Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 11, 14:35)
Jau gali aiškinti apie tiuningavimą.  Noriu žinot. bigsmile.gif
Man Firefox'as patinka, nes internetiniai langai visi tam pačiam lange atsidaro. Tai jei daug visko būni atsidarius, neužima tiek vietos, kiek Internet Explorer.

Nu ką, pradedam : eini į Priemonės -> Papildiniai -> Grafiniai apvalkalai. Gali būti kad čia bus tuščia, tada spaudi apatiniame dešiniame langelio kampe Atsisiųsti apvalkalų. O gali spausti ČIA ir išsirinksi kas labiausiai patinka. Aš tai dabar naudoju Redshift V2 95, dar patinka Metal Lion - Vista 1,5. Yra ten jų begalė - akys raibsta. Dar priemonių juostą gali susitvarkyti: Rodymas -> Priemonių juostos -> Tvarkyti ... -> atsidaro langas, o iš jo ką reikia su ta rankike imi ir dediesi į kurią nori vietą. Ten tarpai skirtukai kortelių mygtukas ir t.t. O kas nepatinka tai iš juostos su ta pačia rankike išimi ir dedi į dėžikę atgal. Beje tų mygtukų irgi galima prisisiųsti įvairių.
Atsakyti
Palemonas, ačiū! 4u.gif Einu žiūrinėt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 11, 09:32)
į kokius kinietiškus puslapius nebandei eiti? g.gif

g.gif nu kad ne schmoll.gif o tai kažkaip susiję?Pati gal pas kiniečius nuėjus buvai,kad ta pačią problemą turėjai ax.gif

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 15:57)
Nu ką, pradedam :

Einu ir aš pabandyt ax.gif

Tiesa labai dėkui už nuorodas,paaiškinimus,daug naudingos info čia radau 4u.gif ir Firefox'as super thumbup.gif
Atsakyti
Mygtukai Firefox'ui - ČIA
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 11, 23:14)
g.gif  nu kad ne  schmoll.gif  o tai kažkaip susiję?Pati gal pas kiniečius nuėjus buvai,kad ta pačią problemą turėjai ax.gif

Bandžiau eit į kinietišką siuvinėjimo saitą, bet negalėjau įeit, nes Internet Explorer blokavo jį. O po tų bandymų paskui dingo ir lietuviškas šriftas forumuose. Nežinau, gal čia tik sutapimas. g.gif Svarbu, kad su Firefox'u viskas gerai dabar. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 12 kovo 2007 - 08:28
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 12, 09:28)
Bandžiau eit į kinietišką siuvinėjimo saitą, bet negalėjau įeit, nes Internet Explorer blokavo jį. O po tų bandymų paskui dingo ir lietuviškas šriftas forumuose. Nežinau, gal čia tik sutapimas.  g.gif Svarbu, kad su Firefox'u viskas gerai dabar.  thumbup.gif

Blokavo, nes nesugebėjo iškoduoti, o bekoduodamas išsiderino ir pamiršo tai ką mokėjo anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 10:30)
Blokavo, nes nesugebėjo iškoduoti, o bekoduodamas išsiderino ir pamiršo tai ką mokėjo anksčiau  rolleyes.gif

O jam visa tai primint kaip nors galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 12, 10:35)
O jam visa tai primint kaip nors galima?  g.gif

Galima, bet ar būtina ? Aš Explorerio išvaizdą jau seniai pamiršau, nesinori net prisiminti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 10:53)
Galima, bet ar būtina ? Aš Explorerio išvaizdą jau seniai pamiršau, nesinori net prisiminti.  biggrin.gif

Nežinau, šiaip dėl įdomumo paklausiau, ar labai sunkus "darbas" būtų jam visa tai primint. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 12, 11:04)
Nežinau, šiaip dėl įdomumo paklausiau, ar labai sunkus "darbas" būtų jam visa tai primint.  ax.gif

Naršyk su firefox'u ir nesuk sau galvos biggrin.gif . Nereikalingas tas gun_bandana.gif IE box.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 12, 09:53)
Galima, bet ar būtina ? Aš Explorerio išvaizdą jau seniai pamiršau, nesinori net prisiminti.  biggrin.gif

Va va aš jau irgi baigiu pamiršt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 12, 15:30)
Va va aš jau irgi baigiu pamiršt  biggrin.gif

Turbūt ir nesigaili ? biggrin.gif
Atsakyti