Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Maggie liniuote jau uzsibaige, kaip faina smile.gif 0 dienu rodo smile.gif
O mes priesingai, lyg ir is pradziu mergaites tikejomes, bet echoskopas berniuka parode. Vardas berniukui nelipo nei vienas, veliau atmetimo principu liko trys vardukai musu sarase. Toliau niekaip neprogresuojam (ta prasme neissirenkam vieno), tai as viliuosi, kad paziurejus i maziuko veiduka bus aisku, kuris vardas labiausiai tinka.
O mergaitei buciau davus Olivia (nes irgi tarptautinio vardo reikia).
Atsakyti
ne i tema: katik pasiziurejau filma "Waitress" ["padaveja"]. kas turit linkomanija - atsisiuskit arba dvd ishsinuomokit, labai jau linxmas filmas moterims, nors vietomis ir liudnokas [apie neshtuke zodziu:)].
pas mane ramuma ;] nieko naujo.

fui, koks lievas parashas dabar. 0 dienu. kazhkokia nesamone ;/ ok einu gult. gal shianakt..? nors as noreciau labiau diena.
Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 03 25, 01:54)
Maggie liniuote jau uzsibaige, kaip faina smile.gif 0 dienu rodo smile.gif
O mes priesingai, lyg ir is pradziu mergaites tikejomes, bet echoskopas berniuka parode. Vardas berniukui nelipo nei vienas, veliau atmetimo principu liko trys vardukai musu sarase. Toliau niekaip neprogresuojam (ta prasme neissirenkam vieno), tai as viliuosi, kad paziurejus i maziuko veiduka bus aisku, kuris vardas labiausiai tinka.
O mergaitei buciau davus Olivia (nes irgi tarptautinio vardo reikia).

man kaip tik ta liniuote nelabai.
beje, nerealu tiesiog, man irgi labai patinka Olivia, vienas is top'iniu, del jo abejoniu kyla tik del to, kad as megeja trumpint, o sita varda berods nesutrumpinsi. vienintelis minusiukas, nes siaip vardas neblogas. dar man emilija nice. bet MB mano, kad jis kaimietishkas ;]
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 25, 02:13)
beje, nerealu tiesiog, man irgi labai patinka Olivia, vienas is top'iniu, del jo abejoniu kyla tik del to, kad as megeja trumpint, o sita varda berods nesutrumpinsi. vienintelis minusiukas, nes siaip vardas neblogas. dar man emilija nice. bet MB mano, kad jis kaimietishkas ;]

Na kadangi as uzsienyje, tai man trumpinys Livi graziai skamba. Jeigu lietuvinti, tai turbut Livute kviesciau... (kol maza smile.gif )
Atsakyti
o man labai patinka Izabele. o trumpint vardus visai nemegstu.
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 25, 12:21)
o man labai patinka Izabele. o trumpint vardus visai nemegstu.

grazus vardukas ir man thumbup.gif as tai noreciau Atene, jeigu butu mergyte, nes nezinom ka turesim nestuke.gif bet vyrui Atene ne uz ka sake doh.gif o berniukui turim kelis variantus, bandysim ieskoti kompromiso g.gif manau kai leliutis gims, jam kazkoks vardukas "prilips" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 25, 01:13)
dar man emilija nice. bet MB mano, kad jis kaimietishkas ;]

siaip gal ir nieko vardas butu, bet dabar tu Emiliju Lietuvoje, tai kur pazvelgsi ten ir rasi... biggrin.gif
Kazkaip apie tarptautinius pagalvojus prisiminiau kokie man neblogi butu: Kristina, Brigita...bet ilgoki unsure.gif
Atsakyti
[quote=lioniukė,2008 03 25, 14:34]
as tai noreciau Atene, jeigu butu mergyte, nes nezinom ka turesim nestuke.gif bet vyrui Atene ne uz ka sake doh.gif

aha man irgi Atene patinka, bet MB reakcija ta pati kaip ir lioniukes blink.gif ...jei is tarptautiniu tai man patinka Nikita....
Atsakyti
hmm, kaip keista, kodel vaikinams taip nepatinka vardas Atene? manishkis - tos pacios nuomones, jam irgi nelabai. kolkas nesutikau vyro, kuriam patiktu sis vardas, o merginoms - atvirksciai.
Atsakyti
manajam Atene irgi ne schmoll.gif sako,kad skamba kaip is Antikos laiku lotuliukas.gif

Atsakyti
Merginos, kaip jums reikalai su isskyrom? Bega, nebega, daug, mazai? Is manes pavarva kasdien 1-2 arbatiniai sauksteliai isskyru (sprendziant pagal kelnaiciu dregnuma). Vietiniai gydytojai tikrinti nesiteikia, sako, normalu. Kartais jos man atrodo bespalves, o kartais (ant paketelio) siek tiek gelsvos. Kitu simptomu nera. Galvojau, kad cia pienlige, bet is tiesu jau nebesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 26, 00:07)
Merginos, kaip jums reikalai su isskyrom? Bega, nebega, daug, mazai? Is manes pavarva kasdien 1-2 arbatiniai sauksteliai isskyru (sprendziant pagal kelnaiciu dregnuma). Vietiniai gydytojai tikrinti nesiteikia, sako, normalu. Kartais jos man atrodo bespalves, o kartais (ant paketelio) siek tiek gelsvos. Kitu simptomu nera. Galvojau, kad cia pienlige, bet is tiesu jau nebesuprantu  blush2.gif

man tas pats su isskyrom blush2.gif
man kiek aiskino gine- tai normalu thumbup.gif viskas gerai Evi thumbup.gif
o pienlige- isskyros turetu buti panasios i varske, ne vientisos- bent taip aiskino gine
Atsakyti
o vat pas mane siandien isskyros rausvos spalvos,maudzia pilvuka...Jauciu jau mano lelyte atkeliauja thumbup.gif
Atsakyti