Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 14, 23:03)
šią sav, pradėjau kažkaip nakty geriau išsimiegot... na mažiau keliuosi į wc..
bet pilvas atrodo dar nenusileidęs... mum siandien 37 sav.

sveikinu ir sekmes 4u.gif belaukiant
Atsakyti
As dar tik izengiau i 8a menesi, bet pastebejau, kad striju pas mane atsiranda pilvo sonuose… verysad.gif
O sunkiausia suvokti, kad nepilnu dvieju menesiu reikes gimdyti, ir kad niekaip nuo to neissisuksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 15, 14:33)
ir kad niekaip nuo to neissisuksiu  doh.gif

lotuliukas.gif tai čia jo.
man buvo irgi tokių durnų sakyčiau minčių... nu bet leliuko laukiu dar labiau wub.gif
Atsakyti
Nors man jau prasidejo 35sav., jauciuosi dar visai neblogai. Ir issimiegu, ir dar esu pakankamai mobili! biggrin.gif Nors jau vakarop paskaudena strenas ir tempia pilva. Be to, pastaruoju metu mano lelius labai aktyvus pasidare. Anksciau aktyvumas jausdavo dazniausiai ryte ir vakare bei nakti, o dabar jis aktyvus visa para. Netgi diena, kai as vaikstau ir esu judri, jis, uzuot ramiai miegojes, spardosi kaip imanydamas, ypac patinka spirti i sonkaulius... doh.gif Tai as truputi nesusigaudau: ar cia taip turi buti, ar kas gi cia jam darosi? Protingos knygos ir Nestumo kalendorius raso, kad vaiko judesiai suleteti turi, nes jis mazai vietos turi, bet maniskiui tai nei motais - spiria kiek tik pajegia, kad net pilvas i visus sonus makaluojasi... blink.gif
Gal cia ne man vienai tokie pojuciai?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramone @ 2008 02 18, 13:46)
Nors man jau prasidejo 35sav., jauciuosi dar visai neblogai. Protingos knygos ir Nestumo kalendorius raso, kad vaiko judesiai suleteti turi, nes jis mazai vietos turi, bet maniskiui tai nei motais - spiria kiek tik pajegia, kad net pilvas i visus sonus makaluojasi... blink.gif
Gal cia ne man vienai tokie pojuciai?... g.gif

gal tie judesiai ir suletejo, bet tu juos jauti vis aiskiau ir aiskiau, nes leliukas auga ir gimdoje darosi anksta biggrin.gif . Mano pujuciai panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 02 19, 10:50)
gal tie judesiai ir suletejo, bet tu juos jauti vis aiskiau ir aiskiau, nes leliukas auga ir gimdoje darosi anksta biggrin.gif . Mano pujuciai panasus biggrin.gif

mano leliukas iki siol sedimoj padeti buvo, tik siryt nuejus pas gydyt suzinojau, kad jau apsivertes zemyn galvute, bet jau kaip jis duoda tom kojytem virsuje pilvo man nestuke.gif ir sone pilvo vis iskyla did gumbas, gydyt sako, kad uzpakaliuka iskisa bigsmile.gif tik idomu man kodel nejauciau kaip ji vertesi, gal kai miegojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 19, 11:57)
mano leliukas iki siol sedimoj padeti buvo, tik siryt nuejus pas gydyt suzinojau, kad jau apsivertes zemyn galvute, bet jau kaip jis duoda tom kojytem virsuje pilvo man nestuke.gif ir sone pilvo vis iskyla did gumbas, gydyt sako, kad uzpakaliuka iskisa bigsmile.gif tik idomu man kodel nejauciau kaip ji vertesi, gal kai miegojau g.gif

ir as nepajauciau kaip apsiverte 4u.gif
Atsakyti
Oi mamytes, mano leliukas jau nuo Nauju Metu galvyte isistates...... Vis ruosesi ruosesi laukan, bet va niekaip nesulaukiu g.gif jau ir laikas butu... ax.gif O judesiai sumazejo jau savaite laiko, labai svelniai pasimuisto ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
O man iš viso geriausia, kuo toliau, tuo geriau jaučiuosi thumbup.gif noriu bėgti, lėkti, tvarkytis, vairuoti ir vis mintyse sau kartoju, kad reikia stabdyti g.gif , kad nebūtų kaip praeitą kartą ax.gif reikia gimdyti, o aš beveik be miego ir alkana... blush2.gif
Atsakyti
mano mazius irgi sia nakti tusofke pilvuke padare. smile.gif nuo 5 nemiegojau, tusinomes kartu. 4u.gif labai jau judrus, bet as tuo tik dziaugiuosi, nes viena karta supanikavau, kad dingo judesiai. Nuo to karto tik dziaugiuosi kiekvienu spyriu. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panteriux777: 21 vasario 2008 - 11:00
as kasdien ziuriu i save veidrody ir negalius atsigrozeti koks man dabar grazus manasis dickis pilvas wub.gif turbut del to, kad jau nebe daug liko juo grozetis...
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2008 02 19, 15:33)
Oi mamytes, mano leliukas jau nuo Nauju Metu galvyte isistates...... Vis ruosesi ruosesi laukan, bet va niekaip nesulaukiu g.gif  jau ir laikas butu... ax.gif O judesiai sumazejo jau savaite laiko, labai svelniai pasimuisto ir ramu  biggrin.gif

Labukas. na pagal tavo pasakojimus manu kad laukti liko labai labai nedaug.sekmes ir lengvo gimdymo!!!!Laikykis nestuke.gif
Atsakyti