Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

4u.gif
ka busiu pridarius....anksčiau visada LT raidėes budavo viršuje .o dabar jos išsimete bili kur.o spaudziant virsutinius skaiciukus man rasosi tik !"/;:,.?()
Atsakyti
Spausk Ctrl+ Shift arba Alt+ Shift :] Įsijungs LT klaviatūra, nes perjungus į EN.
Atsakyti
Kažką buvau pridirbus ir visai buvo dingęs teksto rašymas lietuvių kalba. Bet dabar pasiskaičiau ir esu labai dėkinga, kad taip nesunkiai išsprendžiau šią broblemėlę.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ AČIŪ AČIŪ smile.gif Ir aš galiu rašyti LIETUVIŠKAI thumbup.gif
Atsakyti
Labutis. Paskaičiau šią tema ir nusprendžiau pradeti rašyti lietuviškomis raidėmis. bigsmile.gif Sunkiai man gaunasi. doh.gif Bet stengsiuosi priprasti. ax.gif
Ačiū už šią tema. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 09 12, 13:07)
Labutis. Paskaičiau šią tema ir nusprendžiau pradeti rašyti lietuviškomis raidėmis.  bigsmile.gif  Sunkiai man gaunasi.  doh.gif  Bet stengsiuosi priprasti.  ax.gif
Ačiū už šią tema.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu dėl apsisprendimo, nieko čia sudėtingo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 12, 14:01)
Sveikinu dėl apsisprendimo, nieko čia sudėtingo nėra.

Kai pripranti, tai visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 09 12, 23:14)
Kai pripranti, tai visai  thumbup.gif

Žinoma ;]
Atsakyti
Lietuviškai rašykime žymiai sparčiau
Atsakyti
Sveikos.
Ačiū už temą. Aš tik už tai, kad rašytume lietuviškai. thumbup.gif
Bet kai kitos forumietės nerašo lietuviškom raidėm, tai ir išsišokti nesinori. blush2.gif Nors gal reikėtų pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 12, 09:30)

g.gif įdomus variantas, bet jei aš jau įpratus prie qwerty oi kaip būtų sunku, nes nuvažiavus kitur, kur yra kitoks išdėstymas, vistiek renku mintinai ir raidės maišos, tai čia būtų dar labiau. aišku reikia laiko viskam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 12, 11:58)
g.gif  įdomus variantas, bet jei aš jau įpratus prie qwerty oi kaip būtų sunku, nes nuvažiavus kitur, kur yra kitoks išdėstymas, vistiek renku mintinai ir raidės maišos, tai čia būtų dar labiau. aišku reikia laiko viskam  rolleyes.gif

Kaip sakoma - pripratimas blogiau negu prigimimas.
Atsakyti