Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

nu gerai jjau gerai. mazhyle verke. negalejau rashyt.
anyway - o buvo taip:
sekmadieni, kovo 30, nuvaziavom i ligonine paziuret kaip kas, nes man nieko neskaudejo, jokiiu paruosiamuju, kamscio ar dar kazhko. apziurejo. atsidarymo nera. tai liepe pasilikt ligoninej, ten per pazistamus bishki, tai vip'ine prieziure ir vipi'inis mano gimdymas buvo. esu be galo patenkinta, beje gimdziau salcininkuose ligoninje, ten viskas taip nerealiai faina, nauja aparatura, palatos naujos, viskas super. o jau seseles, gydytojai. aishku kaimietukai, bet su kokia didele sirdimi. nezinau kas remia ta ligonine ir kaip ten kas, bet super. tik gaila toloka, 50km nuo vilniaus. tai va, nukrypau nuo temos. sekmadieni, pirmadieni - istate man lasheliniu visokiu [oksitocinas - hormonas, kuris skatina], liepe daug vaikscioti ir t.t. bet NIEKO. as jau susiparinus. per echo parode, kad jau apie 3 dienas perneshioju. bet as vis shventai tikiu, jog kazhkas prasides. bet NE. galiausiai antradieni, visai netiketai man pasake, jog reikia daryti cezari, nenorejo manes liudinti, zinojo, jog nervai ir stresas tik pakenktu, bet jie jau zinojo, kai as tik atvykau, kad 80% reikes daryt cezari. cezari atliko per pusvalandi. as buvau samoninga, nes nuskausmino tik apatine dali. kai pamaciau mazhaja [3.450kg, 49cm] - ji buvo tokia visa shvari, grazhi. asarele ishtryshko. na ir tada prasidejo visokie skausmai. sunki naktis lauke po cezario, skaudejo labai. ir gimda jautesi, kaip susitraukineja. smagiausia, kad as pacioj pradzioj kaip ir norejau cezario, bet likau nesuprasta nei seimos, nei vyro, nei draugiu. a la lieva, reikia gimdyti naturaliai. pagalvojau - visi teisus ir nusiteikiau gimdyti naturaliai, net be epiduro. ir she tau. kai jau nusiteikiau, zinia, kad reikia cezario biggrin.gif na o veliau jau likusias dienas iki vakar - buvau ligonineje.
taigi pagimdziau balandzio 1-aja, mazha mergaite su juodais plaukuciais. bus melage he he
Atsakyti
aisku kad juoku darbas tas gimdymas biggrin.gif irnesakyk.gif hihihi.gif

maggie na maniske nors ir balandzio 2 gime bet yra apsimetele lotuliukas.gif o kaip dabar savijauta tavo? beja grizau uzvakar ax.gif

zinokit suradau atradima,pries maitinima su siltu vandenuku krutine nuplaunu,o po sekunde leduka palaikau ir garmastano patepu.. super thumbup.gif net nusitraukineti nebereikia. yra sioks toks tempimas bet nebeskauda smile.gif

o suplysima irgi gydau savaip biggrin.gif su ramuneliu nuoviru apsiplaunu,paskui su vaikisku aliejuku pateplioju ir galiu issedeti valandu valandas bigsmile.gif

o del antspeniu tai teisybe kad geriau tureti jau vaziuojant i ligonine... juk jei nepanaudosit,padovanosit kam... tokie dalykai juk nepasensta biggrin.gif stai mano mamai mes visi trys nukramtem. o atrodo antra ir trecia vaika turejo moketi maitinti,ot ne velnio
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 06 balandžio 2008 - 11:30
QUOTE(Maggie @ 2008 04 06, 11:21)
nu gerai jjau gerai. mazhyle verke. negalejau rashyt.
anyway - o buvo taip:

taigi pagimdziau balandzio 1-aja, mazha mergaite su juodais plaukuciais. bus melage he he

nugi sveikinimai dideliausi 4u.gif Ale ir uzsispyrusi tavo melagele niekaip krapstymui nepasidave biggrin.gif

QUOTE(mejja @ 2008 04 06, 11:25)
aisku kad juoku darbas tas gimdymas  biggrin.gif  irnesakyk.gif  hihihi.gif
unsure.gif

taip taip, lengva dabar tau kalbeti, o pvz, mano akys dar placios is baimes. As pirma greit pagimdziau, bet dabar kas ten zino kaip bus unsure.gif
Atsakyti
As irgi noriu prie juros!!!arba paiskylauti tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 04 06, 11:11)

as mastau kaip ir tu  drinks_cheers.gif palauksiu kol po gimdymo praeis kokie 2 menesiai, atsigausiu fizishkai, ir eisiu i kazhkokias proceduras celiulitui mazhinti ir siaip kuna pastangrinti. bet jeigu netgi nepavyks, ezeru, juros malonumo - jokiais budais neatsisakysiu.
Papildyta:

as irgi domiuosi fotografija, man tik tie visi kursai didelis melas, nes realiai jose nieko nemoko.
beje, akasha, koki fotika turi?

Niu saunu Maggie, kad ir tu gryzai ir kad viskas pas tave gerai praejo 4u.gif
Del visu celiulitu tai tiktai galima susitvarkyti ir riebaliukus numesti tikrai nera taip jau ir sunku, tau abai gerai, kad striju neatsirado, kas yra tikrai sunkiausiai pasalinami nestumo defektai....

Del dotiko, tai pas mane siaip tikrai nieko ipatngo, kodak , dabar tikslaus modelio nepamenu tik optinis 10x ir 7.1megapikseliu, tai kolkas uztenka, bet siaip svajoju apie geresni su kuriuo jau butu galima ir profesionalesnes fotkes daryti..... Sitane yra vienas minusas tai vaizdo stabilizavimas, jis kai maziukas tai sunkia jam einasi, kai rankytes dreba kartais...... Norecau veidrodinio dabar jau.... o sitas liktu siaip rankinuke nesiotis prireikus....

Papildyta:
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 06, 13:24)

Imk MB uz ragu ir tempk i gamta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oras geras, o tau prsiblaskyti reikia....... mirksiukas.gif ax.gif O po to galesi papasakoti ir mus paerzinti, pasakodama, kaip geri diena praleidai..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 06, 13:24)

as pirma perskaiciau "paishdykauti", o ne paishkylauti he he ;] galvoju ot moterele maladets biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 04 06, 13:58)

Del dotiko, tai pas mane siaip tikrai nieko ipatngo, kodak , dabar tikslaus modelio nepamenu tik optinis 10x ir 7.1megapikseliu, tai kolkas uztenka, bet siaip svajoju apie geresni su kuriuo jau butu galima ir profesionalesnes fotkes daryti..... Sitane yra vienas minusas tai vaizdo stabilizavimas, jis kai maziukas tai sunkia jam einasi, kai rankytes dreba kartais...... Norecau veidrodinio dabar jau.... o sitas liktu siaip rankinuke nesiotis prireikus....

veidrodinis yra super, minusas tas, kad sunkus, didelis, reikalaujantis demesio - na pvz neisimesi jo i rankinuka ir nenueisi i kluba ;] as turiu du - tas variantas geriausias - muiline siaip kad visur isimesti kai reikia, o veidrodinis jau for special ocassions ;] ir kai yra ikvepimo.
Atsakyti
o paishdykauti irgi butu neblogai... biggrin.gif wub.gif ...deja MB ziauriaii darbingas ir tenka si savaitgali paaukoti wink.gif ...bet as dar atsigriebsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
o man apie idykavimus ilga laika reiks pamirsti biggrin.gif istikruju ir nesinori kai "ten" issiuvineta biggrin.gif ir kiek zinau,kad isvis negali 6-8 savaites.

nu mano mergyte auksinis vaikas wub.gif miega ir miega smile.gif kaip jai patiko raudonas adijalas kuris uzdengtas ant sofos.. toks ryskus su didelem gelem biggrin.gif kiek zinau lb mazi vaikai skiria tik ryskias spalvas,tai pati vakar su raudona maikute vaiksciojau,siandien su rozine biggrin.gif

as nepergyvenu del tu striju ar celiulito,zinau kad nukris ir dings
smile.gif
Atsakyti
O mano MB kaip jausdamas, kad po gimdymo lauks ilga pertauka be isdykavimo, vis dazniau uzsimano smileysex.gif Niu ir man taip faina clap_1.gif kad nereik paciai jo prievartauti blush2.gif Nes man taip paskutiniu metu norisi blush2.gif blush2.gif blush2.gif Noriu atsigriebti i prieki, kiek galim daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 06 balandžio 2008 - 16:17
Labas rytas 4u.gif suraitytas thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2008 04 06, 16:16)
O mano MB kaip jausdamas, kad po gimdymo lauks ilga pertauka be isdykavimo, vis dazniau uzsimano smileysex.gif  Niu ir man taip faina clap_1.gif  kad nereik paciai jo prievartauti blush2.gif  Nes man taip paskutiniu metu norisi blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Noriu atsigriebti i prieki, kiek galim daugiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif varykit varykit kol galit thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 04 06, 14:29)
nu mano mergyte auksinis vaikas  wub.gif  miega ir miega  smile.gif  kaip jai patiko raudonas adijalas kuris uzdengtas ant sofos.. toks ryskus su didelem gelem  biggrin.gif 

tikra auksine saulyte thumbup.gif thumbup.gif

pavydziu baltu pavydu, kad tau jau PO blush2.gif bet kur man but amzinai nestuke.gif .... tuoj ir as issiridensiu thumbup.gif

prisimenu, buvau net pries Velykas sunerimus, kad jau galiu subirti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 07 balandžio 2008 - 07:55
Sveikos, as pastaruoju metu daugiau skaitineju, negu rasineju.
Mejja - saunu, kad tai gerai tvarkaisi su savo mazyle!
Maggie - o tu susislapstei nuo musu smile.gif Sveikinimai su mazaja!!! Kaip sekasi namie tvarkytis? Ar jau apsipratai su mintimi, kad tu jau MAMA?
ritukas696, tu zinok as irgi bijojau, kad tik kova nepagimdyciau, o stai ir balandzio 7, as kaip niekur nieko sau toliau nestukauju. Nors man tai dar ir terminas tik rytoj (uojei vajei, jau rytoj unsure.gif )
Atsakyti
Sveikutes visos! as irgi baltai pavydziu pagimdziusioms,bet pati gimdyti dar tikrai nenoriu...nes noriu jog butu samoningas pilietis ir leistu mamai pagimdyti naturaliai bei esu prijaucianti labiau Jautukams nei Avinukams rolleyes.gif
Papildyta:
vakar keistoku budu nusprendziau koki varda rinksiu jei gims mergyte...pabandykit gal ir jums patiks sis zaidimas,o gal kam ir rimtai prilips....
http://www.likimas.l...lio_tikslai.php
Atsakyti