Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir metodai

QUOTE(Junetė @ 2013 01 04, 10:18)
galima, tik ji bus tiek pat reali, kiek nereali  rolleyes.gif

butent, apskaiciuoti pagal tikimybiu teorija galima tongue.gif tik ar is to prognozuojant bus naudos?

Konjukcija visada stipriai koreguoja besijungianciu planetu savybes, ka reiskia- pozityvu, negatyvu? Tiesiog planetos kitaip reiksis. Juk ir kvadratura gali reikstis pozityviai, reikia ziureti kokios planetos, kokiuose namuose ja sudaro, ir kokio bendro astropiesinio dalis yra. Nes vienas- kvadratura T kvadrato virsuneje, ir visai kita- kai kvadraturoje esant planeta pvz dalyvauja didziajame trine- tokiu atveju kvadratura "Ijungs" trina, ji suaktyvins, kas yra labai pozityvu, o pirmojo pavyzdzio atveju galima laukti sprogimu pagal tos planetos energijas

Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad konjunkcija Saule - Saule (turiu tokia su vyru) yra sprogstamoji kartais, musu energijos panasios, ir kai viskas gerai, tai super, bet kai blogai, tai blogai taip pat, ir tada abu kartu rezonanso principu sproginejame (vietoj to, kad palaikytume)

Man sinastrijoje ypac nepatinka itempti Neptuno- Menulio aspektai, daznai gali salygoti apgavystes, iliuzijas, nuslepta info, bet velgi reikia ziureti visa piesini, kokie yra "isrisantys" aspektai ir kokiuose namuose ta opozicija stovi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 04 sausio 2013 - 10:56
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 04, 00:22)
Ir dar.. visgi kaip yra su aspektu "konjunkcija"... jį laikiau visad pozityviu, kol kažkur perskaičiau, jog jis priskiriamas prie įtemptų...

Na logiškai galvojant, įtemptas aspektas gali būti ir pozityviu, nes priverčia žmogų veikti ir imtis aktyvių veiksmų. Manau, kad konjukcija iš tikrųjų yra labiau įtempas nei harmoningas aspektas.
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2013 01 04, 12:05)
Na logiškai galvojant, įtemptas aspektas gali būti ir pozityviu, nes priverčia žmogų veikti ir imtis aktyvių veiksmų. Manau, kad konjukcija iš tikrųjų yra labiau įtempas nei harmoningas aspektas.

Kodel?! tai pats intensyviausias aspektas, jo "neapeisi", bet kad itemptas, tai nesutinku schmoll.gif priklauso nuo situacijos...
pvz turiu tikslia Veneros Neptuno konjunkcija mazojo trikampio virsuneje, kuriai esu be galo dekinga uz sugebejima matyti gyvenime grozi, sviesiaja puse, gyventi menais... vienas is sunu turi Jupiterio- Plutono- Menulio- Veneros konjunkcija 1 buste, sakysit irgi itempta? Juk tokiu zvaigzdziu ir gyvenimiskos sekmes tik pavydeti galima...
Cia pavyzdziai is natalo.
Yra artima pora su abipuse Saules- Menulio konjunkcija sinastrijoje. Be galo laimingi ilgus metus, jauciasi vienas kitam skirti.
Su konjunkicja tik tai, kad ji VISADA pasireiks- ji STIPRIAUSIAS aspektas
Atsakyti
Ar teisingai mąstau? Kad sinastrijoje būtų saulių konjunkcija, reikia to paties zodiako ženklo žmogaus...tai tuo pačiu ir labai panašūs žmonės...Neva "aš su manimi" ar tokios poros įdomios viena kitai?
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 11:55)
Man sinastrijoje ypac nepatinka itempti Neptuno- Menulio aspektai, daznai gali salygoti apgavystes, iliuzijas, nuslepta info, bet velgi reikia ziureti visa piesini, kokie yra "isrisantys" aspektai ir kokiuose namuose ta opozicija stovi

Man regis Vronskis teigia, jog Opozicija Neptūnas - Mėnulis rodo, jog poroje vienas iš partnerių turi fizinę ar psichinę negalią... bet ir apie apgaulę eina kalba...

"Плохие или зловредные аспекты между этими планетами будут вызывать неудовлетворенность супружеской жизнью из-за обмана и неверности со стороны одного из партнеров. В некоторых случаях это указывает на какие-либо заметные странности или странные тенденции в данном союзе, вызванные физическим недостатком партнера или психическим расстройством одного из них."

nenuostabu.. vienas poroje - Žiurkių metų Svarstyklės... pagal dar kažkokį horoskopą jis - Gulbė...bet jei seka savo antitotemu... tai jis rudoji žiurkė ir tada jau "poneslos pojexalo"... apgavikas, dviveidis, gobšuolis, pavyduolis.. žodžiu - pilnas komplektas... tas žmogus turi tokių bruožų... visad pešti naudą.. ypač finansinę...bet afišuojasi supergeriečiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 04 sausio 2013 - 13:35
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 04, 14:35)
Ar teisingai mąstau? Kad sinastrijoje būtų saulių konjunkcija, reikia to paties zodiako ženklo žmogaus...tai tuo pačiu ir labai panašūs žmonės...Neva "aš su manimi" ar tokios poros įdomios viena kitai?
Papildyta:
Man regis Vronskis teigia, jog Opozicija Neptūnas - Mėnulis rodo, jog poroje vienas iš partnerių turi fizinę  ar psichinę negalią... bet ir apie apgaulę eina kalba...

"Плохие или зловредные аспекты между этими планетами будут вызывать неудовлетворенность супружеской жизнью из-за обмана и неверности со стороны одного из партнеров. В некоторых случаях это указывает на какие-либо заметные странности или странные тенденции в данном союзе, вызванные физическим недостатком партнера или психическим расстройством одного из них."

nenuostabu.. vienas poroje - Žiurkių metų Svarstyklės... pagal dar kažkokį horoskopą jis - Gulbė...bet jei seka savo antitotemu... tai jis rudoji žiurkė ir tada jau "poneslos pojexalo"... apgavikas, dviveidis, gobšuolis, pavyduolis.. žodžiu - pilnas komplektas... tas žmogus turi tokių bruožų... visad pešti naudą.. ypač finansinę...bet afišuojasi supergeriečiu...

Del Saules- turi buti ne daugiau 6-7 d. skirtumas tarp gimimo dienu.
O kodel tokios poros neturetu veikti? Juk kiekvieno Saule turbut kitokius bustus valdo ir kitaip aspektuota, va Jums ir skirtumai? Juk nemanot, kad pvz visos Mergeles vienodos? O Saule- dvasios kelias, jei jis panasus, tame gal visai nieko blogo? Reikia ziureti, kaip Saule aspektuoja partnerio asmenines planetos- ar palaiko, ar kampuoja ir pan.

Del Menulio- Neptuno opozicijos, ji reiksis tose srityse, kurias nurodo bustai. Nebutinai tai apgavystes (priklauso nuo Neptuno aspektacijos), gali buti ir iliuzijos, Menulio savininko poreikiu nematymas/nesupratimas. Nors as pati i Neptuno itemptus aspektus sinastrijoje labai ir labai atsargiai ziuriu, bet cia mano asmeninis arkliukas. Psichine ar kita negalia visu pirma turi matytis natale, jei ten jos nera, vargu ar poroje ji pasireiks (juk sizofrenikas bus sizofreniku nepriklausomai nuo savo antros puses).
LABAI svarbu, kaip opozicija issirisa- tai visu opoziciju atveju svarbu. Jei menulio/Neptuno opozicija pvz issiristu trigonu/sekstiliu i kito Saule/Venera/Jupiteri, tai gali buti net labai neblogai- pvz vienam is partneriu kito trukumai gali nemaisyti, dargi sviestis pozityviomis spalvomis (o tai velgi nera blogai, nes trukumu turim visi, tik klausimas, kaip antroji puse sugeba su jais gyventi, kaip stipriai jai tie trukumai maiso).

Del Jusu paminetos poros... nematant astrogramos nieko nepasakysi. Bet... kazkuo tas Jusu paminetas "blogietis" kita puse juk pritrauke? Vadinasi, jai kazkas is to blogo patinka?
Atsakyti
Merginos, o kaip Jūs traktuotumėte opoziciją "Moters saulė su vyro Venera" ?

Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 14:50)
Del Jusu paminetos poros... nematant astrogramos nieko nepasakysi. Bet... kazkuo tas Jusu paminetas "blogietis" kita puse juk pritrauke? Vadinasi, jai kazkas is to blogo patinka?

jie dar labai neilgai pažįstami...manau jog kol kas traukia kiti dalykai...ta pozityvi prezentacija... smile.gif ir jos begalinis noras gyvenime sutikti tą vadinamąjį princą ant balto žirgo.

jei būtų įdomu, galiu nurodyti duomenis, bet nežinau gimimo laiko visiškai...tik vietas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 04 sausio 2013 - 14:24
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 11:55)
Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad konjunkcija Saule - Saule (turiu tokia su vyru) yra sprogstamoji kartais, musu energijos panasios, ir kai viskas gerai, tai super, bet kai blogai, tai blogai taip pat, ir tada abu kartu rezonanso principu sproginejame (vietoj to, kad palaikytume)

bet pala.. jei žinote DĖL KO sproginėjate... ar nepavyksta tų sprogimų kažkaip išvengti? ar nepadeda astrologinis žinojimas?
Papildyta:

Dar kai kas...

teigiama jog "Vistik lengviausiai sekasi bendrauti su tos pačios stichijos ženklais pagal Ascendentą"
Tarkim aš "Jautis" mano Ascendentas" - svarstyklės... tai man turėtų būti lengva su oro ženklais...? net su tom pačiom svarstyklėm???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 04 sausio 2013 - 14:29
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 13:05)
Kodel?! tai pats intensyviausias aspektas, jo "neapeisi", bet kad itemptas, tai nesutinku  schmoll.gif priklauso nuo situacijos...

Sutinku, žodis "įtemptas" nėra labai tikslus, tikrai labiau tinka žodžiai "intensyvus" ir "aktyvus" smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tokį klausimą. Ar jus tikite tomis internetinėmis Natal Chart bent truputėlį ar viską pagal kažkokius principus ir tas gautas diagramas tik pačios išsinagrinėjate pagal tam tikrą mokslą?
Esu visiškai pradedanti ir pabandžiau dėl įdomumo www.astrowin.org
Susidūriau su įdomiu dalyku, kad nenorėdama vakare prikelti mamos, pabandžiau prisiminti kelintą valandą aš gimiau ir pagalvojau, kad lygtais 7.50 ryto. Viską įvedžiau, tik laiko juostą nelabai teisingą, bet man išmetė įdomių dalykų ir labai labai artimų man. Net susigraudinau skaitydama.
Ryte vyras pranešė savo gimimo laiką, jam jo mama pasakė ir ėmiau vyrą tikrinti. Daug kas atrodė labai tinkama jam (kiek jį žinau), nes pats jis dar nežiūrėjo, neskaitė, bet kai kurie dalykai kartojosi su mano. Nusivyliau. Jus esame skirtingi žmonės, gimę skirtinguose miestuose, skirtingais metais, skirtingi zodiakai. Supratau, kad ši lentelė labai ribota.
O paskutinis nusivylimas atėjo, kai sužinojau savo tikrą gimimo laiką. Deja, minučių tikslumu neaišku, nes tada nebuvo tokios mados ant tiek fiksuoti, bet mama sako, kad 7 ryto, o ne 7.50 kaip galvojau. Įvedžiau tiksliai viską ir daug kas man labai nepatinka, ypač Ascendant Virgo rising, nes tai daugiau nusako mano vyrą (pas jį tas pats), bet jokiu būdu ne mane ir jaučiu, kad tai ne aš. Aišku, kai kur pasako kaip pirštu į akį, nes vienodai su tuo, ką nagrinėjau vakar, manydama, kad gimiau kitu laiku, bet.. O blogiausia, kad info labai kartojasi su tuo, ką skaičiau vakar. Suprantu, kad lieka ta pati pavardė, tas pats miestas, metai, bet juk 50 minučių skirtumas turėtų irgi labai lemti ir galbūt jau visai kitokį paveikslą mano kaip žmogaus turėtų perteikti?
Mačiau, kad jūs minite tas internetines programas astro.com ir pan., bet dabar manau, kad tai visiška nesąmonė? Jūs turbūt labai giliai ir atsakingai iš kažkur mokotės?
Jei už pinigus pirkčiausi tokią neva savo natal chart, tai irgi tokią pat nesąmonę gaučiau? wink.gif ar kas nors sugebėtų kitaip ir iš kitų šaltinių apie mane pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 04, 15:29)
bet pala.. jei žinote DĖL KO sproginėjate... ar nepavyksta tų sprogimų kažkaip išvengti? ar nepadeda astrologinis žinojimas?
Papildyta:
Dar kai kas...

teigiama jog "Vistik lengviausiai sekasi bendrauti su tos pačios stichijos ženklais pagal Ascendentą"
Tarkim aš "Jautis" mano Ascendentas" - svarstyklės... tai man turėtų būti lengva su oro ženklais...? net su tom pačiom svarstyklėm???

a) pvz, kai man nesiseka darbe, nesiseka jam taip pat, abu griztame pavarge, pikti, niurzglus- aisku, astrologinis zinojimas gerai, bet nevisada jis padeda. Juk Biblija skaitet turbut, ten parasyta viskas, kaip laimingai gyventi, bet nevisada padeda tu tiesu zinojimas, juk taip?

cool.gif visiska nesamone. Pvz turiu Sco ASC sunu su natalo valdovu 11 ame (draugai), Skorpe, prastai aspektuotu. Sco Sun jam- peilis, nesutaria kapitaliai (juk Marsas pazeistas Skorpe)! Reikia VISADA ziureti visa sinastrija, atskiri aspektai- kaip is dainos isplesti zodziai.
Mano kukliu pastebejimu, zmones iesko, kad partneris/antra puse/draugas turetu tas planetas stiprias/harmoningas, kurios pas ji silpnos/pazeistos. Dar teko daznai matyti, kad iesko zmogaus, kurio ta pati planeta, kaip jo natalo valdovas, butu stipri/gerai aspektuota.

QUOTE(Junetė @ 2013 01 04, 15:30)
Sutinku, žodis "įtemptas" nėra labai tikslus, tikrai labiau tinka žodžiai "intensyvus" ir "aktyvus"  smile.gif

butent. Nuo konjunkcijos nepabegsti, ji faktiskai visa laika veikia. Pazistu pora, kur vyro Marsas jungiasi su zmonos Saule (ji- Liuto ASC su Saule Vandenyje)- Saule silpna, Marsas ja aktyvina, butent kartu su vyru, poroje, moteris aktyvi, gauna energijos. Kai vyro ilgiau nebuna, jai "seda" batareikos

QUOTE(Zabyte @ 2013 01 04, 16:21)
Sveikos, turiu tokį klausimą. Ar jus tikite tomis internetinėmis Natal Chart bent truputėlį ar viską pagal kažkokius principus ir tas gautas diagramas tik pačios išsinagrinėjate pagal tam tikrą mokslą?

tikejimas cia ne prie ko- negalima tiketi dalykais, kuriu nesupranti ir nesuvoki (apart Dievo ir moraliniu klausimu). Galiu atsakyti tik uz save- diagrama pati savaime nieko nepasako, tai- brezinys, tik patyres zmogus, su patirtimi, gali pasakyti, ka konkreciai ji reiskia ir kaip gali reikstis konkretaus zmogaus gyvenime (kaip ir visur, taip ir astrogramoje yra lygmenys)
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 16:43)
tikejimas cia ne prie ko- negalima tiketi dalykais, kuriu nesupranti ir nesuvoki (apart Dievo ir moraliniu klausimu). Galiu atsakyti tik uz save- diagrama pati savaime nieko nepasako, tai- brezinys, tik patyres zmogus, su patirtimi, gali pasakyti, ka konkreciai ji reiskia ir kaip gali reikstis konkretaus zmogaus gyvenime (kaip ir visur, taip ir astrogramoje yra lygmenys)

Tai visiskai negaišti laiko su internetinėmis programomis? Nes ZET atsisiunčiau, bet man ten per aukštos materijos, aš nedraugauju su matematika. Mano matematinės žinios yra tik tokio lygmenio, kai man tam tikrą pamoką labai protingai ir aiškiai išaiškina geras mokytojas blush2.gif
O kuo galima tuomet pasitikėti, kad kas nors tikslių, ne nesąmoningų skaitalų man pateiktų? Norėčiau gyventi harmonijoje su žvaigždėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 04, 16:49)
Tai visiskai negaišti laiko su internetinėmis programomis? Nes ZET atsisiunčiau, bet man ten per aukštos materijos, aš nedraugauju su matematika. Mano matematinės žinios yra tik tokio lygmenio, kai man tam tikrą pamoką labai protingai ir aiškiai išaiškina geras mokytojas blush2.gif
O kuo galima tuomet pasitikėti, kad kas nors tikslių, ne nesąmoningų skaitalų man pateiktų? Norėčiau gyventi harmonijoje su žvaigždėmis smile.gif

Kodel? Programos gerai, bet jos yra irankis- turetumet suprasti, ka norite su jomis daryti. Tarkim, jos apskaiciuos, kada tranzitinis Jupiteris darys palankius aspektus su natalo valdovu Merkurijumi (Mergeles ASC). Ir ka? Ka darysite su tomis ziniomis? Kaip pritaikysite praktikoje?
Harmonijoje su zvaigzdemis galima gyventi nebutinai naudojantis astrologinemis programomis, kunas/intuicija viska zmogui pasako, ko jam reikia, tik klausyti reikia 4u.gif

Ir dar- siulyciau pradziai suformuluoti kokrecius Jus dominancius klausimus. Nes jei tik "norite, kad apie Jus papasakotu", tai kam to reikia- juk Jus pati geriausiai zinote, kokia esate, kam dar tie astrologai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 04 sausio 2013 - 16:11