Sveikos.as irgi uzsirasiau i darzeli,nuo 2009m rugsejo jau eisim,kai maziukui bus 3 metukai.labai greit sutvarkem prasima,nes papuolem pas pacia derektore.

Sveiki
Kaip sekasi vaikiukams? Mamavaida ar pavyko i lopsiuka pakliut? Pas mus grupeje ja yra bent pora nauju vaiku.
Siandien darzelyje vaikus fotkina, tai susinervijau, nei kuo aprenkt tokiu oru, o ir siaip as gana skeptiskai nusiteikus pries tokias akcijas. Bet aukletoja sake kad graziai padaro ir tt, nu matysim, sunku su tokiais mazgiais, ne visi dar ten supranta kad reikia sypsotis ar sedet ir pozuot
Su maniske irgi sunkoka gali buti, ji tik pamacius fotika puola ji paciupinet ir jei neduodi buna laaabai nelaminga
Kaip sekasi vaikiukams? Mamavaida ar pavyko i lopsiuka pakliut? Pas mus grupeje ja yra bent pora nauju vaiku.
Siandien darzelyje vaikus fotkina, tai susinervijau, nei kuo aprenkt tokiu oru, o ir siaip as gana skeptiskai nusiteikus pries tokias akcijas. Bet aukletoja sake kad graziai padaro ir tt, nu matysim, sunku su tokiais mazgiais, ne visi dar ten supranta kad reikia sypsotis ar sedet ir pozuot

sveika, dar neinam
neseniai skambinausi, tai tipo geguze pasiskambink, zada kazkuri vaikuti i didesniu grupe perkelt. Tai sakot pora nauju vaiku
o man jau pries gera menesi zadejo, jog as pirma sarase, tik atsiras vieta iskart man skambins... na nesmagu kazkaip, kai taip darosi, o man taip reikejo, kad priimtu, kaip tik sesija buvo, reikejo i vilniu vazineti daznai i mokslus. tai ta vaikiuka per visas tetas ir močiutes veziojau, kad paziuretu. kiek suprantu, tai besimokanciom mamytem valstybe turetu labiau padeti

sveikutės, na pagaliau ir mus priėmė
nuo kitos savaitės i kodelciuku grupele keliausim. šiek tiek neramu kotais, na, bet pagyvensim, pamatysim

Sveikos. O maniske toliau sekmingai keliauja, kad sirgo tai tiesa, bet visumoj tai neblogai jai ten, patinka, net valgo geriau nei namie. Gal cia individualiai kiekvienas vaikas ta kolektyva pernesa.
QUOTE(KreKre @ 2007 04 27, 16:05)
Sveikos. O maniske toliau sekmingai keliauja, kad sirgo tai tiesa, bet visumoj tai neblogai jai ten, patinka, net valgo geriau nei namie. Gal cia individualiai kiekvienas vaikas ta kolektyva pernesa.
Maniskei irgi labai ten patiko, ie dabar praso, kad eitumem i darzeli, bet kaip tris menesius istisai vaikas su 40 temperatura, tai man jau jegos baigesi. pasilaikysiu namie as ja

sveikos mamytės, maniškė jau trečia savaitė kaip lanko ši darželį. kol kas aš juo labai džiaugiuosi. adaptavosi lengvai, gal pora dienų truputį paverkė kai palikdavau, dabar pasilieka be problemų. ryte, kai keliu aš ją iš miego, nepatenkinta būna, bet kai pasakau, jog eisim i darželį, akytės nušvinta ir lipa iš lovos
dėl ligų ir kol kas nesiskundžiam (kad tik neprisikalbėčiau
) pirma savaite paslogavo, o dabar ir sloga praėjo. auklėtojos malonios, maistas skanus kiek maciau.
svarbiausia, kad vaikas laimingas

dėl ligų ir kol kas nesiskundžiam (kad tik neprisikalbėčiau

svarbiausia, kad vaikas laimingas

Sveikos,
negi niekas neatsilieps, kas ves savo vaikučius į šį darželį nuo šio rudens
Būtų smagu jau pažinot kažką, kai jau pradedi leisti

labas as tai isvis nenoriu leist bet jei teks tai i si darzeli vesiu bet dar negreit ko gero
QUOTE(ingista @ 2007 07 06, 18:08)
Sveikos,

Vesit i lopsi? I kuria grupe, mano Ugne lanko lopselio Kodelciuku grupe