Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(mejja @ 2008 03 26, 21:34)
[b] kazin ar ten lb jau kam svarbu bus kada as pagimdysiu  irnesakyk.gif

kodel tu taip wub.gif

o as sunkiai suvaldau savo emocijas blink.gif katik aprekiau mb g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 26, 20:15)
Man irgi lygiai taip buna  mirksiukas.gif

heh, shian ishsiruociau su sese i shoppinga, kadangi esu gan aktyvi ir visa neshtuma buvau, shiandien be jokiu minciu ejau po parduotuves. ir zinot ka, ir man oro pritrukdavo, kojas skaudejo, turejau dazhniau prisest, ir vis klausiau saves "kodel". veliau daejo - po galais, juk man gimdyt ant dienu, o as shopintis vaikshtau ir stebiuosi, kad man kazhkaip siek tiek sunkiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 27, 00:05)
kodel tu taip wub.gif

o as sunkiai suvaldau savo emocijas blink.gif katik aprekiau mb g.gif

del ko? as irgi sunkiai. as ishvis esu gan karshto budo. nors ir taip pastaruoju metu siek tiek apsiraminau. bet vistiek.
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 25, 12:21)
o man labai patinka Izabele. o trumpint vardus visai nemegstu.

na, as irgi nepasakyciau kad megstu, ne tame esme, o patogumo delei ;]
juk visai faina, kai pvz Gabriele galima pavadint tiesiog Gabi arba is Vytauto padaryti tiktai Vyta arba Vytuka.
Izabele - neblogas, romantishkas toks ;]
Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 03 26, 01:07)
Merginos, kaip jums reikalai su isskyrom? Bega, nebega, daug, mazai? Is manes pavarva kasdien 1-2 arbatiniai sauksteliai isskyru (sprendziant pagal kelnaiciu dregnuma). Vietiniai gydytojai tikrinti nesiteikia, sako, normalu. Kartais jos man atrodo bespalves, o kartais (ant paketelio) siek tiek gelsvos. Kitu simptomu nera. Galvojau, kad cia pienlige, bet is tiesu jau nebesuprantu  blush2.gif

as be alldays jau nebevaikshtau ;] nors tik paskutini neshtumo menesi taip. yra ishskyru, kartais daugiau, kartais mazhiau. bespalviu ir bekvapiu. gydytoja sako - normalu. del to nesiparinu. nervina tik, kai ne laiku ir gana daug ishbega, pvz prekybos centre. jauciu nerealu diskomforta, ypac kai neturiu su savim paketo.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 26, 23:38)
ir vis klausiau saves "kodel". veliau daejo - po galais, juk man gimdyt ant dienu, o as shopintis vaikshtau ir stebiuosi, kad man kazhkaip siek tiek sunkiau  lotuliukas.gif
uzmirstuole thumbup.gif

del ko?

del igimto karsto budo biggrin.gif

as be alldays jau nebevaikshtau ;] nors tik paskutini neshtumo menesi taip. yra

as taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 27, 01:11)
as taip pat biggrin.gif

lotuliukas.gif

same sh!t here hehehe ;]
mane nemiga baigia uzkankint... sedziu kaip lunatike prie kompo, wtf ;/
Atsakyti
emociju kaita pas mane irgi ohoho kokia doh.gif siuo atveju dziaugiuos kad MB svedijoj,o tai kentetu zmogus blush2.gif kabinejuos prie visu ir visaip biggrin.gif

maggie,nu tu ir duodi,paskutinem dienom sumastei apsipirkineti biggrin.gif

o nemiga turbut visom nestukem iprastas dalykas pabaigoj
irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as katik is gydytojo. apziurejo, sake vaikas ok, nedidelis, nusileides jau, tureciau subyret iki sekmadienio [terminas si pirmadienii buvo], bet jei ne tai jau pasirodyt pas ji, skatins tikriausiai.
tai vat tokios naujienos. baisu man, dar taip skaudziai apziurejo, tikrino vaiko galvute, tai as galvojau ten plyshiu, taip skaudejo. net neisivaizduoju kokie skaismai bhus per gimdyma...
einu, bandysiu pamiegot, nes visa nakti kankinausi..
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 27, 11:24)
as katik is gydytojo. apziurejo, sake vaikas ok, nedidelis, nusileides jau, tureciau subyret iki sekmadienio [terminas si pirmadienii buvo], bet jei ne tai jau pasirodyt pas ji, skatins tikriausiai.
tai vat tokios naujienos. baisu man, dar taip skaudziai apziurejo, tikrino vaiko galvute, tai as galvojau ten plyshiu, taip skaudejo. net neisivaizduoju kokie skaismai bhus per gimdyma...
einu, bandysiu pamiegot, nes visa nakti kankinausi..

mane irgi nemiga baisi antra naktis kankina, sakau pries finisa turbut jau g.gif mano terminas irgi pirmadieni, o tavo juk jau liniuote rodo 0 dienukiu g.gif mus antradieni guldys i ligonine, jeigu istemsim nestuke.gif pilveli taip is patolo pamaudzia, bet nestirpiai, bet savijauta keista keista tikrai jau, skrandis nerealiai streikuoja doh.gif ziuresim kuri is musu bus pirmesne, bet jauciu tu 4u.gif
oi, sorry, neatydziai perskaiciau, tavo terminas jau buvo, o as pamaniau kad rasai, jog si pirmadieni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioniukė: 27 kovo 2008 - 10:53
QUOTE(Maggie @ 2008 03 27, 11:24)

Pabaiga svieciasi, yeahoooo! thumbup.gif Gal ginei pakrapscius ir anksciau pabyresi smile.gif nes priest tave listi be eiles nei viena nedrista biggrin.gif
Atsakyti
Niu nemiga mane irgi kankina..... doh.gif Nakti negaliu uzmigti ir vis atsibudineju, o po to vydury dienos, taip miego uzsimanau......... doh.gif rolleyes.gif

Meggie o tu tikrai saunuole, kad paskutinem dienom dar sopintis sugebi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 27, 09:14)
o nemiga turbut visom nestukem iprastas dalykas pabaigoj
irnesakyk.gif  lotuliukas.gif 

su pirmu nestumu nezinojau tokio zodzio - nemiga unsure.gif O dabar ypac paryciui nubundu ir be sansu uzmigti doh.gif
Buvau vakar echo, tai biski nugasdino jog vandenu dar norma yra, bet ji ant zemutines ribos unsure.gif Liepe po savaites vel ateiti...Zodziu, strioko ivare...
Na, o siaip viskas gerai, lyties nepakeite mano princese, tik pasirodo smulkute ji pas mane, dabar mazdaug 2800gr. Nu per pora savaiciu gal 3kg. pasieks, tai ir uztenka - lengviau gimdyti bus.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 27, 14:50)
Buvau vakar echo, tai biski nugasdino jog vandenu dar norma yra, bet ji ant zemutines ribos unsure.gif Liepe po savaites vel ateiti...Zodziu, strioko ivare...

Jeigu tave tai nuramins, tai pas mus UK vandenu kiekio apskritai niekas netikrina... Mazai ar daug, niekas nezino, tai belieka tiketis, kad viskas gerai.
Mergyte turesi, kaip faina smile.gif
Atsakyti
man echo nebuvo antros tai neaisku kaip ten kas unsure.gif
Atsakyti