Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(lioniukė @ 2008 03 22, 12:36)
o kada jums mergytes leliutis i dubveni isistate, ar sake gine

niekas nesake, cia as pati bandau spelioti blush2.gif Beja, eisiu visgi privaciai echoskopijai 26 diena, tai gal ka konkreciau suzinosiu. Ilgai masciau verta ar jau nebe echoskopuotis, bet nutariau kad paciai ramiau bus, pasakys kokioj tiksliai padeti lelius, kur virkstele ir pan.

QUOTE(Maggie @ 2008 03 22, 23:47)
grizhus gerus 5 milijonus posmu nublioviau, pati nezinau kodel, dar ir su mb susipykom. nu zodziu. xernia kazhkokia gavosi ;] liudesys neapsakomas.

zinot, pasiziuriu i save veidrodyje, tokia "normali" atrodau, pilvo nematau, nors jis juk jau tikrai didelis. man nesitiki, kad uz 2 savaiciu TAI JAU TIKRAI turesiu SAVO vaika. nesitiki, kad gimdysiu.
kaip matot - nuotaikos filosofishkos blink.gif

pirmiausia tai ne tiek filosofiskos, bet nepastovios tos tavo nuotaikos, kaip, beja, ir kiekvienos is musu pries gala doh.gif Mano irgi nuotaika gali keistis maziausiai pora kartu per diena, cia as linksma, cia jau zliumbti norisi, cia jau noriu gimdyti, cia vel nebenoriu. Ai, yra kaip yra... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.man 33savaites nestuke.gif as turiu toki man ramybes neduodanti klausimeli..ar kuriom skauda pilvo apacia?nes man tai labai daznai skauda,klausiau gydytoju apie tai,bet sake kad nieko tokio.bet as vistiek labai jaudinuosi,jei galit atsakykit.. verysad.gif
Atsakyti
Man pilvo apacia skaudedavo ir labai daznai, ypac tada kai siek tiek pavaikscioju ar siaip kokius rimtesnius darbelius padarau namie... niu bet kai pailsiu praeina.... Stenkis kuo daugiau ilsetis..... mirksiukas.gif Siaip tai vakar daug skaitinejau, tai raso, kad tiesiog raisciai tempiasi ir skauda...... Manau, kad daugumai paskauda..... Kaip bebutu keista jau senokai sitie skausmai mane aplanke.....

Kaip jums merginos ar Gleiviu kamstis dar nepasirode??? Nes man itartinai anksti jis pradejo iseidineti, o vakar dar pasiskaitinejau, kad dazniausiai jam isejus, jau savaites begyje prasideda gimdymas, tai baisu biski pasidare..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 24, 09:24)

Kaip jums merginos ar Gleiviu kamstis dar nepasirode??? Nes man itartinai anksti jis pradejo iseidineti, o vakar dar pasiskaitinejau, kad dazniausiai jam isejus, jau savaites begyje prasideda gimdymas, tai baisu biski pasidare..... doh.gif

Man nei kamstis pasirode, nei paruosiamuju yra... Uztat pilvuka kartais pamaudzia, bet negasdinanciai kol kas. Kiek girdejau, kad gleiviu kamstis gali iseiti ir kelias savaites pries.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 24, 09:24)

pilvo apacia, a la kaip lengvi menesiniu skausmai, pas mane irgi buna, nors itin retai.
del kamscio - as jau prisiskaicius apie tai, tai zinok - nuliudinsiu, dazhniausiai jis iseina zymiai anksciau [priesh kelias netgi savaites] iki gimdymo, retai kuriai pasitaiko, kad isejo kamshtis ir kita diena ar netgi ta pati vakara pradetu gimdyt.. man pvz jokio kamscio nebuvo, na nebent nepastebejau, nors kiek suprantu nepastebet neimanoma, nes daug ten tu geiviu ir butu shlapia. tik priesh savaite ant kelnaiciu iklotelio pastebejau du lashelius [ne daugiau tikrai] rudesnio kraujo ir siek tiek ishskyru - bet labai minimaliai, iki siol nzn kas tai, mano gine psake, jog tai normalu, bet kadangi as ten jos visai nesuprantu, tai taip ir likau nieko nezinanti.
tai vat.
ne i tema: ar jau ishsirinkote vardus savo atzhaloms..? as galvojau kad turesiu berniuka, tai turiu keleta variantu, bet priesh keleta menesiu pasirode, jog tai mergaite, ir man jokie, visishkai jokie variantai nelimpa. nzn net ka daryt, juk nenoresiu turet dukryte bevarde. gal turit kokiu nice pasiulymu? noreciau vardo international - kad skambetu lietuvishkai ir anglishkai, ir lenkishkai, ir rusishkai, tad vien liet. vardai atkrenta, nors jie labai grazhus ;]
Atsakyti
su vardais ir man sunku. maniskis noretu kad vaiko pirma vardo raide butu R, nes pas juos seimoi yra tik is R arba V raides vardai, o man nera skirtumo, tad kazin ar as kreipsiu i jo norus.Maggie , o man kaip tik reik berniukui vardu:)
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 24, 08:24)
Man pilvo apacia skaudedavo ir labai daznai...

Kaip jums merginos ar Gleiviu kamstis dar nepasirode???

ne, man kazkaip pilvo apacios neskaudedavo, dar kartais toks tempimas lyg ir pasijausdavo, bet nestipriai. As apart gimdos kietejimu daugiau jokiu pojuciu nepatyriau.

Ir kamscio jokio dar nemaciau, bet su pirmu nestumu irgi neatsimenu jokio kamscio. Tai net nezinau ar dabar bus kitaip, gal ir vel nejausiu kamscio g.gif

QUOTE(Evi @ 2008 03 24, 12:02)
Man nei kamstis pasirode, nei paruosiamuju yra... Uztat pilvuka kartais pamaudzia, bet negasdinanciai kol kas. Kiek girdejau, kad gleiviu kamstis gali iseiti ir kelias savaites pries.

va ir man praktiskai nieko nera, nieko nejauciu. Del kamscio irgi esu girdejusi, kad jam isejus gimdymas prasideda labai ivairiu laiku, vienom iskart, kitom gi po keliu savaiciu.

QUOTE(Maggie @ 2008 03 24, 12:25)
ne i tema: ar jau ishsirinkote vardus savo atzhaloms..?
gal turit kokiu nice pasiulymu? noreciau vardo international - kad skambetu lietuvishkai ir anglishkai, ir lenkishkai, ir rusishkai, tad vien liet. vardai atkrenta, nors jie labai grazhus ;]

mes lyg ir mergaitei turim apsiziureja, bet kai gims matysim ar "limpa" jai tas vardas, zinoma, jei tikrai bus zadeta mergaite biggrin.gif

Del pasiulymu g.gif Nemanau, kad kas svetimas galetu tau kazka pasiulyti, juolab internetu...Tiesiog su vaikeliu teveliu stenkites isrinkti neviena varianta ir kuris labiau tiks jau vaikuciui gimus, ta ir idesit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 24, 13:50)
su vardais ir man sunku. maniskis noretu kad vaiko pirma vardo raide butu R, nes pas juos seimoi yra tik is R arba V raides vardai, o man nera skirtumo, tad kazin ar as kreipsiu i jo norus.Maggie , o man kaip tik reik berniukui vardu:)

is R - Ramunas, Rokas.
man patinka - Kajus, Kipras, Kasparas, Kristupas, [nezinau kodel cia visi is K raides gavos, tikrai nespecialiai:D], dar - Lukas, Dominykas, Domas, Danielius.

jeigu dar kokius fainus prisiminsiu, parashysiu. jus man mergaiciu vardu duokit!
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 24, 13:54)
Del pasiulymu g.gif Nemanau, kad kas svetimas galetu tau kazka pasiulyti, juolab internetu...Tiesiog su vaikeliu teveliu stenkites isrinkti neviena varianta ir kuris labiau tiks jau vaikuciui gimus, ta ir idesit mirksiukas.gif

tu net neisivaizduoji kiek mes jau privargom su tais vardais. as ne viena diena praleidau prie kompo ieshkodama, bet dazhniausiai jam nepatinka, kas man patinka, sunku koki kompromisa nutaikyt, tuo labiau, kad tu fainu vardu ne itin daug, o man noretusi tikrai gero vardo, kad po to nesigailet.

beje, as katik tashes pagaliau sudejau, nu jau taippp tingejau visa ta laika, bet jau shiandien, kazhkaip moralishkai pasirengiau ir padariau ka reikejo. bishki nerimauju, vaikiukas ramus, kotais nesisprado, nakti koshmarus sapnavau baisius, mb pazhadino, nes as pradejau verkt per miegus - zodziu kazhkokia makalyne.

o siaip tos velykos - tai jau tokia tinginyste kad shakes ;]
Atsakyti
Na jei dar pora savaiteliu maziukas nepasirodys, tai kaip tik labai gerai, nes dabar dar truputeli ankstoka butu bigsmile.gif

Su vardais tai tikrai sunku, mes net nezinom kam rinkti, tai ziurinejam visus..... Berniukui, man grazus vardai Matas Julius, o vyrui labai Modestas patinka, bet man ne...... Va dar Vakaris labai grazuz...... O mergaitem, tai Mėta, Evita, Ieva...... thumbup.gif Bet labai jau sunku apsispresti..... Na manau, kai gims tai tada ir bus lengviau isrinkti... Gal pagal vaikuti matysis kas tiks labiau.... 4u.gif
Atsakyti
man joks kamstis neisejo arba as nesuprantu g.gif skauda dubens kaulus nezmoniskai doh.gif o siaip viskas gerai,savijauta puiki smile.gif

na del vardu tai svetimam nepatarsi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 22, 00:42)
neeee, as dar 2 in 1. jokiu naujienu.

Maggie biggrin.gif isivaizduoju kad jauti itampa blink.gif laikykis thumbup.gif musu nestuke.gif visu tas pats laukia smile.gif
Atsakyti