Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

nuostabus pasakojimas mejja biggrin.gif dabar turesi ir tu savo ISTORIJA biggrin.gif
SVEIKINU thumbup.gif NE KIEKVIENA DABAR NATURALIAI BEPAGIMDO thumbup.gif
sekmes tau auginant Saulute biggrin.gif o as vis dar laukiu savojo pipiro biggrin.gif uzsispyres, turbut bus tikras avinukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 05 balandžio 2008 - 12:58
Ir as noriu prisideti prie sveikinimu 4u.gif labai jautri esu ir dziaugiuosi kartu su visom pagimdziusiom smile.gif net asarele nubraukiu smile.gif ach... laukiu nesulaukiu savo stebuklelio...
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 04, 23:22)
zinai, sunkiausios paskutines dienos, ir dar kai jau terminas praejo... zinau kad tas terminas ne rodiklis,, blink.gif bet vistiek... buvo baime kad neisnesiosiu, dabar baime- verysad.gif  pernesioti
Papildyta:

o del kokios priezasties guldys?

turbut visos tokiu baimiu turim viskas bus gerai thumbup.gif

o guldys del spaudimo verysad.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai Mejja ir tau ir tavo saulutei thumbup.gif aukit sveikutes ir grazutes pasiskaicius tavo istorija visos gimdymo baimes dingo smile.gif sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Niu labai saunu Mejja, kad viskas taip gerai praejo ir be dideliu kankyniu 4u.gif Saunuoles jus abi su mazaja...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai dabar kai gimdymas toks nesunkus ir negazdinantis galesi ir apie antra pagalvoti blush2.gif bigsmile.gif ax.gif rolleyes.gif

O mane sendien MB istempe is namu prasibaskyti....... Tai pavaikstinejom po senamiesti thumbup.gif , uzsukom i ciliaka papietaut, o po to dar Mcdonals kokteilio labai uzsimaniau... Niu as del tu ledu kokteiliu visada mirstu..... Tai visai smagiai praleidom gera pusdieni ir gryzom namo, nes eilini karta skaudenti pilvuka pradejo... nestuke.gif ax.gif
O vakar mano stebuklelis taip man ispyre, kad net asaros istrysko, galvojau sonkaulius sulauzys ir sendien taip stipriai lipa i virsu ir verziasi lauk doh.gif lotuliukas.gif , jauciu, kad jam ten labai jau vietos truksta lotuliukas.gif .....
Bandau jau kalbeti su juo, kad greiciau ruoztusi isllysti, nes jau pavasaris, grazus oras ir jau galetu kviepuoti svieziu oru ir su mamyte vezimuke po parka vaikscioti bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 balandžio 2008 - 18:13
Nu koks nuostabus gimdymas, Mejja!Visom(ir sau aisku) tokio palinkesiu:D
as tai vakar toooki pasivaiksciojima apturejau, kad visi kaulai atrode suminkstejo...net ir siandien mano aukselis kazkokius sposus krecia-lyg istrizai atsigule,lyg visas i desini sona sulindo...jau net nebezinau kokia cia poza sedet ar gulet,kad pilvuko taip netemptu...
Vaje Akasha nu ir uzmasinai cia su tuo ledu kokteiliu!!!niam,niam,niam!as irgi noriu...einu susimeistrausiu kazka panasaus!!!
Atsakyti
akasha,sugundei rolleyes.gif turiu ledu saldyklije,butinai paskanausiu smile.gif

kiek budama nescia pergyvenau del figuros ir striju,o db viskas dzin biggrin.gif pasizurejau kad pilvas toks puse bedos kaip 20 kg priaugus lotuliukas.gif o ir svoris krenta,jauciu jau,nes ilendu i vienas kelnes kurias nesiojau iki nestumo (tiesa jos tada buvo man vienu dydziu dideles) lotuliukas.gif

na taip,gimdyti antro tikrai nebijosiu smile.gif beje nezinau ar raisua bet ligonines saldytuve pieno buteli palikau netycia,o tai reiskia tik viena,kad jei ka palikai tai butinai sugrisi lotuliukas.gif reiskia ir antras nusimato biggrin.gif

o vargeli,kas paskutinemis dienomis mano pilve dedavosi,rimtai galvojau tuoj islys kiaurai biggrin.gif o ir db atkreipiau demesi i viena dalyka,kad pvz kai suvynioju i adijaliuka mazyle ji tokiu pat ritmu pasispardo kaip ir pilvelyje,taip malonu ir faina wub.gif

turim pieno pertekliu doh.gif nebeismanau ko imtis,skauda,atrodo nuplys krutine
unsure.gif
Atsakyti
Va del pienuko ir krutines man irgi baisu, nes kiek pamenu su pirma, tai kaip balionai issipute buvo..... O po to dar uzdegima krutu pasigavau, tai skausmas neapsakomas buvo doh.gif taip tada ir baigesi musu maitinimas krutimi..... Tai va galiu tik patarti, kad saugokis ir menkiausio vejuko.... Nes nors siek tiek supuciaa ir turek beda..... Geriau jau silciau apsirenkti.... smile.gif O siaip del pienuko kiekio, tai per kokia savaitele turetu susireguliuoti ta pieno gamyba, kad nebutu per daug.... O kolkas pabandyk nusitraukt, nors po truputi, kad taip neskaudetu.... mirksiukas.gif 4u.gif
Beje del antspeniu tai irgi visoms sakau ir tikrai patariu tureti jau vaziuojant i ligonine..... Tikrai nuostabus dalykas, kad nereiketu kankints...... Nes kai nukramto tikrai labai skauda..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinee @ 2008 04 05, 13:54)
Ir as noriu prisideti prie sveikinimu 4u.gif  labai jautri esu ir dziaugiuosi kartu su visom pagimdziusiom smile.gif  net asarele nubraukiu smile.gif  ach... laukiu nesulaukiu savo stebuklelio...

va va tau jau ziuriu nebedaug liko thumbup.gif laikykimes ir tikekimes kad pagimdysim greitai ir be dideliu skausmu kaip mejja biggrin.gif
QUOTE(Akasha @ 2008 04 05, 18:06)
Tai pavaikstinejom po senamiesti thumbup.gif , uzsukom i ciliaka papietaut, o po to dar Mcdonals kokteilio labai uzsimaniau... Niu as del tu ledu kokteiliu visada mirstu..... Tai visai smagiai praleidom gera pusdieni

mes tai su dukryte ir mb buvom prie juros- nuostabus oras... matem ir Stasaityte su Masalskiu bei suneliu bevaiksciojant papludimy biggrin.gif paskui nulekem i kavine pavakarieniauti, zodziu bloga nuotaika isgaravo ir as vel laiminga nestuke.gif biggrin.gif

o kaip as megstu Macdonaldo kokteilius ir ledus su karamele thumbup.gif thumbup.gif kaip tik bunam Klaipedoj, visada uzsukam kokteilio ar ledu biggrin.gif niam niam lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 04 05, 20:02)
O siaip del pienuko kiekio, tai per kokia savaitele turetu susireguliuoti ta pieno gamyba, kad nebutu per daug.... O kolkas pabandyk nusitraukt, nors po truputi, kad taip neskaudetu.... mirksiukas.gif  4u.gif
Beje del antspeniu tai irgi visoms sakau ir tikrai patariu tureti jau vaziuojant i ligonine..... Tikrai nuostabus dalykas, kad nereiketu kankints...... Nes kai nukramto tikrai labai skauda..... doh.gif

visi Akashos patarimai thumbup.gif thumbup.gif + stovedavau po siltu dusu ir krutine sildydavau bei po truputi nutraukinedavau... paskui susitvarkys biggrin.gif patikek... kunas prisitaikys, pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 05 balandžio 2008 - 20:07
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 31, 08:18)
o pas mane celiulitas blink.gif ir kazin is kur biggrin.gif o as kaip tik noriu balandzio thumbup.gif skriskit balti balandziai biggrin.gif o gal duos Dievulis dar ir kove pagimdyt blush2.gif  wub.gif
Papildyta:
dabar jau 8:18 o ne 7:18 kaip rodo forume

oi mergos, baikim verkshlent, pas mane irgi celiulitas, riebaliukai, nors striju tiesa nera ir priaugau 11kg per visa neshtuma, bet vistiek kunas "nebe tas" ir as nesistebiu, nieko kito po neshtumo ir nesitikejau ;]
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 03 31, 18:31)
Niu iki siol tai nuo striju naudojau tokius pleistriukus, cia pries kokius metus buvo(dovanu buvau gavusi) tai kaip bebutu keista, bet man jie padejo, nes kremai tikrai nelabai veiksmingi..... Tik reikes dar prisiminti kas ten per pleistriukai..... Na o su celiulitu ir svoriu bandysim siek tiek pasportuoti, vakuminio masazo doze isbandyti ir kremu ant saves pasiteplioti ax.gif  Niu tikrai nesinori saves apleisti..... Galu gale norisi, kad ir vyras turetu ka parodyti pries kitus smile.gif kad zmona simpatiska turi blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

as mastau kaip ir tu drinks_cheers.gif palauksiu kol po gimdymo praeis kokie 2 menesiai, atsigausiu fizishkai, ir eisiu i kazhkokias proceduras celiulitui mazhinti ir siaip kuna pastangrinti. bet jeigu netgi nepavyks, ezeru, juros malonumo - jokiais budais neatsisakysiu.
Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 04 01, 17:08)
P.S. Labai sekmingai issibliaunu ziuredama seriala "Be namu negerai". Gal atsimenat toki smile.gif Pas mus UK naujausias serijas rodo.

dievindavau shi seiala paauglystej!!!! kaip faina kad pas jus rodo naujas serijas, siaip gal neuzhilgo ir pas mus pasirodys lietuvoje blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 04 01, 17:32)
As tai kai neseniai domejausi, tai nemazai tu kursu visur yra, bet ir kainos tokios neblogos.... Galvoju, gal reikes, pas ta pazystama fotografa kokios literaturos paprasyti ir kad pamokintu siek tiek.... smile.gif Vis nereiketu tiek pinigeliu isleisti... smile.gif

as irgi domiuosi fotografija, man tik tie visi kursai didelis melas, nes realiai jose nieko nemoko.
beje, akasha, koki fotika turi?

Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 02, 11:19)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif clap.gif  clap.gif  clap.gif
wub.gif Mejja šiandien 7.40 susilaukė mergytės 3130 g., 51 cm, pavadino Saule wub.gif

sveikinuuuuuuu!!!!!!!!! super. gal jau namuose?
Atsakyti
o Maggie sugryzo 4u.gif na jau pasakok pasakok kaip tau sekas mamyte buti biggrin.gif
Papildyta:
ir kodel nepasikeitei savo profilio: ten vis dar parasyta:dar tik laukiu
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 04 05, 12:46)

suanuole, greitai susisukai biggrin.gif Taip ramiai ir paprastai viska aprasei, kad net musu neisgasdinai - atrodo na ir kas tas gimdymas, tik truputi paskauda.... Saunuole thumbup.gif

QUOTE(Maggie @ 2008 04 06, 10:11)

o tu ko tyli blink.gif Taigi, kaip tau sekasi????????? Kaip suprantu jau po viskam?????
Na, laukiam laukiam...... blush2.gif
Atsakyti