Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 14, 18:54)
o kiek tu Evi priaugai svorio as tai daug jau virs 20 kg tikrai bijau dabar svertis doh.gif

As irgi virs 20kg ir taip pat bijau svertis biggrin.gif Pasisversiu tik vaziuojant pries gimdyma, kad zinociau, kiek nukrito. Tiesa, mano kojos labai istinusios, tai tikiuosi kad dalis tu kg isgaruos kaip vanduo.
P.S. Mano svoris jau trizenklis... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 14 balandžio 2008 - 21:12
as jau irgi trizenkli turbut pasiekiau pries gera menesi dar 6 kg truko bet ko gero as juos jau turiu nestuke.gif man kojos seniau tino bet stengiuosi nevalgyt rukito kepto obuoliu nes jie kaupia vandeni tai dabar maziau tinstu
Atsakyti
as irgi 20 priaugau.. paskutini menesi svoris pradejo net kristi blink.gif kiek db nukrito nezinau,bet butu idomu pasisverti biggrin.gif
Atsakyti
stengiuosi nevalgyt rukito kepto obuoliu nes jie kaupia vandeni tai dabar maziau tinstu
[/quote]

sveikos nestukes ,
norejau suzinoti kokie maisto produktai kaupia vandeni ir kakie neigiami efektai kai tai ivyksta.....
sia tema esu visiskas 0 ax.gif blush2.gif
nestuke.gif
Atsakyti
[quote=Geneve,2008 04 15, 15:06]
stengiuosi nevalgyt rukito kepto obuoliu nes jie kaupia vandeni tai dabar maziau tinstu
[/quote]
sveikos nestukes ,
norejau suzinoti kokie maisto produktai kaupia vandeni ir kakie neigiami efektai kai tai ivyksta.....
sia tema esu visiskas 0 ax.gif blush2.gif
nestuke.gif
[/quote]

kiek as zinau tai antroi nestumo pusei reiketu kuo maziau valgyt obuoliu nes jie kaupia vandeni reiketu atsisakyt kepto rukito suraus zodziu visko kas keltu troskuli o neigiami efektai kaupsis vanduo pradesi tint o tai nera gerai
Atsakyti

sveikos nestukes ,  norejau suzinoti kokie maisto produktai kaupia vandeni ir kakie neigiami efektai kai tai ivyksta.....  sia tema esu visiskas 0 ax.gif  blush2.gif

Tik jokiu būdu neatsisakyk geriamo vandens, arbatos, sulčių... Skysčių būtinai reikia suvartoti mažiausiai 2l per diena. Geriausia atsisakyti kepto, prieskoniais gardinto maisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 15 balandžio 2008 - 15:54
pagaliau ir musu aukselis turi savo transporto priemone clap.gif dabar jau tikrai esam pasiruose jo atejimui...pasiruose daiktais...bet ar pasiruose moraliskai blink.gif mano MB pradejo nerimauti,jauciasi pasimetes ir man taip keista,nes atrode,kad visa laika jis tik lauke jo atejimo...o stai kai tas atejimas ant slenkscio,pradejo gasdintis!reik sumastyt kaip cia ji apraminus! g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 14, 14:16)
didziausi sveikinimai Vijonei ir jos dukrytei clap.gif  clap.gif  clap.gif
labai nugasdino sake labai dideli bernuzeli nesioju doh.gif gerokai virs 4 kg turetu but  doh.gif  bijau gimdyt blush2.gif

Sveikinam ir mes Vijone ir jos dukryte!!!!

man pries pati gimdyma daktare pasake, kad is pilvo sprendziant bus didelis vaikas verysad.gif galvojau, pagimdysiu giganta blink.gif bet gime 3460g biggrin.gif ir tereikejo 4 kartus ikvept ir paspaust thumbup.gif taigi mergaites- be panikos biggrin.gif
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 15, 17:45)
o stai kai tas atejimas ant slenkscio,pradejo gasdintis!reik sumastyt kaip cia ji apraminus! g.gif

sveikinu seimai isigijus dar viena transporto priemone biggrin.gif
greiciau mastyk Dziaugsmux 11 dienu beliko biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, po gimdymo praejo savaite, o tinimas koju dar nepraeina... ir atrodo dar didesnis?sad.gif
Atsakyti
o tu Rituk papasakok savo gimdymo istorija kaip tau sekesi
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
trumpai: gimdziau nuo saremiu pradzios 10 val.

22:00 atsiguliau i patalogini
02:30 saremiai
04:00 gyditojo patikrinimas
04:30 atsiguliau i gimdykla
05:00 atvaziavo vyras
06:30 epiduras
08:00 pamainu pasikeitimas
08:00- 11:00 diskusijos su vyru del vaiko vardo biggrin.gif , kiek duoti akuserei pinigu blink.gif riesutu kramsnojimas, begalinis troskulys, snauduliuko imimas biggrin.gif
11:00 skatinamieji
12:38 4 ikvepimai+ 4 stumimai bigsmile.gif
12:40 laikau leliuka ant krutines apsipylus asarom biggrin.gif
Atsakyti
rituk. irgi pakankamai greitai kaip ir man thumbup.gif ivs galvoaju koks tavo dukrytes vardas kurdama tema,kita karta zinosiu smile.gif

zinok,man kaip tik tinimas pirma diena dingo... o db kadangi mazai valgau tai jauciuos tokia lengvute kaip pukelis lotuliukas.gif

Atsakyti
o man galima prisijungt pati tuoj busiu 8menesiuke.... nestuke.gif noriu pasiteiraut kokie jausmai siap laikotarpi? apie skausmus irgi?nes pati nezinau dabar kuo griebtis ...pilvuko apacioj skauda...nakti neissimiegu vartaliojuos .... nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti