nuostabus pasakojimas mejja dabar turesi ir tu savo ISTORIJA
SVEIKINU NE KIEKVIENA DABAR NATURALIAI BEPAGIMDO
sekmes tau auginant Saulute o as vis dar laukiu savojo pipiro uzsispyres, turbut bus tikras avinukas
Ir as noriu prisideti prie sveikinimu labai jautri esu ir dziaugiuosi kartu su visom pagimdziusiom net asarele nubraukiu ach... laukiu nesulaukiu savo stebuklelio...
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 04, 23:22)
zinai, sunkiausios paskutines dienos, ir dar kai jau terminas praejo... zinau kad tas terminas ne rodiklis,, bet vistiek... buvo baime kad neisnesiosiu, dabar baime- pernesioti
Papildyta:
o del kokios priezasties guldys?
Papildyta:
o del kokios priezasties guldys?
turbut visos tokiu baimiu turim viskas bus gerai
o guldys del spaudimo
didziausi sveikinimai Mejja ir tau ir tavo saulutei aukit sveikutes ir grazutes pasiskaicius tavo istorija visos gimdymo baimes dingo sekmes tau
Niu labai saunu Mejja, kad viskas taip gerai praejo ir be dideliu kankyniu Saunuoles jus abi su mazaja...... Tai dabar kai gimdymas toks nesunkus ir negazdinantis galesi ir apie antra pagalvoti
O mane sendien MB istempe is namu prasibaskyti....... Tai pavaikstinejom po senamiesti , uzsukom i ciliaka papietaut, o po to dar Mcdonals kokteilio labai uzsimaniau... Niu as del tu ledu kokteiliu visada mirstu..... Tai visai smagiai praleidom gera pusdieni ir gryzom namo, nes eilini karta skaudenti pilvuka pradejo...
O vakar mano stebuklelis taip man ispyre, kad net asaros istrysko, galvojau sonkaulius sulauzys ir sendien taip stipriai lipa i virsu ir verziasi lauk , jauciu, kad jam ten labai jau vietos truksta .....
Bandau jau kalbeti su juo, kad greiciau ruoztusi isllysti, nes jau pavasaris, grazus oras ir jau galetu kviepuoti svieziu oru ir su mamyte vezimuke po parka vaikscioti
O mane sendien MB istempe is namu prasibaskyti....... Tai pavaikstinejom po senamiesti , uzsukom i ciliaka papietaut, o po to dar Mcdonals kokteilio labai uzsimaniau... Niu as del tu ledu kokteiliu visada mirstu..... Tai visai smagiai praleidom gera pusdieni ir gryzom namo, nes eilini karta skaudenti pilvuka pradejo...
O vakar mano stebuklelis taip man ispyre, kad net asaros istrysko, galvojau sonkaulius sulauzys ir sendien taip stipriai lipa i virsu ir verziasi lauk , jauciu, kad jam ten labai jau vietos truksta .....
Bandau jau kalbeti su juo, kad greiciau ruoztusi isllysti, nes jau pavasaris, grazus oras ir jau galetu kviepuoti svieziu oru ir su mamyte vezimuke po parka vaikscioti
Nu koks nuostabus gimdymas, Mejja!Visom(ir sau aisku) tokio palinkesiu:D
as tai vakar toooki pasivaiksciojima apturejau, kad visi kaulai atrode suminkstejo...net ir siandien mano aukselis kazkokius sposus krecia-lyg istrizai atsigule,lyg visas i desini sona sulindo...jau net nebezinau kokia cia poza sedet ar gulet,kad pilvuko taip netemptu...
Vaje Akasha nu ir uzmasinai cia su tuo ledu kokteiliu!!!niam,niam,niam!as irgi noriu...einu susimeistrausiu kazka panasaus!!!
as tai vakar toooki pasivaiksciojima apturejau, kad visi kaulai atrode suminkstejo...net ir siandien mano aukselis kazkokius sposus krecia-lyg istrizai atsigule,lyg visas i desini sona sulindo...jau net nebezinau kokia cia poza sedet ar gulet,kad pilvuko taip netemptu...
Vaje Akasha nu ir uzmasinai cia su tuo ledu kokteiliu!!!niam,niam,niam!as irgi noriu...einu susimeistrausiu kazka panasaus!!!
akasha,sugundei turiu ledu saldyklije,butinai paskanausiu
kiek budama nescia pergyvenau del figuros ir striju,o db viskas dzin pasizurejau kad pilvas toks puse bedos kaip 20 kg priaugus o ir svoris krenta,jauciu jau,nes ilendu i vienas kelnes kurias nesiojau iki nestumo (tiesa jos tada buvo man vienu dydziu dideles)
na taip,gimdyti antro tikrai nebijosiu beje nezinau ar raisua bet ligonines saldytuve pieno buteli palikau netycia,o tai reiskia tik viena,kad jei ka palikai tai butinai sugrisi reiskia ir antras nusimato
o vargeli,kas paskutinemis dienomis mano pilve dedavosi,rimtai galvojau tuoj islys kiaurai o ir db atkreipiau demesi i viena dalyka,kad pvz kai suvynioju i adijaliuka mazyle ji tokiu pat ritmu pasispardo kaip ir pilvelyje,taip malonu ir faina
turim pieno pertekliu nebeismanau ko imtis,skauda,atrodo nuplys krutine
kiek budama nescia pergyvenau del figuros ir striju,o db viskas dzin pasizurejau kad pilvas toks puse bedos kaip 20 kg priaugus o ir svoris krenta,jauciu jau,nes ilendu i vienas kelnes kurias nesiojau iki nestumo (tiesa jos tada buvo man vienu dydziu dideles)
na taip,gimdyti antro tikrai nebijosiu beje nezinau ar raisua bet ligonines saldytuve pieno buteli palikau netycia,o tai reiskia tik viena,kad jei ka palikai tai butinai sugrisi reiskia ir antras nusimato
o vargeli,kas paskutinemis dienomis mano pilve dedavosi,rimtai galvojau tuoj islys kiaurai o ir db atkreipiau demesi i viena dalyka,kad pvz kai suvynioju i adijaliuka mazyle ji tokiu pat ritmu pasispardo kaip ir pilvelyje,taip malonu ir faina
turim pieno pertekliu nebeismanau ko imtis,skauda,atrodo nuplys krutine
Va del pienuko ir krutines man irgi baisu, nes kiek pamenu su pirma, tai kaip balionai issipute buvo..... O po to dar uzdegima krutu pasigavau, tai skausmas neapsakomas buvo taip tada ir baigesi musu maitinimas krutimi..... Tai va galiu tik patarti, kad saugokis ir menkiausio vejuko.... Nes nors siek tiek supuciaa ir turek beda..... Geriau jau silciau apsirenkti.... O siaip del pienuko kiekio, tai per kokia savaitele turetu susireguliuoti ta pieno gamyba, kad nebutu per daug.... O kolkas pabandyk nusitraukt, nors po truputi, kad taip neskaudetu....
Beje del antspeniu tai irgi visoms sakau ir tikrai patariu tureti jau vaziuojant i ligonine..... Tikrai nuostabus dalykas, kad nereiketu kankints...... Nes kai nukramto tikrai labai skauda.....
Beje del antspeniu tai irgi visoms sakau ir tikrai patariu tureti jau vaziuojant i ligonine..... Tikrai nuostabus dalykas, kad nereiketu kankints...... Nes kai nukramto tikrai labai skauda.....
QUOTE(blondinee @ 2008 04 05, 13:54)
Ir as noriu prisideti prie sveikinimu labai jautri esu ir dziaugiuosi kartu su visom pagimdziusiom net asarele nubraukiu ach... laukiu nesulaukiu savo stebuklelio...
va va tau jau ziuriu nebedaug liko laikykimes ir tikekimes kad pagimdysim greitai ir be dideliu skausmu kaip mejja
QUOTE(Akasha @ 2008 04 05, 18:06)
Tai pavaikstinejom po senamiesti , uzsukom i ciliaka papietaut, o po to dar Mcdonals kokteilio labai uzsimaniau... Niu as del tu ledu kokteiliu visada mirstu..... Tai visai smagiai praleidom gera pusdieni
mes tai su dukryte ir mb buvom prie juros- nuostabus oras... matem ir Stasaityte su Masalskiu bei suneliu bevaiksciojant papludimy paskui nulekem i kavine pavakarieniauti, zodziu bloga nuotaika isgaravo ir as vel laiminga
o kaip as megstu Macdonaldo kokteilius ir ledus su karamele kaip tik bunam Klaipedoj, visada uzsukam kokteilio ar ledu niam niam
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 04 05, 20:02)
O siaip del pienuko kiekio, tai per kokia savaitele turetu susireguliuoti ta pieno gamyba, kad nebutu per daug.... O kolkas pabandyk nusitraukt, nors po truputi, kad taip neskaudetu....
visi Akashos patarimai + stovedavau po siltu dusu ir krutine sildydavau bei po truputi nutraukinedavau... paskui susitvarkys patikek... kunas prisitaikys, pamatysi
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 31, 08:18)
o pas mane celiulitas ir kazin is kur o as kaip tik noriu balandzio skriskit balti balandziai o gal duos Dievulis dar ir kove pagimdyt
Papildyta:
dabar jau 8:18 o ne 7:18 kaip rodo forume
Papildyta:
dabar jau 8:18 o ne 7:18 kaip rodo forume
oi mergos, baikim verkshlent, pas mane irgi celiulitas, riebaliukai, nors striju tiesa nera ir priaugau 11kg per visa neshtuma, bet vistiek kunas "nebe tas" ir as nesistebiu, nieko kito po neshtumo ir nesitikejau ;]
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 03 31, 18:31)
Niu iki siol tai nuo striju naudojau tokius pleistriukus, cia pries kokius metus buvo(dovanu buvau gavusi) tai kaip bebutu keista, bet man jie padejo, nes kremai tikrai nelabai veiksmingi..... Tik reikes dar prisiminti kas ten per pleistriukai..... Na o su celiulitu ir svoriu bandysim siek tiek pasportuoti, vakuminio masazo doze isbandyti ir kremu ant saves pasiteplioti Niu tikrai nesinori saves apleisti..... Galu gale norisi, kad ir vyras turetu ka parodyti pries kitus kad zmona simpatiska turi
as mastau kaip ir tu palauksiu kol po gimdymo praeis kokie 2 menesiai, atsigausiu fizishkai, ir eisiu i kazhkokias proceduras celiulitui mazhinti ir siaip kuna pastangrinti. bet jeigu netgi nepavyks, ezeru, juros malonumo - jokiais budais neatsisakysiu.
Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 04 01, 17:08)
P.S. Labai sekmingai issibliaunu ziuredama seriala "Be namu negerai". Gal atsimenat toki Pas mus UK naujausias serijas rodo.
dievindavau shi seiala paauglystej!!!! kaip faina kad pas jus rodo naujas serijas, siaip gal neuzhilgo ir pas mus pasirodys lietuvoje
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 04 01, 17:32)
As tai kai neseniai domejausi, tai nemazai tu kursu visur yra, bet ir kainos tokios neblogos.... Galvoju, gal reikes, pas ta pazystama fotografa kokios literaturos paprasyti ir kad pamokintu siek tiek.... Vis nereiketu tiek pinigeliu isleisti...
as irgi domiuosi fotografija, man tik tie visi kursai didelis melas, nes realiai jose nieko nemoko.
beje, akasha, koki fotika turi?
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 02, 11:19)
Mejja šiandien 7.40 susilaukė mergytės 3130 g., 51 cm, pavadino Saule
sveikinuuuuuuu!!!!!!!!! super. gal jau namuose?
o Maggie sugryzo na jau pasakok pasakok kaip tau sekas mamyte buti
Papildyta:
ir kodel nepasikeitei savo profilio: ten vis dar parasyta:dar tik laukiu
Papildyta:
ir kodel nepasikeitei savo profilio: ten vis dar parasyta:dar tik laukiu
QUOTE(mejja @ 2008 04 05, 12:46)
suanuole, greitai susisukai Taip ramiai ir paprastai viska aprasei, kad net musu neisgasdinai - atrodo na ir kas tas gimdymas, tik truputi paskauda.... Saunuole
QUOTE(Maggie @ 2008 04 06, 10:11)
o tu ko tyli Taigi, kaip tau sekasi????????? Kaip suprantu jau po viskam?????
Na, laukiam laukiam......