Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir metodai

QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 17:10)
Kodel? Programos gerai, bet jos yra irankis- turetumet suprasti, ka norite su jomis daryti. Tarkim, jos apskaiciuos, kada tranzitinis Jupiteris darys palankius aspektus su natalo valdovu Merkurijumi (Mergeles ASC). Ir ka? Ka darysite su tomis ziniomis? Kaip pritaikysite praktikoje?
Harmonijoje su zvaigzdemis galima gyventi nebutinai naudojantis astrologinemis programomis, kunas/intuicija viska zmogui pasako, ko jam reikia, tik klausyti reikia  4u.gif

Ir dar- siulyciau pradziai suformuluoti kokrecius Jus dominancius klausimus. Nes jei tik "norite, kad apie Jus papasakotu", tai kam to reikia- juk Jus pati geriausiai zinote, kokia esate, kam dar tie astrologai?

Tai tame ir esmė, kad man tie žodžiai nieko nesako, norėjau gauti jų išaiškinimus. Pasinaudojau ta programa, kai kas patiko, kai kas ne, nes jaučiau, kad man tai tolima.
Konkrečių klausimų nelabai ir galiu turėti, nes tikrai man nereikia žinoti savo mirties datos ar kitų dekstruktyvių dalykų. Tiesiog norėtųsi kažkaip pasitikrinti ar ta linkme gyvenu. Galbūt užgožiu savyje tai, ko neturėčiau ar pan. Tiesiog atsitiktnai perskaičiau kažkurioje iš šios ar panašios temos vietų, kad kai žmogus sužinojo savo būstus ar pan., tai suprato kur darė klaidas ir dabar taiso savo gyvenimą. Juk neblogai būtų kiekvienam peržvelgti tai ir susimąstyti, gal yra kur ką taisyti, ko nežinome, nenujaučiame smile.gif
Ta internetinė programa duoda tam tikrų minčių, bet klausimas kiek tai naudinga. Tarkime mano ir vyro atveju liepia mums išmokti atlikti Service. Neva vis patarnauti kam nors, aš tai taip supratau. Tik kažkodėl mums neatrodo tai logiška ir suderinta su mumis, nes mes daugiau vadovaujantys ir norėtume tik tokie būti, o ne atvirkščiai. Nebent čia dar aukščiau suformuluota, kad vadovaujant kažkam, tarnausim visatai smile.gif
Todėl ir įdomu kuo tikite jūs ir kurios programos jums pasiteisina? Kokiu žmogumi patartumėte pasitikėti, nes juk jūs tuo tikite, užduodate klausimus likimui, savo datai, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 16:43)
Pazistu pora, kur vyro Marsas jungiasi su zmonos Saule (ji- Liuto ASC su Saule Vandenyje)- Saule silpna, Marsas ja aktyvina, butent kartu su vyru, poroje, moteris aktyvi, gauna energijos. Kai vyro ilgiau nebuna, jai "seda" batareikos

Niekada netikėjau, jog kitas žmogus, būdamas šalia, gali kažkaip paveikti ... Kol nepabuvau su vienu tokiu, kuriuo laiks nuo laiko tiesiog "apsinuodydavau"...o būdami kartu - suvaikėdavom kažkaip iš tos didelės laimės ar meilės...tekdavo vis atsitraukt viens nuo kito...
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 04, 17:21)
Todėl ir įdomu kuo tikite jūs ir kurios programos jums pasiteisina? Kokiu žmogumi patartumėte pasitikėti, nes juk jūs tuo tikite, užduodate klausimus likimui, savo datai, tiesa?

Man jokios programos nekomentuoja, as ziuriu brezini, o interpretuoju pati- juk tam ir mokiausi. Programos juk parasytos bendriems atvejams, o astrogramos visu skirtingos. Ir dar- as zvaigzdemis "netikiu", as zinau, kad jos veikia ir siek tiek, kaip jos veikia. Neisivaizduoju, kaip galima tiketi/netiketi dalyku, kurio nesuvoki.Savo atzvilgiu panagrineju tranzitus, kada geri periodai tam tikriems darbams/norams/siekiams, likimui klausimu neuzdavineju- viskas manyje. Tiesiog zinau budus, kaip geriausiai/sekmingiausiai pasiekti savo tikslus, bet tam velgi nebutina astrologija, uztenka moketi uzduoti klausimus sau.
O siaip, manau, jei jauciates kurioje tai srityje komfortiskai, savo batuose, tai kam ja keisti?
Manau, kad zmogus iesko atsakymu i problemas, sunkiai jo kokreciame gyvenimo momente issprendziamus klausimus- tada astrologija padeda kaip irankis.
Jei esate vadovaujanti ir norite tokia buti, tai kam keistis? Programa turbut bando parodyti Jusu silpnesne vieta- Jusu spendimas, ar ta vieta norite palikti taip, kaip yra, ar jauciate, kad ja patobulinusi busite laimingesne

QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 04, 17:22)
Niekada netikėjau, jog kitas žmogus, būdamas šalia, gali kažkaip paveikti ... Kol nepabuvau su vienu tokiu, kuriuo laiks nuo laiko tiesiog  "apsinuodydavau"...o būdami kartu - suvaikėdavom kažkaip iš tos didelės laimės ar meilės...tekdavo vis atsitraukt viens nuo kito...

Kaip taip? Juk yra zmogaus biolaukai, emocijos, energijos, mintys- viskas veikia, nebutinai bunant salia net. Visi visus veikia: tevai vaikus, vaikai tevus, draugai savo draugus, zmona vyra ir atvirksciai- taip zmones tobuleja ir mokosi nauju dalyku (ko tikrai nebutu, jei gyentumet nieko neveikiama)
Toje pacioje sinanstrijoje aspektu skaicius ir stiprumas gan tiksliai parodo, KIEK zmones veiks vienas kita- yra zmoniu, tarp kuriu ta "apykaita" nedidele, o juk atsiranda ir tokiu, kuriu deka keiciasi musu gyvenimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 04 sausio 2013 - 16:46
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 17:44)
Kaip taip? Juk yra zmogaus biolaukai, emocijos, energijos, mintys- viskas veikia, nebutinai bunant salia net. Visi visus veikia: tevai vaikus, vaikai tevus, draugai savo draugus, zmona vyra ir atvirksciai- taip zmones tobuleja ir mokosi nauju dalyku (ko tikrai nebutu, jei gyentumet nieko neveikiama)
Toje pacioje sinanstrijoje aspektu skaicius ir stiprumas gan tiksliai parodo, KIEK zmones veiks vienas kita- yra zmoniu, tarp kuriu ta "apykaita" nedidele, o juk atsiranda ir tokiu, kuriu deka keiciasi musu gyvenimas

Na tiek tai žinoma suprantu, jog nesam aklinai uždaros sistemos, bet iki šiol nebuvo tekę asmeniškai su tokiu fenomenu susidurti, jog kitas žmogus gali taip įtakoti...dėl to matyt ir mestelėjo mane staiga į astrologiją, nes noriu būtinai sužinoti, kas per "fata morgana" tai buvo...baisiausia, jog po tokių ryškių santykių nebereaguoji į normalius... neveikiančius...norisi kažko panašaus, bet ne taip žudančio.. bet ir baisu kartu...nuo vilko ant meškos užšokti smile.gif tai va ir knaisiojuosi vis pripuolamai...
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 04, 18:01)
Na tiek tai žinoma suprantu, jog nesam aklinai uždaros sistemos, bet iki šiol nebuvo tekę asmeniškai su tokiu fenomenu susidurti, jog kitas žmogus gali taip įtakoti...dėl to matyt ir mestelėjo mane staiga į astrologiją, nes noriu būtinai sužinoti, kas per "fata morgana" tai buvo...baisiausia, jog po tokių ryškių santykių nebereaguoji į normalius... neveikiančius...norisi kažko panašaus, bet ne taip žudančio.. bet ir baisu kartu...nuo vilko ant meškos užšokti  smile.gif tai va ir knaisiojuosi vis pripuolamai...

Jus prasianalizuokite, ka is tu santykiu gavote TOKIO, ko truksta. Astrologiskai, aisku, taip pat matyti, ka ta zmogus uzkliude, ka viduje snaudziant pazadino.
Na ir TA, ko truksta, ieskokite kituose zmonese- kas iesko, tas randa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 18:04)
Jus prasianalizuokite, ka is tu santykiu gavote TOKIO, ko truksta. Astrologiskai, aisku, taip pat matyti, ka ta zmogus uzkliude, ka viduje snaudziant pazadino.
Na ir TA, ko truksta, ieskokite kituose zmonese- kas iesko, tas randa  biggrin.gif

jei kalbėti atvirai, tai tie santykiai iš manęs tik atėmė...atėmė pasitikėjimą žmonėmis.. artimu žmogum...jis man parodė, jog negalima net pačiam artimiausiam žmogui sakyti tiesos, rodyti emocijų, laukt kažkokios užuojautos...viskas, kas negatyvu turi likti asmeniniuose užkulisiuose... o santykiuose prašom tik kasdieninė šventė...net jei ir per sukastus dantis....parodė, jog ne meilė gyvenime svarbu, bet pinigai...jei neturi pinigu tiek, jog ir jam kas "perkristų" tai esi nieko verta... būk nors tyrų tyriausia asmenybė...
o šiaip tai manau, jog šituose santykiuose likima smane vėl išnaudojo kaip labai gerą karminę mokytoją..Atlieku savo užduotis labai "ščyrai" todėl vis man pakiša kokią nuo tiesaus kelio nuklydusią avį...
o dar galvoju, jog su šitais santykiais pats ponas Dievas su manim suvedė sąskaitas...
Kažkada, kai dar buvau jauna ir "nagla"... klausiau bažnyčioje vienos ten chore giedusios studijų draugės dainavimo... vyko pamaldos... visi kilnojosi iš vietų.. klaupstėsi ir sotosi... o man - nesinorėjo... akiplėšiškai...(tiesiog, jei visiškai paleisčiau manąsias vadeles, tai turbūt būčiau "kietesnė" išsidirbinėjimuose nei pati Madonna...) ne.. aš ten neižsišokinėjau, tik nedalyvavau.. takšojau ant suolo it šiknos nepakeliantis pelų maišas... takšojau ir žinojau, jog būsiu nubausta.... ir vistiek takšojau... tai buvo kažkur prieš 20 metų... ir tas vaizdelis beje laiks nuo laiko vis iškildavo į minčių paviršių...tai va.. ir plekštelėjo Dievo delnas man už tai atsakančiai... Suvedė su žmogum, kurį labai mylėjau... ir jis mane neva taip pat...bet kaip audringai jis mus suvedė, taip audringai jis mus ir išskyrė...jei nesigilint į detales - išskyrė TIKRAI dangus... mano mylimąjį po to mestelėjo į fanatinį tikėjimą...o man buvo pasakyta...jog negali su manim "išgyventi" savo meilės Dievui... o jei dar giliau pakapstyti, tai jis (tai beje ta Žiurkė- Svarstyklės) ir mano mama - jie abu Žiurkės (labai daug panašumų...abu kažkokie bejausmės bukenos...) Man net kartais susidaro įspūdis, jog aš ne su JUO sąskaitas suvedinėjau.. o su savo motina... vienu žodžiu.... šitie santykiai - sluoksniuoti persluoksniuoti apmąstymams skirta infomacija... O visą tą "bredo pitto" ratelį puikiausiai uždaro Hellingeris... Dievas yra ten.. kur mūsų įėjimas į šį pasaulį... ten kur tėvas ir motina... surasi tėvą ir motiną - surasi Dievą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 04 sausio 2013 - 18:46
Visgi toliau tęsiant apie astrologiją... rolleyes.gif būtų toks man įdomus klausimas.. hipotezė...ar galima teigti, jog daugumoje atvejų žmonės su įtemptais horoskopais ir gimsta nedarniose, konfliktiškose šeimose...Ar pastebėjote tokią tendenciją? Tarkim žmogutis gyvas opozicijų bei kvadratūrų rinkinukas patenka būtent į tokią šeimą, kurioje tie jo kampai ir išryškinami...arba tiesiog jo natale yra prievartą liudijančių aspektų ir akurat būtent tam šeimoje palankios sąlygos? arba... jo natale"n" skyrybų rodiklių, tai jis būtent tokį savo tėvų gyvenimą ir temato.. na atitinkamai ir jo likimas toks pats...
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 05, 01:57)
Visgi toliau tęsiant apie astrologiją... rolleyes.gif  būtų toks man įdomus klausimas.. hipotezė...ar galima teigti, jog daugumoje atvejų žmonės su įtemptais horoskopais ir gimsta nedarniose, konfliktiškose šeimose...Ar pastebėjote tokią tendenciją?  Tarkim žmogutis gyvas opozicijų bei kvadratūrų  rinkinukas patenka būtent į tokią šeimą, kurioje tie jo kampai ir išryškinami...arba tiesiog jo natale yra prievartą liudijančių aspektų ir akurat būtent tam šeimoje palankios sąlygos? arba... jo natale"n" skyrybų rodiklių, tai jis būtent tokį savo tėvų gyvenimą ir temato.. na atitinkamai ir jo likimas toks pats...

natalas gali rodyti ir zmogaus neatidirbtus kampus (kuriuos teks atidirbineti, nes jie gyvenime bus "nepatogus"), bet taip pat- ir triggerius. Daug dvasiniu zmoniu gimsta su itemptais rodikliais, jiems tarsi "kryzius" uzdetas- misija neatsipalaiduoti.
Siaip reikia ivertinti, kiek fataliskas yra natalas (velgi turint omenyje, kad zmogys savo gyvenimu natala koreguoja)- ten matosi geriausios/tinkamiausios gyvenimo strategijos. Kai kurie yra bandomi slove ir malonumais, kiti- isbandymais, krizemis, sunkumas. Bet ir tie, ir tie- isbandymai, nuo kuriu atidirbimo priklauso tolimesne zmogaus raida. Ir geriausia natala galima "sudirbti", tai jausis per sunkesnius tranzitus (o tokie buna visiems).
Per nedarnia seima zmogus gana daznai "atidirbineja" karmine praeiti, kitas klausimas- savo ar seimos. Velgi, pasakys natalsas.
Zmogus is visu situaciju gali issivaduoti. Pradzia tam- atleisti, paleisti, padekoti uz pamokas, kokios jos bebuvo. Dieviskos jegos niekam nekersija (nes "ten" nera emociju), gali tik grizti bumerangu, ka patys paleidom (ar kiti mums "dave", o mes- paemem), grizta velgi tam, kad istaisytume savo klaidas ir judetume i prieki.
Danute, parasykite i AZ, jei yra konkretesniu klausimu, nes gal musu diskusija ne visiems pasirodys idomi
Atsakyti
Mane tiesiog labai domina porų suderinamumas. Būtent ta vieta, kur tas šuva pakastas. Vakar dar kartą perskaičiau fenomenolgo B.Hellingerio "laimė, kuri lieka" ir šįkart užsiakcentavo tokia informacija: kai susitinka vyras ir moteris, kai jie viens kitą įsimyli, viens kitam prisipažįsta meilėje, permiega viens su kitu ir juos suženija dangus.. bet va nuo to momento jie nebėra vieni...anot Hellingerio iš tikrųjų tame naujai susidariusiame dvasiniame lauke sąveikauja ne vien tik tie du žmonės, ta pora, bet tarpusavy ima rezonuonoti jų abiejų šeimos / giminės.. kitaip tariant abu klanai. Ir priklausomai nuo to, kokių likimų toje šeimoje yra buvę, kokių mirčių, nusikaltimų ar pan. bet visų pirma to vyro ir moters santykis su tėvais...tai labai įtakoja poros santykių ateitį. Pagal Hellingerį - tai esmių esmė. Netgi vienas klanas specialiai pritaukia kitą jam tinkantį klaną tam, jog savo viduje išspręstų kažkokią problemą ar nuimtų susidariusią įtampą.... Ir čia ne vienos mano pastebėjimas... visai neseniai su vienu ilgalaikiu draugu diskutavom tuo klausimu ir čia buvo būtent jo idėja, jog butent po sekso poroje kažkas įvyksta...labai ryškiai susijaukia poros santykiai atsiranda povandeninės srovės...kažkokios atviros ar uždaros tarpusavio kovos.. įsijungia ambicijos, emocijos, viens iš kito ima kažko norėt... ir td ir tp. Santykiai subyra dar ir dėl to, jog susitinka du žmonės iš labai nepaprastų likimo prame šeimų ir tada krachas užprogramuotas.. o kovoti su juo patikėkit.. labai sunku...
Manau jog astrologija yra vienintelis mokslas turintis būtent tuos įrankius, galinčius užčiuopti šį fenomeną. Pagal Hellingerį žmogus nėra vienas.. jis labai tampriai intergruotas į šeimos matricą, todėl ir mąstau ir ieškau atsakymo kiek tas žmogaus natalas priklauso nuo šeimos.. ar matyti sąsajos su šeimos istorija... ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 05 sausio 2013 - 15:35
Aisku, kad matyti- juk natale matyti genetika (ne tik fizine), o ji- paveldima. Bet tai, kiek seimos/klano energijos itakoja, pas visus- skirtinga. Kai kuriu pilieciu asmenine energetika ir tikslai tokie, kad pramusa daug ka, kartais- net viska. Zinot juk, isvaziuoja i kita sali, susiranda kita aplinka, uzsiima visai kitais uzsiemimais ir pan. ir pan.
O kur ivaikinti vaikai- pas juos dar kitaip viskas varijuoja.
Tiesiog yra pasaka, kad zmogus yra ijungtas 100% i seimos matrica ir dirba tik seimos tikslams. Daugelis zmoniu kryptingai juda link sito, kad gyventi SAVO gyvenima, su savo tikslais ir programomis- kai kas ta jau nuo vaikystes daro, kai kas- tik zymiai veliau ir sunkiau dirba. Ta prasme, cia ne prie ko fatalizmas, kad taip buvo mano seimoje, tai bus ir man- tuo zmogus ir skiriasi nuo darzoves, kad gali pasirinkti, kaip ir kur judeti, jam duota laisva valia.

Pastebejimai del poros- zinoma, taip, juk ypac sekso metu zmones vienas kita "perkoduoja", perduoda savo energetines strukturas. Tik velgi suvoktos/isisamonintos seimu/klanu programos neturetu trukdyti porai, juk vistik mes ne triusiai.
Daugelis sensityvu vistik raso tiems 95% zmoniu, kurie vegetuoja ir nenori savo gyvenime gyventi PATYS, nezinau, ar priklausote tai daugumai, bet imanoma gyventi ir kitaip, zmogaus galimybiu Kurejas neapribojo
Lygiai taip pat tie sensityvai ZINO, kaip atkoduoti sekso metu uzkoduota energetika, bet savo knygose tomis ziniomis nesidalija- ir net nezinau, kiek zmoniu tokia informacija sugebetu pasinaudoti (ir ar pasinaudotu tinkamai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 05 sausio 2013 - 16:25
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 05, 17:22)
Pastebejimai del poros- zinoma, taip, juk ypac sekso metu zmones vienas kita "perkoduoja",  perduoda savo energetines strukturas. Tik velgi suvoktos/isisamonintos seimu/klanu programos neturetu trukdyti porai, juk vistik mes ne triusiai.

Deja deja... mes net labai didelia dalimi triušiai... juk negalim kažkokiu tai būdu "atsispardyti" to perkodavimo...kai kurie apie tai net nežino, o jei ir žinotų...žinios negelbėtų.

O klanų programos trukdo... trukdo ne tiek pačiai porai, tiek dviems individams poroje...o jie jau po to viens kitam...

kaip taisyklė .. kuo didesnis luošis, tuo didesnį luošį pritraukiam...ir tik toje luošių aplinkoje mes ne triušiai... bet ar tai laisvė? nuolatinis bėgimas su kliūtimis ir bandymas kažkaip suktis iš aplinkybių...

Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 06, 00:37)
Deja deja... mes net labai didelia dalimi triušiai... juk negalim kažkokiu tai būdu "atsispardyti" to perkodavimo...kai kurie apie tai net nežino, o jei ir žinotų...žinios negelbėtų.

O klanų programos trukdo... trukdo ne tiek pačiai porai, tiek dviems individams poroje...o jie jau po to viens kitam...

kaip taisyklė .. kuo didesnis luošis, tuo didesnį luošį pritraukiam...ir tik toje luošių aplinkoje mes ne triušiai... bet ar tai laisvė? nuolatinis bėgimas su kliūtimis ir bandymas kažkaip suktis iš aplinkybių...

Jei laikysit save triusiu, tai ir busit triusis.
Kas trukdo perkodavimo "atsispardyti"? Bandete? O gal tiesiog patogu "vaziuoti" ant kito bangos, jei sava nerpibrendusi ar jos nera. Kaip taisykle, kodavimas veikia silpnesniam, stipresnis pats atsirenka, kas jam reikalinga, pasiima, o visa kita palieka.

Nezinau, kuo pagristas Jusu melancholiskas nusiteikimas ir desperacija- bet visi mes turim savo problemu, jas kazkaip sprendziame, tai gyvenimo dalis, bet ar tai pagrindinis ingradientas, ar tik side effects, priklauso, kaip pasirinksite. Ir apskritai, i ka pasirinksite ziureti, ta ir matysite, cia tik "atsikalinejimas", kad nesusidurti akis i aki su savo baimemis ir neatidirbtais kampais.
Tuo ir geri astrologiskai sunkus, itempti aspektai- nuo ju nepabegsti, nori nenori, tenka dirbti, o ne tik dusauti
Atsakyti