QUOTE(Maggie @ 2008 03 30, 01:45)
super. man patiktu. nes mama su dukra tada santykius gerus turi. beje, kiek tau dabar ir dukrytei jei ne paslaptis? man 23 beje. nors jauciuosi kaip nebrendyla [seimai, vaikui], bet tikrai nenoreciau susilaukt pirmagimio budama kad ir pvz 35 metu..
Papildyta:
jezus, manishkis irgi zaidejas bliamba. as irgi megstu pazhaist, bet pastaruoju metu mazhiau, o jis po darbo puola is karto prie pc, bijau, kad tik nebutu taip man pagimdzius...
Man dabar 24, o dukrytei jau 7,5 pirmoke jau ir auga kaip ant mieliu Pasiziuriu, kad taip greit auga ir tikrai baisu, kad nepasektu mano pedom ir manes 32 nepadarytu mociute Ot man butu... Ir nieko blogo pasakyti negaleciau.....
Niu su mb reikalai visai prasti kai jie pas mus tokie zaidejai.... As jau jo klausiau, kai vaikas verks ar jis irgi ruosiasi toliau zaisti ir nekreipti jokio demesio???
Bandau paaiskinti, kad laikas suaugti, gi jau svu vaiku tures, bet....... Niu is kitos puses as ji suprantu, nes turi megstama uzsiemima, vs geriau, nei po barus su kokiais draugis lakstytu, ar i zvejybas kokias lektu su nakvnem, bet visvien kartais jau taip uzknisa
QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 08:20)
manasis aciu Dievui nezaidzia tu zaidimu. man irgi ne prie sirdies tas bereikalingas smegenu plovimas
akasha, matyt buna nestume bent viena tokia krize,man vienu metu viskas irgi ant kiek erzino,atrodo uzmusti uz neisplauta puodeli galeciau man pagrindinai del tvarkos nervai sukildavo,kad pvz ta diena isvaliau viska,sutvarkiau,o koks brolis su batais i virtuve ieina,nu o tada man isterija
del amziaus visokiu nuomoniu susilaukiau ir daznai lb jau nemaloniu.... bet mano gyvenimas,mokslu nemeciau,gyvenima tvarkausi db kiek kitaip nei kazkada planavau,bet viskas gerai
akasha, matyt buna nestume bent viena tokia krize,man vienu metu viskas irgi ant kiek erzino,atrodo uzmusti uz neisplauta puodeli galeciau man pagrindinai del tvarkos nervai sukildavo,kad pvz ta diena isvaliau viska,sutvarkiau,o koks brolis su batais i virtuve ieina,nu o tada man isterija
del amziaus visokiu nuomoniu susilaukiau ir daznai lb jau nemaloniu.... bet mano gyvenimas,mokslu nemeciau,gyvenima tvarkausi db kiek kitaip nei kazkada planavau,bet viskas gerai
Na del svetimu nuomniu, tai labai gerai uzgrudina ir pradedi tiesiog nebekreipti demesio Po kiek laiko visiskai vienodai pasidaro, kas ka sneka
O del mokslu tai saunuole as irgi neapleidau ir dar is mazo miestelio baigus 12 isvaziavau i vilniu studijuoti, su mazyte ant ranku Niu ir viskas gerai.... Buvo kartais sunku, bet labai dziaugiuosi, kad tuo tarpu tiek jegu turejau..... Dabar jauciu nebetureciau tiek ryzto...... Sveikatos nemazai kainavo....
Dar labai dziaugiuosi, kad aplinkui buvo tikrai nemazai geru zmoniu, kuurie pdedavo, atsirado daug geru draugu