kaip smagu tau Rituk kad tau viskas ant dienu nors kai as pagalvoju kad ir man ne uz kalnu apima baime vbelniskai bijau bet tikiuosi kai ateis ta diena visos baimes baigsis
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 04, 11:13)
pakiles spaudimas 150/90 nera gerai
negerai toks spaudimas, o nesiulo gultis i ligonine
QUOTE(Akasha @ 2008 04 04, 14:48)
Saunuole Vijone, kad dar kolius paskutinem dienom sugebi rasyti......
o ka darysi, reikia Norisi kiek imanoma daugiau pasidaryti darbu iki gimdymo, kad paskui su leliuku nebereiktu nors jau kolius rasineti. Uztenka jau to, kad dar kursinius reikes dakalineti ir sesija birzelio menesi laikytis
Neseniai grizau uzsirasius leliaus tonusus, tai sake viskas gerai, tad belieka ramiai toliau laukti
gulejau ligoninei pries savaite siandien negulde bet liepe ateit pirmadieni tai turbut guldys
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 04, 15:26)
kaip smagu tau Rituk kad tau viskas ant dienu nors kai as pagalvoju kad ir man ne uz kalnu apima baime vbelniskai bijau bet tikiuosi kai ateis ta diena visos baimes baigsis
zinai, sunkiausios paskutines dienos, ir dar kai jau terminas praejo... zinau kad tas terminas ne rodiklis,, bet vistiek... buvo baime kad neisnesiosiu, dabar baime- pernesioti
Papildyta:
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 04, 16:05)
gulejau ligoninei pries savaite siandien negulde bet liepe ateit pirmadieni tai turbut guldys
o del kokios priezasties guldys?
sveikos taip lengvai manes neatsikratysit aciu uz sveikinimus linkiu visoms tokio gimdymo kaip mano tebesu euforijoj
nors ir lengvai gimdziau bet pirma diena po gimdymo visada pamacius nescia ligoninej pagalvodavau : "vagse vargse,kokios kancios jos laukia" o db paciai juokas ima
nors ir lengvai gimdziau bet pirma diena po gimdymo visada pamacius nescia ligoninej pagalvodavau : "vagse vargse,kokios kancios jos laukia" o db paciai juokas ima
QUOTE(mejja @ 2008 04 05, 10:54)
sveikos taip lengvai manes neatsikratysit aciu uz sveikinimus linkiu visoms tokio gimdymo kaip mano tebesu euforijoj
Smagu, kad gryzai Greitai pasakok, kaip gimdymas praejo, kiek uztruko ir ar su epidura gimdei??? Labai jau smalsu, kaip tau ten sekesi
mejja, labas Sveika sugrizus su savo mazyte Papasakok, kaip gimdyti sekesi ir kaip su mazyte sekasi, ar jau namie?
Man siandien ko gero pirma diena, kai JAU norisi gimdyti. Pradeda labai varginti. Slankioju po namus kai koks vaiduoklis, atsibodo
Man siandien ko gero pirma diena, kai JAU norisi gimdyti. Pradeda labai varginti. Slankioju po namus kai koks vaiduoklis, atsibodo
QUOTE(Evi @ 2008 04 05, 11:47)
mejja, labas Sveika sugrizus su savo mazyte Papasakok, kaip gimdyti sekesi ir kaip su mazyte sekasi, ar jau namie?
Niu tau gi jau visai nedaug liko tuoj ir tu supuosi savo stebukleli ant ranku..... O ka daryti man, kad jau atsibodo issiputus vaikscioti, o palaukti dar nemazai reikes......
QUOTE(mejja @ 2008 04 05, 09:54)
[b]sveikos taip lengvai manes neatsikratysit aciu uz sveikinimus linkiu visoms tokio gimdymo kaip mano tebesu euforijoj
Sveika sugryzus, mejja!!!
Mejja dideliausi sveikinimai sugryzus laukiam,laukiam tavo istorijos su svieziausiais ispudziais nuo pat pirmu saremiu
QUOTE(mejja @ 2008 04 05, 09:54)
oi, kaip jau mes tau pavydim Negana jau po viskam, o dar ir gimdymas neisvargino... Tai ir as laukiu, nekantrauju daugiau ispudziu...
O as vakar dideli darba pasidariau Nugi stalciui issirusiavau pirmuosius leliaus rubelius, dar tik kelis vezamus i gimdymo namus reikes islyginti ir sudeti i tase. Tai praktiskai tase bus kaip ir paruosta, tik dar pampersu neturiu ir mineralkos i gimdymo namus.
taigi tie pamaudeminai balandzio 1-osios vakare nedingo,bet ir neskaudejo ziauriai nes net uzmigti galejau.. apie11 nuejau i dusa,o saltu vandeniu nusiprausiau per seimos narius nes jie visa karsta sunaudojo,kazkaip po duso keistai spenelius skaudeti pradejo,o as protinguole silta kompreseli uzsidejau,gal tai paskatino? 12 valanda pabudau,kazkokia keista nuojauta aplanke kad sianakt prasides... taigi valanda pagulejau,o tada pajutau kad slapia,atsistojau ir gal puse stiklines nubego,po to dar tiek pat... ir visa laika po truputi varvejo.. o man laimes pilnos kelnes,galvojau JAU PAGALIAU,vaiksciojau iki ausu issisiepus apie3 val pazadinau mama, 4 val buvome ligoninej,paklause tonus,uzlaipino ant lektuvo,atsidarymas 4 cm nuvede i gimdykla,skausmai pakenciami,jei net juoktis galejau iki pat 6 val tik jau nuo 6 daresi baisiau, tarp saremiu jokios pertaukeles neliko bet laikiausi tvirtai nerekiau visai mama buvo salia,istisai verke. man ziauriausiai buvo kai galvyte lindo,tada nebeistveriau ir pradejau rekti kad plystu greit ant stalo uzsiropsciau.. ir gal per 5 min viskas baigesi,padejo melsva padareli ant pilvo didelem melyom akim pasake MERGYTE,o as KA????? truputi plysau,bent jau taip sake gine,o bet tas truputi labai jau skauda
o panelei mano labai namie patinka,daug ramesne nei ligoninej beja patarciau visoms antkrucius isigyti,kad netektu kaip man sukandus dantis leliuka maitinti
beja gimdziau be skatinamuju ir nuskausminimo. naturaliai 1 val nubego vandenys,o 7.40 jau turejau savo mazyle
o panelei mano labai namie patinka,daug ramesne nei ligoninej beja patarciau visoms antkrucius isigyti,kad netektu kaip man sukandus dantis leliuka maitinti
beja gimdziau be skatinamuju ir nuskausminimo. naturaliai 1 val nubego vandenys,o 7.40 jau turejau savo mazyle