Įkraunama...
Įkraunama...

ČIUŽINIAI

QUOTE(Carevna @ 2008 04 09, 14:43)
Dar šis bei tas, netikėkit reklama kad ant jo gulint nesuprakaituosi ir nesušalsi, grynas melas, geriau ieškot pralaidesnio orui, nes šitie tikrai jo nepraleidžia  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

o kaip sie minusai logiska zinant kad putu poliuretanas yra padidinto tankio paralonas.. Tik sunkiai suzinojau teko pasigincyti ir irodyneti kaip gi jus galit nezinoti ka pardavinejat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 01 18, 17:08)
o kaip sie minusai logiska zinant kad putu poliuretanas yra padidinto tankio paralonas.. Tik sunkiai suzinojau teko pasigincyti ir irodyneti kaip gi jus galit nezinoti ka pardavinejat  lotuliukas.gif

Sveikos DORMEO-tai porolono gabalas!!!!!!! Normalus ciuziniai turi uztrauktuka,kad nuvilkus uzvalkala ji galetume isvalyti ir pamatyti kas dedasi viduje!Reklama per televizija negali leisti nei viena rimta firma-nepigiai kainuoja....... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(borg @ 2009 02 07, 21:47)
Sveikos DORMEO-tai porolono gabalas!!!!!!! 

drinks_cheers.gif Pati vos netapau ikirios reklamos auka blink.gif blush2.gif Bet nuejus i tvshop parduotuve, paziurejau kad ponas dormeo , kaip ir sake 'parolono gabalas' su 1 ar 2 cm ale viskoelastines medziagos schmoll.gif vienu zodziu š 4u.gif imho rolleyes.gif

Kreipiuosi i jus su pagalba. Vaikas apipino savo ciuzinuka.Dviguba. Vienoj pusej grikiai, kitoj kokosas. Nuemiau uzvalkala - kad isskalbt, ziuriu grikiai prisiuti doh.gif AR galima tokia skalbt??? ar neisbrinks grikiai? g.gif
Atsakyti
musu ciuzinis firmos GEMIEGA,rinkom kietesni,su smulkesnem spiruoklem,labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Na zinokit, as visada buvau didele skeptike reklamom, ypac tv shopo, taciau man patare draugai isigyti DORMEO MEMOSAN ciuzini. As nusipirkau, ir zinokit, esu labai patenkinta, labai patogus, neskauda nugara. Tikrai rekomenduoju, visiems kas is musu draugu turi patenkinti labai. Vienintelis dalykas ten salia is sono ciuzinio laidelis kysho, tai ten tai bajeris, patys pardavejai negali paaiskint kam jis, sako tipo ventiliuoja, o kokiu pagrindu logisko atsakymo nera biggrin.gif lotuliukas.gif bet nesvarbu, smulkmena smile.gif
Atsakyti
Sveika borg,tai koki tu patartum ciuzinuka,jai sakai Dormeo s...?
Atsakyti
as pirkaus Gemegos-galiu pasakyt jog patenkinta-norejau kietesnio,pradzioje atrode minkstokas,bet isimiegu gerai 140/200cm spyruolinis,jos dvigubos-spyruokle spyruokleje atskirai ivilktos.as lateksinio nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(borg @ 2009 02 07, 21:47)
Sveikos DORMEO-tai porolono gabalas!!!!!!! Normalus ciuziniai turi uztrauktuka,kad nuvilkus uzvalkala ji galetume isvalyti ir pamatyti kas dedasi viduje!Reklama per televizija negali leisti nei viena rimta firma-nepigiai kainuoja.......  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

specialiai nuvaziavau i Mega i top chop paziureti kaip jie atrodo -vat tas vaizdas ir iskart atmuse-visiskai sutinku,kad tai paralono gabalas ir daugiau nieko+reklama.
Atsakyti
Mes isigijome latekso ciuzini, na issimiegi labai gerai. Nereikia vartyitis kol isitaisai, atsiguli tiesiog ir jau patogu. Tik kaina didele... Na ir zinoma reikia pavartyti kart nuo karto ta ciuzini. Jei pirkciau nauja, tai pirkciau kuo kietesni dabar, paprasciausiai, sveikiau. O vyras saukia, kad jokio kietesnio ciuzinio nereikia! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė4 @ 2009 06 01, 13:52)
Aš prekiauju kokybiškais čiužiniais labai žemom kainom.5metai garantija, jų yra pačių įvairiausiu, nuo paties paprasčiausio iki "super memori" (lateksas su viskoelastiniu sluoksniu). Jei sudominau, kreipkitės į AŽ (asmeninės žinutės).

Na kaip cia pasakius, kietas ciuzinys taip pat nera gerai. Ciuzinys turi prisitaikyti prie kuno formu. Rekomenduociau spyruoklini ciuzini su latekso ir viskoelastiniu sluoksniu. Vien lateksas yra blogai, nes ciuzinys nekvepuoja...
Jei kazko tokio prireiktu kreipkites i mane. Mano kainos yra palyginus zemos. ax.gif
Atsakyti
oho kokia reklama o daugiau privalumu juk skirtumas ne tik kainoj .. latekso yra ir sintetinio ar tik 20 procentu naturalaus kiti prekiauja 80 procentu . o kainu skirtumas nedidelis argumentuoki kuo geresni juk kainoj ne visada esme. velgi lateksiniai nutylejai minusa- lateksiniai ir viskoelastiniais yra silti ciuziniai. aisku yra zmoniu kuriem megsta siluma bet mano vyro padidejas prakaitavimas ir mes issirinkom su geresne ventiliacija.
Atsakyti
Reikia patarimo, ar čiužinį iš karto mest lauk, ar ką nors įmanoma padaryt. Problemėlė: po ~3 metų naudojimo čiužinio pusė, kuri yra su plonu kokoso pluošto sluoksniu, pradėjo skleist labai jau nemalonų kvapą. Į pelėsius nepanašu, kas tai galėtų būt -- neįsivaizduojam. Čiužinys buvo vartomas, "užsistovėt" kažkas neturėtų lyg ir? Miegot ant tos pusės jau neįmanoma dėl kvapelio sad.gif
O jei mest lauk -- kur tą čiužinį dėt? Buitinę techniką tai surenka kažkas, o su šitais daiktais kaip elgtis?
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 06 17, 22:44)
Reikia patarimo, ar čiužinį iš karto mest lauk, ar ką nors įmanoma padaryt. Problemėlė: po ~3 metų naudojimo čiužinio pusė, kuri yra su plonu kokoso pluošto sluoksniu, pradėjo skleist labai jau nemalonų kvapą.

blink.gif oi, įdomu dėl kokios priežasties taip nutiko.. Mūsų čiužinys lateksinis, vienoje pusėje dėtas kokoso sluoksnis.. unsure.gif
Atsakyti