Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 14, 14:46)
Nu va - drąsiai gali dėtis parašiuką "Male body inspector"  biggrin.gif

Ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 14, 15:46)
Nu va - drąsiai gali dėtis parašiuką "Male body inspector"  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 09, 14:59)
"Mes kapstėme, kapstėme ir pagaliau ..." 1 , 2 ,
3 ,
4 ,
5 , 6 , 7 ,
8
9
10
11 , o paskui da gal atkapstysiu. rolleyes.gif  O gal jau nebereik ?  unsure.gif

Nerealiai apsidziaugiau. Kazkaip nebesitikejau net. blush2.gif Labai aciu. 4u.gif O reikia tai visuomet aciuks.gif

Tik va klausimas iškilo, ar tikrai tarp tų fontų yra bent keli su lietuvybe? Siunčiausi, siunčiausi, po to kai suinstaliavau kelis patikrinau - ogi lietuvybės nerasta... verysad.gif
Na, dar pabandysiu, bet įtariu, kad nerasiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 16 kovo 2007 - 13:33
QUOTE(Lauradr @ 2007 03 16, 14:15)
Nerealiai apsidziaugiau. Kazkaip nebesitikejau net. blush2.gif  Labai aciu. 4u.gif  O reikia tai visuomet  aciuks.gif

biggrin.gif o aš pagalvojau, kad jau nebereikia rolleyes.gif . Tai gerai, kad kas nors tiko, aš tai irgi mėgėjas tų šriftų prisiinstaliuot biggrin.gif . Patinka, ypač gotikiniai.
Atsakyti
Aš čia jau kažkaip nebe į temą, bet va ką tik lietuvybę įsivedžiau, tai dabar baisiai savim didžiuojuos- kad sugebėjau tai padaryt ir kad rašysiu lietuviškai!!! thumbup.gif Dabar tik priprast reikia prie naujų raidžių ir kad teks perjunginėt kalbą kiekvieną kartą, kai norėsiu rašyt skaičius ar padėt šaukštuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 26, 22:55)
Dabar tik priprast reikia prie naujų raidžių ir kad teks perjunginėt kalbą kiekvieną kartą, kai norėsiu rašyt skaičius ar padėt šaukštuką  doh.gif

padėt šaukštuką gali ir be klaviatūros laugh.gif o jei nori padėti šauktuką lietuviškam meniu spausk alt ir 033 vienu metu ir bus mirksiukas.gif

o tai skaičius kodėl negali su skaičių klaviatūra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 kovo 2007 - 22:54
QUOTE(grange @ 2007 03 26, 22:53)
padėt šaukštuką gali ir be klaviatūros laugh.gif o jei nori padėti šauktuką lietuviškam meniu spausk alt ir 033 vienu metu ir bus  mirksiukas.gif

o tai skaičius kodėl negali su skaičių klaviatūra?  g.gif

Nu košmaras blink.gif Nedavalgius, matyt, esu lotuliukas.gif

O skaičių negaliu dėt, nes mes tik laptop' ą turim blush2.gif Ir šauktuko neišeina padėt Tavo rekomenduotu būdu verysad.gif Neišmanėlė esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 27, 01:31)
O skaičių negaliu dėt, nes mes tik laptop' ą turim  blush2.gif  Ir šauktuko neišeina padėt Tavo rekomenduotu būdu  verysad.gif Neišmanėlė esu  doh.gif

aaa tai gal tada ir ta kombinacija neveikia laptopui, nu bet turėtų.. o pabandyk @ ženkliuką padėti paspaudus alt (kairįjį, ne dešinį) ir 064 ar veikia?

Atsakyti
Nea, neveikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 27, 14:01)
Nea, neveikia  ax.gif

verysad.gif niu tada nežinau ,nes pas mane tai visos kombinacijos veikia...
šiaip turi būti būdas kaip kitaip, bet kito nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 27, 15:08)
verysad.gif  niu tada nežinau ,nes pas mane tai visos kombinacijos veikia...
šiaip turi būti būdas kaip kitaip, bet kito nežinau  4u.gif

Aš naudoju Ctrl Shift
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 27, 17:57)
Aš naudoju Ctrl Shift

niu tai čia tas aiškus kalbos perjungimui, bet gal kokia kombinacija šauktukui yra...
Atsakyti