Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir metodai

QUOTE(NaktineMurr @ 2013 06 12, 02:09)
Aciu visiems uz komentarus.

sakoma: kas nori - ieško galimybių, kas nenori - ieško priežasčių.

Pasikalbėjot, palengvėjo, bet gal eikit į skyrelį kertelė sielai, bendraminčiai ir t.t. Ir žinokit pasijutau apmėtyta pomidorais, jog pasiūliau kažką padaryti dėl savęs aprt astrologiją skaityti g.gif Nu laba diena blink.gif
Atsakyti
Pasaka ta pati... kaimyne sake, kad ten blogai, tai ir patikejau wink.gif
VIsi turi patirties, bet tai nereiskia, kad kitur bus blogiau. Oi studente dirbau dienomis-naktimis.. pas despotiska virsininka, vakare mergos ir paverkdavome, kas silpnesnis neislaikydavo ir menesio, dvieju.. bet nieko. isgyvenome, o dabar ta darba prisimenu kaip puikia istvermes, tvarkos, valios pamoka.
Reikia gyvenima myleti, o ne skustis....
Atsakyti
Gaila, kad cia palaikymo nesusilaukiau, bet as jau ipratusi, kad manes nemegsta ir mane smerkia TIK moterys kam per 40m.kurios jau yra sekmingos ir nedirba aptarnaujanciame personale dabar, o ne pries 20 metu, kai dar nebuvo tokio bardako darbo rinkoje.

O, jus jau iskart mane tetule isvadinot, braiza mat kazkoki atpazinote, labai is anksto nuomones susidarote tai, kaip jus galite dirbti astrologe jei esate linkusi i asmeniskumus? Tai savo klientus irgi tetulem vadinate...
Nes i astrologus kreipiasi tik pesimistiniai zmones, kuriems nesiseka, sekmingiems zmonems nei rupi, nei jie iesko ar kreipiasi i astrologus, jie jais netiki, jiems ju nereikia ir laiko tai sarlatanizmu tik.
Tad as i jus kreipciausi su pesimistisku laisku juk, tai jus iskart mane pesimistine tetule palaikytumete?
Kaip supratau is sioje temoje komentaru ir linku, tai jus esate astrologe ROZMARINAS, kaip tik skaitau jusu bloga dabar - esate kandi, matyt Skorpioniskumo prilaikote. Pagal ka moketes astrologijos, nes daugybe sistemu skyriasi metodikos, aprasymai.
Ir as jusu zverimis nevadinau, o aplamai turejau omeny kitas moterys. Bet tikra teisybe, kad moteris moteriai tik prieses dazniausiai.

Ir jus man taip ir neatsakete kodel as neturiu pastovaus darbo, kodel man nesiseka nors jums pateikiau savo kuspidus... Tai as jums sumokeciau 200lt uz astrologija ir man neatsakytumete reiskia nieko, nes jums mano kuspidai nieko nereiskia...
Tai kur baigete astrologijos mokslus, ar turite sertifikatus?
Gal as priekabi, kritiska, reikli, bambanti, nes pagal progresijas pas mane beveik viskas Mergeles zenkle, man sake ir atsiunte diagrama uzsienietis astrologas, kad del to as pasikeiciau. Pati, kai skaitau mergeliu aprasymus, tai kaip apie mane buna.
Taip pat jus sakote, kad man netinka mokintis astrologija, nes as mat nerysliai rasau, tai kodel tada man astrologe Saule is horoskopas.lt
Sake, kad pagal mano astrologija man tinka darbai susija tik su zurnalistika, psichologija, astrologija, rasymu?
Pas astrologe Saule yra skyrelis klausimai - atsakymai, tai jai uzdaviau klausima ji man atsake, o ji juk virs 15m.turi astrologine patirti ir bendradarbiauja su uzsienio astrologais, tai nera kokia savamoksle be patirties juk.

Bet, siaip astrologe buti nenoriu, jos mokinuosi tik del saves, nes ziuriu, kad daug kas pildosi(kaip jus sakete, kai bus Jupiteris pas mane 10 buste tada gausiu darba, ziuresiu ar tai pildysis, labai to laukiu), man su matematika sunku, tad astrologe buti neiseitu, nes nesuprantu tu lenteliu visiskai, kaip pagal tuos skaiciukus aspektus skaiciuoja ir dar tu pagal ka skaiciuoja sistemas ar pan.vadinasi.
O, jus pagal ka astrologija darote, kas jus mokino?
Dar jus sakete, kad nerysliai rasau, tai jei taip blogai rasyciau tai man nesiulytu versti ir rasyti straipsnius ir uz tai nemoketu(kartas nuo karto gaunu darbeli tai straipsni parasyti, tai ka isversti studentams, portalams, (mano straipsniai buna papuliarus, bet darbo negaunu, nes zurnalistikos nebaigusi esu, sake tik todel nepriima).
Tad jus pries mane esate nusistaciusi, nes jums nepatiko mano pesimistinis rasymas, matyt esate Saule, Vandene ar Dvyne, todel ignoruojate aplinkoje kas yra neigiama ir matote teigiamus tik dalykus, prisiminkite, kai jums nesiseke, kai buvote jauna ar daug teigiamumo pajutote, kai nesiseke?
Tai kodel as turiu kazkur teigiamuma matyti jei aplink mane vien neigiami dalykai.
Turejau klasioke, kuri buvo naivi, teigiama, optimiste, pasitikejo zmonemis, visus draugais laike, o baigesi jai tuo, kad ja naujai sutiktas draugas isprievartavo ir nuzude. Visa mokykla jos gedejo, ji man irgi buvo draugiska, padedavom viena kitai mokintis. Amzina atilsi jai.
Man idomu ar yra astrologijoje atsakymas kodel nesiseka padoriom moterim, kurios nevagia, nepaleistuvauja, neapgaudine? O, kazkokiom piktybiskom, pletkininkem, paleistuvem sekasi? Juk pilna pasileidusiu zvaigzdziu ir jos sekmingos, kad ir mano sese, pasileidus motera, o dabar laiminga turtuole su verslu nors isarde daug seimu, tai kur jai bausme uz seimu ardyma? Todel karmine astrologija netikiu, nes pagal ja mano sesuo turetu but nelaiminga, nes tiek moteru nuskriaude paleistuvaudama.
Aciu uz atsakymus ir ant manes nera ko pykti, nes as tenorejau pabendrauti.

Gaila, kad cia palaikymo nesusilaukiau, bet as jau ipratusi, kad manes nemegsta ir mane smerkia TIK moterys kam per 40m.kurios jau yra sekmingos ir nedirba aptarnaujanciame personale dabar, o ne pries 20 metu, kai dar nebuvo tokio bardako darbo rinkoje.

O, jus jau iskart mane tetule isvadinot, braiza mat kazkoki atpazinote, labai is anksto nuomones susidarote tai, kaip jus galite dirbti astrologe jei esate linkusi i asmeniskumus? Tai savo klientus irgi tetulem vadinate...
Nes i astrologus kreipiasi tik pesimistiniai zmones, kuriems nesiseka, sekmingiems zmonems nei rupi, nei jie iesko ar kreipiasi i astrologus, jie jais netiki, jiems ju nereikia ir laiko tai sarlatanizmu tik.
Tad as i jus kreipciausi su pesimistisku laisku juk, tai jus iskart mane pesimistine tetule palaikytumete?
Kaip supratau is sioje temoje komentaru ir linku, tai jus esate astrologe ROZMARINAS, kaip tik skaitau jusu bloga dabar - esate kandi, matyt Skorpioniskumo prilaikote. Pagal ka moketes astrologijos, nes daugybe sistemu skyriasi metodikos, aprasymai.
Ir as jusu zverimis nevadinau, o aplamai turejau omeny kitas moterys. Bet tikra teisybe, kad moteris moteriai tik prieses dazniausiai.

Ir jus man taip ir neatsakete kodel as neturiu pastovaus darbo, kodel man nesiseka nors jums pateikiau savo kuspidus... Tai as jums sumokeciau 200lt uz astrologija ir man neatsakytumete reiskia nieko, nes jums mano kuspidai nieko nereiskia...
Tai kur baigete astrologijos mokslus, ar turite sertifikatus?Ar imanoma gauti jusu astrologijos pvz, kokia jus darote, kad zinociau uz ka mokesiu pinigus.

Gal as priekabi, kritiska, reikli, bambanti, nes pagal progresijas pas mane beveik viskas Mergeles zenkle, man sake ir atsiunte diagrama uzsienietis astrologas, kad del to as pasikeiciau. Pati, kai skaitau mergeliu aprasymus, tai kaip apie mane buna.
Taip pat jus sakote, kad man netinka mokintis astrologija, nes as mat nerysliai rasau, tai kodel tada man astrologe SAULE is horoskopas.lt
Sake, kad pagal mano astrologija man tinka darbai susija tik su zurnalistika, psichologija, astrologija, rasymu?
Pas astrologe Saule yra skyrelis klausimai - atsakymai, tai jai uzdaviau klausima ji man atsake, o ji juk virs 15m.turi astrologine patirti ir bendradarbiauja su uzsienio astrologais, tai nera kokia savamoksle be patirties juk.

Bet, siaip astrologe buti nenoriu, jos mokinuosi tik del saves, nes ziuriu, kad daug kas pildosi(kaip jus sakete, kai bus Jupiteris pas mane 10 buste tada gausiu darba, ziuresiu ar tai pildysis, labai to laukiu), man su matematika sunku, tad astrologe buti neiseitu, nes nesuprantu tu lenteliu visiskai, kaip pagal tuos skaiciukus aspektus skaiciuoja ir dar tu pagal ka skaiciuoja sistemas ar pan.vadinasi.
O, jus pagal ka astrologija darote, kas jus mokino?
Dar jus sakete, kad nerysliai rasau, tai jei taip blogai rasyciau tai man nesiulytu versti ir rasyti straipsnius ir uz tai nemoketu(kartas nuo karto gaunu darbeli tai straipsni parasyti, tai ka isversti studentams, portalams, (mano straipsniai buna papuliarus, bet darbo negaunu, nes zurnalistikos nebaigusi esu, sake tik todel nepriima).
Tad jus pries mane esate nusistaciusi, nes jums nepatiko mano pesimistinis rasymas, matyt esate Saule, Vandene ar Dvyne, todel ignoruojate aplinkoje kas yra neigiama ir matote teigiamus tik dalykus, prisiminkite, kai jums nesiseke, kai buvote jauna ar daug teigiamumo pajutote, kai nesiseke?
Tai kodel as turiu kazkur teigiamuma matyti jei aplink mane vien neigiami dalykai.
Turejau klasioke, kuri buvo naivi, teigiama, optimiste, pasitikejo zmonemis, visus draugais laike, o baigesi jai tuo, kad ja naujai sutiktas draugas isprievartavo ir nuzude. Visa mokykla jos gedejo, ji man irgi buvo draugiska, padedavom viena kitai mokintis. Amzina atilsi jai.
Man idomu ar yra astrologijoje atsakymas kodel nesiseka padoriom moterim, kurios nevagia, nepaleistuvauja, neapgaudine? O, kazkokiom piktybiskom, pletkininkem, paleistuvem sekasi? Juk pilna pasileidusiu zvaigzdziu ir jos sekmingos, kad ir mano sese, pasileidus motera, o dabar laiminga turtuole su verslu nors isarde daug seimu, tai kur jai bausme uz seimu ardyma? Todel karmine astrologija netikiu, nes pagal ja mano sesuo turetu but nelaiminga, nes tiek moteru nuskriaude paleistuvaudama.

Aciu uz atsakymus ir ant manes nera ko pykti, nes as tenorejau pabendrauti.
Papildyta:
Tam kas domisi astrologija yra astrologes SAULES puslapis kur klausymai - atsakymai, ten zmones klausimus astrologei raso, ji idomiai atsakyneja galima pasiskaityti, jai klausimu uzduoti:

http://www.horoskopa...mai---atsakymai

Nemokami savaites horoskopai, tranzitiniai aspektai savaitei apie LT fona astrologini pas astrologe SAULE cia:

http://www.horoskopa...ites-horoskopai

Kas domisi PALMYROS astrologija, stai cia oficialus jos puslapis:

http://www.horo.lt/

Atsakyti
biggrin.gif Na sakydama teta, turėjau omenyje, kad primenate dalyvę, kurios nickas teta Danutė, o ne, kad jūs esate tetulė.
Be to aš jūsų nesmerkiau, tik pasakiau savo nuomonę tiesiais šviesiai. Deja, bet jūsų įžvalgos nebuvo teisingos mano atžvilgiu, kalbu apie spėjamus ženklus. Iš kitos pusės, jūs sakote, kad aš tai perdėta optimistė, tai pesimistė, todėl net ir man pačiai sunku apsispręsti.
Į klausimą apie kuspidus neatsakiau, nes tokios informacijos nepakanka, plius daug rašyti, o aš tingėjau. Na juk ir neprivalau to daryti. Todėl keista lyginti šią situaciją su situaciją už pinigus. Šiaip žinau, kad rozmarinas pakonsultuoja konkrečiais klausimais ir ne už du šimtus litų, bet nemanau, kad jums verta kreiptis, nes ta moteriškė rašo tiesiai šviesiai, nesicackina, taigi jums greičiausiai jos atsakymai nepatiks. Bet manau, kad visus klausimus geriausia užduoti jai asmeniškai biggrin.gif

Kur aš mokiausi paslaptis, dėl vienos rimtos priežasties, neturiu jokio noro, kad ir kiti ten pasimokytų.

Bet aš tikrai nesu priešiškai nusiteikusi prieš jus. Netgi galiu atskleisti jums didelę paslaptį, kadangi pažįstu aibe "žvaigždžių" ir žinau daug jų paslapčių. Jūs net neįsivaizduojate, kokios dauguma tų moterų nelaimingos, kad jos visai ne tokios kaip aprašoma spaudoje ir kaip jas skaudina tokie apibūdinimai, kiek daug jos dirba, kad galėtų uždirbti ir pragyventi, išlaikyti savo vaikus. Iš ties nepelnytai liejamas purvas žmogų gali užmušti. Štai mes tik pasakėme nuomonę apie darbą, o jūs jau be proto įsižeidėte, kaip manote, ką jaustumėte, jei spaudoje kasdien apie skaitytumėte, kad esate k ..urva, prostitutė, pabaisa, stora karvė, kad būtų gerai, jog pagaliau nudvėstumėte? Kas iš to, kad artimiausi žmonės žino, jog tai netiesa, bet kaip gyventi, kaip išeiti į gatvę, kai minia tik ir trokšta pamatyti kaip jums nesiseka, kaip jums skauda. Negalima teisti ir vertinti žmonių, kurių jūs nepažįstate, jūs net neįsivaizduojate, kas dedasi jų širdelėse ar kokių problemų jie turi. Jei įsivaizduotumėt, tai sakytumėte, ačiū tau viešpatie, kad leidai man gimti tokiai laimingai.

Aš tiesa sakant net nesuprantu kame dabar iškylo problema. Niekas jūsų nepuola, skyriuje bendraminčiai netgi tema, norintiems pabendrauti apie astrologiją. Tiesiog toks jausmas, jog jūs norite, kad kiti žmonės pasakytų, o taip, jums labai blogai, jūsų toks tragiškas gyvenimas. Bet realiai tai nepadeda. Aš jei turėčiau diedą, kuris mane sugebėtų išlaikyti, tai būčiau ko gero laimingiausias žmogus pasaulyje. Bet mano poreikiai dideli, diedas nesugeba tiek uždirbti, tai tenka arti pačiai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma:)

Na, mano vyras nera turtingas visiskai, kai uz jo tekejau mane pasmerke visa seima, tik tevas dalyvavo vestuvese, o artimieji sake: durne, uz ubago teki, tokia grazi eik kokio seimuno ieskoti, net buvo toks labai turtingas vyras, kuris buvo isimylejes mane ir persekioja, jam priklauso dideli PC LT veliau suzinojau, man net zieda nupirkes buvo, siule su juo draugauti, net pinigu siule, buta nupirkti(man tuomet 19m.buvo)tai mama, tetos, senele iki dabar man prikaisioja, kad su juo neussidejau, nes vis tiek visi vyrai pagal jas kuiliai tai koks skirtumas su kuo miegoti.

Na, as matyt del savo Veneros Liute 9 buste ir Marso Skorpione 1 buste rinkausi vyra tik pagal mano grozio suvokima ir seksa, nes kazkaip nieko daugiau man is vyru niekada ir nereikejo, tiesa labai norejau santuokos ir buvau grieztai pries gyvenima susimetus.

Pas mano vyra Venera irgi Liute 1 buste, o Marsas Liute 1 buste, mes esame labai panasus.
Na, bet nepasakyciau, kad jis mane islaiko, nes daugumoje as ka susitaupau is savo darbeliu straipsnius rasydama is to sau viska perku.
Nesu labai reikli, kaip anksciau, galiu isvis net nauju drabuziu sau istisus metus nesipirkti, esu labai skupi pasakyciau ir apskaiciuojanti, tai as turejau gimt po Mergeles zenklu, o ne mano vyras, nes man budingi dideli Mergeliu bruozai. Man paciai Mergeles labai patinka, daug geru moteru Mergeliu pazinojau.

Asmeniskai manau, kad nera nieko slyksciau uz buvima Veziu, nors is mano to Veziskumo beveik nulis, nes pas mane Skorpiono, Liuto, Avino zenklai viska nustelbia.

O, kad tikrai viskas pas mane blogai ir bus tai manau, kad ne, nes taip nebuna, net ir pas pati nalaimingiausia zmogu su blogiausia astrologija buna nors trumpam kazkas gero.

As Rozmarino bloge skaiciau, kad net geri Urano tranzitai atnesa blogus ivykius, tai jei daleiskim as turiu tranzitini Urana 5 buste ir jis ten sudaro Urano trigona sau paciam, tai vis tiek blogai buna?

As kiek esu skaiciusi ivairios astrologijos, pas mano teva knygu simtais, bet visur skirtingai raso labai, o sena klasikine astrologija jau aprasymais nelabai tinka siems laikams, kad ir Rafaelio astrologija, ja visa turiu ir skaiciau dar iolikos laikais, turiu ir vieno grafo visa astrologijos rinkini, kuris ar tai Hitlerio astrologas buvo, nepamenu jau, seniai labai skaiciau.

Dabar Vandenio era, tai net astrologija kinta, labai viskas pasikeite.

O, as laukiu savo gimtadienio, gausiu pinigu ir astrologija psaidarysiu, solara, nes ka dariau pries kelis metus pas astrologe Vita man issipilde, turejau slykscius metus, net 3 kartus gulejau ligonineje del insktu ligu, nuo gripo gavau bronchita ir plauciu uzdegima, man Vita rase, kad manes laukia ligonines, labai sirgsiu, o kai jai rasiau tuomet dar nesirgau ir buvau OPTIMISTE, nes galvojau, kaip cia viskas gerai, atrodo sveika, o tik Saturnas pateko i mano 12 busta, skausmai suraite, nualpau ir i ligonine isveze, ji man rase, kad taip bus, o buvau net pyktelejusi, nes maniau tai neimanoma, kaip as tipo sedinti namie galiu atsidurti ligoninej, nuo ko, o va ir prasirgau, net nervai nelaike nuo ligu, nes viena liga pasibaige, tai bac temperatura, einu pas gydytoja ir suzinau, kad man plauciu uzdegimas.
Keikiu iki dabar Saturna 12 buste, o dar Saturnas buvo pazeides mano Saule, Menuli (astrologe Vita man tranzitus visus aprase ir paaiskino ka tai reiskia).

Tai dabar paniskai bijau blogu tranzitu, nes bijau vel atsidurti ligonineje ir daug pinigu isleisti vaistams, skolintis.

O, ar galite pasakyti ar galima irgi atsidurti ligonineje jei Solare Marsas pakliuna i 12 busta ir daro kvadratura Saulei, o ten yra ir Ascendentas 12 buste?

Siemet mano skaiciavimu as tokia padeti turesiu, bet dar noriu astrologija pasidaryti, kad matyciau ar nesuklydau su Zet programa del savo Solaro, nes tos astrologines programos, net teisingai nustacius pastebejau, kad linkusios pripaisyti tranzitu, kuriu net nera, aspektu, kuriu nera.

As dabar po Saturno ataku sveikatai, baisiai bijau bet kokiu planetu 12 buste, nenoriu vel sirgti ir leisti laika ligonineje kur dar nauju ligu galima prisigaudyti.

As astrologijos bloge skaiciau ir angliskai ziurejau video, kad zmonems nelaimes nutinka, kai Marsas tranzuoja per 12, 6, 8 bustus.

Maniau, kad tranzuojantis Marsas 8 buste gali paskatinti tik finansinius nuostolius, islaiduma?
Bet video paziurejau, kad kas turi stipru Marsa, kaip as tai gali irgi ligas, operacijas rodyti. Kai turejau tranzitini Marsa 6 buste man isoperavo angina, tad tai pasitvirtino del Marso blogio siame buste.

Idomu bendrauti su zmonem kas taip pat aspiskaites astrologijoje, ypac idomu dalintis patirtimi, kaip veikia tranzitai. As, kai rusu kalba moku labai gerai, o ir angliskai rastu kas parasyta puikiai suprantu, tai daug informacijos prisiskaitau, bendrauju su anglijos astrologais, ten labai daug astrologu klubu, net tokiu, kaip universitetu yra, pas mus astrologiju mokyklu lygis zemas, kad ir kokia Uranija, Du pasauliai moko labai jau paprastus astrologijos pradmenys ir gauna zmones astrologo diploma nors zyniu jie per mazai duoda - turiu pazistamu is interneto kas baige visokius astrologinius kursus, maciau uzrasus, mokymus, tai pamenu, kaip kazkuri mokyklas labai prajuokino savo mokymo primityvia programa, nes suaugusi zmogu astrologijoje mokino tai, ka as iolikos dar tevo knyguose skaiciau, o prisistatynejo, kaip rimta astrologijos mokykla.

Palmyros astrologiniai mokymai man patinka, kazkada lankiau jos kursus. Na, bet kas is to, kad zinau daug ka, jei net ir zinant, kad pvz.pagal tranzitus turetu buti viskas ok, o buna blogai, na, as nezinojau, kad Urano, Plutono, Neptuno net ir teigiami tranzitai gali nesekmes nesti priklausomai nuo zmogaus atsrologijos.
Atsakyti
Ne... nu psichologo gero reikia moteriskei....
Nuo vaikystes manes taip pat dauguma nemego, dievulis grozio pagailejo.. bet va iprocio sedeti, saves gailetis ir visiems skustis kad viskas nesiseka tikrai neturiu... Galima zinoma pasimaivyti, bet laiko tam gaila. Kazkaip itariu, kad moteriskei laimingesne butu, jei neieskotu kas jos galetu pagaileti kiekviename zingsnyje, bet paieskotu kam ji pati padeti galetu.. kazkas aciu pasakytu uz gera darba, gerus zodzius ir gyvenimas prasviesetu rolleyes.gif
Ech ir ach noreciau gero turtingo vyro... dirbti nereiketu biggrin.gif.. laiminga buciau smile.gif, dar vaiku noriu, bet deja deja.... ir sito pagailejo gyvenimelis.
Atsakyti
To pienas:
O, kas jums sake, kad as gyvenime kitiems nepadejau, nesavanoriavau?
Seniau kitiems padedavau nuolat - po to, kai man 'atsilygino' nuo tada rupinuosi tik savimi.
Turejau drauge, kuriai padejau, apgyvendinau pas save namie, jai valgyt pirkau, uz jos taksi mokejau(esu dirbusi nelegaliai ir man tu uzdirbtu pinigu uzteko net 3 metams), o ji mano vyro draugams mane k isvadino, aiskino, kad as nerimta, primelavo ant manes - man vyro draugai jos sms parode ka ant manes ji prilojo.Ir ant mano vyro draugu man nuolat snekedavo: iskrypeliai, debilai ir t.t. man smsm rase, o jiems sake kokie saunus ir tik ir laukdavo kada as ja is svecius nuvesiu pas juos, uz ju ir mano pinigus nemokamai patusinti norejau. O, as ta merga savo drauge apie 6 metus laikiau, o ji man uz nugaros mane smeize sms, pavydejo man suzadetinio, nes ji vienise del savo charakterio(beje veziuke su daug dvyniu ir svarstykliu zenklais).

Tad as jai padejau, ji gyveno pas mane, uz nieka nemokejo, uz mano pinigus dar i koncus ejo - as buvau naivi idiote, tai ir pasinaudojo manim.

As gyvenime pastebejau, kad kuo esi geresne kitiems tuo labiau tave kvaila skaito ir masto, kaip apmauti.
Buvau ir savanore maisto banke, daug alkoholiku, narkomanu, smurtaujanciu pries moterys vyru primaciau, bei kvailiu neturinciu ka valgyti ir dar besigaminnaciu vaikus ir toliau prasanciu maisto maisto banko, o ji gave parduoda ir perka alu ir cigaretes, per tokius padorus sunkiai gyvenantis zmones valgyti ka neturi.

Turiu katina, nes labai myliu gyvunus, labai mesgtu savanoriauti gyvunu tarnybuose, kaip sos gyvunai. Nuo pat vaikystes auginu tai katinus, tai sunis, kuriuos rasdavau gatveje benamius.

Man gyvunu gaila labiau negu zmoniu, nes zmones nieksiski, o gyvunai nuosirdus.

Tad kas sake, kad as kuo nors nesirupinu. Rupinuosi savo invalide mama, uz ja skalbiu rankom, darzus ariu, valgyt jai pagaminu, o tada grizus pas vyra dar ir jam gaminu ir tvarkau namus, o paksui vaziuoju pas senele, nes ji po insulto.
Mano gyvenime to buitiskumo net per daug, jau vemti nuo to vercia.

As esu bohemos atstove, kaip ir mano tevas, as nenoriu tipinio bobisko gyvenimo, as noriu savo laisves ir esu egoiste, nes nuo altruizmo tik nukentejau tad vel durne buti nebeketinu.

O, pasiguosti internete megstu, uzsienyje visi internete guodziasi, tai NORMALU, gal LT visi uzdari, uz tai man patinka ispanai, graikai, nes jie nera tokie slyksciai uzsidare, kaip LT zanudos, o musu moterys mazochistes, kurios kencia vienos, o istverme ir arimu girtis vos ne prestizas, kas pas mus moters auka ir prestizas uzsienyje tai kvaile palaikytu tik.
O, mano seimoje yra psichologu, bet tos pacios psichologes gyvena senmerges gyvenima ir nekencia istekejusiu moteru, bei geria visokius xsanaxus, tad ko man pas tokias eiti, visos psichologes tai yra tik zmones, kurie stojo i psichologija tam, kad padetu pirma sau, del pinigu, o paskui jiems uzkisa pacientai ir ziuri i juos, kaip i aveles is kuriu depresijos galima pasipelnyti, o po darbo paskui pletkavoja apie pacientus su draugem, namie ir t.t.
Tad nera ko tu psichologu idealizuoti. Pati turejau drauga psichologa, kuris dabar jau dirba pagal specialybe ir psichologija naudoja tam, kad su kuo daugiau moteru permiegoti, jis jaunesnis uz mane net keliais metais(jis yra Avinas su net 7 planetom siame zenkle - uzuojauta jo zmonai jei kada tokia tures), tad man tie 'psichologai' juoka kelia tik:))

Atsakyti
Va, dar mastau, pagal mano astrologija mano laime ir gyvenimas turetu buti uzsienyje, nes turiu 9 busto steliuma ir mano Saule yra mano 9 busto kuspidas.
Uzsienyje man labai patiko, is uzsienieciu as tik gero esu sulaukusi, uz tai net verkiau, kai teko i LT grizti. uzsienyje as per kelis menesiu, kai dirbau viesbutyje pagal savo profesija uzdirbau per kelis menesius tiek jog 3 metus galejau nedirbti isvis, ne spilna pinigu turejau, tada ir drauge islaikiau, ir net savo vyra, kai tas darbo neturejo, nes kai ji pamilau jis buvo bedarbis jaunuolis.

Svajoju apie isvyka i uzsieny, nes LT darbo rinka man atrodo tik MOBINGO pilna. Uzsienyje darbe nesusiduriau nei su viena bloga moterim, keiksais, vagystemis, apkalbom, pavydu.

Nesiseka man vyro ikabeti isvykti, o be jo viena tikrai nesugebeciau isvykti, o ir bijociau del savo saugumo (uzsienyje man vyrai per daug demesio rode, o babajai isvis gazdino gatvese pristoja, kaip musu chamai forsai).

Man idomu ar, kai mano Jupiteris bus 9 buste tranzuos ar tai gali rodyti, kad as isvyksiu vel i uzsieni?
Juolab, kad siemet dar Jupiteris mano Saules Vezio zenkle jau nuo birzelio 25 dienos bus.

As zinau viena, kad jei isvyksciau i uzsienyje, ten rasciau vel gera darba tai i LT gyvenime negrysciau ir nieko cia nepasigesciau, nes man LT asocijuojasi tik su moberiais, vagimis, forsais ir alkoholikais kaimynais biggrin.gif

Papildyta:
Ir atsiprasau, nes tikrai pamaniau, kad mane tetule isvadinote:D

Na, man yra sake, realiai mane pamate, bet nezinoja mano metu zmones, mane jog suisrasyneja su kokia vos ne 50m. moterim, matyt Saturnas Skorpione 1 buste mane bobutiska daro.

Beje, ziuri Lt labai mazai kur aktyvios astrologines temos, mazai zmoniu domisi astrologija, nes uzsienio forumuose istisai zmones tik raso ir raso, net astrologai savo astrologija dalinasi, o pas mus visi kazkaip mazai bendrauja, daug kas ant astrologijos varo istisai, dar visokie sektantai nekencia astrologu.
Pamenu, kad kazkur susirasinejau su zmogumi, kuris astrologija domisi, tai atvare kazkokie sektantai ir virs 30 komentaru privare ant astrologu istisai, kad tai velnio mokymas, kas musu nesekmes, nes ne dievu, o astrologija tikim ir pan..
Atsakyti
Na žinau, kad nepatikėsit, bet problema ne aplinkoje, o jumyse. Aš šiaip esu nelabai žmones mėgstantis žmogus, bet iki jūsų man dar toli biggrin.gif reiks pasitempti matyt biggrin.gif Nors nieko tame labai keisto nėr, Saturnas 1 jaučia priešiškumą visai savo aplinkai.
Kai Jupiteris įtranzuos, tikrai galėsite išvykti į užsienį. Beje, Saulė labiau reiškiasi antroje gyvenimo pusėje, nes lemia lėtai ateinančią sėkmę, todėl su metais šansų išvykti jums daugės.
Atsakyti
O, super, nes tikrai apie uzsieni nuolat galvoju:)

As labai megstanti bendrauti bent jau rastu, tiesiog idomu pabendrauti su zmogumi, kuris tuo paciu domisi, aptarti traznitu poveikius, nes kazkaip ziuriu, kad buna jog zmones turi vos ne vienodus tranzitus, bet vienam blogai, o kitam gerai, tad tokiu dilemu, to dualumo astrologijoje kartais nesuprantu:)

Pradziuginote mane del Jupiterio, tai dabar ziuresiu kas bus:) Nes as pamenu, kad isvykau i uzsieni tada, kai buvau astrologija pasidariusi ir turejau solare steliuma 9 buste, tai tikrai suveike!

Man tiesiog rupi jusu nuomone uz tai jusu ir paklausiau. O, ka jus del Marso manote? Tiesiog bijau vel sirgti, nes Marsas 12 buste mane gazdina, nes man Saturno uzteko, kad mane ilgam pagulde, fuj nuo prisiminimu apie ligonines ir poliklinikas.
Atsakyti
Jeigu šiuo metu netranzuoja daugiau piktųjų 12, tai Marso tranzito neverta baimintis. Soliaro 12 jis nėra gerai, gali ir ligoninę rodyti, bet tai nėra taip blogai sveikatai kaip 1 ir 6. O 8 būstas Lietuvoje visiškai neteisingai vertinamas. Jis juk pagrinde veikia kitų žmonių pinigus bei seksualumą, taigi paprastai tokiu metu būna daug išlaidų ir daug sekso.
Dėl Jupiterio taigi lengva pasitikrinti, atsiminkite, kas buvo prieš 12 metų nuo tada kai prasidės dabartinis tranzitas per 9.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Kazkaip dabar pagalvojau apie ivykius pries 12 metu, hmm as tada buvau Danijoje pas gimines, gyvenau ten daugiau nei 9 menesius, viska LT buvau metus, mastaujanti iolikine:)
Tikiuosi vel tokios Jupiterio sekmes:)

O, ka jus manote apie tranzitine Venera Dvyniu zenkle 8 buste Solare?

Nes daug kur labai jau skirtingos 8 busto interpretacijos, vieni raso, kad tokia Veneros padetis atnesa palikimus, kiti atvirksciai, kad islaidas, mylimuju barnius ir neistikimybe, o idomu kokia jusu nuomone apie tokia Veneros padeti?
Man visada idomu klausineti astrologu apie tranzitus, nes visu nuomones labai skiriasi, bet laikau gera ta astrologija, kuri pasitvirtina man
Atsakyti