Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(Lašelis @ 2007 01 04, 11:14)
Tu eik tiesiai pas direktorę. Ji būna kabinete ~8:30 (juodukė, smulki, maloni) Viską paaiškins, jei bus galimybė, tikrai priims.  Tik nepakliūk pas pavaduotoją  lotuliukas.gif  (šviesi, pagyvenusi, senmergė) , tikrai nepriims  biggrin.gif  Aš netyčia ant jos buvau užsirovus, tai sakė vietų nėra ir nebus, tai gerai, kad auklėtojos paprotino pas direktorę nueiti  4u.gif  Priėmė iš karto ax.gif  Be jokių dovanėlių, be nieko  4u.gif

Aš irgi taip sakau drinks_cheers.gif Direktorė labai maloni, ir priima greitai kaip tik gali. rolleyes.gif

Mes irgi jau antradienį į lopšelį keliaujam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2007 01 04, 11:54)
Aš irgi taip sakau  drinks_cheers.gif Direktorė labai maloni, ir priima greitai kaip tik gali.  rolleyes.gif

Mes irgi jau antradienį į lopšelį keliaujam  thumbup.gif

I kuria grupe eisite? Mes irgi i lopsiuka norim pakliut.
Atsakyti
Na, pasiskaičiau ir aš apie šį l/d, nors mes dar maži, bet eisim "į eilę" užsirašyti biggrin.gif Mano pusseserės vaikai ten darželį lanko, ji irgi patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 01 04, 17:29)
I kuria grupe eisite? Mes irgi i lopsiuka norim pakliut.

dar nežinau tiksliai i kokia, rolleyes.gif tai bekit uzsirasyt, gal kartu musu aukseliai eis bigsmile.gif
Atsakyti
Ryt vyra siusiu, jetus, bijau, kad gali nepriimt, eile ir siaip visai ne pagal gyvenama vieta, ir dar neuzsirasem is anksto, negalvojau, kad greitai prireikt gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 01 04, 22:15)
Ryt vyra siusiu, jetus, bijau, kad gali nepriimt, eile ir siaip visai ne pagal gyvenama vieta, ir dar neuzsirasem is anksto, negalvojau, kad greitai prireikt gali unsure.gif

ir kaip jums sekes, ar prieme? mes nuo vasario planuojam pradeti, bent pareiskime taip parasiau, bet sake, kad priims tik jei vieciuke atsiras, tai man dabar labai idomu ar tu vieciukiu yra.
ir dar klausimelis, kaip su sergamumu siame darzelyje, girdejau kad serga jame daug ir daznai, gal tai tik pletkai...
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 01 17, 16:26)
ir kaip jums sekes, ar prieme? mes nuo vasario planuojam pradeti, bent pareiskime taip parasiau, bet sake, kad priims tik jei vieciuke atsiras, tai man dabar labai idomu ar tu vieciukiu yra.
ir dar klausimelis, kaip su sergamumu siame darzelyje, girdejau kad serga jame daug ir daznai, gal tai tik pletkai...

Sveika, prieme i Kodelciuku grupe bigsmile.gif Jau trys dienos kaip einam. Kazka lyg sake kad nuo vasario ateina daugiau vaiku unsure.gif Tai gal cia apie jus bigsmile.gif Kaip su sergamumu, nezinau, manau nuo tevu priklausi ne nuo darzelio, sloguojanciu vaiku tikrai yra, pati maciau ir pakrenkscianciu vienas kitas.
O siandien buvo is vis tik septyni vaikai.
Beje, smagu tai, kad net su lopselinukais siandien lauke buvo bigsmile.gif Buvau maloniai nustebinta, nes maniau kas su maziukais ziema i lauka is vis neina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 01 23, 19:27)
Sveika, prieme i Kodelciuku grupe  bigsmile.gif  Jau trys dienos kaip einam. Kazka lyg sake kad nuo vasario ateina daugiau vaiku  unsure.gif Tai gal cia apie jus  bigsmile.gif  Kaip su sergamumu, nezinau, manau nuo tevu priklausi ne nuo darzelio, sloguojanciu vaiku tikrai yra, pati maciau ir pakrenkscianciu vienas kitas.
O siandien buvo is vis tik septyni vaikai.
Beje, smagu tai, kad net su lopselinukais siandien lauke buvo  bigsmile.gif  Buvau maloniai nustebinta, nes maniau kas su maziukais ziema i lauka is vis neina  blush2.gif

kodelčiukų grupė thumbup.gif , bent prieš devynis metus buvo, jei dar liko tos pačios auklėtojos Virginija ir Laimutė, tai thumbup.gif Ten mano vyresnioji pradėjo savo "karjerą".

Norėjau paklausti, gal kas žino ar į šį darželį priima nuo metukų?
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 01 25, 15:38)
kodelčiukų grupė  thumbup.gif , bent prieš devynis metus buvo, jei dar liko tos pačios auklėtojos Virginija ir Laimutė, tai  thumbup.gif  Ten mano vyresnioji pradėjo savo "karjerą".

Norėjau paklausti, gal kas žino ar į šį darželį priima nuo metukų?

Viena aukletoja tikrai Virginija, o kitos varda pamirsau blush2.gif Ar priima nuo metu nezinau, lyg ir nelabai, gal reik klausti vedejos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 01 25, 16:23)
Viena aukletoja tikrai Virginija, o kitos varda pamirsau  blush2.gif  Ar priima nuo metu nezinau, lyg ir nelabai, gal reik klausti vedejos  unsure.gif

aciuks.gif reikės nueiti pasišnekėti kai nebus taip šalta
Atsakyti
Niu, mes jau sergam, ech...savaite paejo ir viskas, ir taip staiga. Ketvirtadieni nuejo sveika, po piet pasiemiau jau su sloga, o po poros valandu ir temperatura pakilo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 01 27, 10:54)
Niu, mes jau sergam, ech...savaite paejo ir viskas, ir taip staiga. Ketvirtadieni nuejo sveika, po piet pasiemiau jau su sloga, o po poros valandu ir temperatura pakilo sad.gif

mano vyresniajai buvo labai panašiai: būdavo pirmadienį nuvedu, ketvirtadienį sloga, penktadienį temperatūra ir dvi savaites gydomes verysad.gif jau gydytoja buvo diagnozavusi kaip "nedarželinį vaiką", bet su amžiumi išaugo, tiesa sveikatą stiprinome druskos gydykoje, pabandykit tikrai pastiprina imunitetą visoms kvėpavimo ligoms, o ir dabar netoli - šilainiuose yra, mes tai pramonės pr. vežiojome.
Sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti