Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

Sveikos mamytės!
Gal esate kuri susidūrus su "Židinėliu".
Planuoju ten leisti savo atžalą, norėtųsi išgirsti nuomonių.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2005 03 22, 17:15)
Sveikos mamytės!
Gal esate kuri susidūrus su "Židinėliu".
Planuoju ten leisti savo atžalą, norėtųsi išgirsti nuomonių.
g.gif

Tik dabar pamačiau temą tongue.gif Maniškis ten eina thumbup.gif Prieš tai ėjome i "Pušaitę"(netoli Varnių tilto, tarp namų), tai neleis forumietės meluot, verkė metus laiko kas rytą. "Židinėlyje" adaptavosi per savaitę. Šitas darželis dirba pagal "Geros pradžios metodiką" . Gal kažkas panašaus i Montesori, bet tik nuotrupos, kad atsižvelgia truputėlį į tai ką vaikas nori veikti. Grupės mišrios pagal amžių. Man tas irgi patinka. maniškis mažiausias, bet už save pakovoti moka mirksiukas.gif Maistas geras, sergamumas nedidelis, nesulyginsi su "Pušaite", kur žiemą būdavo 2-3 vaikai. Nu nžn man patinka thumbup.gif Klausk , jei kas domina dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis: 02 gegužės 2005 - 08:52
Norėčiau, kad atsilieptų tos mamos, kurios veda ar vedė savo mažiukus į šį l/d, lopšelio grupę ir papasakotų savo įspūdžius. Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Niekas nelankot?
Atsakyti
mes lankom šį darželį. esu be galo patenkinta. Tvarka, maistas, užimtumas. man viskas labai patinka thumbup.gif Prieš tai lankėm "Pušaitės" darželį, tai gali pasiskaityti čia http://www.supermama...pic=18489&st=12
Atsakyti
Jus greiciausiai pradėjot eiti į darželio grupę, ar dar ir lopšelį teko palankyti? Man labai aktualu kaip ten auklėtojos, nes savo mažę žadam leisti kai tik priims, t.y nuo pusantrų metukų. Viena auklėtoja man pažįstama šiek tiek, bet kaip kitos g.gif Pažiūrėjau, kad čia savaitinis, bet gal yra ir paprastos grupės?
Atsakyti
g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2006 04 24, 04:07)
Jus greiciausiai pradėjot eiti į darželio grupę, ar dar ir lopšelį teko palankyti? Man labai aktualu kaip ten auklėtojos, nes savo mažę žadam leisti kai tik priims, t.y nuo pusantrų metukų. Viena auklėtoja man pažįstama šiek tiek, bet kaip kitos  g.gif  Pažiūrėjau, kad čia savaitinis, bet gal yra ir paprastos grupės?

Taip darzelis ten puikus , manau nesigailesit. Bet lopselio grupes ten yra 3 . Viena savaitine , okitos dienines . Bet patarciau eiti tik i viena . Jei reikes galiu pasidometi kuria. O gal pasufleruotum , kuria aukletoja pazysti?
Atsakyti
Aukletoja Virginija, jei vardo nesumaisiau g.gif Kazkaip atmintis paskutiniu metu slubuoja doh.gif Tai ji tikrai super, o va kaip kitos? Ir kurioj ji grupej dirba dar nezinau, reiktu pasidometi
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2006 04 25, 22:43)
Aukletoja Virginija, jei vardo nesumaisiau g.gif  Kazkaip atmintis paskutiniu metu slubuoja  doh.gif  Tai ji tikrai super, o va kaip kitos? Ir kurioj ji grupej dirba dar nezinau, reiktu pasidometi

Taip taip pas virginija , tai galit eiti drasiai jei i lopsi , opas kitu nepatariu. Tik ir as neatsimenu kokia jos grupe . TIesiog reikia direktores paprasyti , kad nori pas a aukletoja
Atsakyti
Kaip suprantu, jos dirba pamainomis, tikiuosi, kad ir kita aukletoja yra gera g.gif
Tik gaila kad priima tik nuo pusantru metuku, teks atideti darza dar metams ir ieskoti aukles unsure.gif
Atsakyti
ten yra jei neklystu 3 grupes, 1 savaitine ir 2 dienines ,tik vienoje grupeje dirba fainos aukletojos ,o kitoje yra tokia siaubuokle kad ir suauges gali ja sapnuoti naktimis ,ir isvaizda ir elgesys ir balsas BAUBAS
Atsakyti