Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Maggie @ 2008 04 11, 13:42)
na nezinau, as kolkas negaliu atsidziaugti, kad atrodau vel panashiai! aishku keista, kad ta butybe kuri taip spardesi manyje, dabar guli man ant ranku, bet man taaaaip patinka, kad as vel plokscia [iki plokscio pilvuko aishku dar laaaabai toli, bet palyginus su neshtuminiu pilvu, tai super]. man kolkas pilvuko netruksta ;]
beje, noriu pasigirti ir pasiguosti. pasisveriau. 1 kg tereikia numesti iki prieshneshtuminio svorio, bet i savo megstamus dzinsus dar neilendu, dar vaikshtau su neshtukiu dzinsais unsure.gif . kodel? kaip cia taip gali buti? zinau, kad praejo per mazhai gal laiko, gal dar pilvo oda traukiasi, bet visai nefaina, jei taip ir pasiliks - svoris koks reikia, bet kunas nebetoks blink.gif kazkam gal panashi dilema..?

Na labai tau faina, kad svorio beveik nebeliko.... saunu labai thumbup.gif ... o kunas per laika tirai turetu atsistatyti..... Nenorek, kad taip viskas greitai susitvarkytu....

QUOTE(Evi @ 2008 04 11, 18:26)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet as niekad nesupratau, kuri kuno vieta yra kirksnis  blush2.gif Ar tai vidine slaunu puse, ar kas?  blush2.gif

Kirksnis, tai vidine slaunu puse prie gaktos...... Na cia tikriausiai toks tikslus paaiskinimas butu...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 11, 19:47)
Kirksnis, tai vidine slaunu puse prie gaktos...... Na cia tikriausiai toks tikslus paaiskinimas butu...... ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 04 11, 16:56)
Malonu, kad mane pirmaja i eile istatet, ir net nebandykit uzlindinet smile.gif
Pas mane niekas nevyksta. Nakti beveik neatsibudus ismiegojau. Maziukas pilve ramus toks siandien.  Kada gi tu, maziuk, pas mane atkeliausi?  soske.gif

kantrybes kantrybes. zinau kad lengva sakyti kai pati jau dziaugiuosi savo brangenybe wub.gif

kiek man kirksnis iki db tebeskauda. bet skaiciau kad praejus 2 sav po gimdymo turetu praeiti
g.gif

Atsakyti
Akasha, kaip jautiesi? ar skambinai varpais del savo simptomu,ar jau praejo?
Atsakyti
Niu nezinau is kur pas mane tiek kantrybes, bet as vis dar Laukiu, kol kokie rimtesni saremiukai prasides....... ax.gif Vis uzeina paskauda ir vel praeina..... Niu tai sakiau pirmadieni jau pasiskambinsiu, nuvaziuosiu, kad paziuretu viska....
Siaip sendien net durna mintis i galva sove lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai nuvaziuosiu neiskentus pasakysiu, kad kaip nors iskrapstykit man ta vaikiuka, nes jau tirai sunku man judeti darosi blush2.gif tai jauciu issijuoktu is manes biski daktarai doh.gif Brt jau tikrai nervina,kai tik iki pardes uztenka nueiti ir tokie skausmai uzeina, kad oi oi oi blink.gif blink.gif blink.gif Va sendien tik isejau pasivaiksciot, tai taip pradejo gimd skaudet ir maziukas taip spyre, jog galvojau klubo kaulas issiners..... Niu ir kenciu va taip...... Nebegaliu jau doh.gif Juaciu tuoj kokia depresucha prasides arba koks isteriskas juokas uzpuls..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 12, 21:34)
Niu nezinau is kur pas mane tiek kantrybes, bet as vis dar Laukiu,

Tu zinai, labai keista, bet man i pacia pabaiga palengvejo. Va vakar su savo 40 sav. ir 4 dienu nestumu po parduotuves laksciau, ir net pavargus nepasijauciu smile.gif o kai save pamenu 37-38 savaiciu, tai oj kaip sunku buvo, galvojau iki kovo pabaigos neistempsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 04 11, 23:15)
[b]kantrybes kantrybes. zinau kad lengva sakyti kai pati jau dziaugiuosi savo brangenybe  wub.gif

Aciu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 13 balandžio 2008 - 06:51
QUOTE(Akasha @ 2008 04 12, 22:34)
  Juaciu tuoj kokia depresucha prasides arba koks isteriskas juokas uzpuls..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tikiuosi tave uzpuole juokas ir isleidusi emocijas, siandien bent jau moraliskai jautiesi geriau!?! 4u.gif Pakentekim dar biskuti,juk tiek nedaug beliko! wub.gif

Papildyta:
Evi,o tas palengvejimas ir yra pabaigos zenklas(jau tikrai nieks pries tave neuzlys wink.gif )!
Atsakyti
kiek zinau Vijone mergye turi,bet nei kada pagimde nieko nezinau smile.gif Evi turetu zinoti daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Niu tai reikia sveikinti ir Vijone 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mane tai ziauriai kankina odos niezejimas.... Puse nakties prasikankinau besikasydama.... Dabar dar prisiskaitinejau forume, kad tai gali buti, del kepenu nepakankamumo, niu labai jau neramu pasidare...... Bandziau prisiskambinti i gimdymo namus, bet ten niekas nekelia, tai nezinau ar nesiskambinus vaziuot..... Ar nepasiskambinus, ten jei nuvaziuosiu, patikrins??? doh.gif
Atsakyti
Ptikrins,patikrins,juk ten turi buti personalas visa para!Butinai vaziuok,nes mano manymu jau per daug visokiu nuogastavimu turi...Jei ir nieko blogo nevyksta,tai bent jau moraliskai apsiraminsi!
Papildyta:
Dideliausi sveikinimai Vijonei thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Auuu!ku,ku!Kur visos pradingo?!...gal kas galit patarti ka ne chemisko pavartoti nuo persalimo simptomu?Nosis uzgulusi, gerkle persti,galva sunkoka,bet temp neturiu!Mano MB parnese bacila sad.gif ir neatsilaikiau...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 14, 09:39)
Auuu!ku,ku!Kur visos pradingo?!...gal kas galit patarti ka ne chemisko pavartoti nuo persalimo simptomu?Nosis uzgulusi, gerkle persti,galva sunkoka,bet temp neturiu!Mano MB parnese bacila sad.gif ir neatsilaikiau...

Siūlyčiau homeopatinius vaistukus oscillococcinum. Nežinau ar veikia, nes tik pati pradėjau juos vartoti wink.gif
Atsakyti