na...mes jau 8menesiuka gerokai ipusejom, seip viskas neblogai tik remuo jau zudo mazyle labai intensyviai zadina naktimis ir seip labai susirupina jei mama nusprendzia pailseti
na ridenames ir mes....visko po truputeli ir paskauda ir papykina...bet va remuo mane is proto isvarys..niekaip nesusidoroju ...tiksliau jis mane doroja kasdiena vis labiau eh...
QUOTE(pukuotukas @ 2008 02 08, 20:12)
na...mes jau 8menesiuka gerokai ipusejom, seip viskas neblogai tik remuo jau zudo mazyle labai intensyviai zadina naktimis ir seip labai susirupina jei mama nusprendzia pailseti
Taip,remuo ir mane grauzia ,bet ka padarysi,tenka pakenteti...
Na mano lelyte tai ir labai aktyvi,kartais net neina miegot per jos spurdejima kartais tai pradeda varginti...bet paguoda
tai,kad jau nebedaug liko iki susitikimo su is tikruju tai laukiu nesulaukiu
QUOTE(meduolele @ 2008 02 08, 19:43)
Taip,remuo ir mane grauzia ,bet ka padarysi,tenka pakenteti...
Na mano lelyte tai ir labai aktyvi,kartais net neina miegot per jos spurdejima kartais tai pradeda varginti...bet paguoda
sveikos, mums tuoj 36 savaiteles, tai nedaug beliko ir lauk siaip savitauja dar visai gera, energijos daug, miegu puikiai, batus susiristi irgi neproblema, nors priaugau tikrai nemazai svorio +20 kg bet tikiuosi po gimdymo jie greit istirps :)tiesa kartais buna nakti kojas meslungis sutraukia del remens tai cia turbut neisvengiamai visom buna, be to kartais lelyte kazkokius keistus garsus pilvely skleidzia, lyg burbulus pustu gal cia tas vadinamas zagsejimas, nzn
Net linksmiau pasidare visu bedeles ir dziaugsmus paskaicius.
Man kad ir kaip sunku butu, bet kiek istengiu bandau dziaugtis paskutiniais nestumo menesiais. Gal daugiau ir niekada nebusiu nescia, o pasimegauti taip ir neteks... Vis galvoju - baigsiu darbus, tada pradesiu isijausti i busima mamos vaidmeni, bet darbai nesibaigia, o didzioji diena vis arteja
Smagiausia buna kai lelius kojytemis i sonkaulius isiremia, o galva i pusle. Tada kur bebuciau - sutoju, suspaudziu kojas ir pasilenkiu, nes kitaip.... Mano dziaugsmelis judrus pasitaike, taip ilve duodasi, kad banguoja, ir i visas puses pleso. Tikiuosi gimes bus ramesnis ir duos mamai issimiegoti, nes paskutiniu metu miegoti einu 12, o keliuosi 4 ryte. Net nesikankinu vartydamasi lovoj - vis vien sonus skauda, o jei uzsnustu tai laikas i tualeta lekti.
Bikini zona susitvarkau, bet tikrai neisivaizduoju, kaip ji ten atrodo. Jau pasiilgau savo "vieteles" - labai seniai bemaciau
Man kad ir kaip sunku butu, bet kiek istengiu bandau dziaugtis paskutiniais nestumo menesiais. Gal daugiau ir niekada nebusiu nescia, o pasimegauti taip ir neteks... Vis galvoju - baigsiu darbus, tada pradesiu isijausti i busima mamos vaidmeni, bet darbai nesibaigia, o didzioji diena vis arteja
Smagiausia buna kai lelius kojytemis i sonkaulius isiremia, o galva i pusle. Tada kur bebuciau - sutoju, suspaudziu kojas ir pasilenkiu, nes kitaip.... Mano dziaugsmelis judrus pasitaike, taip ilve duodasi, kad banguoja, ir i visas puses pleso. Tikiuosi gimes bus ramesnis ir duos mamai issimiegoti, nes paskutiniu metu miegoti einu 12, o keliuosi 4 ryte. Net nesikankinu vartydamasi lovoj - vis vien sonus skauda, o jei uzsnustu tai laikas i tualeta lekti.
Bikini zona susitvarkau, bet tikrai neisivaizduoju, kaip ji ten atrodo. Jau pasiilgau savo "vieteles" - labai seniai bemaciau
as viena dine besitvarkydama bikini is atminties-isipjoviau manau, kad jau laikas butu i pagalba pasikviesti SB
QUOTE(PUCA @ 2008 02 10, 08:58)
Net linksmiau pasidare visu bedeles ir dziaugsmus paskaicius.
Man kad ir kaip sunku butu, bet kiek istengiu bandau dziaugtis paskutiniais nestumo menesiais. Gal daugiau ir niekada nebusiu nescia, o pasimegauti taip ir neteks...
Smagiausia buna kai lelius kojytemis i sonkaulius isiremia, o galva i pusle. Tada kur bebuciau - sutoju, suspaudziu kojas ir pasilenkiu, nes kitaip....
Man kad ir kaip sunku butu, bet kiek istengiu bandau dziaugtis paskutiniais nestumo menesiais. Gal daugiau ir niekada nebusiu nescia, o pasimegauti taip ir neteks...
Smagiausia buna kai lelius kojytemis i sonkaulius isiremia, o galva i pusle. Tada kur bebuciau - sutoju, suspaudziu kojas ir pasilenkiu, nes kitaip....
tam yra veidrodis na jei labai pasiilgai
Papildyta:
QUOTE(Primadona-A @ 2008 02 10, 11:47)
as viena dine besitvarkydama bikini is atminties-isipjoviau manau, kad jau laikas butu i pagalba pasikviesti SB
kazkaip nezinau... as dar susitvarkau kolkas
Papildyta:
pasiskaicius jusu pasnekesiu visi potyriai panasus labai sausa oda- visas kunas niezti, vyras jau pats pasiteirauja, ar nukirpti koju nagus... energijos viduj rodos daug turiu, bet kai einant pas drauge i svecius reikia uzlipti i 4 auksta, tai paskutiniajame pritruksta oro, jauciuos kaip pensininke, arba buciau be galo dideli turinti antsvori. daznai paskausta tarpviete, o del slapinimosi, tai musu rekordus kiekviena diena ir zinoma nakti
laikykimes svarbiausia saugokim sveikatele
nuo remenskaip nekeista, padeda citrina pati isbandziau
kaip nekeista, bet man tai labai lengva: nieko neskauda, nei diena, nei nakti nelakstau i tualeta, nera remens, nors vaikutis labai aktyvus, nakti niekad neprizadina 6menesi tubut prasciau jauciausi
man jau jaučiasi kad ateina pabaiga....
kaskart kai pradeda labiau maltis ir skaudžiau- vis pagalvoju- gal jau...
nubėgs va vandenys.... oj
nu bet dar nieko...
šią sav, pradėjau kažkaip nakty geriau išsimiegot... na mažiau keliuosi į wc..
bet pilvas atrodo dar nenusileidęs... mum siandien 37 sav.
kaskart kai pradeda labiau maltis ir skaudžiau- vis pagalvoju- gal jau...
nubėgs va vandenys.... oj
nu bet dar nieko...
šią sav, pradėjau kažkaip nakty geriau išsimiegot... na mažiau keliuosi į wc..
bet pilvas atrodo dar nenusileidęs... mum siandien 37 sav.