QUOTE(Akasha @ 2008 03 27, 19:31)
Niu vargas su tais gvunelliais kai jiems uuzeina dauginimosi metas
Mes tai savo katinuka nuvezem iskastruoti, kad nesikankinti del jo dainu per morciu............
O jus irgi galetumet savo katyte sterilizuoti.... Ir gyvuneliui maziau kanciu, kai nori ir negauna......
nenoriu as jos sterelizuoti. as esu kvaila siuo klausimu, nes as uz gamta ;] be to turejau plana ja veisti su tokios pacios veisles katinu, kad butu kaciukai. ten daug knisimosi butu, reiktu ir dokus tvarkyti, bet kadangi man gimdyt ant dienu, tai si karta [jai pirma karta morcius, apie metus ja tik turiu, jaunute dar] - tegul praeina, o jau sekanti duosiu jai sekso hehehe ir lauksiu, kada atsives kaciukus.
beje, merginos jus nesedit kovinukes 2008? as karts nuo karto ten uzsuku, pasakau kai ka, aishku ten diskusijos vyksta nerealiais tempais ir 80% bent jau man neidomiu dalyku, bet kartais ir idomybiu pasitaiko, be to laukti kazhkaip lengviau, kai esi ne viena. ten galima ideti savo nuotraukas i fotki.com, tik reiktu paprashyti prisijungimo duomenu, pasidalint ispudziais. Kadangi bendrauju daug su jumis butu idomu susipazinti artimiau, juk auginsim vaikiukus tokio pat amziaus, gal net koki meet'a galesim suorganizuot.