aš irgi tik už rašymą lietuviškai, net nemalonui kitaip parašytus tekstus skaityti...
tai gal reiketu padaryt forume funkcija "tikrint rašyba " kaip pvz.gmaile ir visi patenkinti bus
QUOTE(Lera @ 2008 01 08, 22:53)
tai gal reiketu padaryt forume funkcija "tikrint rašyba " kaip pvz.gmaile ir visi patenkinti bus
Tai viską galima, bet galima ir be tikrinimo, nes dauguma juk piktybiškai "švepluoja" tarsi sms'us rašydami.
QUOTE(Jol @ 2008 01 09, 15:08)
Aš rašau lietuviškai
Nu šaunuolė, paprašysim Adamkų, kad medalį suveiktų
Jau kokie du metai, kai rašau lietuviškai. Dabar kitaip nebegalėčiau.
QUOTE(Lera @ 2008 01 08, 23:53)
Nagi pasiskaitinėkite lituanisčių pašnekesius - plaukai šiaušiasi nuo tokios kai kurių lituanisčių "pagarbos" lietuvių kalbai. Šveplauoja ir net nesirauko.
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 15, 14:20)
Nagi pasiskaitinėkite lituanisčių pašnekesius - plaukai šiaušiasi nuo tokios kai kurių lituanisčių "pagarbos" lietuvių kalbai. Šveplauoja ir net nesirauko.
susidaro ispudis, kad tik lituanistes ir turi gerbt ta kalba? cia ju prigimtine pareiga, taip sakant? o kiti - tik pirstais badyt?
teisingai sakoma: svieskit i mane akmeni tie, kas be nuodemes......
ar gerb. Palemonas svies?
QUOTE(Saran @ 2008 01 17, 16:38)
susidaro ispudis, kad tik lituanistes ir turi gerbt ta kalba? cia ju prigimtine pareiga, taip sakant? o kiti - tik pirstais badyt?
Tai kad jau sviedė.
Jeigu žmogus negerbia savo pasirinkimo, ko daugiau norėti?
nu jo..... jeigu jau lituanistės taip rašo......gėda.....