Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Akasha @ 2008 04 11, 08:47)

As tai jau mielai issilukstenciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Atsibodo jau su tuo pilveliu voliotis.....

pagimdzius vel noresis pilvelio kaip ir daugumai. savojo as taip pasiilgstu blush2.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 11, 09:51)
itariu,kad pagal eiliskuma dabar Evi(na Vijone tikriausiai jau issiluksteno), po to kaip matau Heryte(sveika prisijungus prie musu pletkiuku drinks_cheers.gif ), as su Akasha lenktyniausiu manau  biggrin.gif (nors tokiu pozymiu gausybes pas mane dar nera) ir tada Ausrines tiesioji!...ar nieko nepraleidau?!
Papildyta:
Tiesa Mejja buvau tiek suzaveta tavo gimdymo istorija,kad net nepaklausiau ispudziu apie gimdymo namus ir personala?!Kaip suprantu gimdei Klaipedoj?Man tai aktualu,nes irgi zadu ten pavieseti...
Papildyta:
Akasha ar jau turi streptokoko rezultatus?as jau rami-tyrimai parode,kad pas mane jo ner clap.gif

na ne,gimdziau Kretingoj ax.gif ir likau labai patenkinta personalu bigsmile.gif nors visokiausiu atsiliepimu buvau girdejusi,bet visur visko buna. kur man buvo arciau ten ir vaziavau smile.gif gimdyma prieme akusere Veitiene ir Svegzdiene (tiesa pataikiau ant tokio laiko kai keitesi pamaina,iki tol vientoj Svegzdienes mane priziurejo Janusas kuris ir Klp dirba).

man tokio tyrimo net nedare
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 11, 10:57)
.....  biggrin.gif  niu bet jau mano pilvelis tai visai jau isprotejo, nebesuprantu, kas ten darosi.... vaikiukas duodasi kaip isprotejas ir kartu spazmuoja..... Niu zodziu neramybe kazkokia sendien..... tai dabar mastau gal pasiskambint i gimdymo namus???.... niu bet is kitos puses, ka man ten pasakys... ateis laikas ir vaziuosiu....  ax.gif  Niu man pagal menesines tai sendien ta lemtinga diena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet pagal echo, tai tik geguzes pirma.... tai vat ir zinok tu cia zmogau, kada viskas prasides  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikos merginos 4u.gif
Na, Akasha, as vietoj taves jau 5 kartus buciau i ligonine nuvaziavus... ax.gif Matyt, as jautresne ir visko labiau bijau... Man nors menkiausia abejone ir as tuoj pat skambinu savo gydytojai (siaip turiu jos asm. mobilu)... na ir dar ne kartelio man niekas nieko nesake, kad kvailai elgiuosi ax.gif Kaip jau ir minejau, atsarga gedos tikrai nedaro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 11, 11:17)
..........
tiesa, toks klausimas ne i tema bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , jei mano MB paciam gimdyme nedalyvaus,bet noriu,kad po gimdymo visada butu salia,tai ar reikia jam vistiek pasidaryti rentgena?!

Na siaip Klaipedoje prase to rentgeno kai kurioms jau priimamajame (turetu buti irasyta tavo nesciosios korteleje). O kodel tu tokia garantuota, kad vyras nenores pasilikti per gimdyma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 04 11, 10:25)
pagimdzius vel noresis pilvelio kaip ir daugumai. savojo as taip pasiilgstu  blush2.gif

na nezinau, as kolkas negaliu atsidziaugti, kad atrodau vel panashiai! aishku keista, kad ta butybe kuri taip spardesi manyje, dabar guli man ant ranku, bet man taaaaip patinka, kad as vel plokscia [iki plokscio pilvuko aishku dar laaaabai toli, bet palyginus su neshtuminiu pilvu, tai super]. man kolkas pilvuko netruksta ;]
beje, noriu pasigirti ir pasiguosti. pasisveriau. 1 kg tereikia numesti iki prieshneshtuminio svorio, bet i savo megstamus dzinsus dar neilendu, dar vaikshtau su neshtukiu dzinsais unsure.gif . kodel? kaip cia taip gali buti? zinau, kad praejo per mazhai gal laiko, gal dar pilvo oda traukiasi, bet visai nefaina, jei taip ir pasiliks - svoris koks reikia, bet kunas nebetoks blink.gif kazkam gal panashi dilema..?
Atsakyti
na man to nestukinio svorio irgi nera jau tiek daug,bet figura baisi blink.gif nusipirkau ryskiai zydras treningines kelnes is audimo tai teks jas nesioti kol vel i normalius rubus ilysiu. tiesa i vienus dzinsus ilendu,bet atrodau juokingai biggrin.gif as viena apgaule suradau,uzsivilkus ankstas pedkelnes pilvukas dingsta kazkur lotuliukas.gif tai tam kartui atrodyt plonai tinka thumbup.gif na nieko susitvarkys musu figuros (tikekimes) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 04 11, 11:35)
O kodel tu tokia garantuota, kad vyras nenores pasilikti per gimdyma? smile.gif

mes apie tai su MB jau kalbejom!nei jis,nei as pati neturiu labai didelio noro,kad jis dalyvautu tame veiksme...taip sakant priemem abipusiai palanku susitarima lotuliukas.gif

as irgi noriu pasigirti,kad siandien suvairavau apie 100km! 4u.gif man tai ivykis,nes beveik visa nestuma nevairavau-truko patogesnes masinos ir pasitikejimo,o dabar abi salygos issipilde ir kaip dikta moteriske nulekiau pasishopinti i didesni miesta...vat... mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
tuk tuk atnesu graziu liniuosiu nestuke.gif galit pasidaryti net su savo foto ar paziuret kaip mazius atrodo tokios ar tokios sav . jei ka rasykit padesiu

stai cia

Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 11, 09:51)
itariu,kad pagal eiliskuma dabar Evi(na Vijone tikriausiai jau issiluksteno), po to kaip matau Heryte(sveika prisijungus prie musu pletkiuku drinks_cheers.gif ), as su Akasha lenktyniausiu manau  biggrin.gif (nors tokiu pozymiu gausybes pas mane dar nera) ir tada Ausrines tiesioji!...ar nieko nepraleidau?!

Malonu, kad mane pirmaja i eile istatet, ir net nebandykit uzlindinet smile.gif
Pas mane niekas nevyksta. Nakti beveik neatsibudus ismiegojau. Maziukas pilve ramus toks siandien. Kada gi tu, maziuk, pas mane atkeliausi? soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 11, 17:16)
mes apie tai su MB jau kalbejom!nei jis,nei as pati neturiu labai didelio noro,kad jis dalyvautu tame veiksme...taip sakant priemem abipusiai palanku susitarima lotuliukas.gif

as irgi noriu pasigirti,kad siandien suvairavau apie 100km! 4u.gif man tai ivykis,nes beveik visa nestuma nevairavau-truko patogesnes masinos ir pasitikejimo,o dabar abi salygos issipilde ir kaip dikta moteriske nulekiau pasishopinti i didesni miesta...vat... mirksiukas.gif  cool.gif

na viskas aisku, jeigu abudu sutarete, tai thumbup.gif As tai jauciu i SB isikibus nagais ir dantimis busiu lotuliukas.gif Neisivaizduoju, kaip vienai reiketu gimdyti g.gif

O del vairavimo, tai jau atidaviau vakar raktelius savo masinos vyrui, kad pagunda nebekiltu... Per kursus mus apsviete, kad nuo 38 sav. placenta pradeda senti ir geriau vengti bet kokio kratymo. Ir siaip sveikatos nebera, man toks jausmas kad kirksnys butu ko tai prikimstos doh.gif uz tai dabar naudojuosi visu gerumu ir vezioja mane tai mama, tai brolis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 04 11, 17:34)
tuk tuk atnesu graziu liniuosiu  nestuke.gif  galit pasidaryti net su savo foto ar paziuret kaip mazius atrodo tokios ar tokios sav .  jei ka rasykit padesiu

stai cia

dekojame uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
taip,taip aciu uz nuoroda!o as matai per visa nestuma visko bauginausi,o dabar stai drasa atsirado...na jei daktarai taip nustate,tai pasistengsiu riboti happy.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 04 11, 17:14)
man toks jausmas kad kirksnys butu ko tai prikimstos  doh.gif

Atsiprasau uz kvaila klausima, bet as niekad nesupratau, kuri kuno vieta yra kirksnis blush2.gif Ar tai vidine slaunu puse, ar kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 04 11, 19:26)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet as niekad nesupratau, kuri kuno vieta yra kirksnis  blush2.gif Ar tai vidine slaunu puse, ar kas?  blush2.gif

Kaip cia paaiskinti biggrin.gif Priekineje puseje pati vrsutine dalis ties kuria baigiasi kojos... ax.gif Gal suprantamai 4u.gif
Atsakyti