Mes gaminome ciuzini Litbed Bedding Co jie vadinasi lygtais. Randasi Vievyje. Mums reikejo nestandarto: 151 plocio 210 ilgio ir 35 cm aukscio. Dare ji is keliu sluoksniu, kad butu nei per minkstas nei per kietas, tai dejo: 1 sluoksnis kisenines spyruokles, tuomet veltinis ir lateksas apie 15 cm. Esam labai patenkinti, puikiai ismiegam, niekada nei rankos nutirpsta nei kitos problemos kamuoja, puikiai prisitaiko prie kuno ir islaiko nugara tiesia. Kitose firmose uz toki ciuzini paprase nuo 2500 Lt. Mes sumokejom dvigubiai maziau.
turiu spuruoklini ciuzini, viena puse su kokoso plluostu, kita su paralono, man labiau patinka su koso pluostu.
Mes užsakėme Baldų Rojuje žiema - vasara spyruoklinį čiūžinį, ten irgi spyruoklės atskiruose maišeliuose ir iš vienos pusės jis vienoks, iš kitos kitoks nesigilinau, tiesiog pagulėjom, patiko, kad neminkštas ir tiek
Ten gal vienoj pusėj porolonas, kitoj lateksas
va toks specialiai radau užsakymo lapą ir pažiūrėjau pavadinimą
Ten gal vienoj pusėj porolonas, kitoj lateksas
va toks specialiai radau užsakymo lapą ir pažiūrėjau pavadinimą
Mes įsigijome prieš gerus metus štai tokį http://www.gemega.lt...?l=lt&m=4&cid=8 tik paprašiau, kad ta eucatherm medžiaga būtų iš abiejų pusių (vienoje 3 cm, kitoje 5 cm) labai patenkinti Turiu vieną gerą patarimą ieškodama čiužinio apvažiavau visas didžiasias vilniaus baldų parduotuves, labiausiai nuliūdino, kad pristatymas užtrunka nuo 1 mėn ir dar daugiau, be to prasideda skaičiavimas, ar kiek kilometrų, kelintas aukštas, ar yra liftas. Išsigandau, kad daikto pristatymas gali tiek kainuoti Tada paskambinau tiesiai gamintojui ir gavau čiužinį per 3 dienas, atvežimas iš Šiaulių kainavo pigiau nei iš Vilniaus parduotuvės į Vilniuje esantį butą. Dar daugiau - pats čiužinys buvo pigesnis pas gamintoą
O kaip fainai cia tau. Bet su tais atvezimais ir uznesimais jau ir mane nervina, kainos kosmines. Ir ne tik ciuziniu.
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 04, 00:30)
Sveiki, gal kas galit patarti kokį čiužinį pirkti ar nepirkti dvigulei lovai (1600x2000), kad nebūtų itin brangus, bet patogus. Pasirinkimas didžiulis, bet į ką kreipti dėmesį - nežinau Laukiu labai patarimų
Laba diena,
mums ta pati dabar problema, na ne visai problema...bet tokio čiužinio reikia.
visi pataria neimti Padvaisko čiužinio
beje, gal kas turite dormeo? dabar labai jau reklamuoja....ir kainos proto ribose...
Aš planuoju pirkti Dormeo. Tikiuosi bus geras. Gal kas naudojatės Jų čiužiniais? Kokie atsiliepimai?
na mes jau po kokiu tryju savaiciu ir uzsakinesim ciuzini,tai va renkuosi kuri?draugai turi DORMEO tai laaabai patenkinti,kaina jo tai tikrai gera.kaip jau ir apsisprendziau bet dar galvoju gal yra ka nors geresnio uz panasia kaina?
http://www.supermama...howtopic=339707, čia jau pradėta ketvirta tema tik apie čiužinius, jei tai tikrai jums aktualu, verta pasidomėti ką jau išbandę kiti, o gal pasiseks, dar kas ir patars, man pasisekė
Sveiki,
turiu tokia problemyte,nezinau kur kreiptis,tikiuosi sulaukti is jusu patarimo.Buvau nuemus iskalbti va tokio ciuzinio uzvalkalo virsu ir negaliu dabar uztraukti uztrauktuko,istruko jo galvute ir susigadino mechanizmas Butu idealiausia persiuti nauja uztrauktuka,bet kaip,juk sonai nenusiema niu niekaip nesugalvoju
turiu tokia problemyte,nezinau kur kreiptis,tikiuosi sulaukti is jusu patarimo.Buvau nuemus iskalbti va tokio ciuzinio uzvalkalo virsu ir negaliu dabar uztraukti uztrauktuko,istruko jo galvute ir susigadino mechanizmas Butu idealiausia persiuti nauja uztrauktuka,bet kaip,juk sonai nenusiema niu niekaip nesugalvoju
Sveikos paneles,
Mes su vyru jau 3 metai miegam ant Lono ciuzinio ,,Gabriela" ir esame labai patenkinti, jis ne per minkstas ir ne per kietas - pats tas. 5 zonu, issiformuoja pagal tavo kuno formas. Vakare kai atsiguli nesinori is lovos pakilti...
Na, o kiti ciuziniai, is informacijos, kuria susidariau kai ieskojau ciuzinio, galiu teigti, kad neverta pirkti spiruokliniu ciuziniu , nes jos anksciau ar veliau ,,pareina" ir ciuzinys tampa ne mielas. Geriausia pirkti pagal kainos ir kokybes santyki - viskoelastinius ciuzinius, nes lateksiniai brangoki (mano nuomone). Nelabai verta (greiciausiai NEverta) pirkti pacio brangiausio viskoelastinio ciuzinio, kaip pavyzdi galiu pateigti savo broli, kuris tuo metu pirko pati brangiausia is Lono ciuzini (3000lt), o mes, kaip zinote viduriuka - kas keisciausia, kad miegasi lygiai tai pat, kaip ant musu ciuzinio, o dvigubo kainos skirtumo nesijaucia Tuo metu mes uz savo ciuziny mokejom 1000lt. Is firmu man labai nepatiko ir kiek zinau kokybe nelabai - padvaisko ciuziniai. Mes tuo metu rinkomes ir lono ir gemegos, na tuomet kainos ir kokybes atzvilgiu atrode patraukliausi. Sekmes renkantis
Mes su vyru jau 3 metai miegam ant Lono ciuzinio ,,Gabriela" ir esame labai patenkinti, jis ne per minkstas ir ne per kietas - pats tas. 5 zonu, issiformuoja pagal tavo kuno formas. Vakare kai atsiguli nesinori is lovos pakilti...
Na, o kiti ciuziniai, is informacijos, kuria susidariau kai ieskojau ciuzinio, galiu teigti, kad neverta pirkti spiruokliniu ciuziniu , nes jos anksciau ar veliau ,,pareina" ir ciuzinys tampa ne mielas. Geriausia pirkti pagal kainos ir kokybes santyki - viskoelastinius ciuzinius, nes lateksiniai brangoki (mano nuomone). Nelabai verta (greiciausiai NEverta) pirkti pacio brangiausio viskoelastinio ciuzinio, kaip pavyzdi galiu pateigti savo broli, kuris tuo metu pirko pati brangiausia is Lono ciuzini (3000lt), o mes, kaip zinote viduriuka - kas keisciausia, kad miegasi lygiai tai pat, kaip ant musu ciuzinio, o dvigubo kainos skirtumo nesijaucia Tuo metu mes uz savo ciuziny mokejom 1000lt. Is firmu man labai nepatiko ir kiek zinau kokybe nelabai - padvaisko ciuziniai. Mes tuo metu rinkomes ir lono ir gemegos, na tuomet kainos ir kokybes atzvilgiu atrode patraukliausi. Sekmes renkantis
na bandau,gal suprasit.ispradziu nupirk bet kokio ilgio uztrauktuka kad galvute butu tokia kaip buvo prie ciuzinio uztrauktuko.paskui prie pat uztrauktuko galvutes yra is abieju pusiu geleziukai,juos reik atlenkt ir issiimt galvute,tada taip pat atlenk geleziukus prie ciuzinio uzvalkalo,idek ta nauja galvute ir uzlenk atgal geleziukus.tikiuosi tau paviks,siaip tai labai viskas paprasta,galima taip pat keist bet kur-striukes,kelnes ir t.t.jai ko nesuprasi tai jau tikrai skambink,labai sunku aprasit.