QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 17:10)
Kodel? Programos gerai, bet jos yra irankis- turetumet suprasti, ka norite su jomis daryti. Tarkim, jos apskaiciuos, kada tranzitinis Jupiteris darys palankius aspektus su natalo valdovu Merkurijumi (Mergeles ASC). Ir ka? Ka darysite su tomis ziniomis? Kaip pritaikysite praktikoje?
Harmonijoje su zvaigzdemis galima gyventi nebutinai naudojantis astrologinemis programomis, kunas/intuicija viska zmogui pasako, ko jam reikia, tik klausyti reikia
Ir dar- siulyciau pradziai suformuluoti kokrecius Jus dominancius klausimus. Nes jei tik "norite, kad apie Jus papasakotu", tai kam to reikia- juk Jus pati geriausiai zinote, kokia esate, kam dar tie astrologai?
Harmonijoje su zvaigzdemis galima gyventi nebutinai naudojantis astrologinemis programomis, kunas/intuicija viska zmogui pasako, ko jam reikia, tik klausyti reikia
Ir dar- siulyciau pradziai suformuluoti kokrecius Jus dominancius klausimus. Nes jei tik "norite, kad apie Jus papasakotu", tai kam to reikia- juk Jus pati geriausiai zinote, kokia esate, kam dar tie astrologai?
Tai tame ir esmė, kad man tie žodžiai nieko nesako, norėjau gauti jų išaiškinimus. Pasinaudojau ta programa, kai kas patiko, kai kas ne, nes jaučiau, kad man tai tolima.
Konkrečių klausimų nelabai ir galiu turėti, nes tikrai man nereikia žinoti savo mirties datos ar kitų dekstruktyvių dalykų. Tiesiog norėtųsi kažkaip pasitikrinti ar ta linkme gyvenu. Galbūt užgožiu savyje tai, ko neturėčiau ar pan. Tiesiog atsitiktnai perskaičiau kažkurioje iš šios ar panašios temos vietų, kad kai žmogus sužinojo savo būstus ar pan., tai suprato kur darė klaidas ir dabar taiso savo gyvenimą. Juk neblogai būtų kiekvienam peržvelgti tai ir susimąstyti, gal yra kur ką taisyti, ko nežinome, nenujaučiame
Ta internetinė programa duoda tam tikrų minčių, bet klausimas kiek tai naudinga. Tarkime mano ir vyro atveju liepia mums išmokti atlikti Service. Neva vis patarnauti kam nors, aš tai taip supratau. Tik kažkodėl mums neatrodo tai logiška ir suderinta su mumis, nes mes daugiau vadovaujantys ir norėtume tik tokie būti, o ne atvirkščiai. Nebent čia dar aukščiau suformuluota, kad vadovaujant kažkam, tarnausim visatai
Todėl ir įdomu kuo tikite jūs ir kurios programos jums pasiteisina? Kokiu žmogumi patartumėte pasitikėti, nes juk jūs tuo tikite, užduodate klausimus likimui, savo datai, tiesa?