Labas rytas mergaites
siandien pabudau su puikia nuotaika
vakar del apsinuodijimo nuvaziavau i poliklinika, gavau siuntima i potologini klaipeda, nuvaziavau... ten mane apziurejo nuostabi priemeja ir dar nuostabesne gyd.Maciulionyte- prie jos gimdiau savo pirmaji angeleli
cia gryniausias sutapimas
kadangi virsijau gimdymo termina, apziurejo mane nuo galvos iki koju... visur rezultatai
taciau kaklelis neatsidares, o taip tikejaus nebegryzt namo
buvo iskviestas gydytojas is infekcinio
tuo metu padare kraujo ir slapimo tyrimus... na gydytojas tai etik mat... kas antras zodis NUUUUUUUUUU.....NUUUUUUUUU
TAI "NU" mane paleido namo, nes pasirodo apsinuodijau maistu ir cia jokia infekcija
gydytoja dar paTIKRINO LELIUKO SIRDELES TONUSUS jie puikus
IR ADIOOO
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 03, 13:40)
sveikos visos ir as jau jungiuosi prie jusu
ziauriai kojos tint
mielai prasom
visada smagu pabendrauti ir kuo musu daugiau tuo linksmiau
del tinimo pati isbandziau- daug gerk skysciu, dazniau i wc ir maziau rukytu keptu suriu patiekaliuku, nors zinau pati, kaip ju norisi
Zodziu visom keturiom pritariu
Dziaugsmux patarimams
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 04, 08:00)
Rituk tikiuosi viskas bus gerai!
QUOTE(Vijone @ 2008 04 04, 10:46)
Beja, vakar viena is 3 koliu parasiau, kita savaite liks dar 2 ir tada jau galesiu rimtai gimdymui pradeti ruostis
saunuole
mb vakar kumstis ant stalo: noriu savo pipiro pirmadieniui!
ir patriubaisia
Papildyta:QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 04, 09:18)
...nu ir issiliejau as cia
na va, kad tos bedos bedeles musu nekamuotu, butu visai lenva ir gera gyventi. As jau seniai priejau isvados, kad privatumas, privacios konsultacijos yra zymiai profesonaliau nei musu eiliniu polikliniku vargsu daktareliu skaiciuojanciu savo darbo valandeles, kaip greiciau pabegt i namus. As taip pat viliuosi,kad daktarai suspes visas isvadas padaryti iki gimdymo! o cezaris- nesibaimk jo taip
anksciau visa inteligentija tik cezari darydavo, joms buvo zema gimdyti naturaliai kaip tai darydavo ju tarnaites
cia tarp kitko
is istorijos