Niu as tai visa nestuma privaciai pas gine einu, tai echo jau kokius 6 kartus dare pagal ju plana gal kokie 5 priklause, bet jei kazkas neaisku, tai dar padaro....... dabar eisiu dar kita savaite ir turetu jau paskutini karta echo daryti Gal jau pasakys galu gale ko laukiuosi Niu o su sveikatele sendien lyg ir geriau, tik va dar visa nakti skaudejo tokiais tarpais, tai net pabusdavau.... Niu bet tikiuosi daugiau nepasikartos, nes tikrai issigandusi buvau......
QUOTE(Akasha @ 2008 03 03, 15:10)
Niu as tai visa nestuma privaciai pas gine einu, tai echo jau kokius 6 kartus dare pagal ju plana gal kokie 5 priklause, bet jei kazkas neaisku, tai dar padaro....... dabar eisiu dar kita savaite ir turetu jau paskutini karta echo daryti Gal jau pasakys galu gale ko laukiuosi
tikiuosi suzinosi geru naujienu
Sveikutes
kaip laikotes?kaip nuotaikeles?
as tai neblogai,laukiu nesulaukiu kada susitiksiu su savo stebukleliu ,nes nestumas,svelniai tariant atsibodo labai jau sunku paskutiniu metu tiek judet,miegot...
tikiuosi jus jauciates geriau
visoms geros nuotaikos,bei savijautos ir gero laukimo
kaip laikotes?kaip nuotaikeles?
as tai neblogai,laukiu nesulaukiu kada susitiksiu su savo stebukleliu ,nes nestumas,svelniai tariant atsibodo labai jau sunku paskutiniu metu tiek judet,miegot...
tikiuosi jus jauciates geriau
visoms geros nuotaikos,bei savijautos ir gero laukimo
QUOTE(kristamg @ 2008 03 03, 18:00)
ar gimdysite su epidūrine nejautra?
as bandysiu naturaliai Siuo klausimu epiduro pasekmiu labiau bijau, nei gimdymo skausmo. Mano jau ir taip stuburas pakrypes, todel bijau kad po to prades nugara skaudeti ar galva Zodziu, baile esu
as irgi bandysiu naturaliai gimdyti jauciu ir man reiks privaciai nueiti pasidaryti echo,tik kainos ziaurokos bet idomu ar viskas gerai,gi tik viena echo tebuvo
istversim,juk nebedaug liko
QUOTE(mejja @ 2008 03 03, 19:13)
as irgi bandysiu naturaliai gimdyti jauciu ir man reiks privaciai nueiti pasidaryti echo,tik kainos ziaurokos bet idomu ar viskas gerai,gi tik viena echo tebuvo
Niu as kur lankausi pas ginekologe, tai koncultacija kainuoja 50 ir echo papildomai 80lt, tai itariu, kad visur panasios kainos, nors gal ir pigiau yra.....
Na del gimdymo, tai galvojau gimdyti su epidurine, bet vyras labai bijo, kad po to kokiu pasekmiu nebutu..... O man baisu, kad skaudes, nors pirmas gimdymas buvo gan greitas 3val, tai sako antras dar greitesnis ir lengvesnis buna, bet vistiek bijau
oho, biski didokos kainos privaciai... cia kokiam mieste? jonavoje man kai istyre nestuma privaciai apziurejo ant kedes ir echo bet dar nemate, tai liepe ateit po savaites (tada jau 3 sav buvo) ir uz viska sumokejau tik 60 litu....
o valdiskoi poliklinikoi, kiek dare echoskopija (14 sav, 19 sav ir 32 sav), visada reikejo moketi po 10 lt ir dar plius 10 jei nuotraukeles nori
o valdiskoi poliklinikoi, kiek dare echoskopija (14 sav, 19 sav ir 32 sav), visada reikejo moketi po 10 lt ir dar plius 10 jei nuotraukeles nori
Na cia vilniuj privacioj poliklinikoj...... Kaios tikrai nemazos, bet prieziura nuostabi Man ten labai patiko, tai kazkaip, kai nueini ir gerai jautiesi, tai ir moketi negaila
QUOTE(Akasha @ 2008 03 03, 18:37)
Niu as kur lankausi pas ginekologe, tai koncultacija kainuoja 50 ir echo papildomai 80lt, tai itariu, kad visur panasios kainos, nors gal ir pigiau yra.....
Pigiau tai nemanau... sakyčiau, labai geros kainos Man vien konsultacija daugiau kainuodavo nei Tau echo
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 03, 21:52)
... ir uz viska sumokejau tik 60 litu....
ooo, čia išvis super
Turiu klausimeli, ar skaiciavote judesiukus? man kaip ir sake skaiciuot, bet ne karto neskaiciavau. ka sprendzia pagal judesiuku skaiciu?
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 03, 23:02)
Turiu klausimeli, ar skaiciavote judesiukus? man kaip ir sake skaiciuot, bet ne karto neskaiciavau. ka sprendzia pagal judesiuku skaiciu?
as tai skaiciavau,o pagal judesius tai sprendzia apie leliu