Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 10, 08:33)

kai visos taip pradeda byreti ir man jau ima atrodyt,kad ryt poryt ir as issilukstensiu...

Evi, tave nemiga vis dar kankina?

Dar pries Velykas drebejau, kad tik pries laika neissilukstenciau.. o dabar jau po termino 2 dienos, ir visiskai nieko cray.gif

Nemiga vis dar kankina, sianakt nuo 3 iki 7iu nemiegojau, po to vel nuluzau..
Atsakyti
Niu siaip savijauta tai gera smile.gif ipac sendien, kai jau skausmeliai praejo....... Ruosiuosi skania vakariene daryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai tikrai jegu yra....... thumbup.gif tik va noreciau bent jau iki rytdienos pratempti, nes atsakyma del B grupes streptokoku gausiu ir tada jau ramiai galiu vaziuoti gimdyti ax.gif ax.gif ax.gif

Maziukas tai biski ir ramesnis pasidare, tik kai vartosi, vis pilvelio forma kaipnors keistai pasikeicia, tai vakar su MB labai juokemes, kai vienoj pusej toks didelis gumbas, o kitoj kaip tuscia atrode lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi is pradziu galvodavau, kad pilvas suplaukia i viena puse ir gumbas toks didziulis virsuj atsiranda ... o tai pasirodo gimda kieteja, susitraukineja... Ir taip gal 10 kartu per diena...
As vis tiek vaziuociau pas gydytoja del to pakraujavimo, nes per kursus mums aiskino, kad su placenta juoku nebuna... O jei dar maziukas ramiau elgiasi pilvelyje irgi negerai. Nesciosios ligonineje niekad neapsikvailins, paklausys sirdies toniukus, paziures per echo ir bus ramu...
Na nenoriu pasirodyti labai jau ismananti ir bauginanti unsure.gif , bet atsarga gedos dar niekam nepadare drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 04 10, 12:15)
Dar pries Velykas drebejau, kad tik pries laika neissilukstenciau.. o dabar jau po termino 2 dienos, ir visiskai nieko  cray.gif

Nemiga vis dar kankina, sianakt nuo 3 iki 7iu nemiegojau, po to vel nuluzau..

na nesijaudink. mazylis pats pasirinks kada jam krapstytis lauk mirksiukas.gif

QUOTE(Akasha @ 2008 04 10, 12:31)
Niu siaip savijauta tai gera smile.gif ipac sendien, kai jau skausmeliai praejo....... Ruosiuosi skania vakariene daryti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai tikrai jegu yra....... thumbup.gif  tik va noreciau bent jau iki rytdienos pratempti, nes atsakyma del B grupes streptokoku gausiu ir tada jau ramiai galiu vaziuoti gimdyti  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Maziukas tai biski ir ramesnis pasidare, tik kai vartosi, vis pilvelio forma kaipnors keistai pasikeicia, tai vakar su MB labai juokemes, kai vienoj pusej toks didelis gumbas, o kitoj kaip tuscia atrode lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tik neprisisnekek o tai ir pagimdysi sianakt lotuliukas.gif man irgi gumbu budavo,tik db suprantu kad ten uzpakaliukas biggrin.gif

QUOTE(heryte @ 2008 04 10, 13:05)
As irgi is pradziu galvodavau, kad pilvas suplaukia i viena puse ir gumbas toks didziulis virsuj atsiranda ... o tai pasirodo gimda kieteja, susitraukineja... Ir taip gal 10 kartu per diena...
As vis tiek vaziuociau pas gydytoja del to pakraujavimo, nes per kursus mums aiskino, kad su placenta juoku nebuna... O jei dar maziukas ramiau elgiasi pilvelyje irgi negerai. Nesciosios ligonineje niekad neapsikvailins, paklausys sirdies toniukus, paziures per echo ir bus ramu...
Na nenoriu pasirodyti labai jau ismananti ir bauginanti unsure.gif , bet atsarga gedos dar niekam nepadare drinks_cheers.gif

as irgi nerizikuociau. placentos atsiskyrimas gali duoti lb liudnu pasekmiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 10 balandžio 2008 - 12:41
QUOTE(mejja @ 2008 04 10, 13:40)
[b]
tik neprisisnekek o tai ir pagimdysi sianakt  lotuliukas.gif man irgi gumbu budavo,tik db suprantu kad ten uzpakaliukas  biggrin.gif

Niu negazdink, o dar sendien sugalvosiu paskambinti del to tyrimo atsakymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niu ir siaip dar biski ankstoka..... bigsmile.gif
Atsakyti
Niu visos taip aprimusios smile.gif
O man sendien nesimiega, visa ryta gimda susitraukineja, tai net miegoti negaliu...... Eisiu sakiau dabar biski namuciu susitvarkyti, veliau pasiskambinsiu gyditojai ir lauksiu rimtesniu pozymiu..... bigsmile.gif blush2.gif Gal jau galu gale pajudes pas mane kasnors..... O tais vis apgaudineja mane pilvelis..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat siandien eisiu pas gine ziuresiu ka pasakys pas mane pilvelis irgi kieteja verysad.gif jauciu ir man nedaug liko noreciau dar istemt iki geguzes menesio nestuke.gif
Atsakyti
Ausrine, o kada tau data nustatyta???
As tai jau mielai issilukstenciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atsibodo jau su tuo pilveliu voliotis.....
Atsakyti
man pagal mmm geguzes 17 o pagal eko geguzes 1 bet jauciu kad nedatemsiu noretusi greiciau
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 04 10, 10:34)

na o db prisipazinkit kurios eile atejo?  bigsmile.gif [/b]

itariu,kad pagal eiliskuma dabar Evi(na Vijone tikriausiai jau issiluksteno), po to kaip matau Heryte(sveika prisijungus prie musu pletkiuku drinks_cheers.gif ), as su Akasha lenktyniausiu manau biggrin.gif (nors tokiu pozymiu gausybes pas mane dar nera) ir tada Ausrines tiesioji!...ar nieko nepraleidau?!
Papildyta:
Tiesa Mejja buvau tiek suzaveta tavo gimdymo istorija,kad net nepaklausiau ispudziu apie gimdymo namus ir personala?!Kaip suprantu gimdei Klaipedoj?Man tai aktualu,nes irgi zadu ten pavieseti...
Papildyta:
Akasha ar jau turi streptokoko rezultatus?as jau rami-tyrimai parode,kad pas mane jo ner clap.gif
Atsakyti
Niu va katik su gyditoja pakalbejau tai pas mane irgi jo nera thumbup.gif labai dziaugiuosi...... biggrin.gif niu bet jau mano pilvelis tai visai jau isprotejo, nebesuprantu, kas ten darosi.... vaikiukas duodasi kaip isprotejas ir kartu spazmuoja..... Niu zodziu neramybe kazkokia sendien..... tai dabar mastau gal pasiskambint i gimdymo namus???.... niu bet is kitos puses, ka man ten pasakys... ateis laikas ir vaziuosiu.... ax.gif Niu man pagal menesines tai sendien ta lemtinga diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pagal echo, tai tik geguzes pirma.... tai vat ir zinok tu cia zmogau, kada viskas prasides blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o savo gydytojai nepasakojai kas dedasi su tavo pilveliu?...man tie bangavimai,susitraukinejimai jau antra savaite ir nieko...netgi baigiu priprasti...bet uztat pilvo skausmu nera kaip tau g.gif
Papildyta:
bet del visa ko gal paskambink i gimdykla,isvardink per paskutine para turetas keistenybes ir paprasyk patarimo...juk ir pati geriau ramiau pasijusi!
Papildyta:
tiesa, toks klausimas ne i tema bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , jei mano MB paciam gimdyme nedalyvaus,bet noriu,kad po gimdymo visada butu salia,tai ar reikia jam vistiek pasidaryti rentgena?!
Atsakyti