Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(mamavaida @ 2008 01 13, 15:57)
tikrai galima po puse dienos palikt is pradziu ir pabut su juo jei reikia. pacios aukletojos pageidauja, kad pirma savaite pasiimtu vaikiukus iki pietu kol pripras. o del buvimo su vaiku grupej tai gali pati bedos prisidaryti, vaikiukas nores kad visada pasiliktum. apziuret grupe aisku kad galima.
mano dukryte nuo kito rugsejo pereis i darzeli is lopselinuku kodelciuku. kazkaip baisu pagalvojus, kaip bus pas kitas aukletojas, sitos tokios fainos, vaikas jas myli, pasilieka be problemu. reiks pratintis prie nauju  verysad.gif

bet as noreciau gal ne savaite iki pietu kad butu o kelis menesius blush2.gif o gal jam patiks visai ir pats nores likti.... g.gif as tik va mastau mano mazylis keliasi 9-10 , jei atsikelia puse astuoniu, tai 9 jis jau luzta kaip nori miego smile.gif kaip i ta rezima reiktu ivesti... man jis toks mazylis dar 2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 13, 15:57)
tikrai galima po puse dienos palikt is pradziu ir pabut su juo jei reikia. pacios aukletojos pageidauja, kad pirma savaite pasiimtu vaikiukus iki pietu kol pripras. o del buvimo su vaiku grupej tai gali pati bedos prisidaryti, vaikiukas nores kad visada pasiliktum. apziuret grupe aisku kad galima.
mano dukryte nuo kito rugsejo pereis i darzeli is lopselinuku kodelciuku. kazkaip baisu pagalvojus, kaip bus pas kitas aukletojas, sitos tokios fainos, vaikas jas myli, pasilieka be problemu. reiks pratintis prie nauju  verysad.gif

As del kitu metu irgi bijau, kazin kaip seksis pas dickius, bet aukletojos sako bus neblogai, tuo labiau kad nemazai ju iseis, gal lengviau bus kai po kelis i nezinoma grupe perkels, nei vienam eiti. Bet neramu man jau dabar...galetu amzinai i lopseli eit, bet biggrin.gif
QUOTE(vaidicita @ 2008 01 13, 19:27)
bet as noreciau gal ne savaite iki pietu kad butu o kelis menesius  blush2.gif o gal jam patiks visai ir pats nores likti....  g.gif as tik va mastau mano mazylis keliasi 9-10 , jei atsikelia puse astuoniu, tai 9 jis jau luzta kaip nori miego smile.gif kaip i ta rezima reiktu ivesti... man jis toks mazylis dar  2.gif

Na niekas labai del to nepriestaraus, tik matai, kai vaikas pripras keleta menesiu but tik iki pietu miego, jam gali buti sunku paskui kai nuspresi ji palikt miegot, nesupras kodel cia taip pasikeite unsure.gif O del miego, jei jau nuluz, tai ir paguldys, mano mergina pradejo eiti dar pilnai pusantru nebudama, tai ji irgi dar kartais diena pries pietus pasnausdavo, paguldydavo i lovyte ir ramu.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 01 13, 21:27)
bet as noreciau gal ne savaite iki pietu kad butu o kelis menesius  blush2.gif o gal jam patiks visai ir pats nores likti....  g.gif as tik va mastau mano mazylis keliasi 9-10 , jei atsikelia puse astuoniu, tai 9 jis jau luzta kaip nori miego smile.gif kaip i ta rezima reiktu ivesti... man jis toks mazylis dar  2.gif

taigi dar dabar neleisi, iki rugsejo paaugs ir miegas susitvarkys, lopselinukai petu miego iki 3 val.miega. maniske namie tiek niekada nemiega, o ten, visi draugiskai pucia i aki biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinot ir galit pasakyt nuo kokio amziau priima vakucius i si darzeli?
Atsakyti
Sveiki,

perskaiciau tema apie si darzeli ir nusprendziau prisijungti. Nors mano sunus jau abu pradejo eiti i mokykla, bet mes lankeme si darzeli. Vyresnysis pradejo 1 m. 10 men., o mazasis 1 m. 4 men. Lopselio grupe mes lankem Rudnosiuku, ir as labai buvau patenkinta ir aukletojomis ir seimininkutemis, nors ju pasikeite nemazai per tuos metus. O darzelio grupe mes lankem Smalsuciu, tai ten aukletojos taip pat labai nuostabios ir buvo labai gaila su jomis issiskirti. O siaip nusiskundimu siam darzeliui is vis neturiu, viskas buvo labai gerai.
Atsakyti
na va uzsirasem ir mes i lopsi nuo rudenelio busim 2,3 metuku, maziukai dar sad.gif gaila kzkaip leist bet galvoju gal pusei dienos leisti smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu jau maziukas, dabar ten beveik visi tokie maziukai. Tai jau paskui tik i darzeli, i lopsi vyresniu net neima smile.gif Viskas bus gerai, pamatysit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 02 08, 23:35)
na va uzsirasem ir mes i lopsi nuo rudenelio busim 2,3 metuku, maziukai dar sad.gif gaila kzkaip leist bet galvoju gal pusei dienos leisti smile.gif

Mūsiškiui rugsėjį tai bus tik 1,5 metukų, bet tikriausiai kad jau pradėsim leist į šį lopšelį. Nors žiūrėsim ar vaikas jau bus pasiruošęs tam 4u.gif
Atsakyti
Užrašiau savo sūnų nuo 2009 m. rudens. Bus jau treji. Paskui išsikalbėjau su kita mama ir suvokiau, kad visai nepasidomėjau apie laiko režimą darželyje...kurią valandą vaikus galima atvesti, kada vėliausiai pasiimti....jei pvz. dirbi nuo 8 iki 17...Kiek tie režimai yra lankstūs....Kuo skiriasi dieninė grupė nuo kitokių...gal galėtumėte kas nors pakonsultuot. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 02 24, 13:48)
Užrašiau savo sūnų nuo 2009 m. rudens. Bus jau treji. Paskui išsikalbėjau su kita mama ir suvokiau, kad visai nepasidomėjau apie laiko režimą darželyje...kurią valandą vaikus galima atvesti, kada vėliausiai pasiimti....jei pvz. dirbi nuo 8 iki 17...Kiek tie režimai yra lankstūs....Kuo skiriasi dieninė grupė nuo kitokių...gal galėtumėte kas nors pakonsultuot.  blush2.gif

Darzelio grupese laikas: 7-19 , lopselio nezinau, priesmokyklines grupes 7:30-18 . Cia dienines grupes, o savaitines tai pirmadieni atvedi , penktadieni pasiimi doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2008 02 25, 10:15)
Darzelio grupese laikas: 7-19 , lopselio nezinau, priesmokyklines grupes 7:30-18 . Cia dienines grupes, o savaitines tai pirmadieni atvedi , penktadieni pasiimi  doh.gif  schmoll.gif

Lopselio laikas tas pats, o savaitine grupe, tai nebutinai pirmadieni atvedus pasiimt penktadieni biggrin.gif Kam darbas iki septyniu nesibaigia, patogu sita grupe nes gali ir veliau pasiimti, tik reik issiaiskinti laika kada jau vaikiukai miegot guldomi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2008 02 25, 15:01)
Lopselio laikas tas pats, o savaitine grupe, tai nebutinai pirmadieni atvedus pasiimt penktadieni biggrin.gif Kam darbas iki septyniu nesibaigia, patogu sita grupe nes gali ir veliau pasiimti, tik reik issiaiskinti laika kada jau vaikiukai miegot guldomi ir tiek.

Tiksliai, sitos situacijos neapgalvojau, bet itariu tada moketi reikia kaip uz savaitine?
Ir dar ... nezinau kaip cia pasakius, nieko neizeidziant... bet aukletojos sake, kad lsavaitineje grupeje labai vaiku kontingentas prastas. blush2.gif Didzioji dalis vaiku is asocialiu seimu. As savaitinukam net zaislu ir rubu bei batu atidaviau, nes sake buna kaip tevai paima penktadienio vakara, taip pirmadieni atveda, alkanus ir nesvarius doh.gif schmoll.gif na ne 100% bet dauguma. Todel manau , kad i savaitine grupe reiketu tik labai extra atveju vesti, kai jau tikrai nerandat pagalbos is salies .Cia mano nuomone
Atsakyti