Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(mejja @ 2008 03 27, 15:10)
man echo nebuvo antros tai neaisku kaip ten kas  unsure.gif

O ko tu lauki, mejja? Princesiuko ar princesytes?
Atsakyti
arba vieno arba kito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 27, 15:20)
arba vieno arba kito  rolleyes.gif

labai konkretus atsakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 27, 12:03)
Pabaiga svieciasi, yeahoooo!  thumbup.gif Gal ginei pakrapscius ir anksciau pabyresi smile.gif nes priest tave listi be eiles nei viena nedrista biggrin.gif

tikrai nei viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 27, 15:26)
labai konkretus atsakymas  thumbup.gif

hehe, nenorejot zinoti lyties su mb ar nesimate? mes su mb nenorejom, tai iki 7 menesio kankinausi speliodama ir buvau tikra, kad suneli pagimdysiu, bet po to neishtverem su vyru ir visgi nusprendem suzinoti lyti, jis norejo mergaites - mergaite ir parode ;] tai tokia butu istorija.
panos, mano katei morcius prasidejo! baisu. nemiga ir taip kankina, karshtis pyla [prakaitas], o cia dar jinai su savo koncertais. as VISISHKAI nemiegojau nakti, net valandeles, isivaizduojat? grizhus is daktaro pagalvojau, kad kazhkaip reikia pamiegot, o jei gimdysiu - as nepamiegojus, tas pats ka nevalgius, jegu - 0, man miegas be galo svarbu. ir ka sau galvojat? mes su kate grazhiai 4val ishmiegojom, nekniauke, matyt pati nuvargo nakti koncertuodama:D bet dabar vel tas pats, vaziuosiu as pas mama nakvot, nes MB shian turi kai kur vykt, nakti vistiek buciau viena. mama mano megstamiausia patiekala suruosh, dvd pasiziuresim ir ramiai pamiegosiu [hope so:)]
Atsakyti
Niu vargas su tais gvunelliais kai jiems uuzeina dauginimosi metas lotuliukas.gif Mes tai savo katinuka nuvezem iskastruoti, kad nesikankinti del jo dainu per morciu............ ax.gif O jus irgi galetumet savo katyte sterilizuoti.... Ir gyvuneliui maziau kanciu, kai nori ir negauna...... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 27 kovo 2008 - 18:32
QUOTE(Akasha @ 2008 03 27, 19:31)
Niu vargas su tais gvunelliais kai jiems uuzeina dauginimosi metas lotuliukas.gif  Mes tai savo katinuka nuvezem iskastruoti, kad nesikankinti del jo dainu per morciu............ ax.gif  O jus irgi galetumet savo katyte sterilizuoti.... Ir gyvuneliui maziau kanciu, kai nori ir negauna...... rolleyes.gif

nenoriu as jos sterelizuoti. as esu kvaila siuo klausimu, nes as uz gamta ;] be to turejau plana ja veisti su tokios pacios veisles katinu, kad butu kaciukai. ten daug knisimosi butu, reiktu ir dokus tvarkyti, bet kadangi man gimdyt ant dienu, tai si karta [jai pirma karta morcius, apie metus ja tik turiu, jaunute dar] - tegul praeina, o jau sekanti duosiu jai sekso hehehe ir lauksiu, kada atsives kaciukus.
beje, merginos jus nesedit kovinukes 2008? as karts nuo karto ten uzsuku, pasakau kai ka, aishku ten diskusijos vyksta nerealiais tempais ir 80% bent jau man neidomiu dalyku, bet kartais ir idomybiu pasitaiko, be to laukti kazhkaip lengviau, kai esi ne viena. ten galima ideti savo nuotraukas i fotki.com, tik reiktu paprashyti prisijungimo duomenu, pasidalint ispudziais. Kadangi bendrauju daug su jumis butu idomu susipazinti artimiau, juk auginsim vaikiukus tokio pat amziaus, gal net koki meet'a galesim suorganizuot.
Atsakyti
Kiek suprantu, tai cia dauguma musu tik i balandukus taiko smile.gif ax.gif Tu cia pas mus anksciausiai turetum pagimdyt 4u.gif Kitavertus manau, kad tikrai ir taip galesim susirasyti ir susiorganizuoti koki meetuka mirksiukas.gif lotuliukas.gif Kai jau apsiperesim visos ir leksim ur vezimelius pastumdyti bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na mes kazkaip lyg ir nenorejom zinoti tai ir palikom paslaptyje vaikelio lyti smile.gif

as prie balandinukiu nepritapau tai bendrauju su jaunomis mamytemis rolleyes.gif

mano katei geguzes menesi bus trys metai... pora kartu turejo kaciuku,ten tai motiniski instinktai doh.gif neidavo kate net paesti,nes kaciukai kniaukdavo vieni palikti,tai indeli su maistu jai i guoli nesdavau lotuliukas.gif na o db jau gerus metus vartoja kontraceptikus ir ramu biggrin.gif mano kate japonu bobteile
smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 27, 19:18)
merginos jus nesedit kovinukes 2008?
Kadangi bendrauju daug su jumis butu idomu susipazinti artimiau, juk auginsim vaikiukus tokio pat amziaus, gal net koki meet'a galesim suorganizuot.

as sedziu balandukes 2008, uzeik pas mus thumbup.gif su jomis visomis nespeju, bet labai ir nesistengiu blush2.gif
meetukas tai meetukas thumbup.gif bet gal esam is skirtingu Lietuveles krastu doh.gif
as esu is pajurio krasto o jus? drinks_cheers.gif
Papildyta:
cia jus apie morciu blush2.gif mano papuga eina is proto blink.gif jau du vyrus turejo ir abu uzkapojo po sexo smileysex.gif metai kaip viena... bet blusta oi oi oi- suka lizda blink.gif gaila jos, ruosias mergaite ir vel pades tuscia kiasini verysad.gif
Atsakyti
rituk prajuokinai lotuliukas.gif gaila papugeles,bet juokingai nuskambejo kad uzkapojo po visko.. kaip kokiam siaubo filme lotuliukas.gif biggrin.gif na maniskei papugai depresija,pries puse metu turejo dar savaji,o jis numire tai jai per prievarta net lesala ir vandeni kisdavom kad nenumirtu,nes isvis prie maisto neidavo verysad.gif staiga suradom nauja papugiuka... bet jis man kazkoks keistas biggrin.gif atryja maista ir seria ji veidrodeliui biggrin.gif o kadangi viskas nukrenta ant narvelio dugno,jis nuskrides i apacia sulesa ka atrijo ir vel viskas is naujo prasideda biggrin.gif karts nuo karto pabuciuoja mergyte,bet jam mielesnis jo paties atvaizdas lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu tikrai is skirtingu g.gif Kazkaip taip smagiai pasibendravom, tai net nesusimasciau, kad is skirtingu miesteliu esam.... doh.gif

Atsakyti