Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Niu as tai visa nestuma privaciai pas gine einu, tai echo jau kokius 6 kartus dare smile.gif pagal ju plana gal kokie 5 priklause, bet jei kazkas neaisku, tai dar padaro....... dabar eisiu dar kita savaite ir turetu jau paskutini karta echo daryti mirksiukas.gif Gal jau pasakys galu gale ko laukiuosi lotuliukas.gif Niu o su sveikatele sendien lyg ir geriau, tik va dar visa nakti skaudejo tokiais tarpais, tai net pabusdavau.... Niu bet tikiuosi daugiau nepasikartos, nes tikrai issigandusi buvau...... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 03, 15:10)
Niu as tai visa nestuma privaciai pas gine einu, tai echo jau kokius 6 kartus dare smile.gif pagal ju plana gal kokie 5 priklause, bet jei kazkas neaisku, tai dar padaro....... dabar eisiu dar kita savaite ir turetu jau paskutini karta echo daryti mirksiukas.gif  Gal jau pasakys galu gale ko laukiuosi lotuliukas.gif 

tikiuosi suzinosi geru naujienu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif
kaip laikotes?kaip nuotaikeles?
as tai neblogai,laukiu nesulaukiu kada susitiksiu su savo stebukleliu 2.gif ,nes nestumas,svelniai tariant atsibodo verysad.gif labai jau sunku paskutiniu metu tiek judet,miegot...
tikiuosi jus jauciates geriau mirksiukas.gif
visoms geros nuotaikos,bei savijautos ir gero laukimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos būsimos mamytės 4u.gif nors ir sunkoka judėt, kvėpuot, bet jaučiuosi gerai smile.gif labai laukiu savo mažiuko gimimo, na.... bet bijau unsure.gif ką jūs galvojate?kaip ruošiatės stebuklėlio atėjimui?ar gimdysite su epidūrine nejautra? smile.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristamg @ 2008 03 03, 18:00)
ar gimdysite su epidūrine nejautra? smile.gif  2.gif

as bandysiu naturaliai ax.gif Siuo klausimu epiduro pasekmiu labiau bijau, nei gimdymo skausmo. Mano jau ir taip stuburas pakrypes, todel bijau kad po to prades nugara skaudeti ar galva doh.gif Zodziu, baile esu blush2.gif
Atsakyti
as irgi bandysiu naturaliai gimdyti ax.gif jauciu ir man reiks privaciai nueiti pasidaryti echo,tik kainos ziaurokos doh.gif bet idomu ar viskas gerai,gi tik viena echo tebuvo unsure.gif

istversim,juk nebedaug liko
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 03, 19:13)
as irgi bandysiu naturaliai gimdyti  ax.gif  jauciu ir man reiks privaciai nueiti pasidaryti echo,tik kainos ziaurokos  doh.gif  bet idomu ar viskas gerai,gi tik viena echo tebuvo  unsure.gif

istversim,juk nebedaug liko
  bigsmile.gif

Niu as kur lankausi pas ginekologe, tai koncultacija kainuoja 50 ir echo papildomai 80lt, tai itariu, kad visur panasios kainos, nors gal ir pigiau yra.....

Na del gimdymo, tai galvojau gimdyti su epidurine, bet vyras labai bijo, kad po to kokiu pasekmiu nebutu..... O man baisu, kad skaudes, nors pirmas gimdymas buvo gan greitas 3val, tai sako antras dar greitesnis ir lengvesnis buna, bet vistiek bijau blush2.gif
Atsakyti
oho, biski didokos kainos privaciai... ax.gif cia kokiam mieste? jonavoje man kai istyre nestuma privaciai apziurejo ant kedes ir echo bet dar nemate, tai liepe ateit po savaites (tada jau nestuke.gif 3 sav buvo) ir uz viska sumokejau tik 60 litu....
o valdiskoi poliklinikoi, kiek dare echoskopija (14 sav, 19 sav ir 32 sav), visada reikejo moketi po 10 lt ir dar plius 10 jei nuotraukeles nori cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikciulna: 03 kovo 2008 - 21:53
Na cia vilniuj privacioj poliklinikoj...... Kaios tikrai nemazos, bet prieziura nuostabi 4u.gif Man ten labai patiko, tai kazkaip, kai nueini ir gerai jautiesi, tai ir moketi negaila ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 03, 18:37)
Niu as kur lankausi pas ginekologe, tai koncultacija kainuoja 50 ir echo papildomai 80lt, tai itariu, kad visur panasios kainos, nors gal ir pigiau yra.....

Pigiau tai nemanau... sakyčiau, labai geros kainos thumbup.gif Man vien konsultacija daugiau kainuodavo nei Tau echo doh.gif

QUOTE(pikciulna @ 2008 03 03, 21:52)
... ir uz viska sumokejau tik 60 litu....

ooo, čia išvis super thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, ar skaiciavote judesiukus? man kaip ir sake skaiciuot, bet ne karto neskaiciavau. ka sprendzia pagal judesiuku skaiciu? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 03, 23:02)
Turiu klausimeli, ar skaiciavote judesiukus? man kaip ir sake skaiciuot, bet ne karto neskaiciavau. ka sprendzia pagal judesiuku skaiciu? nestuke.gif

as tai skaiciavau,o pagal judesius tai sprendzia apie leliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 04 kovo 2008 - 00:30