Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 01, 16:43)
cia irgi mano silpnybe biggrin.gif as jau seniai planuoju eiti i kursus, bet niekur dar nemaciau skelbimo savo provincijoj, kad kas organizuotu blush2.gif

As tai kai neseniai domejausi, tai nemazai tu kursu visur yra, bet ir kainos tokios neblogos.... Galvoju, gal reikes, pas ta pazystama fotografa kokios literaturos paprasyti ir kad pamokintu siek tiek.... smile.gif Vis nereiketu tiek pinigeliu isleisti... smile.gif

QUOTE(Evi @ 2008 04 01, 17:08)
Akasha, nuostabios nuotraukeles  4u.gif
Ir visos jus nuostabios  4u.gif
As labai tikiuosi, kad Maggie jau isvaziavo gimdyti.
As tai vis tikiuosi, kad jeigu prasides saremiai, ju pradzioj dar suspesiu SM informuoti, kad jau gimdau  smile.gif
Man siandien gydytoja pienlige patvirtino ir prirase zvakuciu, kremo ir antibiotiku (!!!) gerti savaitei sad.gif O man uz savaites terminas, o kas jeigu gimdyti anksciau pradesiu? Ar nepakenks leliukui?  verysad.gif Tai kazkaip liudna ir neramu dabar sad.gif
Ir siaip del visko imanomo ir neimanomo asaroju, tai gal ir man "paskutinioji" arteja....  unsure.gif P.S. Labai sekmingai issibliaunu ziuredama seriala "Be namu negerai". Gal atsimenat toki smile.gif Pas mus UK naujausias serijas rodo.

Na manau jei gyditoja prirase, tai tikrai neturetu pakenkti maziukui.... geriau gyditis, nes jei nesigydisi, tai gimdydama vaikuti gali ukresti, nes naujagimiai labai lengvai pagauna...... Niu o del jautrumo, tai man atrodo cia mums visoms taip...... Tau jau visai nebedaug liko, tai laikykis..... Kiek pamenu, mane tos silpnumo akimirkos ir po gimdymo dar pora savaiciu lankydavo smile.gif
Atsakyti
Akasha, jos nuostabios! thumbup.gif Taip subtilu ir kartu galinga! nors as tokiu nuotrauku nelabai norejau,bet dabar jau baigiu susigundyti thumbup.gif
Atsakyti
akasha,lb grazu thumbup.gif tikrai galetum buti fotografe 4u.gif paziurejau kiek tau laiko,o pilvas didesnis nei mano doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos labai uz komplimentus blush2.gif ax.gif Labai faina, kad ir jums patiko.....
Niu pilvukas tai didziulis pas mane ir dar vis auga..... smile.gif Niu ir vaikiukas tikriausiai nemaziukas bus.... Mano ugis 1,79m tai jei i mane tai turetu nemazas buti...... rolleyes.gif Va tik tikiuosi, kad labai daug nesvers, nes snku gimdyti bus..... doh.gif
Atsakyti
mano ugis 181,tetuko 185,tai milzinukas irgi bus lotuliukas.gif o mano pilvas mazyliukas visai blink.gif teta sake kad meluoju,jog su tokiais pilvais paskutine savaite niekas nevaikscioja biggrin.gif apimtis beja 109,o gimdos aukstis 35 smile.gif

vel tas pats kaip vakar verysad.gif skauda nugara ir tas skausmas toks pereinantis i pilva verysad.gif negi ir vel iki vidurnakcio kankinsiuos doh.gif
Atsakyti
Niu man atrodo tu jau grei supuosi savo aukseli..... 4u.gif biggrin.gif O kad pilvukas toks nedidelis tai gal ir vaikas nedidukas bus??? ax.gif Bet tai tau gerai kad pilvukas nedidelis, judeti ne taip sunku....... thumbup.gif
Atsakyti
o man tokia apatija viskam uzejo verysad.gif kazkaip tas pats kada pagimdysiu... esu rami rami ir apatiska

visoms linkiu ko geriausio.... ir maziau stradalint ar butumet su dideliais pilvais ar su mazais ar su strijom ar su celiulitu.... maziau imkit i galva... bus ramiau ir jums ir aplinkiniams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 01 balandžio 2008 - 22:19
PRITARIU ritukui cool.gif clap_1.gif geros visoms dieneles!Mes puskuojam i mankstele!...
Atsakyti
nuliudau, neturiu nuotrauku su pilvuku, verysad.gif o gimdymas jau siom dienelem doh.gif Bijau.... blink.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap.gif clap.gif clap.gif
wub.gif Mejja šiandien 7.40 susilaukė mergytės 3130 g., 51 cm, pavadino Saule wub.gif

Vandenys nubėgo 1 val., apsiėjo be skatinamųjų ir nuskausminamųjų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 04 01, 16:08)
Man siandien gydytoja pienlige patvirtino ir prirase zvakuciu, kremo ir antibiotiku (!!!) gerti savaitei sad.gif O man uz savaites terminas, o kas jeigu gimdyti anksciau pradesiu? Ar nepakenks leliukui? 

tikrai nesibaimink ir ramiai gydykis mirksiukas.gif Daug geriau gydytis saugiais vaistais, nei tureti kokia bacila prie saves. Va, mano drauge bronchitu sirgdama gimde, jai buvo leidziami antibiotikai ir pvz. tom kas turi stafilokoka irgi gimdymo metu leis antibus, taip kad ramiakas cool.gif

QUOTE(Akasha @ 2008 04 01, 18:47)
Mano ugis 1,79m tai jei i mane tai turetu nemazas buti...... rolleyes.gif  Va tik tikiuosi, kad labai daug nesvers, nes snku gimdyti bus..... doh.gif

tai kad zinok dazniausiai vaiko gimsiancio vaiko svoris nepriklauso nuo tevu ugio, kartais tokios coliukes milzinus pagimdo, kad net nesitiki kur tas lelius aplamai jai tilpo biggrin.gif

QUOTE(mejja @ 2008 04 01, 20:55)
mano ugis 181,tetuko 185,tai milzinukas irgi bus  lotuliukas.gif   doh.gif

oho, kokios jus su Akasha augalotos rolleyes.gif As lyginant su jumis tai mazute, tik 169cm. tai ir mano pilvelis atitinkamai kiek mazesnis, apimtis 100cm. aukstis 32cm.
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 02, 10:19)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif clap.gif  clap.gif  clap.gif
wub.gif Mejja šiandien 7.40 susilaukė mergytės 3130 g., 51 cm, pavadino Saule wub.gif

user posted image

nugi kaip faina wub.gif dar vakar vakare rase, o zek siandien jau lelyte turi. Sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 02, 11:19)

user posted image

Niu kaip fainai Mejjai smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinim ai didziausi drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti