QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 27, 15:58)
....kaip keista-kaip tai nebepriklauso?!
...negi ta daktare toookia profe,kad kiaurai mato kas ten dedasi ir niekuo,isskyrus tyrimu rezultatus, daugiau nesiremia?..ar cia isitikinimas,kad echoskopas kenkia?!
tikrai "valdiskai" nebepriklauso
Will jau atsake... O del aiskeriagiskumo, tai nezinau
Dave suprasti, kad echo kenkia, na mol ko ten ziureti, ko ten lysti, jei buvo viskas gerai...Tik va nezinau, ar cia jos toks manymas, ar cia taip sneka, kad kokio nepriklausancio siuntimo neprasyciau
QUOTE(mejja @ 2008 02 27, 20:18)
vijone,zinok ir pas mane tokia pat gine... nebegausiu as echo..... o taip noretusi isitikinti kad viskas gerai prasiau prasiau,o ji aj kam reikia nu kas is to,negi teks vaziuoti privaciai darytis o kita karta pas ja bereiks jau kai 37 savaites bus,tai dar galvoju ar iki tiek istempsiu? nes toks jausmas kad vaisiaus vandenys teka po truputi... zinau,kvailai skamba,bet jausmas butent toks o ir siaip skaiciau kad jei pradedama tinti tai TA DIENA jau visai cia pat kaip bus taip....
man irgi visai noretusi dar vieno echo iki gimdymo, na vis ramiau
Taigi ir as mastau, kad gal privaciai nueiti, tik nezinau kada tai padaryti tikslingiausia, ar visai pries gimdyma jau kokia 39-40 savaite, ar anksciau
O tu nesivaryk sau papildomu baimiu
Man irgi kartais toks jausmas buna, kad lyg teketu, bet nei man nei tau nieko cia nera...Beto, toms kurioms atrodo, kad va nebedanesiosiu dazniausiai net pernesioja. Taigi, svarbiausia nesinervuoti ir gerai maitintis
QUOTE(Will @ 2008 02 27, 22:22)
Pagal patvirtintą
priežiūros programą priklauso tik viena echo
Apie 20 savaitę
tep, tep