Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

sveikutes!paskaiciau ir nusiraminau-nevienai man sunku smile.gif sunkiausia batukus apsimaut.butu sausa eiciau su slepetem. biggrin.gif
siaip viskas thumbup.gif
mums jau 35 sav...labai laukiu kada galesiu laikyt savo leliu smile.gif sekmes ir kantrybes jums!
Papildyta:
sveikutes!paskaiciau ir nusiraminau-nevienai man sunku smile.gif sunkiausia batukus apsimaut.butu sausa eiciau su slepetem. biggrin.gif
siaip viskas thumbup.gif
mums jau 35 sav...labai laukiu kada galesiu laikyt savo leliu smile.gif sekmes ir kantrybes jums!
Atsakyti
o as pries savaitele nauja potyri gavau. vienu zodziu, man beveik nuolatos 'ten'jauciasi spaudimas ir skausmas.daugiau pavaikstau ir is karto reikia pritupti. doh.gif o ilgiau pasedejus-nugara skauda...tada reik jau prigulti...nu jau greiciau lystu lauk..as visai nepriestarauciau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 02 21, 20:27)
o as pries savaitele nauja potyri gavau.  vienu zodziu, man beveik nuolatos 'ten'jauciasi spaudimas ir skausmas.daugiau pavaikstau ir is karto reikia pritupti.  doh.gif  o ilgiau pasedejus-nugara skauda...tada reik jau prigulti...nu jau greiciau lystu lauk..as visai nepriestarauciau..  unsure.gif

tai gal jau ir prasosi lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2008 02 21, 17:32)
tai gal jau ir prasosi lauk mirksiukas.gif

tai galvojau ir as taip.. bet gydytoja vakar 'nuramino'kad dar ne. dar sake nedaug nusiledo.. o as ir galvoju-jei jau taip jauciasi kai nedaug nusileido-tai kas darysis kai nusileis daug? blink.gif nepaeisiu taip iseina...
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 02 21, 19:42)
tai galvojau ir as taip.. bet gydytoja vakar 'nuramino'kad dar ne. dar sake nedaug nusiledo.. o as ir galvoju-jei jau taip jauciasi kai nedaug nusileido-tai kas darysis kai nusileis daug?  blink.gif  nepaeisiu taip iseina...

viskas bus thumbup.gif as taip jauciausi 1.5 menesio pries nestuma drinks_cheers.gif dabar su antruoju (34 sav') taip pat jauciu apacio spaudima, dilgtelejimas karts nuo karto bevaikstant- tai sustoju, pastoviu ir vel pirmyn smile.gif o jeigu dar gydytoja nuramino, tai tik galiu palinketi lengvo vaikelio atejimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramone @ 2008 02 18, 15:46)
Nors man jau prasidejo 35sav., jauciuosi dar visai neblogai. Ir issimiegu, ir dar esu pakankamai mobili! biggrin.gif  Nors jau vakarop paskaudena strenas ir tempia pilva. Be to, pastaruoju metu mano lelius labai aktyvus pasidare. Anksciau aktyvumas jausdavo dazniausiai ryte ir vakare bei nakti, o dabar jis aktyvus visa para. Netgi diena, kai as vaikstau ir esu judri, jis, uzuot ramiai miegojes, spardosi kaip imanydamas, ypac patinka spirti i sonkaulius... doh.gif  Tai as truputi nesusigaudau: ar cia taip turi buti, ar kas gi cia jam darosi? Protingos knygos ir Nestumo kalendorius raso, kad vaiko judesiai suleteti turi, nes jis mazai vietos turi, bet maniskiui tai nei motais - spiria kiek tik pajegia, kad net pilvas i visus sonus makaluojasi... blink.gif
Gal cia ne man vienai tokie pojuciai?... g.gif

Na mums jau eina 36 savaite,patikek manim,mano leliukas ir tikras nenuorama lotuliukas.gif istisai malasi doh.gif visas pilvas banguoja nestuke.gif thumbup.gif
ramybes beveik neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif pas mus viskas suruosta mazyliui,tases sukrautos... laukiam jau greit ateisiancio musu gyvenimo dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
kooperuojuos ir as cia pas jus... nestuke.gif
nuo pirmadienio iseinu i dekretines, jau grieztai gyditoja vercia, sake mazutis apsivertes ir pasiruoses gimimui. net galvyte labai zemai, nors pagal echo dar tik 32 savaites. negerai... g.gif

bet paklausius kaip kitos gyditojos prigasdina be reikalo, tai nera taip baisu. kaip ir rado man cukralige, o kaune paneige, kad tokia turiu mirksiukas.gif
Dave 99 % kad bus berniukas
Atsakyti
QUOTE(meduolele @ 2008 02 23, 22:23)
Na mums jau eina 36 savaite,patikek manim,mano leliukas ir tikras nenuorama lotuliukas.gif istisai malasi doh.gif visas pilvas banguoja nestuke.gif  thumbup.gif
ramybes beveik neturiu lotuliukas.gif

na ir mums panasiai, leliukas toks aktyvus pasidare, kojytem isiremia i sona ir vos kvepuoti galiu doh.gif o siap viskas ne blogai, dar ir batus pati uzsidedu ir pedikiura siaip ne taip pasidarau tongue.gif tase ir gi jau sudejusi laikau bigsmile.gif kuo tuoliau tuo baisesni sapnai kankina, cia turbu kad laiko vis mazeja nestuke.gif
Atsakyti
mane kosmarai baisus kankina blink.gif maziuko judesiai irgi daznai buna skausmingi unsure.gif na bet nieko,pakentesiu dar penkias savaiteles,o gal nei tiek nereiks bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir as i paciu pilvociausiu nestuke.gif nestuke.gif buri...
QUOTE(mejja @ 2008 02 24, 15:50)
...pas mus viskas suruosta mazyliui,tases sukrautos... laukiam jau greit ateisiancio musu gyvenimo dziaugsmo[/b]  wub.gif

o man kazkaip viskas dar taip toli atrodo g.gif Na, suprantu, kad tikrai nedaug, bet siaip atrodo - oi dar kada tai bus... biggrin.gif Turiu lovyte, vezimeli, masinine kedute, nemazai drabuzeliu (didesne dalis ju perleistu drauges), na kaip ir viskas doh.gif Zodziu, iki tases man dar toli unsure.gif
Atsakyti
tai dar laiko yra.... smile.gif na as skubejau,nes MB turejo isvaziuoti i uzsieni,o man vienai po parduotuves trankytis nepatinka. tai teko paskubeti,susipirkom ir galiu db ramiai laukti. mirksiukas.gif dar kai vienkartine pasalpele perves kanors grazaus nupirksiu wub.gif
niekad gyvenime nemegau megzti,o db baigiu megztuka numegzti,neitiketina
bigsmile.gif

ot mano kate ragana,vis lipa i lovyte,tai negaliu pakloti.... patinka jai ten
biggrin.gif
Atsakyti