Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(pikciulna @ 2008 02 24, 22:25)
nuo pirmadienio iseinu i dekretines, jau grieztai gyditoja vercia, sake mazutis apsivertes ir pasiruoses gimimui. net galvyte labai zemai, nors pagal echo dar tik 32 savaites. negerai...  g.gif

Man taip irgi buvo, tik savaičių mažiau turėjau doh.gif Tai liepį magnio diasporalio tabletes čiulpti, per kitą vizitą (po trijų savaičių) jau viskas buvo ok thumbup.gif

QUOTE(Vijone @ 2008 02 27, 09:59)
o man kazkaip viskas dar taip toli atrodo g.gif Na, suprantu, kad tikrai nedaug, bet siaip atrodo - oi dar kada tai bus... biggrin.gif Turiu lovyte, vezimeli, masinine kedute, nemazai drabuzeliu (didesne dalis ju perleistu drauges), na kaip ir viskas doh.gif Zodziu, iki tases man dar toli unsure.gif

irnesakyk.gif man irgi dar viskas toli atrodo... teoriškai suvokiu, kad bet kuri diena jau gali būti TA bigsmile.gif , bet viduje dar labai labai toli viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tai pati gydyt patare, kad tase geriau buti susidejus nuo dabar, nes maza kas, po to gali buti dvigubas stresas doh.gif ir paciau man dabar ramiau, nes dar negana to, kad reiks vaz i vilniu 110 km gimdyti, o jei dar tases nebuciau susidejusi doh.gif vienoje knygoje perskaiciau, kad dauguma pagimdo 38 sav, tik nedidelis proc. 40-41 sav. idomu kaip cia bus g.gif
o kaip jus apziuri gydytoja, ar minejo apie nusileidima leliaus kiek jis nusileides ir kada gali gimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 27, 11:30)
...vienoje knygoje perskaiciau, kad dauguma pagimdo 38 sav, tik nedidelis proc. 40-41 sav. idomu kaip cia bus g.gif
o kaip jus apziuri gydytoja, ar minejo apie nusileidima leliaus kiek jis nusileides ir kada gali gimti g.gif

nezinau, kaip knygose raso, bet is mano pazistamu tai vyrauja kaip tik ilgesnis nesiojimas, nei nustatyta unsure.gif

O kaip tau nustate ta nusileidima? Rankom apciupinejus pilva, ar per echo? Man po apciupinejimo, tai tik sake, kad lelius jau isitaises zemyn galva, o apie nusileidima nieko schmoll.gif Tesugebejo tik "nudziuginti" esa echo daugiau neprikauso tik 18-20 savaite, o as taip tikejausi dar kokia 34-36 sav. pasiechoskopuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 02 27, 17:33)
Tesugebejo tik "nudziuginti" esa echo daugiau neprikauso tik 18-20 savaite, o as taip tikejausi dar kokia 34-36 sav. pasiechoskopuoti rolleyes.gif

....kaip keista-kaip tai nebepriklauso?! g.gif ...negi ta daktare toookia profe,kad kiaurai mato kas ten dedasi ir niekuo,isskyrus tyrimu rezultatus, daugiau nesiremia?..ar cia isitikinimas,kad echoskopas kenkia?!
Atsakyti
vijone,zinok ir pas mane tokia pat gine... nebegausiu as echo..... o taip noretusi isitikinti kad viskas gerai unsure.gif prasiau prasiau,o ji aj kam reikia blink.gif nu kas is to,negi teks vaziuoti privaciai darytis g.gif o kita karta pas ja bereiks jau kai 37 savaites bus,tai dar galvoju ar iki tiek istempsiu? g.gif nes toks jausmas kad vaisiaus vandenys teka po truputi... zinau,kvailai skamba,bet jausmas butent toks blink.gif o ir siaip skaiciau kad jei pradedama tinti tai TA DIENA jau visai cia pat rolleyes.gif kaip bus taip....
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 27, 15:58)
....kaip keista-kaip tai nebepriklauso?! g.gif ...negi ta daktare toookia profe,kad kiaurai mato kas ten dedasi ir niekuo,isskyrus tyrimu rezultatus, daugiau nesiremia?..ar cia isitikinimas,kad echoskopas kenkia?!

Pagal patvirtintą nestuke.gif priežiūros programą priklauso tik viena echo mirksiukas.gif Apie 20 savaitę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 27 vasario 2008 - 22:22
QUOTE(Will @ 2008 02 27, 23:22)
Pagal patvirtintą nestuke.gif priežiūros programą priklauso tik viena echo  mirksiukas.gif  Apie 20 savaitę  4u.gif

o mano gine jau mane iki siol gal 4-5 k ziurejo, kai jai kazkas neaisku, arba kai pilvas buvo sukietejas, iskart vedasi ant echo...
doctor.gif
Atsakyti
na cia nuo gines priklauso.. manoji turbut kiaurai pilva mato leliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 27, 15:58)

tikrai "valdiskai" nebepriklauso doh.gif Will jau atsake... O del aiskeriagiskumo, tai nezinau g.gif Dave suprasti, kad echo kenkia, na mol ko ten ziureti, ko ten lysti, jei buvo viskas gerai...Tik va nezinau, ar cia jos toks manymas, ar cia taip sneka, kad kokio nepriklausancio siuntimo neprasyciau g.gif

QUOTE(mejja @ 2008 02 27, 20:18)
vijone,zinok ir pas mane tokia pat gine... nebegausiu as echo..... o taip noretusi isitikinti kad viskas gerai  unsure.gif  prasiau prasiau,o ji aj kam reikia  blink.gif  nu kas is to,negi teks vaziuoti privaciai darytis  g.gif o kita karta pas ja bereiks jau kai 37 savaites bus,tai dar galvoju ar iki tiek istempsiu?  g.gif  nes toks jausmas kad vaisiaus vandenys teka po truputi... zinau,kvailai skamba,bet jausmas butent toks  blink.gif o ir siaip skaiciau kad jei pradedama tinti tai TA DIENA jau visai cia pat  rolleyes.gif  kaip bus taip....

man irgi visai noretusi dar vieno echo iki gimdymo, na vis ramiau ax.gif Taigi ir as mastau, kad gal privaciai nueiti, tik nezinau kada tai padaryti tikslingiausia, ar visai pries gimdyma jau kokia 39-40 savaite, ar anksciau g.gif
O tu nesivaryk sau papildomu baimiu unsure.gif Man irgi kartais toks jausmas buna, kad lyg teketu, bet nei man nei tau nieko cia nera...Beto, toms kurioms atrodo, kad va nebedanesiosiu dazniausiai net pernesioja. Taigi, svarbiausia nesinervuoti ir gerai maitintis biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2008 02 27, 22:22)
Pagal patvirtintą nestuke.gif priežiūros programą priklauso tik viena echo  mirksiukas.gif  Apie 20 savaitę  4u.gif

tep, tep drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 28, 12:50)
o mano gine jau mane iki siol gal 4-5 k ziurejo, kai jai kazkas neaisku, arba kai pilvas buvo sukietejas, iskart vedasi ant echo...
doctor.gif

Man irgi vis siūlydavo, bet nelabai leidau lotuliukas.gif Bet valdiškose poliklinikose oficialiai tik vienas priklauso, visi kiti gali būti daromi nemokamai, jei kažkas neaišku, negerai ar pan
Atsakyti
mejja, zinok jeigu vidurius paleidzia, tai gimdymas sako irgi nebetoli. O man viduriai kiekviena ryta paleisti, i vakara susitvarko, o ryte ir vel vandenelis doh.gif kojos po biski tinsta. Spaudimas siek tek padidintas, bet ji "valdau" su melisu arbatos, magnio ir poilsio pagalba.

Rytoj man paskutine diena darbe thumbup.gif Pastaroji savaite darbe ziauriai sunki, jau manau nusipelniau atostogu smile.gif ir dar daikteliai ne visi supirkti, nera jegu dar po parduotuves vaiksciotis, kai i darba reikia.. Vat kita pirmadieni tai pavarysiu i parduotuves, viska nusluosiu ir tuomet jau rami namie sedesiu. Kad tik iki to laiko nepagimdyt...

Mano gimdymo data balandzio 8 d., bet man kazkodel atrodo, kad susivelinsiu. Bus matyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 28, 21:26)

Rytoj man paskutine diena darbe  thumbup.gif Pastaroji savaite darbe ziauriai sunki, jau manau nusipelniau atostogu smile.gif ir dar daikteliai ne visi supirkti, nera jegu dar po parduotuves vaiksciotis, kai i darba reikia.. Vat kita pirmadieni tai pavarysiu i parduotuves, viska nusluosiu ir tuomet jau rami namie sedesiu. Kad tik iki to laiko nepagimdyt...

o kaip tu vis dar darbely? man balndzio 2 gimdyt, o isejau idekreta sausio 23d.
Atsakyti