Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

kodel neuzmiegu? schmoll.gif lelius muistos smile.gif ir as prie pc smile.gif
Atsakyti
zinokit kaip sianakt buvau issigandus bigsmile.gif galvojau kad JAU blink.gif nuo pietu pradejau skaiciuoti tai nereguliariai skausmai uzejo... ant vakaro vis dazniau,o po duso jau rieciausi i kamuoliuka biggrin.gif ir po vidurnakcio praejo lotuliukas.gif taip nervai paeme,o jau tikejausi kad gal..... biggrin.gif puoliau greit dantu sepetuko ieskoti,o nerandu,nors pries nosi padetas doh.gif tai tik dar karta isitikinau kad reikia viska viska i tase susideti nes is skubejimo galima nieko neberasti kai kelnes pilnos dziaugsmo biggrin.gif tai siryt pora ranksluosciu isidesiu ir ta nelemtaji dantu sepetuka biggrin.gif

as galvoju ka leliukui imti? isidejau keleta komplekteliu i tase,be ju dar sauskelniu,dregnu serveteliu,ka dar???? rolleyes.gif ar soske verta imti o gal ne?
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 04 01, 07:57)
galvojau kad JAU  blink.gif  nuo pietu pradejau skaiciuoti tai nereguliariai skausmai uzejo...

as galvoju ka leliukui imti? isidejau keleta komplekteliu i tase,be ju dar sauskelniu,dregnu serveteliu,ka dar????  rolleyes.gif ar soske verta imti o gal ne?

nugi gerai, kad vis kas nors vyksta, cia dar pratybos buvo, bet turbut neuzilgo ir rimtas darbas bus bigsmile.gif

As serveteliu nesidesiu, bijau kokiu alergiju pirmom dienom, o soskes, sako, neleidzia leliukui duoti schmoll.gif Bet as vistiek uzsislepus pasiimsiu, o gal labai reikalinga bus ax.gif

Kazin, kaip Maggie, gal jau turi savo lelyte rolleyes.gif
Atsakyti
Na as ir soskyte pasiemiau, keleta komplektuku rubeliu, pampersu, serveteliu.... dar antspenius isimeciau, nes pamenu, kad ana karta vos ne vergdama gryzau is ligonines, kaip nugrauzti buvo......... doh.gif
Atsakyti
del antspeniu tai girdejau kad seseles neleidzia gumos nuo pirmu dienu leliukui grusti unsure.gif aceit naturaliai reikia pirmiau,o jau matyt kai nugrauzia iki kraujo tada leidzia doh.gif

apie serveteles tai pagalvojau kad man paciai gali prisireikti,nes jautru turbut bus ax.gif

as irgi mnau,kad Maggie jau turi savo dziaugsma
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 04 01, 12:00)
del antspeniu tai girdejau kad seseles neleidzia gumos nuo pirmu dienu leliukui grusti  unsure.gif aceit naturaliai reikia pirmiau,o jau matyt kai nugrauzia iki kraujo tada leidzia  doh.gif

apie serveteles tai pagalvojau kad man paciai gali prisireikti,nes jautru turbut bus  ax.gif

as irgi mnau,kad Maggie jau turi savo dziaugsma
  wub.gif

Niu ka ten jos gali neleisti??? Jei jau skaudes, tai jos gales man ka nori pasakoti visvien neklausysiu, nes zinau koks jausmas, kai jau velu... Tada ir antspeniai nelabai padeda...... rolleyes.gif
Niu idomu idomu, kaip ten Maggie sekasi smile.gif na jums jau irgi visai ne uz kalnu smile.gif
Atsakyti
zinokit kaip sianakt buvau issigandus  bigsmile.gif  galvojau kad JAU  blink.gif  nuo pietu pradejau skaiciuoti tai nereguliariai skausmai uzejo... ant vakaro vis dazniau,o po duso jau rieciausi i kamuoliuka  biggrin.gif  ir po vidurnakcio praejo  lotuliukas.gif taip nervai paeme,o jau tikejausi kad gal.....  biggrin.gif 

na zinai, manau kiekviena butu pagalvojus kad JAU doh.gif o man tai nieko, isskyrus toks maudimas pilvo, lyg pries menstruacijas blink.gif

ar soske verta imti o gal ne?

QUOTE(Vijone @ 2008 04 01, 09:39)
o soskes, sako, neleidzia leliukui duoti schmoll.gif Bet as vistiek uzsislepus pasiimsiu, o gal labai reikalinga bus ax.gif

man kaip tik sesute atnese kazkokia soske, tai gailejaus kad neturejau savosios, dabar isisdejau, tik sianakt pergalvojau, kad turiu su verdanciu vandeniu ja perplauti... kad tik neuzmirsciau g.gif
QUOTE(Vijone @ 2008 04 01, 09:39)
Kazin, kaip Maggie, gal jau turi savo lelyte rolleyes.gif

manau kad jau turi thumbup.gif ir kt savaitele, gal prasines thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2008 04 01, 11:09)
Niu  ka ten jos gali neleisti???

ir as taip galvoju... anksciau gal nepatogu... dabar esu drasesne ir tik mano reikalas ar maitinti vaikakrutine, ar is buteliuko, ar duoti soske, ar atsisakyti ir t.t. tas pats su antspeniais.... ziauriai man buvo nukandzioti... asaros trysko is skausmo kol mano princese pradedavo zysti kruti
Atsakyti
Niu o man sendien taip uzejo noras pasifotkinti doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tai va rodau savo ikvepimo vaisius blush2.gif blush2.gif blush2.gif
http://www.mama.lt/m...x...m&album=259

pas fotografa tingejau varyti, tai pati sugalvojau tai padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 01, 14:27)
Niu o man sendien taip uzejo noras pasifotkinti doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tai va rodau savo ikvepimo vaisius blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
http://www.mama.lt/m...x...m&album=259

pas fotografa tingejau varyti, tai pati sugalvojau tai padaryti ax.gif

negi pati save fotografavai g.gif jeigu taip... tai zusta talentai, oi zusta thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
tu tik gaudyk ikvepimus dazniau....
Papildyta:
nu super clap.gif
Papildyta:
ir labai gerai kad nespalvotos
Atsakyti
Aciu aciu blush2.gif 4u.gif niu as labai nusiteikusi, kad kai maziukas biski paaugs, gar kokius kursus fotografavimo palankyti..... siaip tikrai labai megstu fotkinti..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 04 01, 15:31)
Aciu aciu  blush2.gif  4u.gif  niu as labai nusiteikusi, kad kai maziukas biski paaugs, gar kokius kursus fotografavimo palankyti..... siaip tikrai labai megstu fotkinti..... smile.gif

cia irgi mano silpnybe biggrin.gif as jau seniai planuoju eiti i kursus, bet niekur dar nemaciau skelbimo savo provincijoj, kad kas organizuotu blush2.gif
Atsakyti
Akasha, nuostabios nuotraukeles 4u.gif
Ir visos jus nuostabios 4u.gif
As labai tikiuosi, kad Maggie jau isvaziavo gimdyti.
As tai vis tikiuosi, kad jeigu prasides saremiai, ju pradzioj dar suspesiu SM informuoti, kad jau gimdau smile.gif
Man siandien gydytoja pienlige patvirtino ir prirase zvakuciu, kremo ir antibiotiku (!!!) gerti savaitei sad.gif O man uz savaites terminas, o kas jeigu gimdyti anksciau pradesiu? Ar nepakenks leliukui? verysad.gif Tai kazkaip liudna ir neramu dabar sad.gif
Ir siaip del visko imanomo ir neimanomo asaroju, tai gal ir man "paskutinioji" arteja.... unsure.gif P.S. Labai sekmingai issibliaunu ziuredama seriala "Be namu negerai". Gal atsimenat toki smile.gif Pas mus UK naujausias serijas rodo.
Atsakyti