QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 11, 14:35)
Jau gali aiškinti apie tiuningavimą. Noriu žinot.
Man Firefox'as patinka, nes internetiniai langai visi tam pačiam lange atsidaro. Tai jei daug visko būni atsidarius, neužima tiek vietos, kiek Internet Explorer.
Man Firefox'as patinka, nes internetiniai langai visi tam pačiam lange atsidaro. Tai jei daug visko būni atsidarius, neužima tiek vietos, kiek Internet Explorer.
Nu ką, pradedam : eini į Priemonės -> Papildiniai -> Grafiniai apvalkalai. Gali būti kad čia bus tuščia, tada spaudi apatiniame dešiniame langelio kampe Atsisiųsti apvalkalų. O gali spausti ČIA ir išsirinksi kas labiausiai patinka. Aš tai dabar naudoju Redshift V2 95, dar patinka Metal Lion - Vista 1,5. Yra ten jų begalė - akys raibsta. Dar priemonių juostą gali susitvarkyti: Rodymas -> Priemonių juostos -> Tvarkyti ... -> atsidaro langas, o iš jo ką reikia su ta rankike imi ir dediesi į kurią nori vietą. Ten tarpai skirtukai kortelių mygtukas ir t.t. O kas nepatinka tai iš juostos su ta pačia rankike išimi ir dedi į dėžikę atgal. Beje tų mygtukų irgi galima prisisiųsti įvairių.