Jei jau apie arbatytes pradėjom tai gal galite parekomenduoti arbatėlę greitinančią medžiagų apykaitą arba nuo vidurių užkietėjimo?

QUOTE(Nerytė @ 2005 04 27, 12:37)
Jei jau apie arbatytes pradėjom tai gal galite parekomenduoti arbatėlę greitinančią medžiagų apykaitą arba nuo vidurių užkietėjimo? 

Tai kaip minėjau anksčiau, aš geriu "Kankura" - kinietišką arbatą, tik tikrai nežinau, kur jos gauti, ar yra jos pirkti vaistinėse ar pardėse. Man ją draugės darugės draugė gavo

Virgailis, kaip sekasi? Kaip tavo apimtys - mažėja?
Informuok mus.
Informuok mus.

QUOTE(MIGA @ 2005 04 27, 13:13)
Šiom dienom svoris svyruoja tarp 63,8 ir 64
Vis atkakliau bandau naikint tuos lašinius: daugiau mankštinuos, duše lendu vis į šaltesnį vandenį, dabar +15, kad galėčiau pradėt maudynes ežere gegužės mėn. Skauda šiek tiek pilvą ir nugarą.Sunkiausiai sekas TVARKINGAI maitintis.
Bet viltis miršta paskutinė, ... o gal pavyks...

Stiklinė vandens, šaukštelis medaus, vienos citrinos sultys. Čia receptėlis arbatytės, kurią reikia gerti ryte nieko nevalgius, po to dar valandą nieko neimti į burną, net kavos... Paskui sako, galima kirsti bet ką, arbatėlė daranti stebuklus: svoris krinta, organizmas valosi...
Tik va, bėda, dar nepabandžiau...Gyvenu kaime, o nesusišaudau medaus.
Sesuo rekomendavo, bet ir ji nebandė - aukšta ir liekna kaip nendrė, net graudu
Gal kuri netingėsit pabandyt, aš irgi ieškosiu medaus. IKI.

QUOTE(Virgailis @ 2005 04 28, 14:58)
Stiklinė vandens, šaukštelis medaus, vienos citrinos sultys. Čia receptėlis arbatytės, kurią reikia gerti ryte nieko nevalgius, po to dar valandą nieko neimti į burną, net kavos... Paskui sako, galima kirsti bet ką, arbatėlė daranti stebuklus: svoris krinta, organizmas valosi...

Kol dirbau, gėriau tai, tik ne su visa citrina, o su puse arba su vitaminu C. Nežinau dėl svorio, bet kad nuo peršalimo ligų patikimai saugo- faktas.

QUOTE(meshkute_nida @ 2005 04 28, 20:50)
Kol dirbau, gėriau tai, tik ne su visa citrina, o su puse arba su vitaminu C. Nežinau dėl svorio, bet kad nuo peršalimo ligų patikimai saugo- faktas.
O jei tas gėrimėlis dar ir šaltas- labai gerai padeda prasiš...kt.
Tai tiek žinių.

tas gėrimas turėtų būti kambario temperatūros ir gerti jį reikia mažais gurkšneliais.Po to tikrai mažiausiai1val.nereiktų nieko nei valgyt,nei gert

Virgailis, tai skai sunkiai tau sekasi:) man irgi sunkiai su mano 4 kg kazkaip nejudu i prieki, bet labai viliuosi, kad iki geguzes 26, t.y. mano gimtadienio juos pamazinsiu:) labai tikiuosi, jei mamyte neatsers manes namuose:) dabar sveriu 64 iki pilnos laimes turiu buti 60 kg, panasiaia kaip ir tu, tad sekems tau:) i tavo vakareli tai nevaziuosiu, bet moraliskia tave galiu palaikyti:)

QUOTE(Virgailis @ 2005 05 04, 08:44)

O.k. trumpą nedarbingumą, manau, galime tau suteikti

Sveikit.
QUOTE(Virgailis @ 2005 05 04, 08:44)

Bijau gąsdint, Virgailis

Vakar dar netikėtai užgriuvo tolimi svečiai. Taigi toks apvalus apvalus giminaitis manęs paklausė, GAL TU VĖL LAUKIES
. Na palauk, tu...
Metu lašinyčius
IIki.