Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

nu saremiu nera..tai gal ir galiu atsipusti... ax.gif bet laukiu nesulaukiu...nes sunku nesioti dideli pilvuka...bet dar cia susitiksime...aciu paneles uz palaikima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalauna @ 2008 03 28, 16:35)
nu saremiu nera..tai gal ir galiu atsipusti... ax.gif  bet laukiu nesulaukiu...nes sunku nesioti dideli pilvuka...bet dar cia susitiksime...aciu paneles uz palaikima  4u.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalauna @ 2008 03 28, 16:36)
Sveikos nestukes!!!

Norejau paklausti ar normalu, siandien ryte pamaciau isskyras su nazymiom kraujingomis gleivemis. Paciu isskyru kaip ir daug  g.gif , taip suprantu tai kamstis, kaip ir gimdyti dar toli pas mane pirmas nestumas o data nustatyti balandzio 21 d. dabar supanikavau, skaiciau kad jei kamstis pasisalina tai gimdymas po 3 dienu!! tai net nezinau...pilva pamaudzia kokia diena, kita ir vel normalu...buna pilvo apacioje dilkcioja bet greit praeina...gal tai paruosiamieji??? kaip suprasti kada nusileidzia pilvas???? visai nieko neismanau  blush2.gif

Niu pas mane kamstis tai jau pries savaite isejo ir kolkas nieko, nes irgi dar per anksti....... nestuke.gif Bet kad iki termino neislauksiu, tai jau tikrai ir sendien po pietu kai pradejo skaudeti, tai tik dabar siek tiek nurimo tie skausmai..... Niu o dar taip noretusi, bent savaitele anesioti...... 4u.gif Nesinori dar gimdyti..... Baisu biski, nors jau ir ne pirmas kartas....
O tu laikykis ir daugiau ilsekis..... mirksiukas.gif ir viskas bus gerai....

Beje pagal duota nuorodele su tuo kalendorium, tai man berniuka rodo thumbup.gif Niu ziuresim, kaip ten dabar bus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 28 kovo 2008 - 19:46
deja as i ta kalendoriu neisipaisau (nepilnamete esu) blush2.gif

rituk,nu tu ir saunuole thumbup.gif

nu geras,as tai nezinau ar man kamstis isejo blush2.gif isskyru daug,bet kraujo nei laselio nebuvo rolleyes.gif

pas mane bamba kesinasi isvirsti blink.gif o taip dziaugiaus kad idubusi yra,per rubus nesimato,kad tos rudos juostos nera,o dar sugalvos atsirasti likus kelioms dienoms iki subyrejimo doh.gif (beja taip pat dziaugiausi ir del striju,kad neturiu neturiu,o stai ant slaunu atsiradu voratinkliai,pries dvi savaites prie bambos kur anskciau buvo auskaras,taigi su atskiru maudymosi kostiumeliu galiu atsisveikinti bye1.gif biggrin.gif )

kazko siandien apdujusi esu,prie miego traukia,galva skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 28, 21:06)
deja as i ta kalendoriu neisipaisau (nepilnamete esu)  blush2.gif

rituk,nu tu ir saunuole  thumbup.gif 

nu geras,as tai nezinau ar man kamstis isejo  blush2.gif  isskyru daug,bet kraujo nei laselio nebuvo  rolleyes.gif

pas mane bamba kesinasi isvirsti  blink.gif  o taip dziaugiaus kad idubusi yra,per rubus nesimato,kad tos rudos juostos nera,o dar sugalvos atsirasti likus kelioms dienoms iki subyrejimo  doh.gif  (beja taip pat dziaugiausi ir del striju,kad neturiu neturiu,o stai ant slaunu atsiradu voratinkliai,pries dvi savaites prie bambos kur anskciau buvo auskaras,taigi su atskiru maudymosi kostiumeliu galiu atsisveikinti  bye1.gif  biggrin.gif )

kazko siandien apdujusi esu,prie miego traukia,galva skauda  doh.gif

Tai tu pas mus labai jauna mamyte busi 4u.gif Saunu labai.... As irgi kazkada jauna labai gimdziau ir dabar jau turiu didele dukryte mirksiukas.gif
O del kamscio, tai tos isskyros buna kitokios, kaip zalio kiausinio baltymas, tokios tirstos ir bespalves, arba su siek tiek kraujuko....... tikrai nesumaisytum su paprastom isskyrom......
Atsakyti
siemet 18 bus,bet visvien dar labai jauna blush2.gif nesigailiu ne kiek kad nusprendziau gimdyti wub.gif

tai tada tikrai nebuvo to kamscio rolleyes.gif
Atsakyti
Niu ir nera cia ko gailetis..... thumbup.gif As tai 16 pasigimdziau ir be antros puses, bet ir tai nesigailejau...... Zinoma buvo ir sunkesniu akimirku kartais, bet viskas atsiperka su kaupu, kai matai nuostabu zmoguti auganti salia saves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 28 kovo 2008 - 22:17
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 28, 12:53)
labai butu smagu pasidalinti jau kitais dziaugsmais- leliukais thumbup.gif
Papildyta:

o koks tau skirtumas kokia lytis, vistiek tau pirmas angeliukas bigsmile.gif

nostalgija biggrin.gif gal vasara zadi atlekti mirksiukas.gif gal tevai dar tebegyvena?

zinai, reikia tiketi stebuklais thumbup.gif nes vienai is balaNDUKU vakar pranese kad lelius apsisukes, o iki gimdymo jai visai nedaug liko thumbup.gif tu tik neprarask vilties thumbup.gif

aciu ritukas uz palaikyma! zinoma as tikiu ir tikesiu iki paskutines sekundes,kad mano mazylis bus nuovokus ir pades mamytei ji paleisti i si pasauli nestuke.gif ...
o del lyties tai jau tikrai nebesvarbu(tai jau pasidare svarbiau artimiesiems nei mums)-labiausiai norisi zinoti ar tikrai jam ten viskas ok, gal angeliukui kas nors trukdo apsiversti(pvz. virkstele)...kazko pradejau del visko nerimauti g.gif
o i Klaipeda tai nuolat atlekiu porai dieneliu-bent i du menesius karta-atsigaunu pavaiksciojusi po jos gatves,prie juros, pasipliurpusi su draugemis... tik vat neaisku kaip daznai ta pavyks padaryti,kai angelelis atkeliaus, bet stengsiuos mirksiukas.gif manau tikrai bendrausim ir toliau ir galbut net isvaziuosim visos i tas gatves su vezimaiciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalauna @ 2008 03 28, 15:36)
skaiciau kad jei kamstis pasisalina tai gimdymas po 3 dienu!! tai net nezinau...pilva pamaudzia kokia diena, kita ir vel normalu...buna pilvo apacioje dilkcioja bet greit praeina...gal tai paruosiamieji??? kaip suprasti kada nusileidzia pilvas????

visai netikslu tos 3 dienos schmoll.gif Vienom kamstis tik gimdymo metu iseina, kitos be kamscio dar 2-3 savaites vaiksto, taip kad cia tikrai ne rodiklis. O kad paruosiamuosius jauti irgi visai normalu tau gi beveik 37 savaites, tad visai laiku viskas - lelius jau pilnai issivystes.Pilvas dazniausiai nusileidzia ~2 savaites iki gimdymo, jis tiesiog pasmunka zemyn, t.y. net vizualiai matosi, beto pasidaro lengviau kvepuoti, skrandzio veikla susitvarko.

QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 28, 16:15)
primeni mane biggrin.gif prizadek kad kt.savaite jau tikrai viska turesi mirksiukas.gif o jeigu ka....

as turiu masina ir dar tebevairuoju...

turesiu, turesiu blush2.gif Nors man kolis ateinanti ketvirtadieni, tad ruostis reikes, nezinau kaip cia viska ir isderinsiu doh.gif

Ir as vairuoju smile.gif
Atsakyti
mergytes, ar jums skrandukas nestreikuoja g.gif man cia gal pries finisa, nuo vakar sustojo, nezinau kur detis, dar siryt pusle stiprokai dursto, bet labiausiai nervina skrandukas, net nezinau ka man valgyti tuomet lengvesnio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 29, 11:07)
mergytes, ar jums skrandukas nestreikuoja g.gif man cia gal pries finisa, nuo vakar sustojo, nezinau kur detis, dar siryt pusle stiprokai dursto, bet labiausiai nervina skrandukas, net nezinau ka man valgyti tuomet lengvesnio... g.gif

kazkaip nesupykciau, kad man biskuti pastreikuotu, nes dabar pilvas lyg zemyn pasmuko, tai vel apetitas sukilo doh.gif O tau panasu, kad pries gala, kaip sakoma, organizmas valosi, ruosiasi didziam darbui mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane tai kazkokia depresucha uzpuole........ schmoll.gif g.gif Viskas nervina, net kai katinas aplinkui begioja...... atsigulus pamiegoot neuzmiegu, nors pries tai jau atrode nulusiu....... Niu zodziu kazkokios nnesamoones.... Dar MB istisai prie kompo sedi ir zaidimus zaidzia, tai net uzmusti norisi...... doh.gif Siaubas azkoks..... Nebealiu kaip viskas nervuoja cry.gif
Atsakyti