčių "pagarbos" lietuvių kalbai. Šveplauoja ir net nesirauko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 15, 14:20)
Nagi pasiskaitinėkite lituanisčių pašnekesius - plaukai šiaušiasi nuo tokios kai kurių lituanisčių "pagarbos" lietuvių kalbai. Šveplauoja ir net nesirauko.  verysad.gif

susidaro ispudis, kad tik lituanistes ir turi gerbt ta kalba? cia ju prigimtine pareiga, taip sakant? o kiti - tik pirstais badyt?
teisingai sakoma: svieskit i mane akmeni tie, kas be nuodemes......
ar gerb. Palemonas svies?
Atsakyti
QUOTE(Saran @ 2008 01 17, 16:38)
susidaro ispudis, kad tik lituanistes ir turi gerbt  ta kalba? cia ju prigimtine pareiga, taip sakant? o kiti - tik pirstais badyt?
teisingai sakoma: svieskit i mane akmeni tie, kas be nuodemes......
ar gerb. Palemonas svies?

Tai kad jau sviedė.
Jeigu žmogus negerbia savo pasirinkimo, ko daugiau norėti?
Atsakyti
nu jo..... jeigu jau lituanistės taip rašo......gėda..... g.gif
Atsakyti