Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

SVEIKINIMAI MEJJAI!!! Taip greitai saunuole susisuko smile.gif
Neabejoju, kad ir Maggie jau supuoja savo aukseli biggrin.gif
Nuraminot siek tiek del antibiotiku, tai ir geriu dabar ta savo kursa.
Ale tikrai, aukstuoles kokios visos. As tai 170, vidutinybe smile.gif uztat apie vaikelio dydi neturiu supratimo, nes pas mus daktarai nekomentuoja. Bet pagal pilva manau, kad bus ne maziukas smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Mejjai thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif bis.gif
Atsakyti
Niu taip tylu siame forume..... Toks jausmas, kad visos isvaziavo gimdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 03, 11:33)
Niu taip tylu siame forume..... Toks jausmas, kad visos isvaziavo gimdyti  smile.gif

Ne visos, bet kai kurios jau smile.gif ... as tai pas balandukes sedziu blush2.gif
Atsakyti
blogiau ir negali buti... apsinuodijau... tai visa naktis praejo beraizant baisiausiai pilva, is ryto vemiau du kartus.... o dabar lakstau kas 2 min i wc ir varau vien vandenuku... skrandis visai nedirba, tikiuos sesuo nuves pas seimos gydytoja nes jauciuosi siaubingai...
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 03, 11:55)
blogiau ir negali buti... apsinuodijau... tai visa naktis praejo beraizant baisiausiai pilva, is ryto vemiau du kartus.... o dabar lakstau kas 2 min i wc ir varau vien vandenuku... skrandis visai nedirba, tikiuos sesuo nuves pas seimos gydytoja nes jauciuosi siaubingai...

Niu tai jau visai nekas tau....... Uzjauciu..... man praejusia savaite irgi buvo skrandukas sustreikaves, tai irgi vemiau toliau, negu matau......
O tqau jau terminas ant dienu jei neklystu??? tai va tuoj ir pagimdysi belakstydama i WC.......

Evi.... Gryzk pas mus...... 4u.gif Neisduok musu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 03, 11:38)
Niu tai jau visai nekas tau....... Uzjauciu..... man praejusia savaite irgi buvo skrandukas sustreikaves, tai irgi vemiau toliau, negu matau......
O tqau jau terminas ant dienu jei neklystu??? tai va tuoj ir pagimdysi belakstydama i WC.......

man terminas buvo vakar, bet labai nesureikminu.... tik kad tie pilvo diegliai neduoda ramybes.... dabar smectos uzsitaisiau gal pades
Atsakyti
Pas mane tai sendien labai keistai pasikeite pilvelio forma..... Ir taip atrodo tempia i apacia..... Gal cia jau galvyte isistate i dubens kaulus???? Ir skauduliuoja po truputi, tai net nezinau ka daryti..... na gerai, kad rytoj pas gine reikia eiti, tai bent jau pasakys kas ten pas mane darosi.......
Atsakyti
sveikos visos ir as jau jungiuosi prie jusu nors gimdymas uz gero menesio o jus visos ant dienu jums smagu mane jau baigia uzkankint tie nepatogumai doh.gif negana to kad nesusilenkiu neina nakti miegot tai dar kelinta diena pradejo ziauriai kojos tint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 04 03, 14:40)
sveikos visos ir as jau jungiuosi prie jusu nors gimdymas uz gero menesio o jus visos ant dienu jums smagu mane jau baigia uzkankint tie nepatogumai doh.gif negana to kad nesusilenkiu  neina nakti miegot tai dar kelinta diena pradejo ziauriai kojos tint  verysad.gif

Sveika Ausrine....... Sveikinu prisijungus 4u.gif smagu, kad musu vis daugiau... bigsmile.gif Niu man irgi dar beveik menesiukas liko ir Dziaugsmukui dar nemai laukti, taip kad dar spesim paplepeti...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 03, 12:33)
Niu taip tylu siame forume..... Toks jausmas, kad visos isvaziavo gimdyti  smile.gif

isvaziavau...bet negimdyti!vakar apturejau pagreitinta kelione po pamario krasta!
Atsakyti
kur jus visos dingusios taip linksmai plepedavot o dabar tyla man tai siandien labai kvaila nuotaika liudna verysad.gif eisiu po pietu pas gine labai neramu nes skauda ir nugara ir pilva gimdyt dar nenoreciau schmoll.gif anksti butu bent dar balandi istemt
Atsakyti