[COLOR=red]maniau as vienintele is cia esanciu jauna mamyte ir auginanti viena
pas mane jokiu ziniu, viskas posenovei. rytoj savaite, kaip po termino. stengiuos apie tai negalvot, visa laika buti uzsiemus [kuo mazhiau sedet SM, nes parina, kad visos beveik jau supuoja leliukus, bet as dar ne..]. vakar 4 valandos prasedejau kirpykloj [nuotaika keliausi - pavyko], shiandien kinas, mini-shopping'as, vakariene su sheima.
ryt vaziuoju pas gydytoja, buvau ketvirtadieni, jis pasake, jei jokio veiksmo iki sekmadienio, ko neturetu buti, jis buvo isitikines, kad iki sekmadienio pagimdysiu [deja!] - tai turiu atvaziuot, galvosim ka daryt - tai net nezinau ko tiketis is rytdienos - ar skatins, ar tik apziuires ir lieps toliau laukti - zodziu - totali nezhinia. jauciu nerima ir liudesi, be abejo ir nerealia baime, labai bijau, kad gal skatins, bijau, kad "dasides" papildomo skausmo, nenoriuuuuu verysad.gif
tai vat, tiek ziniu, dabar labanakt, einu kankintis [nemiga totali] lovoje..
mmmmmm, kaip faina. skamba nerealiai. as shian su MB dushe buvau, peeling'a pasidarem, petukus gerai pamasazhavom - zodziu retai tas nutina, bet labai malonu ;]
Papildyta:
na del viso pikto - verta pasiskambint. bet kiek zinau kamshtis daugumai pasishalina zymiai anksciau negu ateina pats gimdymas. kamshtis - po menesio, 3 savaiciu - gimdymas. retai kuriai buna jau kita diena.
Papildyta:
super. man patiktu. nes mama su dukra tada santykius gerus turi. beje, kiek tau dabar ir dukrytei jei ne paslaptis? man 23 beje. nors jauciuosi kaip nebrendyla [seimai, vaikui], bet tikrai nenoreciau susilaukt pirmagimio budama kad ir pvz 35 metu..
Papildyta:
jezus, manishkis irgi zaidejas bliamba. as irgi megstu pazhaist, bet pastaruoju metu mazhiau, o jis po darbo puola is karto prie pc, bijau, kad tik nebutu taip man pagimdzius...
ryt vaziuoju pas gydytoja, buvau ketvirtadieni, jis pasake, jei jokio veiksmo iki sekmadienio, ko neturetu buti, jis buvo isitikines, kad iki sekmadienio pagimdysiu [deja!] - tai turiu atvaziuot, galvosim ka daryt - tai net nezinau ko tiketis is rytdienos - ar skatins, ar tik apziuires ir lieps toliau laukti - zodziu - totali nezhinia. jauciu nerima ir liudesi, be abejo ir nerealia baime, labai bijau, kad gal skatins, bijau, kad "dasides" papildomo skausmo, nenoriuuuuu verysad.gif
tai vat, tiek ziniu, dabar labanakt, einu kankintis [nemiga totali] lovoje..
QUOTE(mejja @ 2008 03 28, 12:11)
manikiura,pedikiura pasidariau,plaukus nusidaziau (aisku su augaliniais dazais),ant veido kauke uzsidejau,kremukais po duso issitepliojau,su peiliuku pasidarbavau kur prigaunu tai db tokia atsigavus jauciuos jei ne tie dubens kaulai kurie neriasi vienas is kito tai nepasakyciau kad nescia esu[/b]
mmmmmm, kaip faina. skamba nerealiai. as shian su MB dushe buvau, peeling'a pasidarem, petukus gerai pamasazhavom - zodziu retai tas nutina, bet labai malonu ;]
Papildyta:
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 28, 17:04)
tavo vietoje dabar pasiskambinciau tave priziurinciai gydytojai ir pasisakyciau apie tas kraujingas isskyras, nes tai nemanau, kad geras dalykas, juk dar laiko tau yra kam tau savaitgali gadintis ir gazdintis del visko
na del viso pikto - verta pasiskambint. bet kiek zinau kamshtis daugumai pasishalina zymiai anksciau negu ateina pats gimdymas. kamshtis - po menesio, 3 savaiciu - gimdymas. retai kuriai buna jau kita diena.
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 03 28, 23:16)
Niu ir nera cia ko gailetis..... As tai 16 pasigimdziau ir be antros puses, bet ir tai nesigailejau...... Zinoma buvo ir sunkesniu akimirku kartais, bet viskas atsiperka su kaupu, kai matai nuostabu zmoguti auganti salia saves
super. man patiktu. nes mama su dukra tada santykius gerus turi. beje, kiek tau dabar ir dukrytei jei ne paslaptis? man 23 beje. nors jauciuosi kaip nebrendyla [seimai, vaikui], bet tikrai nenoreciau susilaukt pirmagimio budama kad ir pvz 35 metu..
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 03 29, 15:10)
O mane tai kazkokia depresucha uzpuole........ Viskas nervina, net kai katinas aplinkui begioja...... atsigulus pamiegoot neuzmiegu, nors pries tai jau atrode nulusiu....... Niu zodziu kazkokios nnesamoones.... Dar MB istisai prie kompo sedi ir zaidimus zaidzia, tai net uzmusti norisi...... Siaubas azkoks..... Nebealiu kaip viskas nervuoja
jezus, manishkis irgi zaidejas bliamba. as irgi megstu pazhaist, bet pastaruoju metu mazhiau, o jis po darbo puola is karto prie pc, bijau, kad tik nebutu taip man pagimdzius...
manasis aciu Dievui nezaidzia tu zaidimu. man irgi ne prie sirdies tas bereikalingas smegenu plovimas
akasha, matyt buna nestume bent viena tokia krize,man vienu metu viskas irgi ant kiek erzino,atrodo uzmusti uz neisplauta puodeli galeciau man pagrindinai del tvarkos nervai sukildavo,kad pvz ta diena isvaliau viska,sutvarkiau,o koks brolis su batais i virtuve ieina,nu o tada man isterija
del amziaus visokiu nuomoniu susilaukiau ir daznai lb jau nemaloniu.... bet mano gyvenimas,mokslu nemeciau,gyvenima tvarkausi db kiek kitaip nei kazkada planavau,bet viskas gerai
akasha, matyt buna nestume bent viena tokia krize,man vienu metu viskas irgi ant kiek erzino,atrodo uzmusti uz neisplauta puodeli galeciau man pagrindinai del tvarkos nervai sukildavo,kad pvz ta diena isvaliau viska,sutvarkiau,o koks brolis su batais i virtuve ieina,nu o tada man isterija
del amziaus visokiu nuomoniu susilaukiau ir daznai lb jau nemaloniu.... bet mano gyvenimas,mokslu nemeciau,gyvenima tvarkausi db kiek kitaip nei kazkada planavau,bet viskas gerai
O as jau buvau pagalvojus, kur Maggie pradingo... gal jau...
Maggie, siaip ar taip as tau prognozuoju ne daugiau kaip savaite, tai depresuoti net ir pradeti neverta
Mane irgi nemiga kankina, sianakt nuo 4iu ryto nesimiega...
Palaikau jaunas mamytes Isivaizduoju, kaip jums sunku (ypac jeigu nera antros puses), bet matyt mazas zmogeliukas visas kancias atperka. Nors, atvirai pasakius, kol kas man labai sunku isivaizduoti, kaip mazas zmogeliukas gali pakeisti gyvenima ir kaip visos mamos suskysta pries savo vaikus Na, tiesiog nepatyriau dar to....
As galejau gimdyti jaunesne, bet pasirinkau negimdyti nors materialine situacija buvo gera, buvau vienisa ir kitu svarbiu priezasciu buvo... po to visuomet pagalvodavau, kad turbut Dievas is manes dar pasitycios ir atsius vaikeli paciomis nepalankiausiomis salygomis. Beveik taip ir yra - nors esu ne vienisa, mano draugas nelegalas, kiekviena diena bijom, kad jis praras darba (ir pajamas), kad ateis ir susems imigracine, situacija visiskai nestabili ir moraliai, ir legaliai, ir materialiai... bet sikart kazkodel zymiai daugiau tikejimo manyje, kad vaikelis - visuomet teisingas apsisprendimas... Noreciau, kad visuomet buciau buvus tokia protinga
Kadangi po nemiegotos nakties, tai issiliejau as cia visai ne i tema Atsiprasau
Maggie, siaip ar taip as tau prognozuoju ne daugiau kaip savaite, tai depresuoti net ir pradeti neverta
Palaikau jaunas mamytes Isivaizduoju, kaip jums sunku (ypac jeigu nera antros puses), bet matyt mazas zmogeliukas visas kancias atperka. Nors, atvirai pasakius, kol kas man labai sunku isivaizduoti, kaip mazas zmogeliukas gali pakeisti gyvenima ir kaip visos mamos suskysta pries savo vaikus Na, tiesiog nepatyriau dar to....
As galejau gimdyti jaunesne, bet pasirinkau negimdyti nors materialine situacija buvo gera, buvau vienisa ir kitu svarbiu priezasciu buvo... po to visuomet pagalvodavau, kad turbut Dievas is manes dar pasitycios ir atsius vaikeli paciomis nepalankiausiomis salygomis. Beveik taip ir yra - nors esu ne vienisa, mano draugas nelegalas, kiekviena diena bijom, kad jis praras darba (ir pajamas), kad ateis ir susems imigracine, situacija visiskai nestabili ir moraliai, ir legaliai, ir materialiai... bet sikart kazkodel zymiai daugiau tikejimo manyje, kad vaikelis - visuomet teisingas apsisprendimas... Noreciau, kad visuomet buciau buvus tokia protinga
Kadangi po nemiegotos nakties, tai issiliejau as cia visai ne i tema Atsiprasau
evi ,viskas gerai na padarei tai padarei klaida... cia kiekvienam rinktis... man MB pasake,kad jei darysiuos aborta,tai ta pacia minute issiskirsim,labai idomiai jis issireiske,kad jei galiu nuzudyti ne tik savo bet ir JO dalele tai reiskia kad tikrai jo nemyliu.... aisku man ir taip minciu tokiu nebuvo kad negimdyti,nes nesijauciu vaiku,kaip kai kurios mano amziaus. zinojau kad su vaikeliu susitvarkysiu,nes praktiskai broliuka uzauginau. budama vos 8 metu keiciau sauskelnes ir maudziau naujagimi jau tada niekieno nemokoma mokejau elgtis su vaiku,tai manau db bus daug paprasciau
as irgi naktinejau ziauriai.... uzmigau nauju laiku 2 valanda,o pabudau 6 ,o uzmigti nebeisejo kolkas laikausi,bet zinau kad po pietu smigsiu
as irgi naktinejau ziauriai.... uzmigau nauju laiku 2 valanda,o pabudau 6 ,o uzmigti nebeisejo kolkas laikausi,bet zinau kad po pietu smigsiu
QUOTE(Maggie @ 2008 03 30, 00:45)
pas mane jokiu ziniu, viskas posenovei. rytoj savaite, kaip po termino.
suprantu, kaip sunku toks laukimas Kaip anksciau minejau, mano pirmagimis ir tai mediku pagalba buvo iskrapstytas 12 dienu veliau termino...
QUOTE(Evi @ 2008 03 30, 08:27)
As galejau gimdyti jaunesne, bet pasirinkau negimdyti
As galejau gimdyti jaunesne, bet pasirinkau negimdyti
si karta ir mane jau juodai uzkniso ta nemiga, va ir siandien austant nubudau ir viskas, dabar sedziu apdujusi kaip zvyro pilnomis akimis
Ka dabar nesigrauzti, buvo kaip buvo...Niekas neturi teises smerkti kito zmogaus, o tu turi gyventi ateitimi
QUOTE(mejja @ 2008 03 30, 08:35)
o as turiu bloga iproti, ar kaip ji pavadinus, niekaip negaliu diena uzmigti, tai ir kankinsiuosi dabar iki vakaro
[/quote]
nu tik nereik cia daba sawes grauzt atsitiko taip kaip tau tuo metu atrode teisinga, o daba ziurek i prieki,wisi klystam,gaila kad newiskas istaisoma,bet toks gywenimas.ir manyciau kai tau diewas atsius leliuka tai tikrai nepasitycios o geriau pawadinkim ''duos proga pasitaisyt'' ir pamatysi,skraidysi is laimes
nu tik nereik cia daba sawes grauzt atsitiko taip kaip tau tuo metu atrode teisinga, o daba ziurek i prieki,wisi klystam,gaila kad newiskas istaisoma,bet toks gywenimas.ir manyciau kai tau diewas atsius leliuka tai tikrai nepasitycios o geriau pawadinkim ''duos proga pasitaisyt'' ir pamatysi,skraidysi is laimes
[/quote]
matyt ir as zombiu pawirsiu jei dar taip bludisiu naktim jau pusantros sawaites paruosiamieji saremiai tokie kad net tokograma rodo40-50 (widutiniai) o nieko as neisgimdau,bet ir nemiegu .snd 38 savaites suejo.kada gi tas musu leliukas islys
Na labas mergaites, bendralikimes
pas mane bamba kesinasi isvirsti ,pries dvi savaites prie bambos kur anskciau buvo auskaras,taigi su atskiru maudymosi kostiumeliu galiu atsisveikinti
kodel atsisveikinti? nusipirk didesni auskara
jauna mamyte o paskui jauna mociute
Dziaugsmux... dabar medicina visagale jeigu ka... reikia tik dziaugtis kad gyvenam ne viduramziais
sakau gal kur atsidarm foto? kad viena kita labiau pazintumem? a?
streikuoja.... valgau varske tada ir granatu sultis geriu... o ypac kai maximoj nuolaida sultims
na siandien as jo tiesiog nekenciu!!!! sugalvojo i zvejyba, neisvaziavo nes bijo savo mamos, as juk turiu ant dienu gimdyti tai visa ryta prie teliko... na tai kai pasiutau... tai dabar sedziu prie kompo virtuvej, o jis indus plauna. Darbu sarasiukas jau mano galvelej tik sukas... tuoj as ji...
as malonumu su mb irgi neatsisakau ... vis dar
QUOTE(mejja @ 2008 03 28, 20:06)
pas mane bamba kesinasi isvirsti ,pries dvi savaites prie bambos kur anskciau buvo auskaras,taigi su atskiru maudymosi kostiumeliu galiu atsisveikinti
kodel atsisveikinti? nusipirk didesni auskara
QUOTE(Akasha @ 2008 03 28, 22:16)
As tai 16 pasigimdziau ir be antros puses, bet ir tai nesigailejau......
jauna mamyte o paskui jauna mociute
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 29, 09:55)
aciu ritukas uz palaikyma! zinoma as tikiu ir tikesiu iki paskutines sekundes,kad mano mazylis bus nuovokus ir pades mamytei ji paleisti i si pasauli ... manau tikrai bendrausim ir toliau ir galbut net isvaziuosim visos i tas gatves su vezimaiciais
Dziaugsmux... dabar medicina visagale jeigu ka... reikia tik dziaugtis kad gyvenam ne viduramziais
sakau gal kur atsidarm foto? kad viena kita labiau pazintumem? a?
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 29, 11:07)
mergytes, ar jums skrandukas nestreikuoja
streikuoja.... valgau varske tada ir granatu sultis geriu... o ypac kai maximoj nuolaida sultims
QUOTE(Akasha @ 2008 03 29, 14:10)
O mane tai kazkokia depresucha uzpuole Dar MB istisai prie kompo sedi ir zaidimus zaidzia, tai net uzmusti norisi......
na siandien as jo tiesiog nekenciu!!!! sugalvojo i zvejyba, neisvaziavo nes bijo savo mamos, as juk turiu ant dienu gimdyti tai visa ryta prie teliko... na tai kai pasiutau... tai dabar sedziu prie kompo virtuvej, o jis indus plauna. Darbu sarasiukas jau mano galvelej tik sukas... tuoj as ji...
QUOTE(Maggie @ 2008 03 30, 00:45)
pas mane jokiu ziniu, viskas posenovei. ..
as malonumu su mb irgi neatsisakau ... vis dar
as itariu,kad cia kazkokia menulio faze-mane irgi erzelis ima,kol kas vietoj nemigos daug neramiu sapnu, MB nervuoja su savo nesibaigianciais reikalais, apetitas vel pakilo,o vietos tiems valgiams tiek mazai belike ...
...o del mamytes amziaus, tai esu 100proc.isitikinusi,kad kudikis pats pasirenka atejimo i musu gyvenimus laika ir tai pats didziausias zenklas, jog mamyte subrendusi siam ivykiui!!!
...o del mamytes amziaus, tai esu 100proc.isitikinusi,kad kudikis pats pasirenka atejimo i musu gyvenimus laika ir tai pats didziausias zenklas, jog mamyte subrendusi siam ivykiui!!!
Maggie, neliudek, suprantu tave, bet juk keliom dienom anksciau ar veliau, mazylis angeliukas ateis pas tave saunuole, kad moki mintis nukreipti, nes as jau va siandien pabudus pagalvojau, kad terminas siandien, o jeigu dar iki treciadineio neprasides, bus bloga nuotaika, nes jau dabar jauciuosi suirzusi, pilveli naktim maudzia, dabar sonukus, leliukas mazai juda, tokia savijauta, tarsi sprogsiu ech, reikia keliauti i maxima nusipirkti sulciu, ko nors lengvo skrandukui ir ramiai laukti ryt dar keliausim pas gine, ziuresim
rituk,pas mane tik randas vietoj auskaro,kazkada uzplauke ir isiveriau,o grynai bereikalo,pasidziaugiau gal tik metelius ir isplese ji man netycia
bijau kad maziukas uzsikonservavo ir tikrai nepasirodys laiku... nes net paruosiamuju nebera pernasioti as ne kiek nenoriu,bet deja nuo manes tai nepriklauso
man miegas irgi eme,bet atsiguliau ir isgaravo,o jegu nera... neduok Dieve siandien gimdymas prasidetu,nepagimdyciau niekaip
ryt man pas gine,kazin ka pakukuos naujo
bijau kad maziukas uzsikonservavo ir tikrai nepasirodys laiku... nes net paruosiamuju nebera pernasioti as ne kiek nenoriu,bet deja nuo manes tai nepriklauso
man miegas irgi eme,bet atsiguliau ir isgaravo,o jegu nera... neduok Dieve siandien gimdymas prasidetu,nepagimdyciau niekaip
ryt man pas gine,kazin ka pakukuos naujo