Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Maggie @ 2008 03 30, 01:45)

super. man patiktu. nes mama su dukra tada santykius gerus turi. beje, kiek tau dabar ir dukrytei jei ne paslaptis? man 23 beje. nors jauciuosi kaip nebrendyla [seimai, vaikui], bet tikrai nenoreciau susilaukt pirmagimio budama kad ir pvz 35 metu..
Papildyta:

jezus, manishkis irgi zaidejas bliamba. as irgi megstu pazhaist, bet pastaruoju metu mazhiau, o jis po darbo puola is karto prie pc, bijau, kad tik nebutu taip man pagimdzius...

Man dabar 24, o dukrytei jau 7,5 pirmoke jau ir auga kaip ant mieliu 4u.gif Pasiziuriu, kad taip greit auga ir tikrai baisu, kad nepasektu mano pedom ir manes 32 nepadarytu mociute doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ot man butu... Ir nieko blogo pasakyti negaleciau.....

Niu su mb reikalai visai prasti kai jie pas mus tokie zaidejai.... As jau jo klausiau, kai vaikas verks ar jis irgi ruosiasi toliau zaisti ir nekreipti jokio demesio??? doh.gif
Bandau paaiskinti, kad laikas suaugti, gi jau svu vaiku tures, bet....... Niu is kitos puses as ji suprantu, nes turi megstama uzsiemima, vs geriau, nei po barus su kokiais draugis lakstytu, ar i zvejybas kokias lektu su nakvnem, bet visvien kartais jau taip uzknisa ax.gif blush2.gif

QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 08:20)
manasis aciu Dievui nezaidzia tu zaidimu. man irgi ne prie sirdies tas bereikalingas smegenu plovimas  schmoll.gif

akasha, matyt buna nestume bent viena tokia krize,man vienu metu viskas irgi ant kiek erzino,atrodo uzmusti uz neisplauta puodeli galeciau  biggrin.gif man pagrindinai del tvarkos nervai sukildavo,kad pvz ta diena isvaliau viska,sutvarkiau,o koks brolis su batais i virtuve ieina,nu o tada man isterija  gun_bandana.gif

del amziaus visokiu nuomoniu susilaukiau ir daznai lb jau nemaloniu.... bet mano gyvenimas,mokslu nemeciau,gyvenima tvarkausi db kiek kitaip nei kazkada planavau,bet viskas gerai 
thumbup.gif

Na del svetimu nuomniu, tai labai gerai uzgrudina ir pradedi tiesiog nebekreipti demesio schmoll.gif Po kiek laiko visiskai vienodai pasidaro, kas ka sneka lotuliukas.gif 4u.gif
O del mokslu tai saunuole thumbup.gif as irgi neapleidau ir dar is mazo miestelio baigus 12 isvaziavau i vilniu studijuoti, su mazyte ant ranku biggrin.gif Niu ir viskas gerai.... Buvo kartais sunku, bet labai dziaugiuosi, kad tuo tarpu tiek jegu turejau..... Dabar jauciu nebetureciau tiek ryzto...... Sveikatos nemazai kainavo....
Dar labai dziaugiuosi, kad aplinkui buvo tikrai nemazai geru zmoniu, kuurie pdedavo, atsirado daug geru draugu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 30, 12:05)
ryt dar keliausim pas gine, ziuresim bigsmile.gif

QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 12:42)

ryt man pas gine,kazin ka pakukuos naujo[/b]  biggrin.gif

va kaip jums gerai biggrin.gif o mano gines savaite nebus, akuseres net dvi... tai su gine galiu tik susitikti balandzio 8d- kai busiu pernesiojus 6 dieneles.... na jei taip atsitiktu.... nei tonusiuku pasitikrint negalesiu verysad.gif
Atsakyti
o cia mes
Atsakyti
Niu va ir as isidejau nuotraukyte su savo mazyle smile.gif

http://www.mama.lt/m...x...m&album=257

Ir dar cia nuorodelej daugiau musu foto....... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 30 kovo 2008 - 15:47
Ritukas, Akasha malonu susipazinti dar karteli!:D
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 12:42)
bijau kad maziukas uzsikonservavo ir tikrai nepasirodys laiku... nes net paruosiamuju nebera  blink.gif pernasioti as ne kiek nenoriu,bet deja nuo manes tai nepriklauso  doh.gif

ryt man pas gine,kazin ka pakukuos naujo
  biggrin.gif

kazkaip as irgi jau pradedu apie save, kaip apie koncervu dezute galvoti g.gif *****, visai nieko nejauciu doh.gif Cia berods vakar, kai labai skubejau iki masinos, uzsimirsusi net begom pasileidau ir nieko, net gimda nesukietejo doh.gif O vargau su kietejimo bemaz nuo 12 savaiciu, o dabar pora kartu i diena pakieteja ir viskas, jokio maudimo, jokiu skausmeliu...
Ryt ir as kulniuoju pas savo giniu, gal priprasysiu kad siuntima tonusiukams patikrinti israsytu, nes lelius tai maziau juda unsure.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 30, 16:21)

man irgi malonu, tik as savo nuotrauku nemoku ideti i SM blush2.gif Neseniai ir nusipirkom skaitmenini fotika, o as vis dar neka temoku su juo blush2.gif
Atsakyti
reiks nusifotkinti kol su pilvuku esu biggrin.gif

na mano gine irgi tik balandzio 8 tebus,o ryt pas akusere,ten tonu irgi nepaklausys unsure.gif judesiu nebe tiek daug,matyt vietos maziukui nebera visai g.gif tikriausiai taip turi buti rolleyes.gif

tiesa as irgi su kietejimais vargdavau o db nieko bigsmile.gif

rituk,o tu jei praeis terminas nuvaziuok tiesiai i ligonine ir pasakyk kad judesiuku sumazejo,gal dar ir paechoskopuos smile.gif man pasake kad suejus terminui nuvaziuociau pasitikrinti del visa ko rolleyes.gif nes poliklinikoj neturi nei tonusams klausyti aparato nei echoskopo
unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 30, 15:34)
Niu va ir as isidejau nuotraukyte su savo mazyle  smile.gif

na nuostabios nuotraukytes thumbup.gif super... sypsena nedingo nuo lupu i jasd ziurint biggrin.gif jus abi labai grazios ir panasios biggrin.gif tik skirtinga plauku spalva... kol kas lotuliukas.gif
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 30, 16:21)

ir man Dziaugsmux thumbup.gif cia kiek laiko tavo pilveliui nestuke.gif
QUOTE(Vijone @ 2008 03 30, 16:56)
man irgi malonu, tik as savo nuotrauku nemoku ideti i SM blush2.gif Neseniai ir nusipirkom skaitmenini fotika, o as vis dar neka temoku su juo blush2.gif

reikia pirmiausia nuotraukeles permesti su USB jungtim is fotiko i PC, o paskui uzsiregistruoti kokioj nors foto galerijos, pvz www.kodakgallery.com arba http://public.fotki.com/ ar dar kur nors ir nukopijuoti nuotraukos nuoroda i savo valdymo skyda- logotipa. thumbup.gif na nesijaudink biggrin.gif viskas su laiku...
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 17:53)
rituk,o tu jei praeis terminas nuvaziuok tiesiai i ligonine ir pasakyk kad judesiuku sumazejo,gal dar ir paechoskopuos  smile.gif  man pasake kad suejus terminui nuvaziuociau pasitikrinti del visa ko  rolleyes.gif nes poliklinikoj neturi nei tonusams klausyti aparato nei echoskopo [/b] unsure.gif

aciu uz gera patarima biggrin.gif reikes taip ir padaryti biggrin.gif tik zinai kaip ten ligoninese, ko cia atvaziavot jei saremiai neprasideje, be reikalo uzimat vietas ir pan... blink.gif taip pazystamai buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 30 kovo 2008 - 18:00
sveikos,man 33savaites,priaugusi esu 20 kilogramu,nebezinau,kaip reiks dar tas 7 savaites istempti,miegoti nebegali buti sunkiau,visus sonus nuguliu,atsikeliu nepailsejusi,o skaudanciais sonais ir nugara,stiju pilna visur,net zemiau keliu jau ju turiu,visas pilvas ju pilnas ir nugaros sonai,ir krutine doh.gif doh.gif doh.gif vaikscioti darosi vis sunkiau,..taciau stengiuosi judeti smile.gif ka padarysi,svarbu leliukui gerai nestuke.gif
Atsakyti
as tikrai 25 jau turiu kg biggrin.gif bet savijauta gera smile.gif galeciau begioti net. sakyciau kai judu tai ir dubens kaulus maziau skauda,o jei paguliu ir paskui reikia atsistoti tai kartais net asaros akyse pradeda kauptis blink.gif bet nieko,laikausi smile.gif juk paskutines dieneles,gal nebegreit bebusiu vel nestuke.gif

rituk,na neguldys taves jei viskas gerai. bet jeigu atvaziuosi pasitikrinti tikrai niekas nepyks. kai man buvo 28 sav as vaziavau,nes visa diena nejauciau jokiu judesiu,tai prijunge mane prie tu aparatu,atrado sirdute... ir dar kai gulejau prijungta maziukas pradejo judeti... (o jau buvau nusiteikusi blogiausiam) ginekologe paklause ar neturejau kokio streso pastarosiomis dienomis. ir taip,tikrai turejau ir lb daug nervu doh.gif netikejau kad mazyliai taip viska jaucia. tai svegzdiene pasake,kad mazyliukas irgi issigando del to ir nejudejo. patare visada susinervinus stikline vandens isgerti arba arbatos smile.gif tai nuo tada taip ir darau ir aisku neleidziu sau nervintis bereikalingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 03 30, 18:25)
sveikos,

sveikute 4u.gif ir man tie kg auga kaip ant mieliu blink.gif kaip juos reikes numest biggrin.gif laikykimes thumbup.gif kai turesim leliukus galesim rekordus saudyt kas daugiau numes biggrin.gif

QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 19:34)

rituk,na neguldys taves jei viskas gerai. bet jeigu atvaziuosi pasitikrinti tikrai niekas nepyks.

supratau 4u.gif kitaip ir negales buti, nes siandien suzinojau kad gine bus tik 04.15 biggrin.gif o jei ilgai nesiosiu biggrin.gif tai pasiimsiu is seimos gyd.siuntima ir leksiu...
Atsakyti
Sveikos mergytes. Aciu uz palaikyma del mano islietos sirdgelos praejusia nakti blush2.gif
As priaugau irgi daug, apie 20kg, skaicius siekia trizenkli blink.gif tai svorio metimo programa jau mano planuose (aisku, po leliuko ir maitinimo).
Gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti