Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Evi @ 2008 03 30, 22:12)
Sveikos mergytes. Aciu uz palaikyma del mano islietos sirdgelos praejusia nakti  blush2.gif
As priaugau irgi daug, apie 20kg, skaicius siekia trizenkli  blink.gif tai svorio metimo programa jau mano planuose (aisku, po leliuko ir maitinimo).
Gero vakaro visoms  4u.gif

is tavo pasisakymo, kazkokia liudna tu biggrin.gif viskas bus ok thumbup.gif pradesim le;liukus maitint ir tie lasiakai prades tirpti mirksiukas.gif tikrai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 30, 23:25)
is tavo pasisakymo, kazkokia liudna tu biggrin.gif viskas bus ok thumbup.gif pradesim le;liukus maitint ir tie lasiakai prades tirpti mirksiukas.gif tikrai tikrai thumbup.gif

A kuo cia dziaugtis, ar striju tinkleliu ant sonu ir slaunu? doh.gif Dar zinau, kad ir vel pusiau bemiege naktis laukia, tai kaupiuosi tsakant... unsure.gif
Bet siaip viskas neblogai. As gi labai nenorejau pagimdyti kova, tai va tik viena naktele ir viena dienele beliko islaukti iki balandzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 30, 23:29)
A kuo cia dziaugtis, ar striju tinkleliu ant sonu ir slaunu?  doh.gif  Dar zinau, kad ir vel pusiau bemiege naktis laukia, tai kaupiuosi tsakant...  unsure.gif
Bet siaip viskas neblogai. As gi labai nenorejau pagimdyti kova, tai va tik viena naktele ir viena dienele beliko islaukti iki balandzio  ax.gif

o pas mane celiulitas blink.gif ir kazin is kur biggrin.gif o as kaip tik noriu balandzio thumbup.gif skriskit balti balandziai biggrin.gif o gal duos Dievulis dar ir kove pagimdyt blush2.gif wub.gif
Papildyta:
dabar jau 8:18 o ne 7:18 kaip rodo forume
Atsakyti
[quote=ritukas696,2008 03 30, 20:03]
ir man Dziaugsmux thumbup.gif cia kiek laiko tavo pilveliui nestuke.gif

cia mums 7 menesiukai!kaip tik po visu valentinuku bigsmile.gif

o del fotkiu, tai as permetus jas i kompa, atsidariau picture manager programele ir pakoregavau jos dydi su funkcija "resize". ir SM valdymo skyde redaguoti logotipo nustatymus-> atsiusti nauja logotipa is kompiuterio ->Browse ir susiradau nuotraukyte,kuria patalpinau

Papildyta:
o mano gine puse nestumo gandino,kad pasistengciau nepriaugti per daug svorio,tai ir priaugau pagal normas-13kg....bet jau dabar nebesusilaikau ir vis sugriesyjy ant sausainiuku,saldainiuku,o ypac ledu....mmmm niam,niam.... happy.gif blush-anim-cl.gif
Papildyta:
[quote=Evi,2008 03 31, 01:29]
A kuo cia dziaugtis, ar striju tinkleliu ant sonu ir slaunu? doh.gif

nu ka jau padarysi su situo groziu-tenka susitaikyti,o kad labiau nervuosies,tai juk vistiek jos neisnyks...o tik nuotaika sau ir mazuciui sugadini....
...viskas bus gerai.. 4u.gif .tikiuosi si naktis tau buvo sumiegu!

.o as sianakt sumusiau rekorda-visa nakti be tualeto apsiejau biggrin.gif
Atsakyti
Niu ir man labai fainai su visom susipazinti smile.gif 4u.gif
Niu del priaugtu kilogramu ir striju tikrai nenumirsim, viskas po rtuputi susitvarko tik noro reikia tureti....... Niu svori tai tikrai galima numesti, o strijos po biski irgi pasidaro neryskios, bent jau neatrodo taip, kaip iskart po gimdymo doh.gif doh.gif doh.gif
As praejusia vasara dziaugiausi, kad pas mane jos beveik jau nesimato, bet ir vel tas pats dabar..... doh.gif Niu siaubas, bet tai jau jau mastau kokius kremus ir kokias proceduras reikes daryti, kad nors siek tiek sutvarkyti....... Beje celiulito irgi atsirado cry.gif tai sia vasara su visais ezerais teks atsisveikinti cry.gif cry.gif cry.gif oas taip megstu maudytis ir degintis......... doh.gif verysad.gif Ai gana cia apie liudnus dalykus......
Po to gausim sukurti sio forumo tesini, kad jau taip neblogai bendraujasi mums 4u.gif ir galesim kartu mazuciais rupintis ir svori mesti..... drinks_cheers.gif Visai butu smagu, tik va temos pavadinima kazkoki bendra reikes sugalvoti.... Kaip manot????? rolleyes.gif

BEJE DEL NUOTRAUKYCIIU DAR smile.gif LABAI NOREJAU NUEITI PAS FOTOGRAFA PASIDARYTI GRAZIU PILVUKO FOTKIU, BET DABAR KAZKOKS TINGINYS APLANKE, KAD JAU NEBESINORI EITI...... blush2.gif TINGIU blush2.gif O BUTU KADANORS TAIP JAU GRAZU PAZIURETI IR SMAGU PRISIMINTI.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 31 kovo 2008 - 11:56
klausykit mano maziukas per dvi savaites ne kiek nepaaugo blink.gif

na ir svoris pas mane nebeauga o kristi pradejo blink.gif turiu db 21 kg biggrin.gif o sveikatos kiek thumbup.gif kojos tik vakarais truputi tinsta ax.gif o kas liecia strijas,tai turiu voratinkliu ant slaunu ir krutines unsure.gif negrazu,bet po kiek laiko pasvieses truputi smile.gif beja gine patvirtino kad leliuko galvyte isistaciusi smile.gif as ir galvojau ko mane tiek i ta tualeta varo,kartais tik kokie 2 laseliai tebuna biggrin.gif

manau idomu butu ir veliau bendrauti,gal bendraamziuose reiketu susikurti savo temele kai subyresim rolleyes.gif smagu juk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 31 kovo 2008 - 12:43
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 31, 08:41)
cia mums 7 menesiukai!kaip tik po visu valentinuku bigsmile.gif

priaugau pagal normas-13kg....bet jau dabar nebesusilaikau ir vis sugriesyjy ant sausainiuku,saldainiuku,o ypac ledu....mmmm niam,niam.... happy.gif  blush-anim-cl.gif

nu labai straini nestuke esi thumbup.gif pasidariau ledu kokteili ir gurksnoju sau apie kalorijas visai negalvoju thumbup.gif tik mastau kaip cia gerklytes nepersalus blush2.gif

QUOTE(Akasha @ 2008 03 31, 11:53)
Niu ir man labai fainai su visom susipazinti smile.gif  4u.gif

BEJE DEL NUOTRAUKYCIIU DAR smile.gif LABAI NOREJAU NUEITI PAS FOTOGRAFA

butinai nueik, gal jau niekad tokia nestuke.gif nebusi... kaip tu manai? biggrin.gif
QUOTE(mejja @ 2008 03 31, 12:42)

manau idomu butu ir veliau bendrauti,gal bendraamziuose reiketu susikurti savo temele kai subyresim  rolleyes.gif  smagu juk  smile.gif [/b]

na tu mejja, atrodo mane pralenksi biggrin.gif is tavo pasakojimu leliukas jau pasiruoses thumbup.gif tik neskubek atsisveikint su mumis... biggrin.gif
Atsakyti
rituk,netikiu gydytoju prognozemis.. juk pazdejo kad 37 savaiciu pagimdysiu,bet nieko panasaus schmoll.gif o db kad siom dienom,bet irgi netikiu biggrin.gif nesijaudink nepabegsiu,pazadu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Akasha,2008 03 31, 13:53]

As praejusia vasara dziaugiausi, kad pas mane jos beveik jau nesimato, bet ir vel tas pats dabar..... doh.gif Niu siaubas, bet tai jau jau mastau kokius kremus ir kokias proceduras reikes daryti, kad nors siek tiek sutvarkyti.......

Akasha o kokias proceduras mastai daryti?aisku jei ne paslaptis mirksiukas.gif

Po to gausim sukurti sio forumo tesini, kad jau taip neblogai bendraujasi mums 4u.gif ir galesim kartu mazuciais rupintis ir svori mesti..... drinks_cheers.gif Visai butu smagu, tik va temos pavadinima kazkoki bendra reikes sugalvoti.... Kaip manot????? rolleyes.gif

Tesini BUUTINAI thumbup.gif

Papildyta:
man siandien siuntinukaas is UK parejo clap.gif tai jau dabar visai nedaug daikciuku beliko isigyti-tik kas is vaistines! ir galesiu krautis terbeles,taip sakant laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 31, 15:35)

man siandien siuntinukaas is UK parejo clap.gif tai jau dabar visai nedaug daikciuku beliko isigyti-tik kas is vaistines! ir galesiu krautis terbeles,taip sakant laugh.gif

smagu gauti siuntinukus biggrin.gif jau pats laikas terbeles krautis biggrin.gif

kepiau keksa- nuostabus namuose kvapas, tik kai perpjoviau- subliusko ir pasirosdo dar zalias verysad.gif o taip norejau isiteigti mb blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 31, 16:35)

Akasha o kokias proceduras mastai daryti?aisku jei ne paslaptis mirksiukas.gif

Niu iki siol tai nuo striju naudojau tokius pleistriukus, cia pries kokius metus buvo(dovanu buvau gavusi) tai kaip bebutu keista, bet man jie padejo, nes kremai tikrai nelabai veiksmingi..... Tik reikes dar prisiminti kas ten per pleistriukai..... Na o su celiulitu ir svoriu bandysim siek tiek pasportuoti, vakuminio masazo doze isbandyti ir kremu ant saves pasiteplioti ax.gif Niu tikrai nesinori saves apleisti..... Galu gale norisi, kad ir vyras turetu ka parodyti pries kitus smile.gif kad zmona simpatiska turi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
apsileisti ir man nesinori,ypac kai dar lb jauna esu smile.gif aisku sia vasara teks paaukoti ir apsieiti be ezeru ir pajurio,nebent kurnors nuosaliau kur niekas nematys lotuliukas.gif nes bus geda ka ir rodyti nudribusi pilva ir tinklines kojines ant koju lotuliukas.gif o ir siaip maziukas laiko atims smile.gif oj sportuosim biggrin.gif
Atsakyti