Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

Sveikos.as irgi uzsirasiau i darzeli,nuo 2009m rugsejo jau eisim,kai maziukui bus 3 metukai.labai greit sutvarkem prasima,nes papuolem pas pacia derektore. smile.gif
Atsakyti
Sveiki
Kaip sekasi vaikiukams? Mamavaida ar pavyko i lopsiuka pakliut? Pas mus grupeje ja yra bent pora nauju vaiku.
Siandien darzelyje vaikus fotkina, tai susinervijau, nei kuo aprenkt tokiu oru, o ir siaip as gana skeptiskai nusiteikus pries tokias akcijas. Bet aukletoja sake kad graziai padaro ir tt, nu matysim, sunku su tokiais mazgiais, ne visi dar ten supranta kad reikia sypsotis ar sedet ir pozuot tongue.gif Su maniske irgi sunkoka gali buti, ji tik pamacius fotika puola ji paciupinet ir jei neduodi buna laaabai nelaminga biggrin.gif
Atsakyti
sveika, dar neinam sad.gif neseniai skambinausi, tai tipo geguze pasiskambink, zada kazkuri vaikuti i didesniu grupe perkelt. Tai sakot pora nauju vaiku blink.gif o man jau pries gera menesi zadejo, jog as pirma sarase, tik atsiras vieta iskart man skambins... na nesmagu kazkaip, kai taip darosi, o man taip reikejo, kad priimtu, kaip tik sesija buvo, reikejo i vilniu vazineti daznai i mokslus. tai ta vaikiuka per visas tetas ir močiutes veziojau, kad paziuretu. kiek suprantu, tai besimokanciom mamytem valstybe turetu labiau padeti
Atsakyti
g.gif hmmmm.... as maniau, kad i darzeli priema nuo metu.... kodel tada motinystes atostogos iki vaikui sukaks vieneri.... g.gif
as taip pat buvau suplanavus mazaji vest i si darzeli nuo kitu metu spalio, nes man ir i mokslus i vilniu reiks mindyt schmoll.gif
kaip sakoma: zmogus planuoja, Dievas juokiasi unsure.gif
Atsakyti
sveikutės, na pagaliau ir mus priėmė smile.gif nuo kitos savaitės i kodelciuku grupele keliausim. šiek tiek neramu kotais, na, bet pagyvensim, pamatysim
Atsakyti
O as saviske atsiemiau is sio darzelio. Tris menesius tepalankem, is kuriu darzelyje buvom bendrai sudejus kokias 10 dienu. nes vos tik nueidavom, 2 dienos, ir vaikas su 40 temperatura. kol namiedar augo, praktiskai ne4sirgdavo. schmoll.gif tai jau ir vaiko gaila, ir savo nervu. susiradau aukle.
Atsakyti
Sveikos. O maniske toliau sekmingai keliauja, kad sirgo tai tiesa, bet visumoj tai neblogai jai ten, patinka, net valgo geriau nei namie. Gal cia individualiai kiekvienas vaikas ta kolektyva pernesa.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 04 27, 16:05)
Sveikos. O maniske toliau sekmingai keliauja, kad sirgo tai tiesa, bet visumoj tai neblogai jai ten, patinka, net valgo geriau nei namie. Gal cia individualiai kiekvienas vaikas ta kolektyva pernesa.

Maniskei irgi labai ten patiko, ie dabar praso, kad eitumem i darzeli, bet kaip tris menesius istisai vaikas su 40 temperatura, tai man jau jegos baigesi. pasilaikysiu namie as ja ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, maniškė jau trečia savaitė kaip lanko ši darželį. kol kas aš juo labai džiaugiuosi. adaptavosi lengvai, gal pora dienų truputį paverkė kai palikdavau, dabar pasilieka be problemų. ryte, kai keliu aš ją iš miego, nepatenkinta būna, bet kai pasakau, jog eisim i darželį, akytės nušvinta ir lipa iš lovos lotuliukas.gif
dėl ligų ir kol kas nesiskundžiam (kad tik neprisikalbėčiau ax.gif ) pirma savaite paslogavo, o dabar ir sloga praėjo. auklėtojos malonios, maistas skanus kiek maciau.
svarbiausia, kad vaikas laimingas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
negi niekas neatsilieps, kas ves savo vaikučius į šį darželį nuo šio rudens g.gif
Būtų smagu jau pažinot kažką, kai jau pradedi leisti smile.gif
Atsakyti
labas as tai isvis nenoriu leist bet jei teks tai i si darzeli vesiu bet dar negreit ko gero
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2007 07 06, 18:08)
Sveikos,
negi niekas neatsilieps, kas ves savo vaikučius į šį darželį nuo šio rudens  g.gif
Būtų smagu jau pažinot kažką, kai jau pradedi leisti  smile.gif

Vesit i lopsi? I kuria grupe, mano Ugne lanko lopselio Kodelciuku grupe mirksiukas.gif
Atsakyti