sveikutes!paskaiciau ir nusiraminau-nevienai man sunku sunkiausia batukus apsimaut.butu sausa eiciau su slepetem.
siaip viskas
mums jau 35 sav...labai laukiu kada galesiu laikyt savo leliu sekmes ir kantrybes jums!
Papildyta:
sveikutes!paskaiciau ir nusiraminau-nevienai man sunku sunkiausia batukus apsimaut.butu sausa eiciau su slepetem.
siaip viskas
mums jau 35 sav...labai laukiu kada galesiu laikyt savo leliu sekmes ir kantrybes jums!
o as pries savaitele nauja potyri gavau. vienu zodziu, man beveik nuolatos 'ten'jauciasi spaudimas ir skausmas.daugiau pavaikstau ir is karto reikia pritupti. o ilgiau pasedejus-nugara skauda...tada reik jau prigulti...nu jau greiciau lystu lauk..as visai nepriestarauciau..
QUOTE(erosi @ 2008 02 21, 20:27)
o as pries savaitele nauja potyri gavau. vienu zodziu, man beveik nuolatos 'ten'jauciasi spaudimas ir skausmas.daugiau pavaikstau ir is karto reikia pritupti. o ilgiau pasedejus-nugara skauda...tada reik jau prigulti...nu jau greiciau lystu lauk..as visai nepriestarauciau..
tai gal jau ir prasosi lauk
QUOTE(Primadona-A @ 2008 02 21, 17:32)
tai gal jau ir prasosi lauk
tai galvojau ir as taip.. bet gydytoja vakar 'nuramino'kad dar ne. dar sake nedaug nusiledo.. o as ir galvoju-jei jau taip jauciasi kai nedaug nusileido-tai kas darysis kai nusileis daug? nepaeisiu taip iseina...
QUOTE(erosi @ 2008 02 21, 19:42)
tai galvojau ir as taip.. bet gydytoja vakar 'nuramino'kad dar ne. dar sake nedaug nusiledo.. o as ir galvoju-jei jau taip jauciasi kai nedaug nusileido-tai kas darysis kai nusileis daug? nepaeisiu taip iseina...
viskas bus as taip jauciausi 1.5 menesio pries nestuma dabar su antruoju (34 sav') taip pat jauciu apacio spaudima, dilgtelejimas karts nuo karto bevaikstant- tai sustoju, pastoviu ir vel pirmyn o jeigu dar gydytoja nuramino, tai tik galiu palinketi lengvo vaikelio atejimo
QUOTE(Ramone @ 2008 02 18, 15:46)
Nors man jau prasidejo 35sav., jauciuosi dar visai neblogai. Ir issimiegu, ir dar esu pakankamai mobili! Nors jau vakarop paskaudena strenas ir tempia pilva. Be to, pastaruoju metu mano lelius labai aktyvus pasidare. Anksciau aktyvumas jausdavo dazniausiai ryte ir vakare bei nakti, o dabar jis aktyvus visa para. Netgi diena, kai as vaikstau ir esu judri, jis, uzuot ramiai miegojes, spardosi kaip imanydamas, ypac patinka spirti i sonkaulius... Tai as truputi nesusigaudau: ar cia taip turi buti, ar kas gi cia jam darosi? Protingos knygos ir Nestumo kalendorius raso, kad vaiko judesiai suleteti turi, nes jis mazai vietos turi, bet maniskiui tai nei motais - spiria kiek tik pajegia, kad net pilvas i visus sonus makaluojasi...
Gal cia ne man vienai tokie pojuciai?...
Gal cia ne man vienai tokie pojuciai?...
Na mums jau eina 36 savaite,patikek manim,mano leliukas ir tikras nenuorama istisai malasi visas pilvas banguoja
ramybes beveik neturiu
jungiuosi ir as prie jusu pas mus viskas suruosta mazyliui,tases sukrautos... laukiam jau greit ateisiancio musu gyvenimo dziaugsmo
kooperuojuos ir as cia pas jus...
nuo pirmadienio iseinu i dekretines, jau grieztai gyditoja vercia, sake mazutis apsivertes ir pasiruoses gimimui. net galvyte labai zemai, nors pagal echo dar tik 32 savaites. negerai...
bet paklausius kaip kitos gyditojos prigasdina be reikalo, tai nera taip baisu. kaip ir rado man cukralige, o kaune paneige, kad tokia turiu
Dave 99 % kad bus berniukas
nuo pirmadienio iseinu i dekretines, jau grieztai gyditoja vercia, sake mazutis apsivertes ir pasiruoses gimimui. net galvyte labai zemai, nors pagal echo dar tik 32 savaites. negerai...
bet paklausius kaip kitos gyditojos prigasdina be reikalo, tai nera taip baisu. kaip ir rado man cukralige, o kaune paneige, kad tokia turiu
Dave 99 % kad bus berniukas
QUOTE(meduolele @ 2008 02 23, 22:23)
Na mums jau eina 36 savaite,patikek manim,mano leliukas ir tikras nenuorama istisai malasi visas pilvas banguoja
ramybes beveik neturiu
ramybes beveik neturiu
na ir mums panasiai, leliukas toks aktyvus pasidare, kojytem isiremia i sona ir vos kvepuoti galiu o siap viskas ne blogai, dar ir batus pati uzsidedu ir pedikiura siaip ne taip pasidarau tase ir gi jau sudejusi laikau kuo tuoliau tuo baisesni sapnai kankina, cia turbu kad laiko vis mazeja
mane kosmarai baisus kankina maziuko judesiai irgi daznai buna skausmingi na bet nieko,pakentesiu dar penkias savaiteles,o gal nei tiek nereiks
Sveikos,
jungiuosi ir as i paciu pilvociausiu buri...
o man kazkaip viskas dar taip toli atrodo Na, suprantu, kad tikrai nedaug, bet siaip atrodo - oi dar kada tai bus... Turiu lovyte, vezimeli, masinine kedute, nemazai drabuzeliu (didesne dalis ju perleistu drauges), na kaip ir viskas Zodziu, iki tases man dar toli
jungiuosi ir as i paciu pilvociausiu buri...
QUOTE(mejja @ 2008 02 24, 15:50)
...pas mus viskas suruosta mazyliui,tases sukrautos... laukiam jau greit ateisiancio musu gyvenimo dziaugsmo[/b]
o man kazkaip viskas dar taip toli atrodo Na, suprantu, kad tikrai nedaug, bet siaip atrodo - oi dar kada tai bus... Turiu lovyte, vezimeli, masinine kedute, nemazai drabuzeliu (didesne dalis ju perleistu drauges), na kaip ir viskas Zodziu, iki tases man dar toli
tai dar laiko yra.... na as skubejau,nes MB turejo isvaziuoti i uzsieni,o man vienai po parduotuves trankytis nepatinka. tai teko paskubeti,susipirkom ir galiu db ramiai laukti. dar kai vienkartine pasalpele perves kanors grazaus nupirksiu
niekad gyvenime nemegau megzti,o db baigiu megztuka numegzti,neitiketina
ot mano kate ragana,vis lipa i lovyte,tai negaliu pakloti.... patinka jai ten
niekad gyvenime nemegau megzti,o db baigiu megztuka numegzti,neitiketina
ot mano kate ragana,vis lipa i lovyte,tai negaliu pakloti.... patinka jai ten