Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

meduolele sveikinu 4u.gif

pas mane daug tu bjaurybiu,bet tikrai ne pienlige schmoll.gif gine irgi neziurejo,sako taip turi buti
rolleyes.gif
Atsakyti
Meduolele thumbup.gif clap.gif linkiu stiprybes!
o del isskyru ir mano gine pasake,kad tai normalu! na paziuresiu ka pasakys,kai ryt nueisiu...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 25, 19:54)
hmm, kaip keista, kodel vaikinams taip nepatinka vardas Atene? manishkis - tos pacios nuomones, jam irgi nelabai. kolkas nesutikau vyro, kuriam patiktu sis vardas, o merginoms - atvirksciai.

nors as ne vyrukas, bet man Atene irgi nepatinka schmoll.gif

QUOTE(Evi @ 2008 03 26, 00:07)
Is manes pavarva kasdien 1-2 arbatiniai sauksteliai isskyru (sprendziant pagal kelnaiciu dregnuma). Vietiniai gydytojai tikrinti nesiteikia, sako, normalu. Kartais jos man atrodo bespalves, o kartais (ant paketelio) siek tiek gelsvos. Kitu simptomu nera.

tai gal cia kamstis skystu pavidalu iseidineja g.gif

QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 26, 00:39)
o pienlige- isskyros turetu buti panasios i varske, ne vientisos- bent taip aiskino gine

nors pienliges nesu turejusi, bet lyg tai ji niestejimu dar pasizymi unsure.gif

QUOTE(meduolele @ 2008 03 26, 08:31)
o vat pas mane siandien isskyros rausvos spalvos,maudzia pilvuka...Jauciu jau mano lelyte atkeliauja  thumbup.gif

nugi panasu, panasu... wub.gif
Atsakyti
Na, apraminot truputuka. Nors gelvas paketelis man tikrai kartais sukelia itarimu. Neniezti man, bet kai anksciau esu turejus pienlige, irgi nenieztejo. tikrai ne kamstis pas mane, nes visiskai skystos tos isskyros. As vis tiek uzsirasiau pas savo gydytoja kita sav, del visa ko pasiklausiu.

meduolele, lengvo gimdymo tau!
as tai susispaudus iki balandzio laikysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolele @ 2008 03 26, 08:31)
o vat pas mane siandien isskyros rausvos spalvos,maudzia pilvuka...Jauciu jau mano lelyte atkeliauja  thumbup.gif

kaip tau faINAI biggrin.gif beliko sulaukti saremiuku ir pirmyn i gimdykla thumbup.gif
Atsakyti
greit viena po kitos pradesim byreti wub.gif

Atsakyti
Sveikos busimos mamytes, ar jums ir taip buna kai ilgiau pastovite pradeda
oro trukti, man tai kai ilgiau reikia pastoveti ar kai po parduotuves vaikstau pradeda oro trukti tai kuo greiciau nesdinuosi lauk. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(_liepa @ 2008 03 26, 13:54)
Sveikos busimos mamytes, ar jums ir taip buna kai ilgiau pastovite pradeda
oro trukti, man tai kai ilgiau reikia pastoveti ar kai po parduotuves vaikstau pradeda oro trukti tai kuo greiciau nesdinuosi lauk.  nestuke.gif

buna buna biggrin.gif ir oro truksta... ir svaigsta galva biggrin.gif ir akyse zybureliai biggrin.gif ir karstis musa biggrin.gif visko buna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 03 26, 13:23)
greit viena po kitos pradesim byreti wub.gif

labas mejja 4u.gif o kodel tu i 2008 balandukus neuzsuki 4u.gif uzsuk ir ten paplepeti... biggrin.gif kitos jau leliuku susilauke thumbup.gif laukiu ten taves mirksiukas.gif
Atsakyti
rituk,esu as saraselyje,bet nespeju ju tempais tai ir apleidau... gal per velai ilindau ten,nes kartais jausdavausi ignoruojama doh.gif tai nusprendziau parasyti cili tik tada kai jau subyresiu smile.gif

man irgi taip buna,tai visada jei tik galiu prisesti taip ir darau,o tai buna kad isvis silpna pasidaro
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 26, 14:49)
[b]rituk,esu as saraselyje,bet nespeju ju tempais tai ir apleidau... gal per velai ilindau ten,nes kartais jausdavausi ignoruojama  doh.gif  tai nusprendziau parasyti cili tik tada kai jau subyresiu  smile.gif

right]

as su visom ir nesistengiu suspeti biggrin.gif o Cili tel.Nr.pasikeite, jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 26, 15:13)
buna buna biggrin.gif ir oro truksta... ir svaigsta galva biggrin.gif ir akyse zybureliai biggrin.gif ir karstis musa biggrin.gif visko buna biggrin.gif

Man irgi lygiai taip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
pasikeite tai pasikeite,kazin ar ten lb jau kam svarbu bus kada as pagimdysiu irnesakyk.gif

vaje kaip gaunu siandien i slapimo pusle,vos speju i WC lakstyt
biggrin.gif
Atsakyti