Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Akasha @ 2008 04 03, 15:57)
Sveika Ausrine....... Sveikinu prisijungus 4u.gif  smagu, kad musu vis daugiau...  bigsmile.gif  Niu man irgi dar beveik menesiukas liko ir Dziaugsmukui dar nemai laukti, taip kad dar spesim paplepeti......  smile.gif

Sveika Ausrine!..taip,taip mes dar cia pabusim,...ir paplepesim!...Rituk tikiuosi viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 04, 09:59)
kur jus visos dingusios taip linksmai plepedavot o dabar tyla man tai siandien labai kvaila nuotaika liudna verysad.gif eisiu po pietu pas gine labai neramu nes skauda ir nugara ir pilva gimdyt dar nenoreciau  schmoll.gif anksti butu bent dar balandi istemt

...neliudek taip Ausrine!aisku gine tau viska aiskiau pasakys,bet as manau,kad tie tavo skausmai normalus,taip sakant priklausantys siam nestumo laikotarpiui...man irgi buvo biski sokas,kai pradejo nugara,kojas pakirsti bent kiek pajudejus, bet paskui susitaikiau su tuo,nes juk mazylis vis auga ir musu kaulams vis sunkiau ji panesti.... nestuke.gif ...svarbiausia nenustok judeti,masazuok kojas ir valgyk kuo maziau kepto,suraus ir pan....ir viskas bus gerai!!!
Atsakyti
dekui uz palaikyma siandien man jo labai reikia smile.gif kai grysiu is gines nusiraminsiu galutinai
Atsakyti
Akasha, kaip as apsidziaugciau jei mano pilvelio forma pasikeistu rolleyes.gif deja....vakar ir man buvo labai neramu del visko,kas susije su manimi ir mazyliu.buvau zliumbike..siandien jau "blaiviau" i viska ziuriu
Atsakyti
...nu ir issiliejau as cia blush2.gif
Papildyta:
prisiveliau nesamoniu!!!ziopliuke!
...cia mano issiliejimai...
pasirodo turiu dvi problemytes,kurias reikia isspresti iki gimdymo...Mankstos vis nepadeda mano angeleliui apsiversti, vis labiau neramina mintis,kad galbut jam virkstele neleidzia to padaryti. Po apziuru neatsikratau minties,kad gine labai atsainiai apziurejo,todel bandysiu eiti privaciai konsultacijai. Vakar bandziau papulti Klaipedoje,bet nebuvo vietos!...O dar ir mama subalamutijo mane papasakodama apie man gimstant padaryta stuburo trauma(pykstu,kad tik dabar atsipeikejo), kuri esant dideliam stresui(tokiam kaip gimdymas) gali sukelti pavoju mano gyvybei..o as visada galvojau,kad jau isgijau..nu zodziu visi bugstavimai mediciniskai nepatvirtinti,todel vakar turejau lakstyti po puse Lietuvos,kad susirinkti duomenis doh.gif dabar tik viliuosi,kad daktarai suspes visas isvadas padaryti iki gimdymo!bjauriausia,kad nujauciu,jog visa tai baigsis cezario operacija-o as taip norejau pagimdyti naturaliai huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziaugsmux: 04 balandžio 2008 - 09:17
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 04, 10:18)
Papildyta:
prisiveliau nesamoniu!!!ziopliuke!
...cia mano issiliejimai...
pasirodo turiu dvi problemytes,kurias reikia isspresti iki gimdymo...Mankstos vis nepadeda mano angeleliui apsiversti, vis labiau neramina mintis,kad galbut jam virkstele neleidzia to padaryti. Po apziuru neatsikratau minties,kad gine labai atsainiai apziurejo,todel bandysiu eiti privaciai konsultacijai. Vakar bandziau papulti Klaipedoje,bet nebuvo vietos!...O dar ir mama subalamutijo mane papasakodama apie man gimstant padaryta stuburo trauma(pykstu,kad tik dabar atsipeikejo), kuri esant dideliam stresui(tokiam kaip gimdymas) gali sukelti pavoju mano gyvybei..o as visada galvojau,kad jau isgijau..nu zodziu visi bugstavimai mediciniskai nepatvirtinti,todel vakar turejau lakstyti po puse Lietuvos,kad susirinkti duomenis doh.gif dabar tik viliuosi,kad daktarai suspes visas isvadas padaryti iki gimdymo!bjauriausia,kad nujauciu,jog visa tai baigsis cezario operacija-o as taip norejau pagimdyti naturaliai huh.gif

Nesijaudink tik tu taip...... Nusiteik, kad viskas bus gerai ir pamatysi, kad taip ir bus....... 4u.gif Svarbiausiai yra gerai nusiteikti......

As kaip tik sendien buvau pas gine, tai labai dziaugiuosi, kad pas mus viskas gerai, tik va svorio dar tris kg priaugau, o jau taip tikejausi, kad nebepriaugsiu doh.gif ax.gif Niu bet nieko tokio.... Vaikutis jau isistates i dubens kaulus, tai as jau taip noreciau kita savaitele pagimdyti, tik va neaisku, kaip mazylis nores lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jam tikriausiai ir pilvelyje gerai nestuke.gif lotuliukas.gif
OP del skausmu, tai va biski pavaikstau ir toks jausmas, kad tikrai tuoj dubens kaulai issiners doh.gif toks maudimas uzpuola, bet ka jau padarysi, organizmui sokas nuo tokio svorio doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, tik "senosios" tik naujosios plepes mirksiukas.gif
einu siandien leliuko tonusiuku darytis, tai labai laukiu patvirtinimo, kad viskas gerai rolleyes.gif
Beja, vakar viena is 3 koliu parasiau, kita savaite liks dar 2 ir tada jau galesiu rimtai gimdymui pradeti ruostis biggrin.gif
Atsakyti
o as ka tik is gines ziurejo leliaus tonusiukus viskas gerai thumbup.gif : nugaros skausmai sake taip turi but tik pakiles spaudimas 150/90 nera gerai del to gimdyt sake reiks KMUK o taip norejau gimdyt savam mieste verysad.gif nebent nespeciau iki kauno nusigaut
Atsakyti
Labas rytas mergaites
siandien pabudau su puikia nuotaika thumbup.gif

vakar del apsinuodijimo nuvaziavau i poliklinika, gavau siuntima i potologini klaipeda, nuvaziavau... ten mane apziurejo nuostabi priemeja ir dar nuostabesne gyd.Maciulionyte- prie jos gimdiau savo pirmaji angeleli biggrin.gif cia gryniausias sutapimas thumbup.gif
kadangi virsijau gimdymo termina, apziurejo mane nuo galvos iki koju... visur rezultatai thumbup.gif taciau kaklelis neatsidares, o taip tikejaus nebegryzt namo blush2.gif
buvo iskviestas gydytojas is infekcinio blink.gif tuo metu padare kraujo ir slapimo tyrimus... na gydytojas tai etik mat... kas antras zodis NUUUUUUUUUU.....NUUUUUUUUU blink.gif TAI "NU" mane paleido namo, nes pasirodo apsinuodijau maistu ir cia jokia infekcija
gydytoja dar paTIKRINO LELIUKO SIRDELES TONUSUS jie puikus biggrin.gif IR ADIOOO thumbup.gif
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 03, 13:40)
sveikos visos ir as jau jungiuosi prie jusu
ziauriai kojos tint 

mielai prasom thumbup.gif visada smagu pabendrauti ir kuo musu daugiau tuo linksmiau thumbup.gif del tinimo pati isbandziau- daug gerk skysciu, dazniau i wc ir maziau rukytu keptu suriu patiekaliuku, nors zinau pati, kaip ju norisi blush2.gif

Zodziu visom keturiom pritariu Dziaugsmux patarimams biggrin.gif
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 04, 08:00)
Rituk tikiuosi viskas bus gerai! 4u.gif

thumbup.gif
QUOTE(Vijone @ 2008 04 04, 10:46)
Beja, vakar viena is 3 koliu parasiau, kita savaite liks dar 2 ir tada jau galesiu rimtai gimdymui pradeti ruostis biggrin.gif

thumbup.gif saunuole thumbup.gif

mb vakar kumstis ant stalo: noriu savo pipiro pirmadieniui! blink.gif ir patriubaisia gathering.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 04 04, 09:18)

na va, kad tos bedos bedeles musu nekamuotu, butu visai lenva ir gera gyventi. As jau seniai priejau isvados, kad privatumas, privacios konsultacijos yra zymiai profesonaliau nei musu eiliniu polikliniku vargsu daktareliu skaiciuojanciu savo darbo valandeles, kaip greiciau pabegt i namus. As taip pat viliuosi,kad daktarai suspes visas isvadas padaryti iki gimdymo! o cezaris- nesibaimk jo taip thumbup.gif anksciau visa inteligentija tik cezari darydavo, joms buvo zema gimdyti naturaliai kaip tai darydavo ju tarnaites wub.gif cia tarp kitko biggrin.gif
is istorijos biggrin.gif
Atsakyti
niu va matot, viskas mums visoms gerai! tik tie nelemti nuotaiku svyravimai ir panikos priepuoliukai vis sudrebina musu pasaulelius!... bandau tiketi,kad viskas bus gerai, bet kai vaizduote isijungia, tai akys pasidaro dideles ir visko bijancios...bet ateina kita diena, kuri reiskia,kad dar greiciau pamatysiu savo stebukleli ir vel pasidaro sviesiau! biggrin.gif
Papildyta:
mano MB kiekviena ryta reikalauja mazylio!sako jau noriu ji paciupineti biggrin.gif ...tai as ji tildau,kad mazutis neisgirstu ir neislystu per anksti, bet saziningai pasakius as irgi trokstu jau ji paliesti,pamyluoti
Papildyta:
o del cezario, tai as ne unorava inteligente:protas ir bent jau savo pirmagimi norejau pagimdyti pati...nu bet aisku svarbiausia ne mano norai,o musu abieju sveikata
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 04, 13:41)
musu eiliniu polikliniku vargsu daktareliu skaiciuojanciu savo darbo valandeles, kaip greiciau pabegt i namus.

nu mano gine neatrodo labai vargsiskai, ji turi kita problema-yra skyriaus vedeja ir del to tiesiog spinduliuoja isitikinimu,kad viska padaro idealiai....ta spinduliacija ir isdure mane besirenkant ja i priziurincius daktarus!
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 04 04, 11:46)
Sveikos, tik "senosios" tik naujosios plepes mirksiukas.gif
einu siandien leliuko tonusiuku darytis, tai labai laukiu patvirtinimo, kad viskas gerai rolleyes.gif

Saunuole Vijone, kad dar kolius paskutinem dienom sugebi rasyti...... 4u.gif biggrin.gif
O as jau galvojau, kad Ritukas isvaziavo savo mazuciuko i pasauli paleisti, bet apsirikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 04, 14:48)
O as jau galvojau, kad Ritukas isvaziavo savo mazuciuko i pasauli paleisti, bet apsirikau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

nieko nieko.... irnesakyk.gif as tik pailsesiu didis.gif ir.... leliuko vaziuosiu parsivest biggrin.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 04 balandžio 2008 - 15:09