Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

na pas mane gimda maza ir jau db maziukas mano ten vos betelpa unsure.gif man dekretines vasario 7 prasidejo,o gimdyti balandzio 5 ir tai kariavau su gine del kiekvienos dieneles doh.gif

nera isaiskintas echoskopo poveikis vaisiui,tai gal kai kurios gines ir bijo
g.gif
Atsakyti
Niu pas mane tai sendien labai keista savijauta g.gif toks jausmas, kad tuoj gimdysiu, niu net nemoku paaiskiinti, o dar tikrai ankstoka butu, ir visai nepasiruosusi, nei moraliskai, nei kokiu daiktu gimdymui dar nesusiruosus doh.gif Jauciu po sendienines savijautos begsiu rytoj viska pirkti, kad po to nereiketu jaudintis..... blush2.gif
Gal tiesiog lelius vartosi ir tiek..... Niu tikiuosi, kad viskas bs gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 02, 16:43)
Niu pas mane tai sendien labai keista savijauta g.gif  toks jausmas, kad tuoj gimdysiu, niu net nemoku paaiskiinti, o dar tikrai ankstoka butu, ir visai nepasiruosusi, nei moraliskai, nei kokiu  daiktu gimdymui dar nesusiruosus doh.gif  Jauciu po sendienines savijautos begsiu rytoj viska pirkti, kad po to nereiketu jaudintis.....  blush2.gif
Gal tiesiog lelius vartosi ir tiek..... Niu tikiuosi, kad viskas bs gerai 4u.gif

o kokie tie pozymiai tau ramybes neduoda g.gif man kartais dabar kai pradeda i sonus kojytes kaisiot ir net atrodo, kaip vyras sako, kad tuoj islys irgi neramu pasidaro nestuke.gif bet dar savaitele tegul patupi ir buciau jau nieko pries kad leliukas sugalvotu ateiti bigsmile.gif juk pats gydyt. sake, kad 37sav.jau normalus gimdymas nestuke.gif
Atsakyti
Niu ir skauda karts nuokarto, o kartais atrodo, kad vidurius suka ir kuo toliau tuo labiau...... blush2.gif visai jau neramu ax.gif net nebezinau ka sau galvoti..... man dar labai per anksti unsure.gif Siaip tai ir vaikutis labai spardosi toks jausmas, kad vartosi viduj..... niu negi cia tie vadinami paruosiamieji saremiai???? unsure.gif Su pirmu nestumu taip nebuvo, tai dabar keista, kad viksta tokie dalykai..... Ir siaip paskutiniu metu jokiu skausmu ir nieko nebuvo....... Oi kad as zinociau kas cia darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 02 28, 23:43)
o kaip tu vis dar darbely? man balndzio 2 gimdyt, o isejau idekreta sausio 23d.

Uzbaigiau darbus budama 34 sav. ir 2 dienas nescia. Cia Londone, kadangi tik 6 sav. moka 90% nuo atlyg., o po to tik mizera, tai dauguma iseina i dekretines 4 savaites pries gimdyma. As dar pridejau 1.5 sav. savo kasmetiniu atostogu, tai man pasiseke. O gimdyti balandzio 8 d. Nors kazkodl manau, kad susivelinsiu...
Atsakyti
mane labiausiai vargina begiojimai i WC, ypac anxti ryte [5, kartais 4]. negaliu to tiesiog pakest:D
kazhkas cia klause del bikinio - super klausimas. as per savo pilvuka, kuris yra mazhas, jau nematau tos zonos hehehe. apie tvarkymasi paciai - net nebandau, nors ir kai nebuvau nescia pati nesitvarkydavau, einu pas kosmetologe vashku depiliuot.
kitas dalykas su pedikiuru - sunku, visgi galiu pasidaryti ji dar, bet po to man pilva skauda nuo tokio nepatogaus sedejimo.
is mashinos nelabai patogu lipt. pakelt nuo grindu kazhka - sunku, batus uzsideti irgi. nakti sunkoka verstis nuo vieno sono ant kito.
paskutiniom dienom pradejo siek tiek nugara skaudet, nemalonu is tiesu, nes anksciau niekada gyvenime su tuo nesusiduriau, tai ir nezinojau kas per velnias tai yra;]
kartais pakankina sloga, uzgulta nosis is ryto - bet retai. beje kas yra paruosiamieji saremiai? kaip tai atrodo? nesu tikra, bet rodos tas pas mane kartais buna, tokie lengvi skausmai.
Atsakyti
man jau buvo tu paruosiamuju,tai net kvapa uzimdavo skausmas strenose ir pilvo apacioje blink.gif

na nepatogu man prakstiskai viskas... maziukas istisai i sonkaulius atsiremes,tai oj kaip nemalonu,siaubas. sunku batus apsiauti,pedikiura pasidaryti,ilgiau pastoveti ar pasedeti.... ir isvis toks jausmas kad dubens kaulai pleciasi,nes skausmas ziaurus.... nugara istisai skauda... kad tik greiciau maziukas isvystu pasauli,nes jau per sunku blush2.gif

na o su WC mes susidraugave jau seniai,net nezinau kiek kartu per nakti keliuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 02 27, 10:59)
Sveikos,
jungiuosi ir as i paciu pilvociausiu  nestuke.gif  nestuke.gif buri...

o man kazkaip viskas dar taip toli atrodo g.gif Na, suprantu, kad tikrai nedaug, bet siaip atrodo - oi dar kada tai bus... biggrin.gif Turiu lovyte, vezimeli, masinine kedute, nemazai drabuzeliu (didesne dalis ju perleistu drauges), na kaip ir viskas doh.gif Zodziu, iki tases man dar toli unsure.gif

hehehe, pas mane tas pats. as gal nesamoningai atidelioju ta tashiu krovima ir tingiu, nes bijau, kad prisikrausiu to ko nereikia, ir per daug, ir kad reikes perkrauti ne karta. zodziu sito daryti man ishvis nesinori. prieshingai - pirkti daiktus vaikui - patinka;] turiu taip pat - drabuzius, vezima, kedute, vonele, patalyne etc. dar tik lovos truksta:D
bet man atrodo, kad jau kitos savaites pabaigos reiketu siuo klausimu pasirupint.
Papildyta:
QUOTE(Vijone @ 2008 02 27, 16:33)
nezinau, kaip knygose raso, bet is mano pazistamu tai vyrauja kaip tik ilgesnis nesiojimas, nei nustatyta unsure.gif

O kaip tau nustate ta nusileidima? Rankom apciupinejus pilva, ar per echo? Man po apciupinejimo, tai tik sake, kad lelius jau isitaises zemyn galva, o apie nusileidima nieko schmoll.gif Tesugebejo tik "nudziuginti" esa echo daugiau neprikauso tik 18-20 savaite, o as taip tikejausi dar kokia 34-36 sav. pasiechoskopuoti rolleyes.gif

nieko sau unsure.gif keista daktare. as tai neishtverciau. neprisimenu tixliai, bet per visa neshtuma man padare gal kokias 5 echo [turiu visas fotkes] ir du kartus ziurejau savo vaika ant didelio ekrano su jau specializuota iranga ;] dabar liko mazhdaug 3 savaites iki gimdymo, tai esu rami ir manau, kad nei echo, nei papildomo ziurejimo nebereikia.
bet tau patarciau prisiprasyti ech arba nueit privaciai.
beje, mano drauges irgi pagimde - viena 40savaiciu, kita 41. as kaip tik tikiuosi, kad busiu ta, kuri pasigimdys budamam 38 sav biggrin.gif bijau as nerealiai, bet jau labai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 02, 18:57)
Su pirmu nestumu taip nebuvo, tai dabar keista, kad viksta tokie dalykai..... Ir siaip paskutiniu metu jokiu skausmu ir nieko nebuvo....... Oi kad as zinociau kas cia darosi doh.gif

manau jog mus visas tas stresiukas aplanko smile.gif
Akasha, viskas bus thumbup.gif man irgi viskas kitaip nei su pirmuoju nestuke.gif
visas pasaulis pagimdo, pagimdysim ir mes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 03 02, 19:11)
Uzbaigiau darbus budama 34 sav. ir 2 dienas nescia. Cia Londone, kadangi tik 6 sav. moka 90% nuo atlyg., o po to tik mizera, tai dauguma iseina i dekretines 4 savaites pries gimdyma. As dar pridejau 1.5 sav. savo kasmetiniu atostogu, tai man pasiseke. O gimdyti balandzio 8 d. Nors kazkodl manau, kad susivelinsiu...

tai mums Lietuvelej pasiseke biggrin.gif ir tai susinervinau, jog su pirmaja isejau 28 sav., o dabar pagal naujus ist.- 30sav. Nepavydziu tau Evi su pilvuku tiek laiko dirbti:verysad: zadi susivelinti? kur tu dingsi nepagimdzius biggrin.gif juk 10 men nenesiosi, gal anksciau nei kitos nestuke.gif pagimdysi
Dievo planai nezinomi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 02 kovo 2008 - 23:32
Sveikutes,
matau jau ir Maggie cia, o as nuejus ja is 7-o menesiuko varau biggrin.gif
QUOTE(Akasha @ 2008 03 02, 18:57)
Niu ir skauda karts nuokarto, o kartais atrodo, kad vidurius suka ir kuo toliau tuo labiau...... blush2.gif  visai jau neramu ax.gif  net nebezinau ka sau galvoti..... man dar labai per anksti unsure.gif

na, ir kaip siandien tavo savijauta, ar praejo visi vakaryksciai negerumai unsure.gif

QUOTE(mejja @ 2008 03 02, 19:51)
na nepatogu man prakstiskai viskas... maziukas istisai i sonkaulius atsiremes,tai oj kaip nemalonu,siaubas. sunku batus apsiauti,pedikiura pasidaryti,ilgiau pastoveti ar pasedeti.... ir isvis toks jausmas kad dubens kaulai pleciasi,nes skausmas ziaurus.... nugara istisai skauda...

mane is tavo isvardintu negeroviu labiausiai vargina dubens skausmas ir dar oro trukumas verysad.gif Gerai dar, kad nugaros neskauda, tik ji pavargsta jei reikia ilgai stoveti kokioj eilej, bet neskauda ir su pirmu nestuke.gif nezinojau kas yra tas skausmas rolleyes.gif

QUOTE(Maggie @ 2008 03 02, 20:08)
as gal nesamoningai atidelioju ta tashiu krovima ir tingiu, nes bijau, kad prisikrausiu to ko nereikia, ir per daug, ir kad reikes perkrauti ne karta.

nieko sau unsure.gif keista daktare. as tai neishtverciau. neprisimenu tixliai, bet per visa neshtuma man padare gal kokias 5 echo [turiu visas fotkes] ir du kartus ziurejau savo vaika ant didelio ekrano su jau specializuota iranga ;] dabar liko mazhdaug 3 savaites iki gimdymo, tai esu rami ir manau, kad nei echo, nei papildomo ziurejimo nebereikia.
bet tau patarciau prisiprasyti ech arba nueit privaciai.

na del tasiu, sakiau, jau sia savaite reiks sarasiuka susidaryti, paskui dar apgalvoti ir likus mazdaug menesiui susipirkti biggrin.gif O tau tai isvis to laiko nieko nebeliko, tai gal tikrai jau paskubek g.gif

Del echo, as esu jau 4 turejusi, 7 sav. valdiskai nuejus vaginaliniu ziurejo, 12 sav. ejau privaciai (nes neramu po persirgto bronchito buvo), 18 sav. valdiskai kur priklauso ir 27 sav. privaciai, nes baisiai smalsu buvo kas pilvelyje gyvena. Dabar va ir mastau ar dar eiti privaciai, ar nebeverta g.gif Ir jei eiti, tai kada tikslingiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 03, 11:41)
Sveikutes,

Del echo, as esu jau 4 turejusi, 7 sav. valdiskai nuejus vaginaliniu ziurejo, 12 sav. ejau privaciai (nes neramu po persirgto bronchito buvo), 18 sav. valdiskai kur priklauso ir 27 sav. privaciai, nes baisiai smalsu buvo kas pilvelyje gyvena. Dabar va ir mastau ar dar eiti privaciai, ar nebeverta g.gif Ir jei eiti, tai kada tikslingiausia g.gif

na jei gine pasake kokia tavo maziuko padetis ir jei teisinga biggrin.gif tai nematau priezasties bedaryti echo, nebent tas smalsumas labai jau didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 03, 12:41)
Sveikutes,
matau jau ir Maggie cia, o as nuejus ja is 7-o menesiuko varau biggrin.gif

na, ir kaip siandien tavo savijauta, ar praejo visi vakaryksciai negerumai unsure.gif
mane is tavo isvardintu negeroviu labiausiai vargina dubens skausmas ir dar oro trukumas verysad.gif Gerai dar, kad nugaros neskauda, tik ji pavargsta jei reikia ilgai stoveti kokioj eilej, bet neskauda ir su pirmu  nestuke.gif nezinojau kas yra tas skausmas rolleyes.gif
na del tasiu, sakiau, jau sia savaite reiks sarasiuka susidaryti, paskui dar apgalvoti ir likus mazdaug menesiui susipirkti biggrin.gif O tau tai isvis to laiko nieko nebeliko, tai gal tikrai jau paskubek g.gif

siaip as panashiai ejau. dar budama 34-35 sav nuejau [taip liepe]. ziurek kaip pati galvoji. jei tau labai norisi - geriau nueik ir kaip sakoma "nezysk", nes pati sau ramybes del to neuodi. bet jei jauti, kad jau nebereikia, tai tiesiog kantriai lauk...
Atsakyti