Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(pikciulna @ 2008 03 21, 14:42)
mano mazius taip intensyviai duodavos pas mane pilve, o dbr vos vos ir tai labai retai juntu kokius judesiukus. zinau kad lyg ir paskutiniu momentu nebera jam vietos ir turi nurimt, bet vistiek baisiai neramu verysad.gif

o gal reiktu nueit kad pas daktare kad paklausytu ar sirdele gerai dirba unsure.gif
Atsakyti
ritukas,o tai kas belieka? nenorejau tu ikyriu klausinejimu,bet visvien skambineja ir rasineja KADA biggrin.gif viena karta supykusi laaabai toli pasiunciau blush2.gif jei nesakau kada,tai pradeda klausineti ar zinau kas gims,kaip pavadinsim,kokia pavarde duosim (mat musu su SB nesusituoke dar) o mudu viska laikom paslaptyje smile.gif

as tai tiksliai zinau kada pastojau... beje po pastojimo man dar mmm buvo blink.gif tai galiu suprasti kaip noriu,gal sventa dvasia ipute lotuliukas.gif
Atsakyti
neeee, as dar 2 in 1. jokiu naujienu.
beje, mes su mb irgi nesusituoke.
Atsakyti
O, gerai, Maggie dar negimdai bigsmile.gif
Mes su MB irgi nesusituoke. As nesioju savo ex vyro pavarde, maziukas bus mulatukas, tai nezinau kaip cia daryti su tom pavardem doh.gif Gal duoti savo mergautine, kuri laabai lietuviska - ot tai gerai skambetu biggrin.gif
UK dabar 6:10 ryto, man siandien nesimiega nuo 5iu - besibaigiancio nestumo pasekmes vadinasi doh.gif Dar dantenos kazkodel istino ir baisiai skauda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 22 kovo 2008 - 08:13
QUOTE(Maggie @ 2008 03 22, 00:42)
neeee, as dar 2 in 1. jokiu naujienu.

nu ir gerai, ramiai atsvesk sventes, o po to bus matyti mirksiukas.gif
Mano pilvinis irgi kazkaip maziau juda, tik pabanguoja pilvelis, dar koks guzas issoka ir vel tylu. Buna kartais susimastau ar viskas gerai, bet logisai mastant taigi vietos aktyviai judeti nebera, o dar jei i dubeni isitates, tai kaip tu zmogau ir pajudesi, kai zemyn galva istrigai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 03 21, 18:18)
magni geriau nuo 7 savaites iki 33 paskui pati nutraukiau nes skaiciau kad gresia pernesiojimas nors man gine sake gert iki galo o kalcio visai negeriau

Tai vat ir as manau kad laikas jau nutraukt nestuke.gif O tai dar sugalvos lelius per ilgai uzsibuti g.gif O as jau noriu kuo greiciau ji isbuciuoti wub.gif
Atsakyti
o kada jums mergytes leliutis i dubveni isistate, ar sake gine g.gif nes pas mane dar pries savaite nebuvo tiksliai sake isistates, bet knygoje raso, kad kitoms tik prasidejus saremiams isistato blink.gif nors mano leliukas irgi jau labai vangiai juda, iskisa kojyte kur nors ar rankyte, bet jauciu bus ilgas jis, nes kojytes remiasi man i krutine, net skauda kai tiesiai atsigulu doh.gif
Atsakyti
mano mazylis irgi maziau juda smile.gif bet nepergyvenu rolleyes.gif uztad daznai db pilvas tirpsta biggrin.gif

Atsakyti
Maniskis neisistates. Zagsi kazkur sone apacioj.
Gal maggie jau gimdo bigsmile.gif ji cia pas mus dabar pirmoji eilej bigsmile.gif
Atsakyti
tiesa pasakius as irgi nezinau ar manasis isistates g.gif
Atsakyti
mes su MB sutvarkem buta, shvaru, grazhu, miela. nors as jauciuosi kaip meshka, pavargau nerealiai.
nuotaikos, norejau sakyti kaledines he he, velykines nelabai jauciasi, vaziuosim pas mano mama ryt, tai ji viska suruosh. nors, galvoju gal nuvaziuot i maxima, kiausiniu paimt ir bent jau juos nudazhyt. linxmiau gal bus ;]
vakar buvau su drauge apsipirkt, visokiu niekuciu, pizhamyciu, apatiniu, liemeneliu... bet grizhus gerus 5 milijonus posmu nublioviau, pati nezinau kodel, dar ir su mb susipykom. nu zodziu. xernia kazhkokia gavosi ;] liudesys neapsakomas. o man tai gan nebudinga, nezinau kas cia pasidare. dar tas oras, visai nepavasarishkas.
vat taip va.
zinot, pasiziuriu i save veidrodyje, tokia "normali" atrodau, pilvo nematau, nors jis juk jau tikrai didelis. man nesitiki, kad uz 2 savaiciu TAI JAU TIKRAI turesiu SAVO vaika. nesitiki, kad gimdysiu.
kaip matot - nuotaikos filosofishkos blink.gif
Atsakyti
Niu o pas mane tai jau gleiviu kamstis dalimis isejo...... g.gif keista, ankstoka dar biski, bet as jauciu ir pagimdysiu anksciau...... Nors dar noretusi panesioooti, bent pora savaiciu...... nestuke.gif O tu Maggie nesijaudink, pries pabaiga uzpuola keistos nuotaikos ir ju kaita.... Man pamenu su pirmu nestumu irgi taip buvo..... Keleta dienu pries gimdyma, kaip nesava vaikstinejau ir zliumbiau kelis kart siaip sau blush2.gif kai dabar prisimenu tai biski juokinga darosi lotuliukas.gif Nors dabar irgi buna uzpuola, kazkoks nepagrystas liudesys..... Tevnes gaila tikriausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Laikykimes, viskas bus gerai.....

Beje merginos su SV. VELYKOM visas!!!!!!!!!!!!!!! Ir stipriu jums kiausiniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 23 kovo 2008 - 12:03