Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 12, 09:28)
Bandžiau eit į kinietišką siuvinėjimo saitą...

Mokate kiniškai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 14:49)
Turbūt ir nesigaili ?  biggrin.gif

Nu jau kokia aš laiminga be IE lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Visai kitas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 14:56)
Naršyk su firefox'u ir nesuk sau galvos  biggrin.gif . Nereikalingas tas  gun_bandana.gif  IE  box.gif

Kaip pasakysi. drinks_cheers.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 03 12, 15:59-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 12, 15:59)
Mokate kiniškai?  biggrin.gif

schemoms suprasti kiniečių kalba nereikalinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 14:49)
Turbūt ir nesigaili ?  biggrin.gif

Nea,jokiais būdais schmoll.gif priešingai,be to,kad rašo lietuviškai ax.gif ,daug privalumų radau,visų nė neišvardinsiu drinks_cheers.gif

smile.gif+2007 03 12, 14:59-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 12, 14:59)
Mokate kiniškai?  biggrin.gif

lotuliukas.gif geras klausimas,labai vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 12, 20:44)
lotuliukas.gif  geras klausimas,labai vietoj  ax.gif

Kokių tik klausimų šiam pasauly nebūna. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 12, 18:31)
Kaip pasakysi.  drinks_cheers.gif
Nu tai ir gerai biggrin.gif
QUOTE(@asta @ 2007 03 12, 20:44)
Nea,jokiais būdais  schmoll.gif  priešingai,be to,kad rašo lietuviškai ax.gif ,daug privalumų radau,visų nė neišvardinsiu  drinks_cheers.gif

Na tai, kad rašo lietuviškai tai čia taip ir turi būti, be to tai ir pati naršyklė lietuvių kalba. Dėl privalaumų - ten "gili dirva ir platūs arimai", manau visų ir neatradai. O jau "susitiuningavai" ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 12 kovo 2007 - 23:20
Tai jūs visą tą firefoxą lt pasidarėt? ir taip lengviau? blink.gif aš tai jei kur įeinų į lt kur kompai, nebemoku, jau tokie pavadinimai suregzti kad neklausk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 13, 00:30)
Tai jūs visą tą firefoxą lt pasidarėt? ir taip lengviau?  blink.gif  aš tai jei kur įeinų į lt kur kompai, nebemoku, jau tokie pavadinimai suregzti kad neklausk  doh.gif

"... Kiekvienam savoooooo !" - kažkur girdėjau dainuojant biggrin.gif O šiaip - gal nereikėtų tos lietuvių kalbos išsižadėti ? Savi marškiniai visgi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 23:15)
Nu tai ir gerai  biggrin.gif

Na tai, kad rašo lietuviškai tai čia taip ir turi būti, be to tai ir pati naršyklė lietuvių kalba. Dėl privalaumų -  ten "gili dirva ir platūs arimai", manau visų ir neatradai. O jau "susitiuningavai" ?  rolleyes.gif

Kas dieną po naujieną biggrin.gif

Uhu "tiuningas "yra,beveik kasdien keičiu biggrin.gif ,kol rasiu savo mirksiukas.gif

šiaip lietuviškas meniu ir man keistokas,bet nieko,perkasim kaip nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 13, 10:25)
"... Kiekvienam savoooooo !" - kažkur girdėjau dainuojant  biggrin.gif O šiaip - gal nereikėtų tos lietuvių kalbos išsižadėti ? Savi marškiniai visgi.  g.gif

Nereiktų išsižadėt, bet kai esam pripratę prie angliškos versijos, tai lietuvoškoj versijoj ne visada randi, ko reikia, arba kartais būna sunku net suprast. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 13, 13:16)
šiaip lietuviškas meniu ir man keistokas,bet nieko,perkasim kaip nors  cool.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 13, 14:48)
Nereiktų išsižadėt, bet kai esam pripratę prie angliškos versijos, tai lietuvoškoj versijoj ne visada randi, ko reikia, arba kartais būna sunku net suprast.

biggrin.gif Susitelkime, adaptuokimės, varykime anglicizmą lauk iš Lietuvos, nepasiduokim, kovokim, neužleiskim gimtosios kalbelės ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 13, 22:08)
biggrin.gif Susitelkime, adaptuokimės, varykime anglicizmą lauk iš Lietuvos, nepasiduokim, kovokim, neužleiskim gimtosios kalbelės ...  rolleyes.gif

ot, koks patriotas. Gražu žiūrėt. thumbup.gif

P.S. Beje, vis žiūriu, žiūriu ir niekaip neparašau - man tavo parašas patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 13 kovo 2007 - 21:35