QUOTE(Evi @ 2008 03 26, 20:15)
Man irgi lygiai taip buna
heh, shian ishsiruociau su sese i shoppinga, kadangi esu gan aktyvi ir visa neshtuma buvau, shiandien be jokiu minciu ejau po parduotuves. ir zinot ka, ir man oro pritrukdavo, kojas skaudejo, turejau dazhniau prisest, ir vis klausiau saves "kodel". veliau daejo - po galais, juk man gimdyt ant dienu, o as shopintis vaikshtau ir stebiuosi, kad man kazhkaip siek tiek sunkiau
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 27, 00:05)
kodel tu taip
o as sunkiai suvaldau savo emocijas
katik aprekiau mb
del ko? as irgi sunkiai. as ishvis esu gan karshto budo. nors ir taip pastaruoju metu siek tiek apsiraminau. bet vistiek.
Papildyta:
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 25, 12:21)
o man labai patinka Izabele. o trumpint vardus visai nemegstu.
na, as irgi nepasakyciau kad megstu, ne tame esme, o patogumo delei ;]
juk visai faina, kai pvz Gabriele galima pavadint tiesiog Gabi arba is Vytauto padaryti tiktai Vyta arba Vytuka.
Izabele - neblogas, romantishkas toks ;]
Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 03 26, 01:07)
Merginos, kaip jums reikalai su isskyrom? Bega, nebega, daug, mazai? Is manes pavarva kasdien 1-2 arbatiniai sauksteliai isskyru (sprendziant pagal kelnaiciu dregnuma). Vietiniai gydytojai tikrinti nesiteikia, sako, normalu. Kartais jos man atrodo bespalves, o kartais (ant paketelio) siek tiek gelsvos. Kitu simptomu nera. Galvojau, kad cia pienlige, bet is tiesu jau nebesuprantu
as be alldays jau nebevaikshtau ;] nors tik paskutini neshtumo menesi taip. yra ishskyru, kartais daugiau, kartais mazhiau. bespalviu ir bekvapiu. gydytoja sako - normalu. del to nesiparinu. nervina tik, kai ne laiku ir gana daug ishbega, pvz prekybos centre. jauciu nerealu diskomforta, ypac kai neturiu su savim paketo.