QUOTE(Maggie @ 2008 04 11, 13:42)
na nezinau, as kolkas negaliu atsidziaugti, kad atrodau vel panashiai! aishku keista, kad ta butybe kuri taip spardesi manyje, dabar guli man ant ranku, bet man taaaaip patinka, kad as vel plokscia [iki plokscio pilvuko aishku dar laaaabai toli, bet palyginus su neshtuminiu pilvu, tai super]. man kolkas pilvuko netruksta ;]
beje, noriu pasigirti ir pasiguosti. pasisveriau. 1 kg tereikia numesti iki prieshneshtuminio svorio, bet i savo megstamus dzinsus dar neilendu, dar vaikshtau su neshtukiu dzinsais . kodel? kaip cia taip gali buti? zinau, kad praejo per mazhai gal laiko, gal dar pilvo oda traukiasi, bet visai nefaina, jei taip ir pasiliks - svoris koks reikia, bet kunas nebetoks kazkam gal panashi dilema..?
beje, noriu pasigirti ir pasiguosti. pasisveriau. 1 kg tereikia numesti iki prieshneshtuminio svorio, bet i savo megstamus dzinsus dar neilendu, dar vaikshtau su neshtukiu dzinsais . kodel? kaip cia taip gali buti? zinau, kad praejo per mazhai gal laiko, gal dar pilvo oda traukiasi, bet visai nefaina, jei taip ir pasiliks - svoris koks reikia, bet kunas nebetoks kazkam gal panashi dilema..?
Na labai tau faina, kad svorio beveik nebeliko.... saunu labai ... o kunas per laika tirai turetu atsistatyti..... Nenorek, kad taip viskas greitai susitvarkytu....
QUOTE(Evi @ 2008 04 11, 18:26)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet as niekad nesupratau, kuri kuno vieta yra kirksnis Ar tai vidine slaunu puse, ar kas?
Kirksnis, tai vidine slaunu puse prie gaktos...... Na cia tikriausiai toks tikslus paaiskinimas butu......