Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(vilmusis @ 2008 01 12, 20:32)
O ar bandėte bikinį zoną susitvarkyti???

Kiekviena karta besitvrakydama kartoju, jog jau daugiau nebesigaus...bet vis dar susitvarkau thumbup.gif
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 17, 17:26)
Dabar kartias gaila saves pasidaro kai pagalvoju, kad greitai baigsis ramios naktys blush2.gif

As kartais irgi saves pagailiu blush2.gif

O sunkumai tokie, jog kvepuot sunkiau, lipti laiptais, tempia pilviuka zemyn ir dar nepatogu sedet, nes vaikelis neapsivertes, tai lauzia sonkaulius man rolleyes.gif
Atsakyti
Man sunkiausia laukti pasimatymo su savo maziuke 4u.gif visa kita iprasta visoms, sunku issimiegot, sunku kvepuoti, amzina sloga atrodo yra, be to lelytes judesiai daznai skausmingi, net nezinau kodel unsure.gif su pirmaja taip nebuvo... be to nervina kad beveik ner ka apsirengt neitelpu niekur o jau laiko nedaug liko tai neverta pirktis. Kadangi dirbu dar, tai man aktualu blush2.gif
Be to dar saremiai paruosiamieji buna, tai vis pagalvoju kad gal jau, nors dar ne laikas, o as labai noriu kad greiciau prasidetu blush2.gif taigi laukimas laukima sir dar karta laukimas...
Atsakyti
sunkiausia-koju nagus nusikarpyti... jau vyro paprasau... blush2.gif
na visi uzlipimai ant laiptu,kartais nugaros skausmai,ir dar niekada nepraeinantis remuo! verysad.gif
o visa kita-dar ne taip baisu-susitvarkom!
Atsakyti
mum jau beveik paskutinis mėnuo tai jau sunku viskas doh.gif
judėt, sedėt, atsikelt, apsisukt, batus apsiaut,net greitai kalbėt, nes oro trūkt ima doh.gif o dar lakstymas į WC ir dar labai sunku, vis galvot, ar tai paruošiamasis sąrėmis ar jau tikras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 01 28, 20:18)
sunkiausia-koju nagus nusikarpyti...  jau vyro paprasau...  blush2.gif
na visi uzlipimai ant laiptu,kartais nugaros skausmai,ir dar niekada nepraeinantis remuo!  verysad.gif 

Na aš dar ir nagus apsikarpau, bet batus kartais jau prašau MB numauti, jeigu būna šalia. Dar sunku naktį rankų virš galvos neiškelti miegant ant nugaros doh.gif Kažkaip prieš nestuke.gif nei ant nugaros miegojau, nei rankas keldavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 01 28, 19:18)

nu labas, niu nesitikėjau, ko į mūsų senają temuką nebeužsuki bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 30 sausio 2008 - 11:57
QUOTE(Mijja @ 2008 01 30, 11:20)
Na aš dar ir nagus apsikarpau, bet batus kartais jau prašau MB numauti, jeigu būna šalia.

as nagus dar apsikarpau, batus irgi puskedama nusiaunu, bet va atsitupus jau buti nebegaliu, todel grindis plaunu "atbulom rankom" su sepeciu blush2.gif
Atsakyti
na man sunkiausia keltis 4 kartus kiekviena nakti i tualeta. sunku sedeti prie PC, nes nugara paskausta. sunku bikini zona susitvarkyt, nes vyras daznai komandiruotese paskutiniu metu, tai niekas nepadeda ax.gif labai noriu miegoti ant nugaros, bet kazkaip man kirksnis pradeda skaudeti g.gif g.gif smile.gif dar silpna pastoviai buna. kazkaip nestumo pradzioje taip nepykino, kaip daba g.gif ir spaudimas lab.didelis. aisku, kaip ir kiekvienai, susuka meslungis biggrin.gif
bet siaip dziaugiuos, kad palyginus nadaug priaugau (12 kg),o per paskutini menesi tik viena kila smile.gif, tai nera sunku judet. net mama juokiasi, jei kurnors abi iseinam, kas sunku mane pavyt biggrin.gif
o siaip jau noriu maziuka turet ant ranku. noriu jau ir liemeni tureti, ir gristi i savo buvusias formas. pavargau jau kazkaip... nors net nebuciau anksciau pagalvojusi, kad kadanors taip pasakysiu...
beje, labai gasdina, kai maziukas kartais nejuda, o dar gine liepe ant lapo zymet jo judesiukus. tai kaip tycia, kada tik nusprendziu skaiciuot, tai tas ne krust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 30, 09:57)
nu labas, niu nesitikėjau, ko į mūsų senają temuką nebeužsuki bigsmile.gif

kad nespeju as jau su visomis kartu! blush2.gif tai tik uzlekiu,pasiskaitau,ir toliau sau snopuoju. mirksiukas.gif be to,dar iki praejusios savaites dirbau.tai kazkaip tik teik ir suspedavau... tuo labiau kai 4-ta i darba keltis reikedavo....

va dar kas man prasidejo-labai jau oda issausejo. kasausi kaip isprotejus. vakarais maniskis dirba kaip kasytuvas. rolleyes.gif
del batu-gudria technika ikirtau-pirmiausiai paemu bata-ji uzrisu, o tada jau numetus stengiuosi igrust kaip nors.
ai, dar labai trumpina laiptai namie... blin,virtuve apacioj,gyvenamasis kambarys apacioj,o kad i wc nusigaut reikia i antra auksta rioglintis...tai kai jau labai tingiu, saviski idarbinu funikulierium-as lipu-o jis is nugaros stumia. lotuliukas.gif
na lyg daugiau ir nieko..

p.s.
vakar su seimyna buvom boulingo zaist... tai taip buvo liudna,kad nieks kamuolio nedave pastumdyt... verysad.gif vet ale buvau geriausia sirgale! bigsmile.gif maniskis zvenge uz pilvo susiemes....net eilerastuka apie muni sukure-as dijucha ridenu,kvepia ji apelsinu...
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 02 04, 12:23)
va dar kas man prasidejo-labai jau oda issausejo

Ir man labai išsausėjo doh.gif Na, ji nėra tokia sausa, kad reikėtų nuolat kasytis lotuliukas.gif bet kadangi anksčiau buvo normali, linkusi į riebumą, tai labai nemaloniai jaučiuosi doh.gif Kartą visa išsitepiau aliejumi, tik nepatepiau kelčių (kažkaip nė nesusimąsčiau, atrodo niekada ten netepdavau, kai visą kūną tepu doh.gif ), tai gulėjau gulėjau lovoj ir taip nemalonu... vyras ranka perbraukė ir sako- kaip švitrinis popierius doh.gif Labai taiklus apibūdinimas , bet jausmas tai brrr

Ir dar pradeda erzinti eilės prekybos centruose, nes ilgai stovėti darosi vis sunkiau doh.gif
Visa kita normaliai ax.gif Kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
ach,kuo toliau tuo sunkiau darosi doh.gif neina normaliai pasilenkti,greit pavargstu,neina normaliai issimiegot,daznas lakstymas i wc,sunku kvepuoti....laukiu nesulaukiu kada viskas pasibaiks unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif
gal ir jus jau izenget i 8 nestumo menesiuka?
kaip laikotes?kaip sveikateles,bei nuotaikeles? 4u.gif
tikiuosi atsiras norinciu pasidalinti savom dziaugsmais ir problemelem mirksiukas.gif
butu labai smagu mirksiukas.gif
Atsakyti