ka busiu pridarius....anksčiau visada LT raidėes budavo viršuje .o dabar jos išsimete bili kur.o spaudziant virsutinius skaiciukus man rasosi tik !"/;:,.?()
Spausk Ctrl+ Shift arba Alt+ Shift :] Įsijungs LT klaviatūra, nes perjungus į EN.
Kažką buvau pridirbus ir visai buvo dingęs teksto rašymas lietuvių kalba. Bet dabar pasiskaičiau ir esu labai dėkinga, kad taip nesunkiai išsprendžiau šią broblemėlę.Ačiū
AČIŪ AČIŪ AČIŪ Ir aš galiu rašyti LIETUVIŠKAI
Labutis. Paskaičiau šią tema ir nusprendžiau pradeti rašyti lietuviškomis raidėmis. Sunkiai man gaunasi. Bet stengsiuosi priprasti.
Ačiū už šią tema.
Ačiū už šią tema.
QUOTE(lina-as @ 2007 09 12, 13:07)
Labutis. Paskaičiau šią tema ir nusprendžiau pradeti rašyti lietuviškomis raidėmis. Sunkiai man gaunasi. Bet stengsiuosi priprasti.
Ačiū už šią tema.
Ačiū už šią tema.
Sveikinu dėl apsisprendimo, nieko čia sudėtingo nėra.
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 12, 14:01)
Sveikinu dėl apsisprendimo, nieko čia sudėtingo nėra.
Kai pripranti, tai visai
Sveikos.
Ačiū už temą. Aš tik už tai, kad rašytume lietuviškai.
Bet kai kitos forumietės nerašo lietuviškom raidėm, tai ir išsišokti nesinori. Nors gal reikėtų pabandyti.
Ačiū už temą. Aš tik už tai, kad rašytume lietuviškai.
Bet kai kitos forumietės nerašo lietuviškom raidėm, tai ir išsišokti nesinori. Nors gal reikėtų pabandyti.
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 12, 09:30)
įdomus variantas, bet jei aš jau įpratus prie qwerty oi kaip būtų sunku, nes nuvažiavus kitur, kur yra kitoks išdėstymas, vistiek renku mintinai ir raidės maišos, tai čia būtų dar labiau. aišku reikia laiko viskam
QUOTE(grange @ 2007 10 12, 11:58)
įdomus variantas, bet jei aš jau įpratus prie qwerty oi kaip būtų sunku, nes nuvažiavus kitur, kur yra kitoks išdėstymas, vistiek renku mintinai ir raidės maišos, tai čia būtų dar labiau. aišku reikia laiko viskam
Kaip sakoma - pripratimas blogiau negu prigimimas.