QUOTE(lioniukė @ 2008 03 22, 12:36)
o kada jums mergytes leliutis i dubveni isistate, ar sake gine
niekas nesake, cia as pati bandau spelioti Beja, eisiu visgi privaciai echoskopijai 26 diena, tai gal ka konkreciau suzinosiu. Ilgai masciau verta ar jau nebe echoskopuotis, bet nutariau kad paciai ramiau bus, pasakys kokioj tiksliai padeti lelius, kur virkstele ir pan.
QUOTE(Maggie @ 2008 03 22, 23:47)
grizhus gerus 5 milijonus posmu nublioviau, pati nezinau kodel, dar ir su mb susipykom. nu zodziu. xernia kazhkokia gavosi ;] liudesys neapsakomas.
zinot, pasiziuriu i save veidrodyje, tokia "normali" atrodau, pilvo nematau, nors jis juk jau tikrai didelis. man nesitiki, kad uz 2 savaiciu TAI JAU TIKRAI turesiu SAVO vaika. nesitiki, kad gimdysiu.
kaip matot - nuotaikos filosofishkos blink.gif
zinot, pasiziuriu i save veidrodyje, tokia "normali" atrodau, pilvo nematau, nors jis juk jau tikrai didelis. man nesitiki, kad uz 2 savaiciu TAI JAU TIKRAI turesiu SAVO vaika. nesitiki, kad gimdysiu.
kaip matot - nuotaikos filosofishkos blink.gif
pirmiausia tai ne tiek filosofiskos, bet nepastovios tos tavo nuotaikos, kaip, beja, ir kiekvienos is musu pries gala Mano irgi nuotaika gali keistis maziausiai pora kartu per diena, cia as linksma, cia jau zliumbti norisi, cia jau noriu gimdyti, cia vel nebenoriu. Ai, yra kaip yra...