Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(grateful @ 2008 04 14, 11:15)
Siūlyčiau homeopatinius vaistukus oscillococcinum. Nežinau ar veikia, nes tik pati pradėjau juos vartoti  wink.gif

šitie vaistai tikrai veikia. Pati porą kartų nuvijau peršalimą vos tik prasidėjus simptomams thumb_yello.gif
Dar geras vaistas yra liepziedziu arbatos puodelis+geras šaukštas Rigas balzamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 14, 09:39)
Auuu!ku,ku!Kur visos pradingo?!...gal kas galit patarti ka ne chemisko pavartoti nuo persalimo simptomu?Nosis uzgulusi, gerkle persti,galva sunkoka,bet temp neturiu!Mano MB parnese bacila sad.gif ir neatsilaikiau...

Vargsiuke! As persalau, kai man buvo likusios 2 dienos iki termino. Gydziausi liepziedziu arbata su medum, ramuneliu arbata, skalavau nosi ir gerkle pakaitom druskuotu vandeniu ir ramuneliu arbata. Stengiausi isguleti. Daugmaz praejo kazkur per 5 dienas, visiskai praejo per 7 dienas. Ne stebuklas, bet padejo ir vaistu neprisireike. Sveik 4u.gif
Atsakyti
Slogos gydymas - liaudies receptai
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 14, 08:39)
Auuu!ku,ku!Kur visos pradingo?!...gal kas galit patarti ka ne chemisko pavartoti nuo persalimo simptomu?Nosis uzgulusi, gerkle persti,galva sunkoka,bet temp neturiu!Mano MB parnese bacila sad.gif ir neatsilaikiau...

Dziaugsmux heryte ir evi gerai tau pataria 4u.gif kuo daugiau skyscio pavartosi, tuo greiciau bacilos issinesdins mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos nestukes,
girdejau, kad astuntame menesyje labai vystosi musu leliuku smegenys, todel turim daug zuvies ir zuvu tauku valgyti, plius vitaminuku su omega 3 ....

as stengiuosi kas antra diena lasisa bei tuna valgyti , plius vitaminukus nestukiu su omega 3 ir zuvu taukais....
o kaip jus maitinates 8 tame menesyje? g.gif
nestuke.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai Vijonei ir jos dukrytei clap.gif clap.gif clap.gif
pagaliau vel galiu prisidet prie jusu pagulejau kelias dienas ligoninei nurimo skausmai kurie mane kankino dabar beliko laukt kol prasides tikrieji tik ligoninei labai nugasdino sake labai dideli bernuzeli nesioju doh.gif gerokai virs 4 kg turetu but doh.gif bijau gimdyt blush2.gif
Atsakyti
Be galo aciu visoms uz patarimus!Net nezinau katra cia pasirinkus...Oscilo ir arbatas,skalavimus pradziai pabandysiu...Dar nera taip blogai,bet labai bijau uzsileisti...Ausrine sveika sugryzus!!!
Papildyta:
QUOTE(Geneve @ 2008 04 14, 14:24)
sveikos nestukes,
girdejau, kad astuntame menesyje labai vystosi musu leliuku smegenys, todel turim daug zuvies ir zuvu tauku valgyti, plius vitaminuku su omega 3 ....

as stengiuosi kas antra diena lasisa bei tuna valgyti , plius vitaminukus nestukiu su omega 3 ir zuvu taukais....
o kaip jus maitinates 8 tame menesyje? g.gif
nestuke.gif

..dabar labai intensyviai bandziau prisiminti kaip maitinausi tame menesyje...nu ir skleroznike, lyg tai butu buve pries amzinybe doh.gif ....kazkaip to zuvu papildymo neakcentavau,bet as ir siaip ja megstu, tai bent karta i savaite tikrai kazka su ja susijusio suvartoju...man buvo svarbiausia valgyti ko noriu, riboti sausainiukus ir nepersivalgyti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 14, 15:16)
didziausi sveikinimai Vijonei ir jos dukrytei clap.gif  clap.gif  clap.gif
pagaliau vel galiu prisidet prie jusu pagulejau kelias dienas ligoninei nurimo skausmai kurie mane kankino dabar beliko laukt kol prasides tikrieji tik ligoninei labai nugasdino sake labai dideli bernuzeli nesioju doh.gif gerokai virs 4 kg turetu but  doh.gif  bijau gimdyt blush2.gif

geras lotuliukas.gif man irgi taip sake,kad vaikas bus tikrai virs 4 kg. o maziuke vos 3 tesvere blink.gif negalima tiketi tais daktarais. nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
ir as tikiuosi kad klysta bet pilvelis mano labai didelis nestuke.gif iki gimdymo dar menesiukas o jau ciut paeinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 14, 17:28)
ir as tikiuosi kad klysta bet pilvelis mano labai didelis nestuke.gif iki gimdymo dar menesiukas o jau ciut paeinu  verysad.gif

Nepergyvenk, as tavo likimo drauge, mano vaikiukas sake ne maziau 4-4.5kg, o pagal pilvo dydi taip ir atrodo smile.gif
Atsakyti
o kiek tu Evi priaugai svorio as tai daug jau virs 20 kg tikrai bijau dabar svertis doh.gif
Atsakyti
kazkaip man irgi neitiketina,kad jau dabar toki dideli mato,kai iki gimdymo visas menesiukas dar likes g.gif:
Atsakyti