Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir metodai

QUOTE(burokėlis @ 2013 04 19, 19:49)
kai Jupiteris 4 tranzuoja ar soliare, kai Jupiteris tranzituose sudaro teigiamą aspektą su Mėnuliu.

aciu smile.gif kaip nusistatyti ZEt 9 programoje soliari? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 03 29, 17:33)
ti gi čia forume paieškotite, aš taip radau vieną super esu patenkinta, manau geriau nei Palmyra  g.gif

Gal kontaktus galit parasyt?
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2013 04 26, 12:07)
aciu smile.gif kaip nusistatyti ZEt 9 programoje soliari? g.gif

šito nežinau, nenaudoju šios programos.
Atsakyti
laba diena, aš su klausimu. kokie pagrindiniai požymiai natale, galintys pasufleruoti vaikų (turimų, turėsimų) skaičių? tik nesakykite, kad požymių, tranzitų ir t.t. yra milijonas, kad viskas ne taip paprasta, kad reikia žiūrėti į visą čartą.. biggrin.gif
Sakau, gal visgi yra kažkas konkretaus tam reikšminga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2013 04 28, 08:22)
laba diena, aš su klausimu. kokie pagrindiniai požymiai natale, galintys pasufleruoti vaikų (turimų, turėsimų) skaičių? tik nesakykite, kad požymių, tranzitų ir t.t. yra  milijonas, kad viskas ne taip paprasta, kad reikia žiūrėti į visą čartą..  biggrin.gif

va čia paskaitykit:

http://rozmarino.blo...kaicius-81.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 28 balandžio 2013 - 08:31
QUOTE(gatu @ 2013 04 28, 08:22)
laba diena, aš su klausimu. kokie pagrindiniai požymiai natale, galintys pasufleruoti vaikų (turimų, turėsimų) skaičių? tik nesakykite, kad požymių, tranzitų ir t.t. yra  milijonas, kad viskas ne taip paprasta, kad reikia žiūrėti į visą čartą..  biggrin.gif

Sveiki, kiek zinau, reiktu lygint abieju partneriu natalus, nors taip pat esu girdejus is zmogaus, kuris studijaves astro, kad astrologai prieina isvados, kad skaiciaus neimanoma nusakyt smile.gif Gal labiau galima nurodyt pastojimui tinkama laika, nei galutini rezultata.
Atsakyti
Ačiū burokėliui ir kopustinukei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 28 balandžio 2013 - 09:48
radau straipsnį, gal dar kam pravers, į temą apie tai, apie ką klausiau, apie vaikus, anglų kalba:
Things you may not know about the 5th house and children 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 04 gegužės 2013 - 22:04
gal kas gali pasakyti kokie yra aspektai nurodantys, kad profesija galėtų būti astrologija?
Atsakyti
Merkurijaus - Urano teigiamas, Uranas 1 ar 10 būste.
Atsakyti
Sveikutes:) Gal cia yra profesionaliu astrologijoje?
Esu dariusi labai isamia astrologija pas tokia astrologe Vita ir ji man sake, kad man bus problemos su darbais visa gyvenima - taip ir yra as bedarbe jau beveik 4 metai, darbo stazo nera.

Pas mane 2 buste yra Uranas su Neptunu, o tai rodo labai neaiskia ateiti, 2 busto kuspidas oziaragyje. Negi tai reiskia, kad darbo rinkoje visada busiu uz borto:(
Bandziau naudotis tom zet programom, bet nesamones rodo, nes zinau savo tikslius laipsnius ir natala, viska, bet traznitu, solaru, progreisju nezinau, nes ten suvedus sokineja bustai ir isvis nesamones rodo, o pinigu pasidaryti vel astrologija pas Vita nebeturiu(esu bedarbe islaikomana paprsto vyro, man geda del to).
O, mano mama dare astrologija pas Palmyra pries gal 3 metus tai 400lt astrologija neverta, nes pas ja labai nekonkretu ir mazai viskas, o pas ta Vita pries kelis metus uz 150lt gavau 25 lapu astrologija, prasiau, kad rasytu man tiesa be pagrazinimu, tai rase, kad as busiu nelaiminga del to, kad neturesiu darbo ir materialaus pagrindo, taip ir yra, bet ar yra astrologijoje kokie nors tranzitai, kurie rodytu darbo gavima, sekme darbe, kai yra bloga astrologija del darbo, pazeista Saule, Menulis ir daug blogu Merkurijaus aspektu?
Man astrologe sake, kad jei turesiu gerus tranzitus tai ir darbas pasa mane bus. Zinau, kad pas mane yra tas vadinamas Saturno Grizimas, jauciu jo visa spaudima, nes pas mane Saturnas 1 buste skorpione.

Dar turiu Lilit Zuvyse 5 buste, negi tai reiskia, kad vaiku neturesiu? Nes del stazo neturejimo negaliu planuoti vaiku nors ir 8 metai istekejus esu.

Labai tikiu astrologija, tad butu malonu jei kas pakomentuotu ka nors man - aciu uz zinias is mamyciu.

P.S. po daug metu super mamos skaitymo nusprendziau prisiregistruoti, nes nebetveriu liudesio, depresijos, bendravimo trukumo

Papildyta:
Atsakysiu i vienos mamytes klausima del astrologijos. Man ta astrologe Vita labai gera astrologini prieda atsiunte, tai zinau, kad astrologe gali buti zmones tik su geru Uranu ir jo gerais aspektais, o jei Uranas bloga stai zmogus uzsiimdamas astrologija kenkia kitiems ir kenkia pats sau, nes jo informacija apie astrologija yra bloga. Rusiskam forume skaiciau, kad dauguma astrologu turi tureti Urano trina as sekstili su Merkurijumi, nes tai astrologo aspektas.

Blogas Uranas netinkamas astrologams, daug kur tai rasoma. Man sake, kad tinka astrologija, nes mano Uranas labai geras, turiu gerus Urano aspektus, bet man su matematika labai blogai tad man tos visos efemerides, laipsniu lenteles nieko nesako.
Atsakyti
Na jūs taip nenusiminkite, antras būstas tikrai nerodo bedarbystės, pažįstu žmonių ir su Neptūnu, ir su Uranu, ir netgi su Saturnu, kurie dirba visą laiką ir netgi labai daug uždirba. Antras būstas rodo iš kokios srities pas jus ateitų pinigai, o ne turėsite ar ne darbo. Darbinę situaciją rodo 6 ir 10 būstai. Palaukite, kol jūsų Jupiteris įtranzuos į 10 ir tikrai darbą gausite.

Lilit išvis yra išmįslas, nekreipkite į ją dėmesio.

Šiaip Urano - Merkurijaus aspektas rodo žmogaus intelektą. Jei tas aspektas neigiamas, jis rodo nesugebėjimą susikaupti, nenuoseklumą, impulsyvumą, kas automatiškai nėra gerai tokiam metodiškam darbui. O kiti Urano aspektai turi visai kitokias prasmes, taigi jie nei kenkia, nei padeda, jie su astrologiniu darbu tiesiog nesusiję. Be to svarbu, kur yra Merkurijus, t.y., kokiame ženkle.
Atsakyti